Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kάπως έτσι.

Το καλό ειναι οτι το internet δουλεύει κανονικά. Και με καλές ταχύτητες όπως πάντα.

Ειναι down και ο IRC server της στο grnet.

No worries πάντως. They ll be back :D

Kάπως έτσι.

Το καλό ειναι οτι το internet δουλεύει κανονικά. Και με καλές ταχύτητες όπως πάντα.

Ειναι down και ο IRC server της στο grnet.

No worries πάντως. They ll be back

Tην ειχα δοκιμασει μεσα Φθινοπώρου την SPARKnet.

Αψογες ταχύτητες αλλα μου κανε μια φορά τη μέρα disconnect για να αλλάξει η IP και μου τα σπαγε.

TO icall μέσω Η/Υ και του ειδικού προγράμματος δεν λειτουργεί.Πανικοβληθηκα αρχικά ότι έφταιγε το νεο μου adsl modem router αλλά τώρα ηρέμησα.

Eγω εχω το ιδιο modem και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα,το προβλημα το εχει η forthnet που εχει πιασει πατο τωρα τελευταια,καλο ειναι το crypto F200 και εχει οδηγιες αναλυτικα στο manual που ειναι και στα ελληνικα,αφου εδω κατασκευαζεται :lol:

Τι ήρθε το τέλος βρέ παιδιά;;

Γινονται αυτά... θα 'έπεσε' κανας κόμβος :)

αααα!!!

Πολλά εχω ακούσει για αυτήν την διαφήμιση αλλα δεν την έχω δει.

Λεω κι εγω... τι λένε; :lol:

Έχω την εντύπωση ότι 2 πόσταρα και σε άλλο thread για αυτό το θέμα:p

Πάντως πήγα να κάνω εγγραφή στο i-call και δεν με έβαζε καν στη σελίδα.

Μετά μπήκα κανονικά και πίστεψα ότι λειτουργεί αλλά τζίφος.

Όταν συμπλήρωσα τα στοιχεία μου και πάτησα submit, μου είπε το εξής :

Εγγραφή Νέου Χρήστη

Προέκυψε κάποιο απροσδόκητο σφάλμα κατά την εκτέλεση της τελευταίας ενέργειας

Τι θα γίνει ρε παιδιά, τώρα που θέλουμε να δοκιμάσουμε την υπηρεσία χαλάσατε;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Οι συνδέσεις είναι αορίστου χρόνου και μετάτο πέρας του προπληρωμένου μπορείς άνετα να διακόψεις.Νομίζω τους ενημερώνεις καμιά βδομάδα πιο πρίν

Πλέον όλες οι εταιρίες θα υποχρεωθούν να ενσωματώσουν το φπα στους τιμοκαταλόγους απευθείας για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα.Έτσι έκανε και ο ΠΟΤΕ

Εχω 'φάει' όλο το site της FOrthnet και πουθενά δεν βρίσκω τί χρεώνει στην τηλεφωνία της ως προεπιλογή. Βρήκα μόνο τιμοκατάλογο για Αγαπημένους προορισμούς. Μου μυρίζει κομπίνα ή εγώ στραβώθηκα? :cry:

Σταδιακές αυξήσεις σε πάγια τηλεφώνου - Internet εξετάζει ο ΟΤΕ

Με δόσεις το χαράτσι

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/680400_b.jpg

Αυξήσεις έως και 20% στα τιμολόγια απλής πρόσβασης στο Internet (συνδέσεις dial-up), καθώς και στο μηνιαίο πάγιο τέλος των σταθερών τηλεφώνων, εξετάζει ο OΤΕ.

Η προηγούμενη απόπειρα του Oργανισμού τον περασμένο Νοέμβριο να αυξήσει σε μία δόση κατά 75% το κόστος των «φθηνών» συνδέσεων στο Διαδίκτυο, μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (ΕΠΑΚ), απέτυχε ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Τώρα η διοίκηση του OΤΕ ετοιμάζεται να επανέλθει. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με Τα Νέα, αναμένεται να προτείνει σταδιακές αυξήσεις στο κόστος του ΕΠΑΚ (πιθανότατα σε τρεις φάσεις) με ημερομηνία εφαρμογής της πρώτης αύξησης τον προσεχή Μάρτιο. Αλλωστε, τον δρόμο αυτό είχε υποδείξει τον περασμένο Νοέμβριο στον Oργανισμό και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Η ΕΕΤΤ δεν μπορεί να εμποδίσει την αύξηση αυτή, καθώς το τιμολόγιο σύνδεσης στο Internet μέσω ΕΠΑΚ διατίθεται σε τιμές κάτω του κόστους (0,419 ευρώ/ώρα μαζί με τον ΦΠΑ). Πάντως, αρμόδιες πηγές του OΤΕ δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η αύξηση του ΕΠΑΚ να συνοδευθεί από νέες μειώσεις στις χρεώσεις του «γρήγορου Internet» (ΑDSL), με στόχο όλες οι απλές συνδέσεις dial-up να μετατραπούν σταδιακά σε ΑDSL.

Επίσης, οι αρμόδιοι του OΤΕ εξετάζουν την περίπτωση να αυξηθεί κατά 0,5 ευρώ και το μηνιαίο πάγιο τέλος των σταθερών τηλεφώνων, το οποίο ανέρχεται σε 14,16 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ).

Πηγή: in.gr

Geia xara, exw mia erwthsoula na kanw kai eimai sigoyros oti liga atoma thn gnwrizoun,gi'auto parakalw na apanthsoyn osoi/es kseroun.

sto modem exei arketetes epiloges sto encapsulation, omws den gnwrizw dyo epiloges poy exei:

• 1483 Bridged IP VC-Mux
  • 1483 Bridged IP LLC

Ta 1483 Bridged IP ok..kserw ti einai,omws to VC-Mux kai LLC den kserw.

Ti einai kai poio einai kalytero??

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg

Γιατί δουλεύεις bridged IP;

Για PPPoA είναι το VC/MUX και για PPPoE είναι το LLC. Ανάλογα τι έχεις επιλέξει ρυθμίζεις και το encapsulation. Τώρα, για bridged IP δοκίμασε το LLC, το δικό μου router αυτό δίνει default όταν πάω να κάνω bridge IP.

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...