minovg Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αν ερχόταν θα το μάθαινες σίγουρα, αλλά δεν κάνεις καμιά ερώτηση στην CYTA καλού κακού; (αν είναι αυτή ο παροχέας γρήγορου ίντερνετ στην Κύπρο) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikost300 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 oxi re gmt!!!! kai ekana 6mini. omos otan paizo se paixnidi pou egine apo ta The Web pou exei treles taxitites, den kollage katholou!!!! efxaristo poli gia tis plirofories!!!!!! tha do ti mporo na kano!!!! thnx again :D :worry: :blink: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hellassat Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Έτσι για την ενημέρωση... Έκανα αίτηση 2 Νοεμβρίου στον OTE για ADSL.... μετά από 15 μέρες.... Βρίσκεστε στο δεύτερο στάδιο αλλά έχει πρόβλημα το DSLAM και θα καθυστερήσει λιγο..σε 5 μέρες...θα καθυστερήσει περίπου 15 μέρες.. Μετά από δυο μήνες η υπομονή μου έχει εξανληθεί... Δεν γαμ....ται λέω να τους παρακαλάω να τους δώσω 60€ το μήνα παραπάνω... Πήρα τηλέφωνο και ακύρωσα την παραγγελία... πολύ το ευχαριστήθηκα... Αυτά... άντε στην υγειά μας... :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Ρε παιδιά εμένα πάντως σε 4 εργάσιμες μέρες ήταν όλα έτοιμα! Σήμερα συνδέθηκα με dsl! απολύτως κανένα πρόβλημα και καταπληκτικές ταχύτητες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Από περιοχή σε περιοχή αλλάζει μάλλον! :D Την αίτηση την έκανα ακριβώς πρίν έναν χρόνο! :eek: Μετά την πρωτοχρονιά του 2004 :eek: Και περιμένω ... και περιμένω ... :mad: Μου είπαν τέλος του μήνα ... :whistle: Εσείς λέτε να το φέρουν; Εγώ πολύ αμφιβάλλω :p κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Γεια σας Παιδια.Μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω:Εχω συνδεση στο internet μεσω κινητου με την panafonet.Η γραμμη που εχω στο σπιτι ειναι Isdn.Πως μπορω να βαλω adsl για να αυξησω την ταχυτητα που τωρα ειναι στα 50.6Kb/sec. χωρις ομως να πληρωνω παγια κ.τ.λ.π αφου ηδη εχω προσβαση στο internet? Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mixahlid3 (11 Ιαν. 2005 , 14:31) Γεια σας Παιδια.Μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω:Εχω συνδεση στο internet μεσω κινητου με την panafonet.Η γραμμη που εχω στο σπιτι ειναι Isdn.Πως μπορω να βαλω adsl για να αυξησω την ταχυτητα που τωρα ειναι στα 50.6Kb/sec. χωρις ομως να πληρωνω παγια κ.τ.λ.π αφου ηδη εχω προσβαση στο internet? Δεν γινεται. Για να εχεις DSL πρεπει να σου δωσει προσβαση ο ΟΤΕ που για την 384 κοστιζει 19.90 Ευρω, και απο εκει και περα πληρωνεις τη συνδρομη σε καποιο ISP. Επισης μπορεις να παρεις και απο τη Vivodi ιντερνετ χωρις να μπλεκεις με τον ΟΤΕ. (τωρα πιο ειναι χειροτερο μπλεξιμο δεν ξερω βεβαια!) δες στο http://www.vivodi.gr αν σε καλυπτει η Vivodi με το δικο της δικτυο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Για ριξτε μια ματια !!!!! http://www.teledome.gr/%28D951597BAD43D167EF9335128E1AD00790A1A00827DB4E32%29/ecportal.asp?id=1584&nt=103 :) :) :) :) Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Γιάννη το συζητάμε ήδη. Ρίξε μια ματιά στο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?postid=721673#post721673 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (11 Ιαν. 2005 , 14:40) Γιάννη το συζητάμε ήδη. Ρίξε μια ματιά στο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?postid=721673#post721673 Sorry παιδια...Η κουραση της ημερας (απο τις 5 το πρωι στο ποδι) ...δεν με αφησε να το δω... :( :( :( Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Δεν το είπα σαν παρατήρηση! Για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (11 Ιαν. 2005 , 14:56) Δεν το είπα σαν παρατήρηση! Κανενα προβλημα φιλε μου.Ουτε κι εγω το πηρα ετσι.Φυσικα και καλα εκανες.Καλο μας απογευμα... :D :D :D Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Ρε παιδιά..μου ήρθε σήμερα το JetSpeed 520 που είχα παραγγείλει από τον ΟΤΕ για την καινούρια μου ADSL σύνδεση (που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα). Χρησιμοποίησα λοιπόν το ένα φίλτρο που είχε στη συσκευασία για να συνδέσω το ISDN splitter με το NetMod (έχω ISDN..). Και τα τηλέφωνα λειτουργούν περίφημα ! Μήπως δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω για την σύνδεση το φίλτρο (αφού αυτό είναι για PSTN) και να βάλω ένα "κοινό" καλώδιο RJ-11 ? Τί διαφορά έχει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Πρέπει να πήρες το jetspeed 520i. Αν είναι το απλό 520 πήγαινε το πισω, δεν κάνει για ISDN. Από τη στιγμή που έχεις splitter, δεν χρειάζεσαι τα φιλτράκια καθόλου. Μην τα βάζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 τι ακριβώς είναι? συμφέρει/λέει κατά την γνώμη σας? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Υποτίθεται ότι η vivodi θα κάνει σύντομα αναβάθμιση στο διαθέσιμο bandwitch αλλά και θα προχωρήσει σε διασύνδεση με όσους ISP δεν έχει τώρα. Αν αυτά γίνουν θα δεις φως, μέχρι τότε όμως θα έχεις πρόβλημα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Φίλτρο με ISDN δεν κάνει τίποτα (ίσως να κάνει και κακό). Το ISDN splitter που το βρήκες; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Πρώτο πρώτο στο Google με τη λέξη multiISDN ήταν αυτό. Συμφέρει, κατά τη γνώμη μου, μόνο όταν συντρέχουν λόγοι για την ύπαρξη 4 διαφορετικών αριθμών στην ίδια ISDN σύνδεση και όταν υπάρχουν 4 διαφορετικές συσκευές (όταν χρησιμοποιείται το Netmod, στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δηλαδή, χρειάζονται 2 PSTN και 2 ISDN συσκευές!!!). Εν ολίγοις, δεν συμφέρει... :D Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Ιαν. 2005 , 19:05) Πρέπει να πήρες το jetspeed 520i. Αν είναι το απλό 520 πήγαινε το πισω, δεν κάνει για ISDN. Από τη στιγμή που έχεις splitter, δεν χρειάζεσαι τα φιλτράκια καθόλου. Μην τα βάζεις. Το 520i έχω φυσικά. Συγνώμη αλλά το φίλτρο ένα μικρό κοντό καλωδιάκι σαν τα κοινά RJ-11 τηλεφωνικά καλώδια με τα κλιπσάκια δεν είναι ? Ε, απλά εγώ αντί να βάλω ένα τέτοιο καλώδιο (RJ-11) για να συνδέσω το splitter με το Netmod χρησιμοποίησα το φίλτρο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις τηλεφωνικές συσκευές. Τί διαφορά έχει λοιπόν ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (11 Ιαν. 2005 , 22:22) Συμφέρει, κατά τη γνώμη μου, μόνο όταν συντρέχουν λόγοι για την ύπαρξη 4 διαφορετικών αριθμών στην ίδια ISDN σύνδεση και όταν υπάρχουν 4 διαφορετικές συσκευές (όταν χρησιμοποιείται το Netmod, στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δηλαδή, χρειάζονται 2 PSTN και 2 ISDN συσκευές!!!). Εν ολίγοις, δεν συμφέρει... :D Δεν είναι ακριβώς έτσι... Πριν είχα 2 αριθμούς. Τώρα με τν ίδια ακριβώς χρέωση έχω 4! Δε με ενοχλεί καθόλου... ;) Όσο για τον αριθμό των συσκευών που αναφέρεις είναι τελείως αυθέρετο. Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Εχμ, πως ακριβώς χτυπάνε διαφορετικά οι 4 αριθμοί σε 2 συσκευές; :confused: Άσε που αυτό αναφέρεται στο link του oteshop που έδωσα (σε κάποιο link μέσα στην σελίδα αυτή). Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Εχω ήδη δυο MSN και χρειάζομαι τουλάχιστον άλλο ενα, για να μη πως δυο. Και όσο για την αξία του, απλά ανεκτίμητη! ;) Κοινώς το multi δεν είναι τίποτα άλλο απο τα κλασσικά μας MSN. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Ρε παιδιά εξηγήστε μου και εμένα τι τα χρειάζεστε τα άλλα δύο MSN και πως θα τα αντοιστοιχήσετε σε λιγότερα από 4 τηλέφωνα. Πως θα τα ξεχωρίζετε και τι θα κερδίσετε; Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Το φίλτρο δεν είναι ένα καλωδιάκι. Είναι ένα κουτάκι σαν χοντρή γόμα ας πούμε, με 2 υποδοχές. Μία είσοδο για την γραμμή και μία έξοδο για να συνδέσεις το τηλ. Απλά μαζί με τα φίλτρα σου δίνουν και ένα μικρό (15cm) καλωδιάκι για να κάνεις τη σύνδεση. Σε κάθε περίπτωση το dsl over isdn δεν δουλεύει με φίλτρα αλλά με ένα splitter που μπαίνει ανάμεσα στη κεντρική πρίζα τηλεφώνου του ΟΤΕ και στο netmod. Στην τρίτη έξοδο του splitter μπαίνει το adsl modem. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (12 Ιαν. 2005 , 00:58) Το φίλτρο δεν είναι ένα καλωδιάκι. Είναι ένα κουτάκι σαν χοντρή γόμα ας πούμε, με 2 υποδοχές. Μία είσοδο για την γραμμή και μία έξοδο για να συνδέσεις το τηλ. Απλά μαζί με τα φίλτρα σου δίνουν και ένα μικρό (15cm) καλωδιάκι για να κάνεις τη σύνδεση. Σε κάθε περίπτωση το dsl over isdn δεν δουλεύει με φίλτρα αλλά με ένα splitter που μπαίνει ανάμεσα στη κεντρική πρίζα τηλεφώνου του ΟΤΕ και στο netmod. Στην τρίτη έξοδο του splitter μπαίνει το adsl modem. Δηλαδή τα 2 μικρά καλωδιάκια που είχε μέσα η συσκευασία του Jetspeed 520i τί είναι ? Απλά τηλεφωνικά καλώδια ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts