Jump to content

Nokia 6260

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 708
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος red (25 Αύγ. 2004 , 14:00)

mipos kserei kaneis pote akrivos tha erthei sthn ellada?

Mερικα ποστς πιο πισω αναφερθηκε οτι το

περιμενουμε Οκτωβριο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

sketi omorfia einai to asimi ontws:)an kai to mauro einai pio prototipo.

exw 2 apories omws.den eida pouthena gia ta texnika xaraktiristika tis cameras.h tha eida kai den tha katalava :p

Den katalava giati oi sintaktes tis parousiashs htan toso arnitikoi me to kinito.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (14 Ιούν. 2004 , 16:40)

Μη μου στενοχωριέστε!!! Η ΝΟΚΙΑ ούτε αυτή τη φορά θα μας ... απογοητεύσει! Ναι, το 6260 έχει όλα αυτά που λείπουν σήμερα από τα S60 κινητά της, αλλά έως ότου κυκλοφορήσει... Θα λείπει αυτό!

e, tous kariolhdes!! kai eipa na krathsw to 7610 panw apo xrono..!! nai re katharmata! den tha mou poulate thn texnologia pou anaptuksate prin 5 xronia gia "fresko prama"!! to 7610 htab se wrimo stadio ton 5/2003 kai mas to poulan twra! NOKIA SUCK$$$$$$

EDIT: δε θέλω να φανώ αγενής, αλλά μη λέμε κι ότι θέλουμε... κατα τη γνώμη μου, εχει 100% rs-mmc αφου μπαίνει στον χώρο ακριβώς πάνω απο την sim που έχει σχεδών τ ίδιο μέγεθος... τα συμπεράσματα λένε ότι παίρνει rs-mmc! :D :p

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (26 Αύγ. 2004 , 00:24)

Ανακάλυψες τον τροχό! :D Μόνο πλζ μην βρίζεις! :p

mh gelas esy! Proth fora evrisa th nokia epidh den eixa katalavei ton pono twn allwn paidiwn alla twra pou ta eskasa gia to 7610 (mono 220E me epidothsh :D ) aliws tha ekana apergia peinas!!! e, tous atimous...

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Διαμαρτύρεσαι όμως και βρίζεις για λάθος πράγμα. Τα παραπάνω επίθετα τους αρμόζουν τέλεια αλλά όχι γιατί είχαν το κινητό έτοιμο πολύ νωρίτερα και δεν το κυκλοφορόυσαν, αλλά γιατί δεν του ενσωμάτωσαν μια τεχνολογία απλή σαν παιχνιδάκι γι'αυτούς που δεν θα ανέβαζε σημαντικά το κόστος. Και φυσικά μιλάω για την στερεοφωνική έξοδο. Προτίμησαν να μας προσφέρουν μια συσκευή κορυφαία λειτουργικά, αλλά ελλειπής.

Δεν μορείς να ξέρεις πότε το είχαν έτοιμο το 7610. Ποια χρονική στιγμή σταθεροποιήθηκε το λειτουργικό του. Πότε μπορούσαν να το έχουν το συντομότερο προς διάθεση στην αγορά. Όμως ξέρουμε τι τεχνολογίες έχουν αναπτύξει. Και δεν τις ενσωματώνουν στα κινητά μας. Τις καρατάνε για τις αναβαθμίσεις τους. Θέλουν πολλά κινητά στην αγορά και τα κυκλοφορόυν τακτικά. Δυστυχώς, έχει αποδειχτεί οτι έχει αποτέλεσμα η συγκεκριμένη πολιτική. Μια ματιά στο πινακάκι της υπογραφής μου....

Το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ελαφρυντικό στην περίπτωση του 6260, είναι η χαμηλή τιμή του. Να δούμε πια τελικά θα είναι αυτή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (26 Αύγ. 2004 , 01:26)

Διαμαρτύρεσαι όμως και βρίζεις για λάθος πράγμα. Τα παραπάνω επίθετα τους αρμόζουν τέλεια αλλά όχι γιατί είχαν το κινητό έτοιμο πολύ νωρίτερα και δεν το κυκλοφορόυσαν, αλλά γιατί δεν του ενσωμάτωσαν μια τεχνολογία απλή σαν παιχνιδάκι γι'αυτούς που δεν θα ανέβαζε σημαντικά το κόστος. Και φυσικά μιλάω για την στερεοφωνική έξοδο. Προτίμησαν να μας προσφέρουν μια συσκευή κορυφαία λειτουργικά, αλλά ελλειπής.

