Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

είχα γράψει και παλαιότερα αλλά δεν είχε δοθεί κάτι που να αλλάξει την κατάσταση.

η συσκευή είναι sagem 1540WG και το πρόβλημα: όταν κατεβάζω ένα αρχείο (σχεδόν πάντα) σταματάει στο 99% και δεν κατεβαίνει.

το ίδιο και με σελίδες όπως το myphone.gr , money.cnn.com κα. γενικά με πάρα πολλές σελίδες έχει πρόβλημα, κάνει ότι φορτώνει αλλά δεν κάνει τπτ. θέλει stop και μετά refresh και σταυρωμένα δάχτυλα...

σκεφτόμουν μήπως έφταιγε ο ΙΕ7 αλλά και με τον FF 2.0 τα ίδια.

και το ζήτημα είναι ότι όταν συνδέομαι ΔΙΧΩΣ το sagem modem (μέσω dial-up ή gprs) δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα.

οπότε λέω μήπως φταίει ο WLan adaptor, όμως στο δίκτυο της σχολής αλλά και των StAr δεν παρουσιάζεται το παραμικρό κόλλημα...

λογικά θα πρέπει να αλλάξω router μιας και ο sagem φαίνεται να είναι της πλάκας (γιαυτό και τον δίνουν στο πακέτο OnDSL) και να πάρω κάποιον "σοβαρότερο".

αν κάποιος έχει βρει κάποια λύση (που δε θα χρειαστεί να αλλάξω συσκευή) ας την γράψει.

αν πάλι κάποιος θέλει να συστήσει κάποια συσκευή που δουλεύει άριστα να το κάμει επίσης.

ευχαριστώ πολύ.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα.

ξέρει κανείς σε ποια σελίδα βέπουμε αν το δίκτυο της forthnet για την ιδιόκτητη σταθερή είναι έτοιμο; νέα σμύρνη μένω.

ευχαριστώ προκαταβολικά

Έχω ένα ρούτερ USR 9719A.Kατεβάζω με Azureus και πηγαίνει υπερβολικά αργά και μου λεει ότι πιθανον να υπάρχει πρόβλημα στο NAT.Κάνω δοκιμές για τις θύρες 38268 και 6881 και μου βγ΄ζει σφάλμα.Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και απο που?Γνωρίζει κανείς?Απο δικτυακά είμαι άσχετος για αυτό θα παρακαλούσα λίγο πιο αναλυτικά αν μπορείτε!:O;):)

Έχω ένα ρούτερ USR 9719A.Kατεβάζω με Azureus και πηγαίνει υπερβολικά αργά και μου λεει ότι πιθανον να υπάρχει πρόβλημα στο NAT.Κάνω δοκιμές για τις θύρες 38268 και 6881 και μου βγ΄ζει σφάλμα.Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και απο που?Γνωρίζει κανείς?Απο δικτυακά είμαι άσχετος για αυτό θα παρακαλούσα λίγο πιο αναλυτικά αν μπορείτε!:O;):)

Όταν ανοίξεις τον router σου από τον IE και πάνω στην μπάρα των διευθύνσεων βάλεις την IP του τότε θα σε βάλει στο κεντρικό μενού του router.Εκεί υπάρχει μια επιλογή που λέγεται Port Forwarding ή κάτι αντίστοιχο.Σε εκείνο το μενού θα δηλώσεις τις πότρες που θες ο router να έχει ανοιχτές.Τις πόρτες από τις διάφορες εφαρμογές μπορείς να τις βρεις και από το site http://www.portforward.com.

Αλλά αυτό που με παραξενεύει περισσότερο είναι το πρόβλημα που σου βγάζει με το ΝΑΤ.Ξαναπάρε τον παραχέα σου και ρώτησε τον τι ρυθμήσεις πρέπει να έχει ένα router για να λειτουργεί σωστά με το δίκτυο τους.Όλα τα router δεν έχουν τις σωστές ρυθμήσεις όταν τα βγάζεις από το κουτί τους και σίγουρα θα έχεις προβλήματα.

Αν αυτό με τις πόρτες δεν λειτουργήσει και έχεις ακόμα πρόβλημα εδώ είμαστε.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε 1η φαση κανε update firmware απο εδω http://www.otenet.gr/hd/HTML/ondslkit_menu2_wi_firmware.htm.

Στην αντιθετη περιπτωση προχωρα σε αγορα ενος US ROBOTICS wifi-router.

Συγκεκριμενα εγω εχω το 9108 και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. Μαλιστα μπορεις να το flasha-ρεις απο pstn -> isdn και το αντιστροφο.

Ενδεικτικα σου δινω ενα λινκ απο μαγαζι να το δεις:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2177

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Πας στο σαιτ της Forthnet και δεξια επανω εχει ενα λινκ για ADSL.Το πατας και θα σου ανοιξει μια σελιδα στην οποια βαζεις τον αριθμο του τηλεφωνου σου και σου λεει το ποτε .... Το θεμα ειναι κατα ποσο ισχυει η ημερομηνια που σου λεει

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Όταν ανοίξεις τον router σου από τον IE και πάνω στην μπάρα των διευθύνσεων βάλεις την IP του τότε θα σε βάλει στο κεντρικό μενού του router.Εκεί υπάρχει μια επιλογή που λέγεται Port Forwarding ή κάτι αντίστοιχο.Σε εκείνο το μενού θα δηλώσεις τις πότρες που θες ο router να έχει ανοιχτές.Τις πόρτες από τις διάφορες εφαρμογές μπορείς να τις βρεις και από το site http://www.portforward.com.

Αλλά αυτό που με παραξενεύει περισσότερο είναι το πρόβλημα που σου βγάζει με το ΝΑΤ.Ξαναπάρε τον παραχέα σου και ρώτησε τον τι ρυθμήσεις πρέπει να έχει ένα router για να λειτουργεί σωστά με το δίκτυο τους.Όλα τα router δεν έχουν τις σωστές ρυθμήσεις όταν τα βγάζεις από το κουτί τους και σίγουρα θα έχεις προβλήματα.

Αν αυτό με τις πόρτες δεν λειτουργήσει και έχεις ακόμα πρόβλημα εδώ είμαστε.:)

θα δοκιμάσω,να δω αλλά φοβάμαι μήπως αλλάξω κάτι που δεν πρέπει στο πρόγραμμα.Αλλά δεν κατάλαβα και πολύ αυτά που μου είπες;).Το Internet explorer τι σχέση έχει?Κάντα λίγο πιο κατανοητά!Δεν ξέρω ούτε τι ρυθμίσεις να κάνω στο ρούτερ ούτε τι ρυθμίσεις να κάνω στο πρόγραμμα!?:( :O Είμαι άσχετος και θέλω βοήθεια.

Επίσης στο λινκ που έδωσες δεν έχει το ρούτερ μου!:(

Τώρα το πρόγραμμα ανεβάζει πιο γρήγορα απο ότι κατεβάζει,ενώ εγώ θέλω να κατεβάζει!Και μάλιστα πολύ αργά!με12 kb/s κατεβάζει και με 15 ανεβάζει!Έτσι όπως πάει θα κάνει πέντε μέρες αυτό που κατεβάζω:worry: !

Επίσης τι είναι το ΝΑΤ και πως διορθώνεται το πρόβλημα σε αυτό!?

Βοηθήστε γιατί καίγομαι!:(

Επίσης όταν βάζω την ΙΡ μου μου λέει ότι το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βαγγέλης

το έκαμα και αυτό και τπτ.

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με το μόντεμ.

θα ακολουθήσω την πρόταση σου για την αγορά του US R.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

θα δοκιμάσω,να δω αλλά φοβάμαι μήπως αλλάξω κάτι που δεν πρέπει στο πρόγραμμα.Αλλά δεν κατάλαβα και πολύ αυτά που μου είπες;).Το Internet explorer τι σχέση έχει?Κάντα λίγο πιο κατανοητά!Δεν ξέρω ούτε τι ρυθμίσεις να κάνω στο ρούτερ ούτε τι ρυθμίσεις να κάνω στο πρόγραμμα!?:( :O Είμαι άσχετος και θέλω βοήθεια.

Επίσης στο λινκ που έδωσες δεν έχει το ρούτερ μου!:(

Τώρα το πρόγραμμα ανεβάζει πιο γρήγορα απο ότι κατεβάζει,ενώ εγώ θέλω να κατεβάζει!Και μάλιστα πολύ αργά!με12 kb/s κατεβάζει και με 15 ανεβάζει!Έτσι όπως πάει θα κάνει πέντε μέρες αυτό που κατεβάζω:worry: !

Επίσης τι είναι το ΝΑΤ και πως διορθώνεται το πρόβλημα σε αυτό!?

Βοηθήστε γιατί καίγομαι!:(

Επίσης όταν βάζω την ΙΡ μου μου λέει ότι το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βαγγέλης

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Το ΝΑΤ είναι ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία της παραμετροποίησης (encapsulation)των δεδομένων ώστε να μπορούν να "ταξιδέψουν" στο internet.Ο κάθε ISP χρησιμοποιεί έναν δικό του αλγόριθμο ώστε να μεταφέρει τα δεδομένα σπίτι σου και αντίστροφα.Αν οι ρυθμήσεις για το encapsulation δεν είναι οι σωστές τότε έχεις πρόβλημα.Αυτές τις ρυθμήσεις στις δίνει ο ISP σου.

Από τον ΙΕ πληκτρολογώντας την IP του router σου (υπάρχει μέσα στο manual που το συνόδευε) θα σου ανοίξει το main menu του router για να κάνεις ότι ρυθμήσεις θες. ΠΧ για τα linksys πληκτρολογείς στη μπάρα διευθύνσεων του ΙΕ 192.168.1.1 και σου ανοίγει το menu του router.

Στο link που σου έδωσα μπορεί να μην έχει το router σου αλλά έχει ποιές πόρτες πρέπει να ανοίξεις για να λειτουργεί το κάθε πρόγραμμα που θες.

Τώρα μέσα στο menu του router σε κάποιο σημείο θα έχει μια επιλογή που λέει Port Forwarding ή κάτι αντίστοιχο.Εκεί πας και του δηλώνεις ποιά πόρτα θες να σου ανοίξει.Κοίταξε από ένα άλλο router μέσα στο link τι λέει και θα καταλάβεις.Δεν είναι δύσκολο.

Δοκίμασε αυτό πρώτα και εδώ είμαστε πάλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την Κυριακή η Vivodi ανακοινώνει την φορητότητα στα νέα πακέτα Τelefonet.Στα 128/128.Θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς ακόμα και ISDN μαζί με το msn και επιπλέον από τη Vivodi ένας αριθμός.

Επίσης σταδιακά θα διακοπύν ολοι οι πελάτες FULL LLU σε όλες τις περιοχές

(και το dsl phone) εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (ίσως κρατήσουν και το Ηράκλειο Κρήτης).:X

Οι τιμές:

1)Ταχύτητα 128 και προσφέρει 180 λεπτά σε αστικά και υπεραστικά , 1 νούμερο dsl phone και το τηλέφωνο του πελάτη φορητότητα, μόνο με 17,75 €

2)Ταχύτητα 1024 και προσφέρει 500 λεπτά σε αστικά, υπεραστικά και χώρες Ευρωπαϊκής κοινότητας, Αμερική, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, κ.α ( ζώνη 1)

1 νούμερο dsl phone και το τηλέφωνο του πελάτη φορητότητα, μόνο με 29,75 €

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Το ΝΑΤ είναι ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία της παραμετροποίησης (encapsulation)των δεδομένων ώστε να μπορούν να "ταξιδέψουν" στο internet.Ο κάθε ISP χρησιμοποιεί έναν δικό του αλγόριθμο ώστε να μεταφέρει τα δεδομένα σπίτι σου και αντίστροφα.Αν οι ρυθμήσεις για το encapsulation δεν είναι οι σωστές τότε έχεις πρόβλημα.Αυτές τις ρυθμήσεις στις δίνει ο ISP σου.

Από τον ΙΕ πληκτρολογώντας την IP του router σου (υπάρχει μέσα στο manual που το συνόδευε) θα σου ανοίξει το main menu του router για να κάνεις ότι ρυθμήσεις θες. ΠΧ για τα linksys πληκτρολογείς στη μπάρα διευθύνσεων του ΙΕ 192.168.1.1 και σου ανοίγει το menu του router.

Στο link που σου έδωσα μπορεί να μην έχει το router σου αλλά έχει ποιές πόρτες πρέπει να ανοίξεις για να λειτουργεί το κάθε πρόγραμμα που θες.

Τώρα μέσα στο menu του router σε κάποιο σημείο θα έχει μια επιλογή που λέει Port Forwarding ή κάτι αντίστοιχο.Εκεί πας και του δηλώνεις ποιά πόρτα θες να σου ανοίξει.Κοίταξε από ένα άλλο router μέσα στο link τι λέει και θα καταλάβεις.Δεν είναι δύσκολο.

Δοκίμασε αυτό πρώτα και εδώ είμαστε πάλι.

Επιτέλους το βρήκα αυτό μέσω του explorer αλλά έχει πολλές παραμέτρους και δεν ξέρω ποιά συγκεκριμένη να αλλάξω!Βρήκα ένα που λέει port triggering!;)Aυτό όταν πατάς add έχει τις εξής κατηγορίες που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις:Mε τη σειρά στις λέω για να μη γίνει κανά μπέρδεμα:Trigger prot start,

Trigger port end,

Trigger protocol,

Open port start

Open port end,

Οpen protocol.

Αυτά περιέχει!Τώρα θα σε παρακαλούσα να μου πείς τι τιμές θα βάλω!>Περιμένω απάντηση!

Επίσης θα διορθωθεί το πρόβλημα στο ΝΑΤ που λέει ότι πιθανον υπάρχει?Έχει σχέση με αυτά?Ή άλλο το ένα και άλλο το άλλο?Το ΝΑΤ πως μπορεί να διορθωθεί!

Ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια και έλπίζω επιτέλους να γίνει αυτό που περιμένω!;)

καλησπερα.

Μπορει καποιος να με βοηθησει ;

ποια ειναι η μορφη του user name και του κωδικου στο con-x του ΟΤΕ ;

ο κωδικος εχει μαλλον 8 στοιχεία αλλα το user name ;

εχω την φιλη μου μακρια και ειναι ασχετη

και στον ΟΤΕ μάλλον ασε να μην μιλησω.

Θελω να αλλαξω τα στοιχεια συνδρομητη στον αριθμο του σπιτιου μου.

το νουμερο ειναι στο ονομα καποιου αλλου προσωπου,το οποιο εχει πεθανει εδω και χρονια..

τι χρειαζεται να κανω,που να αποτανθω?

τι χαρτια (διακαιολογητικα,δηλωσεις κτλ κτλ)χρειαζονται,ποσος χρονος απαιτειται και ποσο κοστιζει η ολη διαδικασια?

ευχαριστω

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μετά τον θάνατο του συνδρομητή, η τηλεφωνική σύνδεσή του μεταβιβάζεται σε έναν από τους

κληρονόμους του με την ακόλουθη σειρά:

Αν υπάρχει διαθήκη, στον κληρονόμο που ρητά ορίζεται δικαιούχος της σύνδεσης.

Αν στη διαθήκη δεν ορίζεται δικαιούχος της σύνδεσης ή αν δεν υπάρχει διαθήκη, τότε:

* προκειμένου για τη σύνδεση κατοικίας, στον κληρονόμο που συνοικούσε με τον κληρονομούμενο

και χρησιμοποιούσε μαζί με αυτόν τη σύνδεση.

* προκειμένου για τη σύνδεση επαγγελματικού χώρου, στον κληρονόμο που συνεργαζόταν στο χώρο που λειτουργούσε η σύνδεση.

Αν δεν υπάρχει διαθήκη, κληρονόμοι από το νόμο είναι:

* Ο ή η Σύζυγος/τα τέκνα

* Γονείς, αδέρφια, παππούδες, γιαγιάδες και πλησιέστεροι συγγενείς.

Αν στις παραπάνω περιπτώσεις υπάρχουν περισσότεροι του ενός δικαιούχοι της σύνδεσης, ο ενδιαφερόμενος κληρονόμος έχει υποχρέωση να υποβάλλει στον ΟΤΕ έγγραφη υπεύθυνη δήλωση παραίτησης των άλλων δικαιούχων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε κατά περίπτωση είναι τα παρακάτω:

Διαθήκη όπου υπάρχει

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθήκη, ο ενδιαφερόμενος κληρονόμος θα προσκομίσει:

o Αν είναι σύζυγος, τέκνο, γονέας ή αδερφός του κληρονομούμενου, ληξιαρχική πράξη θανάτου, ταυτότητα και τελευταίο λογαριασμό της τηλεφωνικής σύνδεσης.

Σημειώνουμε ότι:

Η συζυγική σχέση αποδεικνύεται είτε με τη ληξιαρχική πράξη γάμου, είτε με την Αστυνομική Ταυτότητα.

Η συγγενική σχέση προκειμένου για τέκνο, γονέα, αδερφό, αποδεικνύεται με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και αστυνομική ταυτότητα.

o Αν είναι οποιοσδήποτε άλλος συγγενής, πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών.

Για να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση της τηλεφωνικής σύνδεσης πρέπει να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Κατάστημα ΟΤΕ. (από OTEshop.gr)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το user name είναι αυτό με τα 8 "ψηφία"(γράμματα και αριθμοί). Ο κωδικός σε εμένα ήταν 10ψήφιος και μόνο αριθμοί.

Και τα δυο τα διαλεγεις εσυ, στο my.otenet.gr, οπου και υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες για τη μορφη σου (νομιζω το ενα ειναι 3-8 χαρακτηρες, και το αλλο 6-8, αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος.)

Στο connx παντως, αυτο που θα εχει στα χερια της η φιλη σου θα ειναι ο κωδικος και το συνθηματικο πελατη που της εδωσαν, και τα οποια:

α) Θα χρησιμοποιησει στο παραπανω site για να δηλωσει τα username & password της

β) Ειναι της μορφης 10 αριθμητικων ψηφιων και 8 χαρακτηρων (συμβολα/ αριθμοι/ γραμματα) αντιστοιχα. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Στα παραπάνω να προσθέσω, με κάθε επιφύλαξη, ότι κοστίζει 18,33€ και ότι καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου και ένα αποδεικτικό του ΑΦΜ σου. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Το user name είναι αυτό με τα 8 "ψηφία"(γράμματα και αριθμοί). Ο κωδικός σε εμένα ήταν 10ψήφιος και μόνο αριθμοί.

Στο connx παντως, αυτο που θα εχει στα χερια της η φιλη σου θα ειναι ο κωδικος και το συνθηματικο πελατη που της εδωσαν, και τα οποια:

α) Θα χρησιμοποιησει στο παραπανω site για να δηλωσει τα username & password της

β) Ειναι της μορφης 10 αριθμητικων ψηφιων και 8 χαρακτηρων (συμβολα/ αριθμοι/ γραμματα) αντιστοιχα. :)

Και εγώ στο συνθηματικό και στον κωδικό αναφέρομαι που της έστειλε ο ΟΤΕ. Όχι στον κωδικό και στο user name που θα επιλέξει:!:

Κι οτι ελεγα να παρω το συγκεκριμενο κιτ για να μην τραβαω καλωδια...τελικα θα τα σκασω να παρω νεο router για PSTN :(

Aν και ειναι λιγο κακομουτσουνο σαν τα προηγουμενα USR το 9108 μαλλον για εκει το κοβω αφου φλασαρεται κι αυτο αναλογα με τον τυπο της γραμμης!

Mην τα θελω κι ολα δικα μου :p

Thanks guys! :)

Ξεκίνησε και εμπορικά η υπηρεσία σταθερή τηλεφωνίας Telefonet από την Vivodi.

Διακόπτεις τη γραμμή του ΟΤΕ-δεν πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ και μεταφέρεις τον τηλεφωνικό αριθμό στο δίκτυο της Vivodi.

Οπότε δεν αλλάζεις τηλεφωνικό αριθμό και έχεις μία γραμμή στην Vivodi

για να μιλάς δωρεάν σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα (αστικά και υπεραστικά)

υπάρχει πρόγραμμα με το οποίο μιλάς δωρεάν και με σταθερά τηλέφωνα στο εξωτερικό (Διεθνή Ζώνη Ι) http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=12

Επίσης παρέχονται:

Δωρεάν αναγνώριση κλήσεων

Δωρεάν προσωπικός τηλεφωνητής

Δωρεάν αναμονή κλήσεων

και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ

Δωρεάν μεταφορά αριθμού από τον ΟΤΕ στην Vivodi (φορητότητα)

Δυνατότητα μεταφοράς 2 τηλεφωνικών αριθμών OTE σε μία γραμμή Vivodi

Στην γραμμή της Vivodi το Internet είναι ΔΩΡΕΑΝ, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση, ΧΩΡΙΣ επιπλέον πάγιο, για όσους το χρησιμοποιούν λίγο ή καθόλου. Δεν χρειάζεται δηλαδή να χρησιμοποιεί κάποιος ΕΠΑΚ ή 801Free Internet για να συνδεθεί στο Internet. http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=11

Συχνές ερωτήσεις http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=440

Οδηγίες χρήσης http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=425

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 13880.

για να μιλάς δωρεάν σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα (αστικά και υπεραστικά) υπάρχει πρόγραμμα με το οποίο μιλάς δωρεάν και με σταθερά τηλέφωνα στο εξωτερικό...

Δωρεάν, ασταμάτητες κλήσεις προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα

Δωρεάν ασταμάτητα σημαίνει UNLIMITED δηλαδή ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ λεπτά.

Τα πακέτα της Vivodi έχουν όριο 180 ή 500 λεπτά προπληρωμένου χρόνου ομιλίας.

Άρα που είναι οι "ασταμάτητες κλήσεις"; :mad:

ας φτιαξει λιγο το δικτυο της η Βιβοντι να εχει κομβους σε ολη την Αθηνα και οχι μονο ... στην Καλλιθεα, και μετα τα λεμε
:X

Επιτέλους το βρήκα αυτό μέσω του explorer αλλά έχει πολλές παραμέτρους και δεν ξέρω ποιά συγκεκριμένη να αλλάξω!Βρήκα ένα που λέει port triggering!;)Aυτό όταν πατάς add έχει τις εξής κατηγορίες που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις:Mε τη σειρά στις λέω για να μη γίνει κανά μπέρδεμα:Trigger prot start,

Trigger port end,

Trigger protocol,

Open port start

Open port end,

Οpen protocol.

Αυτά περιέχει!Τώρα θα σε παρακαλούσα να μου πείς τι τιμές θα βάλω!>Περιμένω απάντηση!

Επίσης θα διορθωθεί το πρόβλημα στο ΝΑΤ που λέει ότι πιθανον υπάρχει?Έχει σχέση με αυτά?Ή άλλο το ένα και άλλο το άλλο?Το ΝΑΤ πως μπορεί να διορθωθεί!

Ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια και έλπίζω επιτέλους να γίνει αυτό που περιμένω!;)

Κανείς!?;):!:

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...