androu Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Απαντήσεις σε ποιό θέμα? Και γώ Ηράκλειο είμαι, έχω dsl με ΟΤΕ+4thnet για την vivodi δεν γνωρίζω τι κάλυψη έχει εδώ + απο που μπορείς να την προμηθευτείς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Πρώτα θα μετατρέψεις το ISDN σε PSTN και μετά θα βάλεις ADSL. Αυτό διότι η PSTN χρησιμοποιεί filter αντί για splitter και το modem για ISDN είναι διαφορετικό από το modem για PSTN. Άρα αν το κάνεις εκ των υστέρων πρέπει να αλλάξεις τον εξοπλισμό σου. Πρόταση: Αφού μετατρέψεις τη γραμμή σου σε PSTN, κάνε αίτηση για ADSL στο 134 και όταν ενεργοποιηθεί πάρε σύνδεση Internet. Για τη σύνδεση θα πρότεινα vivodi ή forthnet (είναι οι φθηνότερες), Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Ακριβώς, στο Post σου δεν ρωτάς κάτι! :lol: :lol: :lol: Αnyway, πριν ρωτήσεις διάβασε το ****ing manual . :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Είδα ως ελκυστική πρόταση την προσφορά της Vivodi στα 256, που έχει ως εξής : Πληρώνω την εγκατάσταση 35 ευρώ και μηνιαίως 42 ευρώ για ό,τι κατεβάσω και όση ώρα είμαι μέσα. Ακόμα υποστηρίζουν ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου προσφέρουν το modem δωρεάν. (Μου είπαν στο 13880 πως δεν έχει χρονοχρέωση και ογκοχρέωση) Αφου θα πάρεις τη vivodi ως isp, δεν έχει εγκατάσταση και μηναιώς θα πληρώνεις 17 ευρώ. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (26 Σεπ. 2004 , 22:31) Πρώτα θα μετατρέψεις το ISDN σε PSTN και μετά θα βάλεις ADSL. Αυτό διότι η PSTN χρησιμοποιεί filter αντί για splitter και το modem για ISDN είναι διαφορετικό από το modem για PSTN. Άρα αν το κάνεις εκ των υστέρων πρέπει να αλλάξεις τον εξοπλισμό σου. Aυτό είναι άκυρο. Εγώ έχω over PSTN και έχω splitter, όπως και αρκετοί άλλοι που ξέρω. Είναι ανάλογα τι έχουν στο ΟΤΕ... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Είναι άλλο το ISDN splitter και άλλο το pstn splitter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Μεταφορά από Διαξιφισμούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Mono me to dsl phone tis vivodi ginetai afto pou theleis! An ehei kalipsi i vivodi stin periohi sou me diko tis komvo tote mporeis na kaneis aitisi gia dsl kai pano apo tin grammi tou dsl tha eheis kai tilefono me arithmodotisi vivodi. Mpes sto http://www.vivodi.gr gia perissotera Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beck18 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Γεια σας παιδια εχω μια απορια,εχω σπιτι μου βαλει dsl 384/128,αυτον τον μηνα θα παω για σπουδες στην Αθηνα μπορω να κανω μεταφορα τις dsl μου που εχω στο πατρικο μου ετσι ωστε να γλυτωσο καποια χρηματα!γινεται αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 εχω εναν γνωστο στην Θεσσαλονίκη που έχει tph-ONLINE. Εαν ενδιαφέρεσαι μπορείς να περάσεις απο το γραφείο του για να δείς απο πρώτο χέρι την υπηρεσία και να ρωτήσεις οτι θέλεις. Εαν ενδιαφέρεσαι στείλε PM Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ (11 Σεπ. 2004 , 13:28) na min valw ka8olou ote,diladi an px valw forthnet sta8erh na valw kai internet apo tin forthnet Δηλαδή θες νέα γραμμή για ίντερνετ και τηλέφωνο χωρίς καθόλου ΟΤΕ. Γίνεται αυτό που θες, μπορείς να δεις την υπηρεσία SDSL της Telepassport και το full LLU της Vivodi. Για το πρώτο δες εδώ (οι τιμές δεν ισχύουν καθώς έπεσαν πρόσφατα) και για το δεύτερο εδώ . :) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Όχι. Διακοπη στο πατρικό (αν δεν την θέλεις εκεί πλέον) και καινούρια αίτηση για το νέο σου σπίτι. Με ότι αυτό συνεπάγεται.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 512kb συμμετρικα εχουν στα 1050 € τον μηνα... γενικως το κοστος του ειναι αρκετα τσιμπημενο.Το θετικο ειναι πως μπορεις να περασεις απο το lmds πολλων μορφων επικοινωνιες οπως δεδομενα,φωνη VoIP,φωνη ως ζευξη τηλεφωνικων κεντρων,internet. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios811 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 PSAXNW THN KALYTERH LYSH GIA THLEFWNHMATA EKSWTERIKOU MESW INTERNET. PIOS MBOREI NA ME VOITHISEI?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 MESO YAHOO EXO LITURGISEI. KALA EINAI.TIMES? MPOREIS NA TIS DEIS STIN SELIDA TU YAHOO. EKSARTATAI TON PROORISMO. GIA ELADA EINAI AKRIBA NOMIZO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios811 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 THANX FILE, EXEI KAPIOS EMPIRIA ME INTERNET CALLS? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Για σταθερά ενδιαφέρεσαι ή για κινητά εξωτερικού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios811 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 kinita protimw, alla kai stathera den xalieme Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beck18 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 ok thanx!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ptr Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ??? ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ!!! ΜΗΛΑΣ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 30 ΚΑΙ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ! HELPPPPP!!!! ΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ! echo "hi!"; cout<<"hi!"; print "hi!"; writeline('hi!'); alert('hi!'); msgbox "hi!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Για κινητά δε συμφέρει να χρησιμοποιείς internet phone. Για σταθερά όμως ναι. δες ενδεικτικα http://www.skype.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Ψάχνω για isdn συσκευή(σταθερή). Μήπως μπορεί να μου προτείνει κάποιος μοντέλο συγκεκριμένο και που πουλιέται; (Μένω Ρόδο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcse Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω: http://www.sipgate.de germany από 0,0089 ευρώ/λεπτό http://www.nikotel.de από 0,019 ευρώ/λεπτό travel365.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αν μιλάς για κλήσεις προς κινητά μόνο η ACN. Προς αστικές κλήσεις, δυστυχώς καμία, στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις χρέωση ανά λεπτό για τα 2 πρώτα λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο και στη χειρότερη χρέωση ανά λεπτό. Για τις υπεραστικές πολύ λίγες έχουν ελάχιστη χρέωση. Δες αυτό για περισσότερα: http://dias.aueb.gr/~p3020118/myFiles/hreoseis.htm Αν θες τη γνώμη μου απλά περίμενε λίγο γιατί σύντομα θα υπάρξουν μειώσεις και ίσως και άλλες αλλαγές ως επακόλουθο της μείωσης των τελών τερματισμού από τις εταιρίες κινητής, απλά αυτή τη στιγμή η κάθε εταιρία περιμένει τις άλλες να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αν δεν έχεις εναλλακτικό αυτή τη στιγμή και βιάζεσαι να βάλεις, μια πολύ καλή επιλογή είναι η Cosmoline (http://www.cosmoline.gr), αλλά μην ενεργοποιήσεις και προεπιλογή πριν δεις τις αλλαγές που θα γίνουν. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 mporei h panafonet na einai dwrean all den pauei na einai dial up syndesh!!Den zhtaw lefta oso exw thn panafonet alla to dwrean modem.Kserei kaneis ti paizei?? http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts