VarX Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Kάνω ποστ στα συγκεκριμένα θέματα,επειδή πολύ απλά διαπίστωσα ότι ΠΟΛΛΑ άτομα στην Ελλάδα την τωρινή στιγμή έχουν ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς πρόβλημα με εμένα και πιστέυω ότι είναι καλό να ενημερωθείτε όλοι και να καταλάβετε ΤΙ μπορεί να φταίει στην νέα σας dsl και γιατί δεν είναι τελικά ΤΟΣΟ γρήγορη όσο φανταζόσταν.... Για όποιες απορίες εδώ είμαστε,πάντως κατάλαβα καλά ότι με ΟΛΑ αυτά τα πακέτα και τις προσφορές των Χριστουγέννων έγινε αφόρητη η κατάσταση και ούτε την μισή ταχύτητα δεν μας παρέχει ο Provider + OTE (dslam). Παραπονεθείτε γιατί αλλιώς με τα ίδια τα χάλια θα μείνουμε. Σημείωση,για πρώτη φορά είχα άριστη (140ms ping max) επικοινωνία με Skype από UK --> Thessaloniki (384dsl Otenet) ενώ τόσα χρόνια είχα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ISP και μια χαρά με Forthnet. Tην δεδομένη στιγμή η Forthnet είναι η χείριστη ενώ με την OTEnet έχω άριστα pings...πως αλλάζουν τα πράγματα The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petrakis Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Κανω μια προσπαθεια να κρατω τον πινακα σχετικα ενημερωμενο αλλα με τον ρυθμο που αλλαζουν οι τιμες και οι προσφορες ειναι αρκετα χρονοβορο. Το σκεπτικο μου ειναι οτι ο καθενας που θελει να κανει μια ερευνα αγορας μπορει να εισαγει τα στοιχεια που βρισκει βαση των προδιαγραφων που εκεινος θετει και να εχει ετσι μια ξεκαθαρη εικονα των επιλογων του. Νομιζω πως ο καθενας θα πρεπει να το δει ως εργαλειο για την αναζητηση της πιο συμφερουσας προσφορας για 'κεινον παρα ως ενα πινακα τιμων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos123 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Έχω otenet Adsl και προσπαθώ να κάνω φωνητική συνομιλία μέσω messenger με φίλους μου που έχουν επίσης otenet adsl. Μετά τη προσπάθεια σύνδεσης το μοντεμ (ιντρακομ) κολλάει (κοκκινο λαμπάκι). Εκανα firmware update και ξαναπροσπάθησα. Αυτή τη φορά δεν κολλάει αλλά απλως η συνδεση αποτυγχάνει. Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να δοκιμάσει το ίδιο το σενάριο και να με διαβεβαιώσει ότι λειτουργεί κανονικά και ότι ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos123 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 κατάφερα να συνδεθώ μια φορά αλλα μετά από λίγο κόκκινο λαμπάκι και κόλλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Aν εχεις το jetspeed και μενα μου το κανει αυτο. Δεν ξερω γιατι συμβαινει http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Εγώ πάλι με jetspeed 500 , ενώ μιλάω παντού κανονικά, δεν μπορώ να μιλήσω με το i-call.. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 ρίξτε μια ματιά στις πασχαλινές προσφορές που έρχονται από τον οτε για το Conn-x και όχι μόνο.... καλό θα ήταν να γίνει ενημέρωση και σε κεντρικό θέμα... http://www.ote.gr/Files/anakoinosipasxalinonprosforon2006.pdf :D this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Σε ενα φιλαρακι, επειδη γενικοτερα ειχα τρελα προβληματα με προιοντα Ιντρακομ (οτι εχει βγαλει αυτη η εταιρεια σκ***α ειναι, τεσπα), το αλλαξαμε και ολα καλα!!!! Συνεπως, δεν δοκιμαζεις ενα αλλο μοντεμακι ή ρουτερ απο καποιο φιλο να βεβαιωθεις? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Εγω θα πηγαινα για Νetgear. Και φυσικα μακρια απο Linksys. Ρωτα και εμας τι εχουμε τραβηξει....! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Εγώ πάντως έχω το linksys 354g και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και μια καρτούλα δικτύου γιγαμπιτ linksys επίσης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvpaok4 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Χαιρετώ άπαντες Σε ένα δίκτυο 8 υπολογιστών(σύνδεση με switch) ο ένας συνδέεται με το internet μέσω κάρτας δικτύου και Modem/Router Siemens Xpresslink. Με δεύτερη κάρτα δικτύου ο υπολογιστής συνδέεται με το υπόλοιπο δίκτυο και μοιράζει το internet. Μόλις ενεργοποίησω την κάρτα του internet, το εσωτερικό δίκτυο αρχίζει και σέρνεται :mad: , ασχέτως αν είμαι συνδεμένος (στο net) ή όχι. Όταν απενεργοποιήσω την συγκεκριμένη κάρτα, το δίκτυο παίρνει φωτιά :) . Η σύνδεση είναι dynamic ip. Φτιάχνεται και αν ναι πώς????:X Ευχαριστώ για την βοήθεια σας:D Speak Greek, Think Greek...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Δεν καταλαβα γιατι εχεις κανει αυτη τη συνδεσμολογια. Συνδεσε το modem/router πανω στο switch και τους υπολογιστες και εισαι οκ.Θέλεις ιντερνετ να παιρνει μονο ο ενας υπολογιστης? Δωσε μερικες διευκρινισεις τι θελεις να κανεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Εδώ είναι το σχετικό θέμα.:) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamacid Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Ξερει καποιος καποιο link με τις χρεωσεις του οτε στο εξωτερικο (ανα χωρα) κ δεν εννοω μονο ευρωπαικη ζωνη,αλλα παγκοσμια καλυψη. p.s.Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για αυτο το ποστ :( Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 http://www.oteshop.gr/home/internationalcalls.htm Για ποιά χώρα ενδιαφέρεσαι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sipbroker Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Hello, If someone wants to sponsor a Greek DID please email provider@sipbroker.com and we will set it up. -- Martin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamacid Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 dubai Δεν υπαρει στη λιστα αρα να υποθεσω πως ειναι στη ζωνη VI? Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Μετακίνηση στο "Σταθερή τηλεφωνία και VoIP" NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Πήγα τελικά στη φίλη μου να δω τι έφταιγε... Κουβάλησα και το δικό μου USR9106 για να κάνω πειράματα.... Θυμίζω πως το δε μπορούσε να συνδεθεί με τη Forthnet, το λαμπάκι του Wan IP έμενε κόκκινο. Στις περίπου 10 επικοινωνίες της με την εταιρία τις είπανε πως: Α)Φταίει ο ΟΤΕ (κλασσικά) Β)Να κάνει reset το router (πάνε οι ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου) Γ)Ότι έχει χαλάσει το router D) Ότι η σελήνη είναι σε ευθεία με τον Άρη και αυτό δημιουργεί μαγνητικά πεδία….. Κανείς από τους 10 ανθρώπους δε σκέφτηκε να τη ρωτήσει τι password βάζει…. Αν λοιπόν κάποιος από τη Forthnet διαβάζει, ας το προσθέσει στη check list που έχουν τα σαΐνια στο τηλεφωνικό κέντρο… _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Δυστυχως αυτα γινονται σε ολες τις εταιριες. Δινουν μισθους της πεινας και πανε οσοι εχουν αναγκη τα λεφτα για τηλ. υποστηριξη. Κανενας που ξερει σχεδον δε καθεται σ'αυτο το ποστο. Θυμαμαι μιλουσα μ'ενα παιδι που δουλευε σε αλλον isp (αυτος ασχετος) και μου ελεγε οταν εβρεχε ηταν η χειροτερη του γιατι τον επαιρναν ολοι και τον εβριζαν για τις χαμηλες ταχυτητες. :p Ασε που του ειπα κατι για το ping και μου απαντησε "Αυτο ειναι εντολη του προγραμματος! (το help που διαβαζαν κι ελεγαν στον πελατη) Που τη ξερεις;". :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 dubai Δεν υπαρει στη λιστα αρα να υποθεσω πως ειναι στη ζωνη VI? Οχι. Είναι στη ζώνη 3 (UNITED ARAB EMIRATES). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 μήπως ξέρει κανείς από την εμπειρία του ποια ειναι η ταχύτητα down/up με την οποια δουλεύει τέλεια το skypeout. έχω dsl 384 και μισοδουλεύει. περιμένω 1024 από Vivodi, θαναι ok? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Με 384 επρεπε να σου δουλευει καλα, μαλλον εχεις το προβλημα με τα πακετα. Η vivodi προς το παρον δεν εχει προβλημα στο δικτυο της (llu). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 ti ennoeis to provlhma me ta paketa? kai filos mu me dsl 384 pu to exei ute na milhsume kala kala dn mporume. spania doulevei swsta.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Δες εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=25276 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts