orck Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 εχω εναν λογαριασμο ο οποιος εχει ανεξηγητα πολλες κλησεις "προς αλλα δικτια" δυχτηχως ο ιδιοκτητης του λογαριασμου δεν ειχε ζητησει ποτε να του ερχεται εκτυπωμενες οι κλησεις τους πανω απο 3 μοναδες (η δωρεαν υπηρεσια) τωρα ο ΟΤΕ στο καταστημα ζηταει 8 ευρω για να κανει την εκτυπωση ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο; γιατι με αναγκαζουν να πληρωσω για κατι που θα επρεπε να το κανουν δωρεαν το 134 δεν ξερει τι του γινεται, η μια κοπελα λεει οτι ειναι δωρεαν η αλλη οτι εχει χρεωση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 partous ena thlefono. tha sou lisoun oles tis apories.rota an boreis na doseis kati parapano gia na kaneis anavathmisi apo 384 se 512 genika oxi mono grami an kai nomizo oti den se simferei telika an sou exei meinei ligos kairos tote pigene kai pare vivodi 512 gia 5 mhnes me 99 euro na telioneis. ektos an thes me 500 gia 1 xrono 1024 apo hol( 40kati euro ton mhna diladi alla efapax) - kai sta 2 paketa einai ta pagia kai o exoplismos perilamvanode Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Ειναι διαφορετικη η αναλυτικη που παιρνεις οταν το ζητησεις απο πριν και σου ερχεται καθε μηνα. Αυτη ειναι χωρις χρεωση. Η εκ των υστερων ειναι διαφορετικη (σου λεει ολες τις κλησεις ακομα και εντολες που εχουν πληκτρλογοηθει απο την συσκευη) και κοστιζει με την σελιδα. Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoback Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Λοιπον παιδια δεν φταινε οι εργαζομενενοι που ειναι στο τηλεφωνικο αλλα οι εκπαιδευτες των υπαλληλων τους κανουν μια ενημερωση χωρις ουσια κα μετα πρεπει αλλος να βγαλει το φιδι απο την τρυπα και τελικα εμεις εχουμε προβλημα. Καθε φορα που σηκωνεις το τηλεφωνο για support ο καθε υπαλληλος σου λεει αλλα και ετσι χαλαει η εικονα της καθε εταιριας..... hoback Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Paides apo proxtes to vrady den mporw na mpw sto internet me thn Dsl syndesh pou exw(Otenet). Mou vgazei: Error 680 There was no dial tone. Kai epishs mou vgazei ena minima gia provlima sto USB bandwindth.To koufo einai oti den exw kamia alli syskeyh syndedemenh para mono to modem(Sagem) Epikoinwnhsa me to tmhma eksyphrethshs pelatwn kai mou eipan oti apo deutera tha doun ti tha ginei me to provlima epeidh endexetai na exei provlima h grammi. Exei symvei se kanenan allo kati paromoio? Mhpws kserete ti mporei na ftaiei? STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 To there was no dial tone το βγάζει οταν πας να συνδεθείς με dialup kai oxi me dsl. Mhpws kati kaneis lathos? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 μαλλον σε καρτα πρεπει να καταλήξεις η telepassport xrevnei 0.880 to lepto ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Έχω ψάξει το θέμα για την Κούβα . Θα πάς Ομόνια και θα ζητήσεις να πάρεις κάποια από τις κάρτες με το συνθετικό LATIN που κυκλοφορούν. Η συνήθης χρέωση είναι 5 ευρώ για 11 λεπτά δηλαδή 0,54 το λεπτό.Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα φτηνώτερο . Συγν'ωμη λάθος 5 Ευρώ δια 11 = 0,45 μαζι με το ΦΠΑ . Πολύ καλή τιμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 εχω εναν λογαριασμο ο οποιος εχει ανεξηγητα πολλες κλησεις "προς αλλα δικτια" δυχτηχως ο ιδιοκτητης του λογαριασμου δεν ειχε ζητησει ποτε να του ερχεται εκτυπωμενες οι κλησεις τους πανω απο 3 μοναδες (η δωρεαν υπηρεσια) τωρα ο ΟΤΕ στο καταστημα ζηταει 8 ευρω για να κανει την εκτυπωση ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο; γιατι με αναγκαζουν να πληρωσω για κατι που θα επρεπε να το κανουν δωρεαν το 134 δεν ξερει τι του γινεται, η μια κοπελα λεει οτι ειναι δωρεαν η αλλη οτι εχει χρεωση... Η ανεξήγητη χρέωση προς άλλα δίκτυα έχει μια εύκολη εξήγηση . Χρήση του λεγώμενου FREE INTERNET .....ας πρόσεχε ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Βασιλη εχεις απολυτο δικιο και εγω αυτο υποπτευτικα αλλα επρεπε να το δω πρωτα ο λογαριασμος ειναι συγγενη μου που τους ειχα φτιαξει μια συνδεση για να μπαινουν 10 λεπτα την ημερα αλλα φαινεται οτι ξεχαστηκαν πολλες φορες και ηρθε 170 ευρω μονο τις κλησεις προς αλλα δικτια αυτοι βεβαια δεν το παραδεχονται, λενε οτι τους την εχουν στημενη και τις εκανε τις κλησεις ο κακος ΟΤΕ... ο καθενας στον κοσμο του:) Η ανεξήγητη χρέωση προς άλλα δίκτυα έχει μια εύκολη εξήγηση . Χρήση του λεγώμενου FREE INTERNET .....ας πρόσεχε ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Πρόσθεσε και το ότι στην Ομόνοια τις βρίσκεις φτηνότερες από την ονομαστική τους αξία τις κάρτες, δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση θα δώσει 4.50 Ευρώ για 11 λεπτά, δηλαδή 0.41 το λεπτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 To there was no dial tone το βγάζει οταν πας να συνδεθείς με dialup kai oxi me dsl. Mhpws kati kaneis lathos? Oxi me dsl syndeomai alla mou vgazei auto to minima. STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Εχω καταληξει μετα τις "ατασταλιες" ως προς την PSTN του ΟΤΕ, να βαλω DSL. Eιμαι με το ενα ποδι στα fnac για να παρω ΟnDsl Kit με 2+2 και -50% και με δωρο ενα 258 usb fm mp3, (ηθελα να παρω και ενα...) Το θεμα ειναι μια συνδεση 384 αρκει για on line radio, tv και video συζητησεις? Η μια 512 αν και ακριβοτερη εχει καλυτερα αποτελεσματα σε αυτα?? Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Έχω ISDN γραμμή και πρόσεξα ότι στον λογαριασμό που μου ήρθε εχθές υπάρχει μια χρέωση 7+€ χωρίς ΦΠΑ :mad: γιατί έχω επίλεξε να είναι απόρρητο το νούμερο μου. Πριν λίγο καιρό που έψαχνα τις διαφορές με την tp είναι προσέξει στο Site του oteshop ότι αυτή η υπηρεσία είναι ατελώς. Συμπληρώνω εχθές το βράδυ την φόρμα επικοινωνίας από το site του ΟΤΕ και τους το λέω. Σήμερα πρωί πρωί με παίρνουνε τηλέφωνο ( πολύ άμεση εξυπηρέτηση θα έλεγα, δεν το περίμενα ) και με ενημερώνουν ότι έχει γίνει κάποιο μηχανογραφικό λάθος στους υπολογιστές και σε πόλους συνδρομητές συνεχίζει να χρεώνεται παρόλο που είναι δωρεάν η υπηρεσία αυτή από τον Μάιο και ότι στον επόμενο λογαριασμό θα πιστωθούν όλες η χρεώσεις που έχουν γίνει από τον Μάιο και μετά και αν δεν πιστωθούν να πάω σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ με τον τελευταίο λογαριασμό.. Εγώ βασικά δεν πιστεύω να είναι λάθος αλλά τέλος πάντων:shifty: , για προσέξτε το και εσείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Καλησπερα σε ολους.Πηρα πριν καποιες μερες το ondsl kit και χθες με πηρανε τηλεφωνο οτι ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου.Συνδεω το μοντεμ,ομως αναβει μονο το φωτακι του power,το φωτακι του adsl παραμενει κλειστο και κατ'επεκταση οταν παω να συνδεθω μου βγαζει σφαλμα 680,oτι δηλαδη δεν υπαρχει τηλεφωνικο σημα. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?(επειδη εχω isdn,η συνδεσμολογια ειναι σχετικα απλη και εχει γινει σωστα,δεν εχω κανει λαθος εκει.Επισης δοκιμασα να συνδεσω το μοντεμ απευθειας στην γραμμη,για να δω μηπως φταιει το splitter,αλλα και παλι δεν δουλευει.Υπαρχει περιπτωση να φταιει το μοντεμ?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 File mou to idio akrivws provlima eixa ki egw apodeixthke oti htan provlima ths grammhs.Apla pare ena thlefwno katarxhn sto tmhma eksyphrethshs pelatwn ths Otenet.Kai meta stis vlaves tou Ote.To mono kako einai oti emena to provlhma ftaxthke meta apo 4 meres. STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Pedes simera eixa thn prwth mou epafh me thn ADSL pou prosferei h Kypriakh ATHK. Pragmatika prepei na ntreponte gia ton tropo pou doulevoun ta atoma. Ti sto kalo sistima einai afto?? mporo na sindetho mono afou prota kano login apo th selida tous. Ti soi pragmata einai afta. AISXOS. :mad: :mad: :mad: :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Στις 14-12 εκανα αγορα και αιτηση ADSL kit 384 με την προυποθεση να εχω την γραμμη τα Χριστουγγενα οπως μου υποσχεθηκανε,κανω διακοπη και το ISDN και περιμενω την ADSL. Μετα απο πολλα τηλ ο γερμαν με εστελνε στον οτε και ο οτε στην οτενετ... στον οτε η αιτηση εφτασε 23-12, ηρθαν τα χριστουγεννα και νετ δεν εχω ,,, αυτα για τους 2 πρωτους ΚΥΡΙΟΥΣ..στην οτενετ πραγματικα δεν εχει παει ακομη η καταχωρηση ..Αυτα για να μαθαινουμε τι ειναι το πινκ πονκ και οι υπεφθηνοτητα των ανωτερω. no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Στις 14-12 εκανα αγορα και αιτηση ADSL kit 384 με την προυποθεση να εχω την γραμμη τα Χριστουγγενα οπως μου υποσχεθηκανε,κανω διακοπη και το ISDN και περιμενω την ADSL. Μετα απο πολλα τηλ ο γερμαν με εστελνε στον οτε και ο οτε στην οτενετ... στον οτε η αιτηση εφτασε 23-12, ηρθαν τα χριστουγεννα και νετ δεν εχω ,,, αυτα για τους 2 πρωτους ΚΥΡΙΟΥΣ..στην οτενετ πραγματικα δεν εχει παει ακομη η καταχωρηση ..Αυτα για να μαθαινουμε τι ειναι το πινκ πονκ και οι υπεφθηνοτητα των ανωτερω. Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι μετά την αγορά του πακέτου ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την ενεργοποίήση της γραμμής σου είναι η Οτενέτ και δεν έχεις καμιά δουλειά στον ΟΤΕ. Δεύτερο και σημαντικότερο. Είναι ανευθυνότητα του Γερμανού που καθυστέρησε τόσο πολύ να μεταφέρει την αίτηση ενεργοποιησης στην Οτενέτ, γιατί η αίτηση φτάνει στα χέρια του ΟΤΕ μέσω αυτής. Όταν εγώ αγόρασα το δικό μου κιτ μέσω οτεshop, η ενεργοποίηση της adsl γραμμής έγινε σε 4 εργάσιμες μέρες και άργησα να συνδεθώ εξαιτίας της ασυννενοησίας οτε-οτενέτ που είναι και το συνιθισμένο φαινόμενο. Σκέψου ότι δεν με πήρανε αυτοί τηλέφωνο .Τους τηλεφώνησα εγώ μόλις είδα ενεργοποιημένη τη γραμμή μου ( από τα λαμπάκια στο μόντεμ) και τους έβαλα να συννενοηθούνε μεταξύ τους για να μου δώσει τελικά η Οτενέτ τα στοιχεία της σύνδεσης. Το συμπέρασμα είναι ότι για γρηγορότερη εξυπηρέτηση και προς αποφυγήν μεσολαβητών, αγόραζε προϊόντα του ΟΤΕ και θυγατρικών του από τον ίδιο τον ΟΤΕ. Δεν ξέρεις καμιά φορά, δεν αποκλείω την περίπτωση σαμποτάζ..(Το έχουμε ξαναακούσει το σενάριο :ninja: ) Για την καθυστέρηση πάντως μέχρι να φτάσει η αίτηση στον ΟΤΕ φταίει καθαρά ο Γερμανός. Αποκλείεται η Οτενέτ να καθυστέρησε τόσο. Εκεί που παρατηρείται η καθυστέρηση είναι μετά την παράδωση της αίτησης, στην διαδικασία συννενοησης των 2 σχετικά με την ενεργοποίηση της γραμμής.Ενεργοποιείται δλδ η γραμμή σου και τεμπελιάζουν από τον ΟΤΕ να στείλουνε το φάξ :p iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Το κεντρικο καταστημα του ΟΤΕ στον Βολο δεν ειχε το προιον. περιμενα 3-4 ημερες και μετα πηγα στον γερμανο..Ο ΟΤΕ ενεργοποιει την γραμμη και μολις η ΟΤΕΝΕΤ βλεπει [καταχωρηση] ενεργοποιημενη την γραμμη σε περνει τηλ. για να σου δωσει τους κωδικους no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 με εκαναν και μενα μπαλακι ΕΠΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ και μαλιστα οχι για την γραμμη αλλα για την συνδρομη. Και οταν αγανακτησα και τους εστειλα .... και με την forthnet εκανα σε δεκα λεπτα την δουλεια μου τοτε μου χρεωσαν την ανυπαρκτη συνδρομη στον επομενο λογαριασμο του οτε. ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Τελος παντων ας πουμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να ειμαστε καλα για να μας ταλαιπωρουνε no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Με την 512 θα ειναι καλυτερα τα πραγματα ενω με την 384 τρεχοντας ολα τα παραπανω μαζι σιγουρα θα εχεις προβλημα στην αποδοση. Εγω ειχα 384 και την εκανα 512 για ολα τα παραπανω που θελεις να κανεις εσυ αλλα και για το Voip που ειναι χαλια στην 384 ενω στην 512 παιζει πολυ καλα. Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis_ch Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 :) katarxin Merry Xmas..... Thelo na sas rotiso olous gia to Wireless Modem WAG354G.... Meno kipro kai mou exoun ferei auto to modem. Spiti exo grammi ISDN (skeftomai na valo ton epomeno xrono ADSL). I aporia mou einai i exis. Iparxei periptosi na mporo na to xrisimopoihso to modem auto gia na sindetho se 128Kb ISDN? Einai mono gia xrisi ADSL? Mporo na dokimaso alla den thelo na anoixo to kouti.......giati meta den tha mporo na to allaxo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Καλημέρα σε όλους, σε περίπου 10 μέρες μετακομίζω στα Ιωάννινα και θέλω να μάθω ποιες περιοχές της πόλης των Ιωαννίνων καλύπτει η Vivodi αμιγώς με δικό της δίκτυο. Δηλαδή ότι δε θέλω να νοικιάσω σπίτι σε μεριά που θα μου πουν 'ναι, μπορείτε να βάλετε Vivodi, αλλά μέσω ΟΤΕ. Στο cc απλά μου είπαν ότι δε μπορούν να ξέρουν χωρίς να γνωρίζουν το τηλέφωνο του σπιτιού.... Καλά κρασιά... Και ρωτάω εσάς τους Γιαννιώτες συνφορουμίτες μου (αν εφόσον έχετε Vivodi - Full ή Shared LLU), σε ποιες περιοχές είστε, ή την οδό που μένετε... 1000 ευχαριστώ!!! Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts