Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

minovg, μήπως κάνεις την τρίχα τριχιά?

Σε συγχωρώ, επειδή είσαι Αρειανός (όπως κι εγώ :alien: :alien: :alien: )

http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το ISDN στη Γερμανία παρουσιάζει συνεχώς ανοδική πορεία με ποσοστό αύξησης 18% ανά έτος την τελευταία δεκαετία, όπως επίσης και σε άλλες χώρες όπου το ISDN μόλις άρχισε να εξελλίσεται.

Από την άλλη μεριά, το DSL έκανε δυναμικά την εμφάνισή του σε συγκεκριμένες χώρες π.χ. Κορέα, Ταϊβάν, Χονγκ-Κονγκ, Βέλγιο, Δανία αλλά δεν έτυχε ευρείας διείσδυσης σε Αμερική, Ελβετία, Γαλλία.

Ενώ οι περισσότεροι πίστευαν πως το DSL θα "χτυπήσει" αγοραστικά το ISDN, φάνηκαν μειονεκτήματα λόγω του υψηλού συνολικού κόστους, της περιορισμένης κάλυψης, της έλλειψης καλωδίωσης κτιρίων,απόστασης απο τον Φορέα (U-R:2.800/2.600m για 768/1500kbps) Peer-to-Peer, VPN Remote Access, Videoconferencing/Application sharing κ.τ.λ.

'Αλλωστε τα στατιστικά δείχνουν πως η πλειοψηφία των Ευρωπαίων μπαίνει ακόμα στο Ίντερνετ με αναλογικά modems.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το DSL είναι άχρηστο. Το ISDN και το ADSL αλληλοσυμπληρώνονται και η εξάπλωση του τελευταίου έρχεται λίγο ... καθυστερημένα (πολλές φορές «πάνω» από ISDN).

Πηγή: Ε.Ε.Χ.Ι.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

το ISDN δεν ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια. το BRI μπορει να ειναι (ακομα και ως dial backup) αλλα το PRI σιγουρα οχι...και κατεπεκταση εννοειται τα Τ1/Ε1, Τ3/Ε3

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

αυτη την περιοδο εχω οτενετ αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει τακτικοτητα προβληματα με μεγαλα Ping.λεω να βαλω φορθνετ που εχω ακουσει οτι εχει καλυτερα ping με εξωτερικο για παιχνιδια.ισχυει?βοηθηστε!

αυτη την περιοδο εχω οτενετ αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει τακτικοτητα προβληματα με μεγαλα Ping.λεω να βαλω φορθνετ που εχω ακουσει οτι εχει καλυτερα ping με εξωτερικο για παιχνιδια.ισχυει?βοηθηστε!

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε βοηθήσουμε με αυτό το ύφος στον λόγο σου.

Αν είναι πιτταρισμένο το dslam σου δεν θα δεις καμιά διαφορά

EDIT Πριν κάνεις τίποτα δοκίμασε demo απο forthnet για να δεις πως τα πάει στην περιοχή σου

τι εχει δηλαδη το υφος μου.για να καταλαβω.

Το σκέτο βοηθήστε με θαυμαστικό δηλώνει να σου απαντήσουμε αναγκαστικά.

Θα μπορούσες να πεις βοηθήστε ρε παιδια

Πριν κάνεις τίποτα δοκίμασε demo απο forthnet για να δεις πως τα πάει στην περιοχή σου

Πάρε demo να δεις είναι η μόνη απάντηση.

το thread κλειδώνεται γιατι το κάνατε και οι δύο...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

λοιπον ακουστε τι επαθα...μενω θεσσαλονικη μολις μετακομισα σε διαμαιρισμα

και ειπα να κανω μια νεα τηλ.συνδεση γιατι χριαζομουν το ιντερνετ.Γινεται η αιτηση τηλ. στο 134 και μου λενε οκ θα σας παρουν απο τον ΟΤΕ για να σας ενημεροσουν..Μετα απο δυο μερες με περνουν απο τον οτε στο κιν.τηλ και μου λενε οτι η συνδεση μπωρει να γινει και αμεσα αρκει να κανω την εγκατασταση εγω απο μονος τηλ.μπριζα κ.λ.π και στην συνεχεια να την δοκιμασουμε..ενω φισικα εγω στον πρωτο λογαριασμο θα πληροσω το τελος ενεργοποιησης 30Ε ...και τους λέω οκ για να μην μπουμε στην διαδικασια να ερχονται σπιτι κ.λ.π .Η συνδεση γινεται ολα καλα αλλα να που οι μαλακες απο τον ΟΤΕ μου δωσανε αριθμο που ειχε ο ΟΓΑ και απο τις 07:30 αρχιζουν τα τηλ. ολη μερα μου εχουν σπασει τα νευρα.Παω στον ΟΤΕ και τους λεω για αλαγη αριθμου λογου το προβληματος και μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω για την αλλαγη.ειναι δυνατον εγω την εκανα μονος την εγκατασταση και αυτοι τωρα μου ζητανε λεφτα για την αλλαγη πεστε μου ρε παιδια τι να κανω και ποσο εχει η αλλαγη αν ξερετε.

:w00t: προσβαση στο δικτυο καμια,τηλεφωνικη εξυπηρετηση απο 2310 η γραμμη κομενη απο 210 μπαινεις αναμονη χωριςτελος κλπ...καμια επισημη πληροφορηση?

Βασικά πρέπει να πληρώσεις για να σου αλάξουνε αριθμό. Το οτι δεν πλήρωσες για να έρθουν να εγκαταστήσουν το dsl δεν λεει κάτι.

?? Θες να μας εξηγησεις λιγο περισσοτερο τι ακριβως γραφεις?????

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

εδω και 3 ημερες η acis δεν ανταποκρινεται πουθενα.σε πεταει εξω η συνδεση

η τεχνικη εξυπηρετηση απο θεσνικη δεν λειτουργει για απλα ειναι κομμενο το τηλ.

της αθηνας περιμενεις στην αναμονη........

επαιρνα καβαντζα εδω και 3 χρονια acis pstn gia to φορητο αλλα μαλλον αυτοκτονησαν...........

λοιπον ακουστε τι επαθα...μενω θεσσαλονικη μολις μετακομισα σε διαμαιρισμα

και ειπα να κανω μια νεα τηλ.συνδεση γιατι χριαζομουν το ιντερνετ.Γινεται η αιτηση τηλ. στο 134 και μου λενε οκ θα σας παρουν απο τον ΟΤΕ για να σας ενημεροσουν..Μετα απο δυο μερες με περνουν απο τον οτε στο κιν.τηλ και μου λενε οτι η συνδεση μπωρει να γινει και αμεσα αρκει να κανω την εγκατασταση εγω απο μονος τηλ.μπριζα κ.λ.π και στην συνεχεια να την δοκιμασουμε..ενω φισικα εγω στον πρωτο λογαριασμο θα πληροσω το τελος ενεργοποιησης 30Ε ...και τους λέω οκ για να μην μπουμε στην διαδικασια να ερχονται σπιτι κ.λ.π .Η συνδεση γινεται ολα καλα αλλα να που οι μαλακες απο τον ΟΤΕ μου δωσανε αριθμο που ειχε ο ΟΓΑ και απο τις 07:30 αρχιζουν τα τηλ. ολη μερα μου εχουν σπασει τα νευρα.Παω στον ΟΤΕ και τους λεω για αλαγη αριθμου λογου το προβληματος και μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω για την αλλαγη.ειναι δυνατον εγω την εκανα μονος την εγκατασταση και αυτοι τωρα μου ζητανε λεφτα για την αλλαγη πεστε μου ρε παιδια τι να κανω και ποσο εχει η αλλαγη αν ξερετε.

Eγκατάσταση νέας γραμμής σε χώρο που λειτουργεί ήδη άλλη γραμμή παρέχεται δωρεάν .

Μόλις εγκαταστήσεις την δευτερη γραμμη την επόμενη ακριβώς μερα πας στον ΟΤΕ και ζητάς να κλεισεις την πρώτη !!!! δες εδώ http://www.oteshop.gr/home/teloffers.htm

Ναι, αλλά μήπως κάποιον μήνα θα πληρώσεις 2 πάγια, οπότε πάλι δεν συμφέρει? :confused:

Εγω ειπα μια μέρα να κρατήσεις την γραμμή ....γιατί να την κρατήσεις μήνα?

Το μόνο πρόβλημα ειναι τεχνικής φύσεως, θα πρε΄πει το σπίτι να εχει διπλό καλώδιο για να βάλεις την δευτερη γραμμή ...αλλιώς άστο

Ε κατέβαζε από torrents :p Με τις ταχύτητες που ποιάνεις φένετε πως οι ISP εκεί που είσαι όταν διαφημήζουν 512 δίνουν 512 μαζί με τα overheads και όχι σαν κάποιους-κάποιους :shifty:

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...