Δεν μορείς να ξέρεις πότε το είχαν έτοιμο το 7610. Ποια χρονική στιγμή σταθεροποιήθηκε το λειτουργικό του. Πότε μπορούσαν να το έχουν το συντομότερο προς διάθεση στην αγορά. Όμως ξέρουμε τι τεχνολογίες έχουν αναπτύξει. Και δεν τις ενσωματώνουν στα κινητά μας. Τις καρατάνε για τις αναβαθμίσεις τους. Θέλουν πολλά κινητά στην αγορά και τα κυκλοφορόυν τακτικά. Δυστυχώς, έχει αποδειχτεί οτι έχει αποτέλεσμα η συγκεκριμένη πολιτική. Μια ματιά στο πινακάκι της υπογραφής μου....

Το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ελαφρυντικό στην περίπτωση του 6260, είναι η χαμηλή τιμή του. Να δούμε πια τελικά θα είναι αυτή.

an einai 400+ tha einai mia xara,alliws den tha milame gia xamili timi..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (25 Αύγ. 2004 , 23:25)

sketi omorfia einai to asimi ontws:)an kai to mauro einai pio prototipo.

exw 2 apories omws.den eida pouthena gia ta texnika xaraktiristika tis cameras.h tha eida kai den tha katalava :p

Den katalava giati oi sintaktes tis parousiashs htan toso arnitikoi me to kinito.

καμερα 6600 θα εχει μαλλον

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (26 Αύγ. 2004 , 01:32)

an einai 400+ tha einai mia xara,alliws den tha milame gia xamili timi..

Γιατί, αν έχει και 500 ευρώ, τι άλλο θα υπάρχει την ίδια χρονική στιγμή στην αγορά; Το PANASONIC X700 μήπως; :lol: :lol: :) Ή το S700; :wacko: :alien: :D

Απλά έχουμε φτιαχτεί τώρα γιατί το πιο πιθανό είναι να το δούμε στα 400. Όχι οτι αν έχει παραπάνω, δεν θα αξίζει τα λεφτά του. Εδώ το κουλό 6600 ήρθε στα 530... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (26 Αύγ. 2004 , 11:03)

καμερα 6600 θα εχει μαλλον

Και γω έτσι πιστεύω. Θα του βάλαν μια πολύ φθηνή κάμερα για να κρατήσουν το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται. Δεν είναι δυνατόν να στα δίνουν όλα σχεδόν τζάμπα. Και το βίντεό του, περιμένω επίσης να έχει την ίδια χάλια ανάλυση με το 6600 αλλά και τον χρονικό περιορισμό. Αυτό βέβαια, μπορεί να πειράξει μόνο τους κατόχους των 7610 γιατί όσοι έχουν ακόμα το 6600, έχουν βολευτεί με το μέτριο.

Ακόμα, η λειτουργία της κάμερας, σύμφωνα με αυτή την φωτογραφία, θα είναι σαν του 6600 και όχι σαν του 7610 οπου κάμερα και βιντεοσκόπηση είναι σε ένα μόνο μενού. Το μοναδικό καλό της υπόθεσης είναι οτι θα έχουμε την δυνατότητα να τραβάμε προρτραίτα. Κάτι που απουσίαζε απο το 7610.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (26 Αύγ. 2004 , 11:08)

Γιατί, αν έχει και 500 ευρώ, τι άλλο θα υπάρχει την ίδια χρονική στιγμή στην αγορά; Το PANASONIC X700 μήπως; :lol: :lol: :) Ή το S700; :wacko: :alien: :D

Και γω έτσι πιστεύω. Θα του βάλαν μια πολύ φθηνή κάμερα για να κρατήσουν το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται. Δεν είναι δυνατόν να στα δίνουν όλα σχεδόν τζάμπα. Και το βίντεό του, περιμένω επίσης να έχει την ίδια χάλια ανάλυση με το 6600 αλλά και τον χρονικό περιορισμό. Αυτό βέβαια, μπορεί να πειράξει μόνο τους κατόχους των 7610 γιατί όσοι έχουν ακόμα το 6600, έχουν βολευτεί με το μέτριο.

Ακόμα, η λειτουργία της κάμερας, σύμφωνα με αυτή την φωτογραφία, θα είναι σαν του 6600 και όχι σαν του 7610 οπου κάμερα και βιντεοσκόπηση είναι σε ένα μόνο μενού. Το μοναδικό καλό της υπόθεσης είναι οτι θα έχουμε την δυνατότητα να τραβάμε προρτραίτα. Κάτι που απουσίαζε απο το 7610.

κειτα για αυτο το πλειρες κινητο η καμερα του 6600 ειναι μια χαρα(αφου ειναι και περιστρεφομενη τελια).και που ξερεις για το βιντεο μπορει να το εχουν βαλει προγραμμα να τραβαει παραπανο οπως του 7610.γιατι το βιντεο του 6600 το χαλαγαν τα τριτα προγραμματα που επρεπε να βαλεις για να τραβας

Η κάμερά του δεν είναι φυσικά περιστρεφόμενη. Η οθόνη είναι αλλά όχι η κάμερα. Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στο αριστερό πλαινό της συσκευής.

και που ξερεις για το βιντεο μπορει να το εχουν βαλει προγραμμα να τραβαει παραπανο οπως του 7610
Μα σε αυτό στηρίζομαι και λέω οτι θα έχει τον χρονικό περιορισμό. Γιατί στην παρουσίαση του 7610 , λέγαν καθαρά, βίντεο μεχρι 10 λεπτά. Που έτσι και είναι. Στο 6630 λένε βίντεο μεχρι 1 ώρα. Στο 6260, που παρουσιάστηκε ανάμεσά τους και κάτι έπρεπε να αναφέρουν, δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ. Άρα, το πιο πιθανό είναι να έχουμε κάτι αντίστοιχο με το 6600. Να χρησιμοποιούμε προγράμματα με άθλια ποιότητα.

Καλά κάνω και δεν ασχολούμε με την κάμερα των κινητών γενικά. Απο τότε που πήρα την ψηφιακή, έχω βρεί την υγειά μου. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (26 Αύγ. 2004 , 11:39)

Μα σε αυτό στηρίζομαι και λέω οτι θα έχει τον χρονικό περιορισμό. Γιατί στην παρουσίαση του 7610 , λέγαν καθαρά, βίντεο μεχρι 10 λεπτά. Που έτσι και είναι. Στο 6630 λένε βίντεο μεχρι 1 ώρα.

Θα χρησιμοποιήσει κανείς στα σοβαρά το 6630 για να τραβήξει μια ώρα βίντεο; :whistle:

Καλά κάνω και δεν ασχολούμε με την κάμερα των κινητών γενικά. Απο τότε που πήρα την ψηφιακή, έχω βρεί την υγειά μου. :)

Και πολύ καλά κάνεις. Η κάμερα είναι από τα λιγότερο χρήσιμα εξαρτήματα ενός κινητού. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να μην είχε kαθόλου κάμερα και να δεχόταν εξωτερική αποσπώμενη σε SDio. Έτσι και δεν επιβαρύνεσαι με το κόστος της κάμερας και ό,τι ώρα θες μπορείς να βάλεις άνετα μια 1,5 Mpx κάμερα που θα σου μείνει και για άλλες συσκευές... Πολλά ζητάω, ξέρω. Για Nokia και για Symbian μιλάμε... (Nαι, αυτό ήταν μπηχτή :p ) Για αυτό καλύτερα μια απλή φτηνή VGA. Όxι ότι η κάμερα του 7610 π.χ. είναι από χρυσάφι. Με το κιλό στέλνουν φινλανδία τις παραγγελίες από τζαπάν... :whistle:

Εγω παντως εχοντας εμπειρια απο το βιντεο του gx20 ,δεν με χαλασε καθολου το βιντεο του 7610.Mακαρι να ειναι εφαμιλλο του 7610!!

απόρησα στην αρχή που το είδα...

καλά λέω...που χώρεσε ο αισθητήρας και το chipset πίσω από τον φακό του!!!

με κάνει να ανησυχώ για τις φωτογραφίες που τραβάει!!

γενικότερα έχω προβληματιστεί για την διαδικασία της φωτογράφισης...

εκτος του ότι είσαι εντελώς μα εντελώς κάρτα την ώρα τις λήψης πρέπει να συμβιβαστείς και με το άνοιξε κλεισε στρίψε !!!

αστο...μέχρι να γίνουν όλα αυτά έχει φύγει το πουλί ... πέταξε!!!

:lol:

κυριολεκτικά μιλάω :o

Γιατί, πουλιά φωτογραφίζεις; :lol: :lol: :D :)

Πάντως είμαι σίγουρος 100% για την μετριότητα της κάμερας. Όσο κορυφαίο κινητό θα έιναι, τόσο έλλειψη ποιότητας στην κάμερας θα υπάρχει. Άποψή μου βέβαια. Μακάρι να ήξερα κάτι παραπάνω, αλλά που; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (27 Αύγ. 2004 , 01:20)

Γιατί, πουλιά φωτογραφίζεις; :lol: :lol: :D :)

Πάντως είμαι σίγουρος 100% για την μετριότητα της κάμερας. Όσο κορυφαίο κινητό θα έιναι, τόσο έλλειψη ποιότητας στην κάμερας θα υπάρχει. Άποψή μου βέβαια. Μακάρι να ήξερα κάτι παραπάνω, αλλά που; :worry:

τι εννοεις σε σχεση ποιοτητας ή σε σχεση αν βολευει τον χριστι ή οχι.παντος αν εννοεις σε ποιοτητα διαφωνω καθος η καμερα του 6600 μου φενεται αρκετα καλη.τωρα αν βολευει τον χριστι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (27 Αύγ. 2004 , 12:00)

kai kapoios pou exei t610 einai euxaristimenos. Telika einai ti apaitiseis exei o kathenas.

ego pali meta tin agora psifiakis den endiaferome katholou gia tis kameres ton tilefonon, tin thelo aplos gia ektakti anagi

egw pali vlepw tin camera sto kinito san xavale leitourgia.psixagogiki leitourgia kai mono.afou pleon oi times twn psifiakwn exoun pesei poli xamila..kai pisteuw oti gia psixagwgia i camera tou 6600 einai ikanopoiitikotath.

afou me 200 euro mporeis na pareis 4.1mpixels sony psifiaki..ti na leme tora..kai an to kinito den tha xei 1mpixel den xathike o kosmos :)

kalitera na dosw 400euro na parw to 6260 kai 200 na parw tin sony para na dosw 600 na parw to charly.tora to kalitero tha itan na parw to charly kai tin sony mazi :p alla to thema einai pios exei ta lefta,i pios ta diathetei etsi eukola,giati opws eipa kai prin gnwmh mou einai oti panta prepei na uparxei ena "stop" stin katanalotiki mania pou mas pianei me tin texnologia :)

Συμφωνώ αλλά δεν γίνεται αυτό που λές. Δυστυχώς. Ποιός μπορεί να αντισταθεί στις τεχνολογικές καινοτομίες που φέρνει το 6630; Εγώ πάντως όχι. Με τίποτα. Αν και θα το ήθελα.

Την αναγκη για φωτο δεν την είχα πριν το 7650. Μου δημιουργήθηκε όμως. Και κατάλαβα αμέσως οτι όσα χρόνια και αν περιμένω, δεν θα ικανοποιηθώ στον βαθμό που θέλω. Και πήρα αμέσως ψηφιακή. Όμως, πάντα χρειάζεται μια καλή κάμερα στο κινητό. Σε πολλές περιπτώσεις, αν και το αποφεύγω, έχω αναγκαστεί να τραβήξω με το 7610 κα όχι με την Minolta.

Με το n-Gage, ήμουν για πρώτη φορά, απο κινητό NOKIA, πλήρως ικανοποιημένος. Όμως, όσο νά'ναι πάντα θα του λείπει η κάμερα. Καλό είναι να υπάρχει κάτι και ας μην ο χρησιμοποιούμε συχνά. Όταν μας χρειαστεί μια φορά στο τόσο, να το έχουμε και να μην ψαχνόμαστε. Το ίδιο ισχύει και για το Mp3, το ραδιόφωνο, το hotswap και άλλα πολλά.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...