Crypton-R- Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Στο Microcom που δίνει η Vivodi με το DSLCube πάτησα το κουμπί Reset, σβήσανε τα λαμπάκια και μετά άναψε μόνο το DSL ACT. Τώρα όταν πάω να βάλω τους Drivers, ο υπολογιστής δεν βλέπει το router για να το εγκαταστήσει. Δεν έκανα σωστά το Reset? Πως το φτιάχνω τώρα? Εγκατέστησα ένα Tornado 800 CopperJet, βάζω ρυθμίσεις όλα καλά αλλά το φωτάκι ADSL είναι κόκκινο, δεν γίνεται πράσινο και στο tray γράφει modem not connected to network. Τι κάνω λάθος? Μπορώ να φτιάξω ένα απ' τα δυο και να συνδεθώ στο ίντερνετ? Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 H telepassport den exei ADSL.. ala SDSL akomi pio kalitero. http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Κάθε φορά που ανοίγουν πολλά connections στο PC (torrents κυρίως), "μπουκώνει" η γραμμή και δε βλέπω internet μέχρι να κάνω restart στο PC. Δεν είναι θέμα router γιατί δεν κάνει disconnect και το δεύτερο PC συνεχίζει έχει κανονικά internet. Παρόλο που κλείνω όλα τα connections που έχουν ξεμείνει ανοιχτά, δεν γίνεται τίποτα... Να προσθέσω πως το πρόβλημα ξεκίνησε έτσι στα ξαφνικά, μετα από πολλούς μήνες απροβλημάτιστης λειτουργίας και χωρίς να αλλάξω κάτι ιδιαίτερο στο PC μου. Τι μπορεί να φταίει; USR 9105 XP Pro English με SP2 Tiny personal firewall Kaspersky antivirus [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 παιδιά και εγώ το f200 έχω εινε ενα 70% αν κάνω επανεκκίνηση το pc σβήνει η οθόνη και μετά τέλος με βλέπω για ethernet αν συνεχιστούν τα προβλήματα πάντως όλοι λένε οτι το f200 είναι άθλιο το pc αργεί να ανοίξει υπερβολικά επίσης mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 ήταν διπλό το μύνημα άρα γράψτε λάθος mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Τελικά την έκανα την αίτηση και μου έβαλαν ISDN. Ο τεχνικός όμως, είπε πως δεν ήξερε οτι θα καταργήσω την 2η PSTN και οτι θα μεταφέρω το νούμερο της στην ISDN...:mad: Πράγμα που είχα τονίσει στο fax αίτηση που τους είχα στείλει. Εχουν περάσει περίπου 12 ημέρες και ακόμα δεν έχει έρθει να φτιάξει την 2η γραμμή όπως μας είχε πει. Εκτός αυτού απο χτές η ISDN σταμάτησε να λειτουργεί. Καλέσαμε ΧΤΕΣ τις βλάβες και μας είπαν οτι θα το κοιτάξουν και θα μας ενημερώσουν σύντομα... :wacko: Ευτυχώς που ο πατέρας μου ΜΟΛΙΣ με ενημέρωσε για την 'βλάβη' και του είπα να κάνει ενα restart στο Netmod... λήξη προβλήματος! Αυτά είναι 2 λόγια για αυτούς που μας λένε συνεχώς οτι ο ΟΤΕ έχει τις υποδομές και τα δίκτυα και πως κανένας εναλλακτικός δεν έχει το δικό του δίκτυο. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.... Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Φίλε όσο αφορά το 9108 δεν λέω έχει δυνατότητες αλλά 2 που δοκίμασα είχαν πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο.Δεν πιάνει καλά ακόμα και στο ίδιο δωμάτιο και έτσι προτίμησα netgear γιατί το e-shop.gr δεν είχε linksys αυτό που ήθελα αλλιώς θα επαίρνα linksys!Αλλά και από το Netgear DG834GTB over isdn δεν έχω κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchristidis Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Φίλε όσο αφορά το 9108 δεν λέω έχει δυνατότητες αλλά 2 που δοκίμασα είχαν πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο.Δεν πιάνει καλά ακόμα και στο ίδιο δωμάτιο και έτσι προτίμησα netgear γιατί το e-shop.gr δεν είχε linksys αυτό που ήθελα αλλιώς θα επαίρνα linksys!Αλλά και από το Netgear DG834GTB over isdn δεν έχω κανένα πρόβλημα! Σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή, ήμουν σχεδόν αποφασισμένος για το 9108 -- ποιο μοντέλο από Linksys να κοιτάξω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Δευτέρα καλώ στο 121 και δηλώνω βλάβη συνακρόασης (έχω isdn και έχω συνακρόαση με την δεύτερη γραμμή ). -121 Ωραία, σε 2 εργάσιμες θα περάσει τεχνικός. Τρίτη ωραία μέρα ,καλός καιρός. Τετάρτη καλώ πάλι το 121 - 121 Βλέπω την δηλωση της βλάβης, αλλά δεν βλέπω κάτι προγραμματισμένο,καλέστε στα 9961799,9962299 που είναι το τεχνικό τμήμα Ηλιούπολης, ειναι υποχρεομένοι να έρθουν σήμερα. - Τηλέφωνα (twolight zone , δεν απαντούν ποτέ) Εκτός απο την καταγγελία στην ΕΕΤΤ που θα στείλω γνωρίζετε ποιά είναι τα δικαιωματά μου σε αυτήν την περίπτωση; Δεν το βρίσκω μεγάλο διάστημα, αλλά δύο μέρες είμαι εγκλωβισμένος μέσα στο σπίτι περιμένοντας τους τεχνικούς :mad: αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Είμαι ανάμεσα στο DSL cube της Vivodi στα 512 και στο ΚΙΤ της Otenet στα 384.Η προσφορά της Vivodi είναι πολυ καλη απο οικονομικής άποψης.Με προβληματίζουν όμως αυτά που ακούγονται πως η Vivodi αργεί να ενεργοποιήσει τις συνδέσεις και είναι ασταθής η σύνδεση της.(πέφτει συχνά η ταχύτητα κτλ). Η Otenet από την άλλη δεν έχει τέτοια προβλήματα.Τέλος να πω πως δεν θα χρισιμοποιήσω δίκτυο της Vivodi για την σύνδεση καθώς δεν διατήθεται στην περιοχή μου αλλά του ΟΤΕ. Πείτε μου τη γνώμη σας τι να κάνω... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Σημερα στα καλα καθουμενα μετα απο ενα reboot (μολις ειχα κανει update το zonealarm μου στην τελευταια εκδοση) το πισι μου απλα δε μπαινει στο ιντερνετ και βγαζει σε ΟΛΕΣ τις σελιδες not found. Το περιεργο ειναι οτι βγαζει not found ΚΑΙ στο network interface του router το οποιο κανονικα δε χρειαζεται καν συνδεση στο ιντερνετ. Σκεφτηκα πως μπορει να εφταιγε το ΖoneΑlarm και το απεγκατεστησα. τα λαμπακια του USR9105 δειχνουν πως ολα πανε καλα. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εχω και ενα λαπτοπ συνδεδεμενο στο ρουτερ , του οποιου το ADSL δουλευει ΑΨΟΓΑ (απο αυτο postαρω τωρα). εχω κανει 3 reinstall το router και συνεχιζει τα ιδια Καμια ιδεα μπας και γλιτωσω το φορματ? :ninja: η απλα την πατησα? PS:εχω κανει και virus/spyware scans , τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Reinstall την κάρτα δικτύου... Might work http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Αυτό θα έλεγα σχετικε ασχετε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Καταρχην το modem απαντάει στο ping? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Kαι η vivodi άμα καλύπτει τη περιοχή σου νομίζω μπορείς να βάλεις απευθείας adsl χωρίς ΟΤΕ Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Reinstall στην καρτα δυκτιου το δοκιμασα... μπαααααα Bayernοπουλε οταν λες απανταει στο ping? μου λες πως να το τεσταρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Πας Run->cmd->ping ip_diktiou_tou_router και βλεπεις εαν απανταει στα Pings :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Geia sas...eimai foithths. K thelontas na akoulouthisw to revma ths epoxhs...tha ithela na valw dsl...psaxnontas prosfores paketwn merikwn mhnwn (elpizontas oti sto telos ths syndromhs tha exei efarmostei to foithtiko) katelhksa pws ginetai o xamos me tis etaireies paroxhs.... Yparxei kapoio site pou na voithaei me amesh enhmerwsh prosforwn olwn twn etairiwn? 'h estw an gnwrizete kapoia amesh prosfora oloklhrwmenou paketou pou glytwnei kapoia lefta?............yparxoun kryfes pagides stis ekastote monadikes prosfores twn paroxwn??? TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Βρε παιδια βοηθεια.θελω να βαλω και εγω dsl στο σπιτι και δεν ξερω χριστο.ειμαι εντελως ασχετος...αυτη η προσφορα στο γερμανο ειναι καλη???ποσο στοιχιζει το μηνα??αλλιως τι αλλο καλυτερο υπαρχει??και για μια καλη προσφορα πο το πλαισιο εχω ακουσει... http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ρε παιδιά, ποιά είναι τελικά η διαφορά ενός έτοιμου πακέτου ADSL( OnDSL Kit, connex..) απο το να το βάλεις ξεχωριστά; Διάβαζα σε κάποια post, ότι το πακέτο σε δεσμεύει. Αλλού διαβάζω ότι τώρα τα πακέτα δεν σε δεσμεύουν. Τι ισχύει τελικά; Αν μπορεί κάποιος ας αναφαίρει τα υπέρ και τα κατά..:O http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Στο ξεχωριστό έχεις την γραμμή στο όνομα σου, οπότε διαλέγεις όποιον ISP θέλεις και μπορείς να πηδάς από ISP σε ISP και να εκμεταλλεύεσαι ότι προσφορές παίζουν στην αγορά. 'Η να αλλάζεις ISP όποτε κάποιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Επίσης αν έχεις πρόβλημα με τη γραμμή επικοινωνείς εσύ με ΟΤΕ και τους κράζεις και όχι μέσω αντιπροσωπου και χεσε ψηλα.... ΕΠιπλεον η ενεργοποιηση γίνεται σε μικρότερο χρονικό διάστημα κατά κανόνα. Το καλό με τα πακέτα ειναι ότι: 1. Κοστίζουν λιγότερο. 2. Περιέχουν εξοπλισμό (modem) οπότε γλιτώνεις κάποια εξοδα. 3. Συνήθως μάζι με το πακετάκι υπάρχει κάποιο δώρο (mp3 player, PS2, το τελευταιο βιβλιο της Βέφας, σετ κατσαρολικών αμα ανοίγεις νοικοκυριο κλπ κλπ). Το κακό είναι οτι δένεσαι με μια εταιρία. Και αμα θέλεις να αλλάξεις ISP πρέπει να κόψεις και την γραμμή και να ξανακάνεις ενεργοποιηση, με αποτελεσμα να μενεις offline αρκετό καιρο (10-15 μέρες στην καλύτερη περίπτωση). Για τα υπολοιπα αρνητικά δες τα θετικά της ξεχωριστής γραμμής που έγραψα παραπάνω. Αυτά θυμάμαι. Συμπληρώστε οι υπόλοιποι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Στο ξεχωριστό έχεις την γραμμή στο όνομα σου, οπότε διαλέγεις όποιον ISP θέλεις και μπορείς να πηδάς από ISP σε ISP και να εκμεταλλεύεσαι ότι προσφορές παίζουν στην αγορά. 'Η να αλλάζεις ISP όποτε κάποιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Επίσης αν έχεις πρόβλημα με τη γραμμή επικοινωνείς εσύ με ΟΤΕ και τους κράζεις και όχι μέσω αντιπροσωπου και χεσε ψηλα.... ΕΠιπλεον η ενεργοποιηση γίνεται σε μικρότερο χρονικό διάστημα κατά κανόνα. Το καλό με τα πακέτα ειναι ότι: 1. Κοστίζουν λιγότερο. 2. Περιέχουν εξοπλισμό (modem) οπότε γλιτώνεις κάποια εξοδα. 3. Συνήθως μάζι με το πακετάκι υπάρχει κάποιο δώρο (mp3 player, PS2, το τελευταιο βιβλιο της Βέφας, σετ κατσαρολικών αμα ανοίγεις νοικοκυριο κλπ κλπ). Το κακό είναι οτι δένεσαι με μια εταιρία. Και αμα θέλεις να αλλάξεις ISP πρέπει να κόψεις και την γραμμή και να ξανακάνεις ενεργοποιηση, με αποτελεσμα να μενεις offline αρκετό καιρο (10-15 μέρες στην καλύτερη περίπτωση). Για τα υπολοιπα αρνητικά δες τα θετικά της ξεχωριστής γραμμής που έγραψα παραπάνω. Αυτά θυμάμαι. Συμπληρώστε οι υπόλοιποι. Οκ, ευχαριστώ! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το τελευταίο.. Δηλαδή αν πάρω κάποιο πακέτο(π.χ. που δίνει 6 μηνες), όταν περάσουν οι 6 μήνες, δεν μπορώ να πάρω κάποιο άλλο πακέτο, άλλης εταιρείας; Εννοείς ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί 10-15 μέρες; http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Οκ, ευχαριστώ! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το τελευταίο.. Δηλαδή αν πάρω κάποιο πακέτο(π.χ. που δίνει 6 μηνες), όταν περάσουν οι 6 μήνες, δεν μπορώ να πάρω κάποιο άλλο πακέτο, άλλης εταιρείας; Εννοείς ότι για να γίνει αυτό θα χρειαστεί 10-15 μέρες; adsl χωρίς πακέτο: Παίρνεις τη γραμμή απευθείας από τον ΟΤΕ και διαλέγεις εσύ ISP. Αν επιλέξεις αορίστου χρόνου συνδρομή, όποια στιγμή θες μπορείς να διακόψεις και να πας σε άλλο isp. Αν επιλέξεις ορισμένου χρόνου πχ 3 μήνες, μπορείς πάλι μετά τη λήξη, να πας αμέσως σε άλλον isp. Γιατί; Γιατί η γραμμή είναι ενεργοποιημένη, απλά αλλάζεις τις ρυθμίσεις στο modem/router και τους κωδικούς πρόσβασεις που σου δίνει κάθε εταιρεία, διαδικασία μερικών λεπτών. Με πακέτο: Παίρνεις τη γραμμή του ΟΤΕ μέσω του isp (δηλαδή εξουσιοδοτείς τον isp, να πει αυτός τον ote να σου ενεργοποιήσει τη γραμμή) . Αν θελήσεις να αλλάξεις isp, τοτε απενεργοποιείται η γραμμή. Οπότε αν εσύ κάνεις νέα αίτηση με άλλη εταιρεία, τότε χρειάζεται να περιμένεις εκ νέου για την γραμμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Οκ, τώρα πιστεύω ότι ξεκαθάρισα κάποια πράγματα. Αν βάλω adsl χωρίς πακέτο αρχικά θα πληρώσω ενεργοποίηση της γραμμής και μετά κάθε μήνα θα πληρώνω στον ΟΤΕ το πάγιο της γραμμής, έτσι; Το πάγιο αυτό εξαρτάται απο την ταχύτητα που θα επιλέξω στον ISP; http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Nai. Swsta. To pagio ths grammhs den exei sxesh me to pagio tou ISP. Th grammh tha th plhrwneis ston OTE kai thn syndesh ston ISP. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts