Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

eleor omos...

pernw ston ote k mou leei pos de mporei akomi

na mou dosei xartia giati molis evala tilefono

k isos ginei kati aproopto k allaksei to noumero mou...

na ksanaparw apo deutera .... !!!

Όταν ήρθαν στο σπίτι σου για να σου συνδέσουν το τηλέφωνο, δεν είχαν και ένα χαρτί??? Το οποίο θα έπρεπε να σου το έχουν αφήσει.

Εγώ έτσι ενεργοποίησα το dsl μου. Τους έστειλα φωτοτυπία από αυτό το χαρτί.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η vivodι δίνει μέχρι 12Mbit

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην ξερει κανεις τι σημαινει αυτο το μηνυμα; Λιγη βοηθεια ζηταω αλλα μετακομιζω και βιαζομαι λιγακι! Τι να κανω; Τι συμφερει περισσοτερο;

Σοβαρα το λες;;; Απο ποτε θα ισχυει αυτο; Υσχυει για full LLu, αοριστου η σε κουτι με προπληρωμενο χρονο;

Εγω παλι αφου δεν εχω κανενα προβλημα με το netmod θα το αφησω με την εκδοση που εχει :whistle: :whistle: :p :p

Σε λίγο καιρό. Ο μπαμπάς μου μου το ειπε γιατι εγω μην νομειζεις οτι ειμαι μεγαλος μικρος είμαι 16 ετων.Οταν το βαλω θα σου πω ή αλλιως περιμενε καμια μια δυο μερες να ροτησω τον θειο μου!!!!

Εγω παλι αφου δεν εχω κανενα προβλημα με το netmod θα το αφησω με την εκδοση που εχει :whistle: :whistle: :p :p

Σωστος!

SV9PFY

Το θεμα ειναι οτι αυριο το πρωι τελειωνω την μετακομιση και δεν θα εχω πλεον ιντερνετ.. Μονο σε νετ καφε, πολυ χαλια! Οποτε μαλλον θα παραμεινω vivodi.. Ελπιζω να μην κανουν πανω απο μηνα να τη βαλουν (λεμε τωρα). Αντα, θα τα πουμε τοτε!

καλημερα κ help εδω κ κανα 2 εβδομαδες εχω ενα προβλημα.εχω adsl 384 απο την τελλας εκει που καθομαι κ συνδεδεμενος με πεταει εκτος το μοντεμ χωρης λογο μπορει να το κανει καθε 2 λεπτα η καθε μια ωρα.εποικινονισα με την τελλας κ μου απαντησαν να βαλω φιλτρακια στα τηλεφ. κ να δοκιμασω με τα τηλ. αποσυνδεμενα το προβλημα ακομα υπαρχει θελω μια γνωμη τι να κανω?παντως οταν τους πηρα τηλ. τους ειπα οτι εδω κ 9 μηνες δεν υπαρχει προβλημα γιατι τωρα υπαρχει?παιζει κανεναν ρολο οι αναβα. απο τον οτε?απο τον οτε με ενοιμερωσαν οτι δεν υπαρχει προβλημα στην γραμμη.τι μπορει να φταιει

????????????????

Μέχρι προχτές 14/10 ήταν και η Ελλάδα free στο Sipdiscount. Σήμερα 16/10 δεν είναι :!:

Χαμός! Μόνο το voipdiscount μενει τώρα από τα voipbuster clones (Betamax)

:(

Για να δούμε τι επιφυλλάσει το μέλλον :ninja:

Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει να κάνει ο φίλος/η plati διότι όταν πηγαίνεις να κάνεις register σου βγάζει αυτό το μύνημα παρακάτω. Το έχεις δοκιμάσει plati? Αν ναι ξέρεις τι πρέπει να κάνω πες μου σε παρακαλώ γιατί το βλέπω λίγο αδύνατο να πραγματοποιεί δωρεάν αστικές κλήσεις. Το μύνημα που βγάζει αν το προσέξεις είναι το εξής:

PLEASE NOTE

In your country only CHEAP calls are possible. FREE calls are not supported because you are not in Zone 1 or 2.

κλικ :O

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που καλείς και σου κάνουν την αναβάθμιση.

Θυμάται κανείς ποιό είναι;

Τηλέφωνο;; Μόνος σου το κάνεις. Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Ta idia mou ekane kai mena i tellas, mallon einai problima sintonismou tou modem sou (crypto fx200, se usb?) kai kata deuteron tou DSLAM tou ote. Dokimase na mbeis me allo modem kata protimisi se ethernet kai oxi se usb. An den exeis, dokimase, ean exeis to crypto, na allakseis sto line Setup to "Automatic, ITU G.dmt or G.Lite preferred" se "G.dmt" (Access Runner Control Panel, Alt+P). Ean sinexizoun oi diakopes zita allo modem apo tin tellas, pes tous oti o ote den brike problima stin grammi sou kai genika kalo kouragio me tin texniki upostiriksi tis tellas giati den itan kai oi pleon katartismenoi...kai fisika o ote sto idio diko mou problima ta erixne stin tellas ktlp. Se mena stamatise to problima auto otan allaksa etairia, giati kai me ethernet modem pali eixa tis idies diakopes, sou proteino ean mboreis na allakseis etaireia.

Σήμερα το πρωι σηκωνω το ακουστικο να παρω ενα τηλ κ ακουω το -κενο-..

Παιρνω τηλ στον ΟΤΕ κ μου ειπαν πως εχω 2 γραμμες!:blink:

Ωστοσο, μπαινω κανονικα internet..

Μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?

Μηπως ειναι θεμα χρονου να λυθει το προβλημα επειδη αυτην την περιοδο αναβαθμιζουν τις γραμμες?

Απο τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι θα ερθουν αυριο να κανουν ελεγχο...

Αλλα δεν με καλυψαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που καλείς και σου κάνουν την αναβάθμιση.

Θυμάται κανείς ποιό είναι;

Eισαι σιγουρος γι'αυτο; :confused:

ΤΣΑΜΠΑ;;; :drool:

Κι εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα όταν πρωτοέβαλα adsl. Το τηλέφωνο πολλές φορές ήταν νεκρό, δεν μπορούσαν ούτε να με πάρουν, ούτε να πα΄ρω εγώ τηλέφωνο και μάλιστα δεν δούλευε και η αναγνώριση κλήσης.

Πήραμε δεκάδες τηλέφωνα στον ΟΤΕ και σιγά σιγά το πρόβλημα λύθηκε. Αλλά το θέμα με την αναγνώριση κλήσης εξακολουθεί να υπάρχει. Όποτε είμαι στο νετ, δεν αναγνωρίζει καμία κλήση.

Destiny found.

Ma egw exw 7 mines adsl k ksafnika simera to prwi emfanistike to provlima!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...