Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πώς σας φαίνεται η μπαταρία με 8.4; Με ανοιχτό 3G είναι απλά χάλια, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και ζεσταίνεται το τηλέφωνο.

Η 8.4 δυστυχως σε οσες συσκευες την εχω δοκιμασει, ειναι η απολυτη αποτυχια της 8 συνολικα! :down:

κ @ τ @ ν τ ι @

Η 8.4 δυστυχως σε οσες συσκευες την εχω δοκιμασει, ειναι η απολυτη αποτυχια της 8 συνολικα! :down:

Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι η 8.4 σκοτωσε την αυτονομια του ipad mini retina.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι η 8.4 σκοτωσε την αυτονομια του ipad mini retina.

Σκοτωσε την αυτονομια του 5, 5s, 6, 6plus, ipad2, ipad3, ipad4, ipad air, ipad air 2... χαλασε τη περιστροφη.... κολλησε χιλιαδες εφαρμογες.... εκανε ατελειωτα ρεσταρτς.... χαλασε το continuity.... :X

κ @ τ @ ν τ ι @

Σκοτωσε την αυτονομια του 5, 5s, 6, 6plus, ipad2, ipad3, ipad4, ipad air, ipad air 2... χαλασε τη περιστροφη.... κολλησε χιλιαδες εφαρμογες.... εκανε ατελειωτα ρεσταρτς.... χαλασε το continuity.... :X

Τα υπολοιπα που λες, δεν τα εχω διαπιστωσει. Και δεν εκανα καθαρη εγκατασταση, πανω στην 8.3 την εβαλα. Γενικα, δεν εχω προβληματα, αλλα παρατηρω ραγδαια πτωση της μπαταριας του ipad mini2.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τα υπολοιπα που λες, δεν τα εχω διαπιστωσει. Και δεν εκανα καθαρη εγκατασταση, πανω στην 8.3 την εβαλα. Γενικα, δεν εχω προβληματα, αλλα παρατηρω ραγδαια πτωση της μπαταριας του ipad mini2.

Και με καθαρη και με ΟΤΑ πανω στην 8.3 το ιδιο αποτελεσμα εχω σε οσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου

κ @ τ @ ν τ ι @

Δεν τα έχω πάθει ολα αυτα που λες αλλα όντως παρατήρησα χειρότερη αυτονομία και λειτουργία με την 8.4! Γιατί ετσι;

Και ηταν το μόνο μου άγχος όσον αφορά την αναβάθμιση

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια ειτε με το καλωδιο ειτε με την θυρα lightning. Δεν γινεται καλη επαφη με αποτελεσμα να δυσκολευομαι να το φορτισω. Εχει καποιος παρομοιο προβλημα; Το μηλοφωνο ειναι 2.5 χρονων και μεχρι τωρα αψογο ηταν..
Take five..

Εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια ειτε με το καλωδιο ειτε με την θυρα lightning. Δεν γινεται καλη επαφη με αποτελεσμα να δυσκολευομαι να το φορτισω. Εχει καποιος παρομοιο προβλημα; Το μηλοφωνο ειναι 2.5 χρονων και μεχρι τωρα αψογο ηταν..

3 χρονια που ειχα iphone μιυ είχε χαλάσει ο φορτιστής 2 φορές εκει...επειδη συμπιεζόταν στο κρεβατι που το φορτιζα...είναι και ευαίσθητα εκει δεν θέλει και πολύ... δες αυτο http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=291492750758&alt=web

πρεπει να κανει δουλεια...βεβαια δεν ξερω ποτε θα μπορούμε να το παραγγείλουμε ακομα...

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

Θα σου πρότεινα ένα πρώτο καθάρισμα με μπατονέτα και εάν δεν δεις βελτίωση τότε να το δει κάποιος τεχνικός μήπως και θέλει αντικατάσταση η βάση φόρτισης.

Θα σου πρότεινα ένα πρώτο καθάρισμα με μπατονέτα και εάν δεν δεις βελτίωση τότε να το δει κάποιος τεχνικός μήπως και θέλει αντικατάσταση η βάση φόρτισης.

Eχω την εντυπωση ότι δουλευεις στις επισκευες ηλεκτρονικων γιαυτο συνεχως μιλας για τεχνικους;

Τελικα εβγαλα ελαχιστο χνουδι από μεσα. Προσπαθησα να το καθαρισω αλλα το τηλεφωνο ειχε ηδη αποφοαρτισει τελειως. Μετα το εβαλα στην πριζα και μου εβγαζε την μαυρη οθονη με την μπαταρια με τις 4 κοκκινες γραμμες και από κατω το lightning cable με το σημα του ηλεκτρισμου. Αυτό αναβοσβηνε κάθε 2-3 δευτερα. Νομιζα ότι θα φορτιζε αλλα μετα από καμμια ωρα μαυρισε τελειως η οθονη και τωρα δεν κανει τιποτα.

Καμμια ιδεα τι παιζει;

Take five..

Eχω την εντυπωση ότι δουλευεις στις επισκευες ηλεκτρονικων γιαυτο συνεχως μιλας για τεχνικους;

Τελικα εβγαλα ελαχιστο χνουδι από μεσα. Προσπαθησα να το καθαρισω αλλα το τηλεφωνο ειχε ηδη αποφοαρτισει τελειως. Μετα το εβαλα στην πριζα και μου εβγαζε την μαυρη οθονη με την μπαταρια με τις 4 κοκκινες γραμμες και από κατω το lightning cable με το σημα του ηλεκτρισμου. Αυτό αναβοσβηνε κάθε 2-3 δευτερα. Νομιζα ότι θα φορτιζε αλλα μετα από καμμια ωρα μαυρισε τελειως η οθονη και τωρα δεν κανει τιποτα.

Καμμια ιδεα τι παιζει;

Off topic: Είμαι διαχειριστής σε κατάστημα που ασχολείται με επισκευές και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Εάν προσέξεις στα topics, σπάνια πέφτω έξω όταν πρόκειται για ανάγκη επισκευής hardware. Φιλικά πάντα :)

Στο θέμα μας, δοκίμασε να το βάλεις για φόρτιση σε ισχυρή πρίζα (βρίσκεται συνήθως στο κέντρο του σπιτιού ή στη βεράντα) και άφησέ το για μια ώρα. Εάν δεν φορτίζει χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία/βάση φόρτισης. Στείλε μου πμ για λεπτομέρειες.

Edited by DINFUN

Off topic: Είμαι διαχειριστής σε κατάστημα που ασχολείται με επισκευές και υποστήριξη χρηστών Apple συσκευών. Τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Εάν προσέξεις στα topics, σπάνια πέφτω έξω όταν πρόκειται για ανάγκη επισκευής hardware. Φιλικά πάντα :)

Στο θέμα μας, δοκίμασε να το βάλεις για φόρτιση σε ισχυρή πρίζα (βρίσκεται συνήθως στο κέντρο του σπιτιού ή στη βεράντα) και άφησέ το για μια ώρα. Εάν δεν φορτίζει χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία/βάση φόρτισης. Στείλε μου πμ για λεπτομέρειες.

Σου στελνω ΠΜ για άλλο θεμα. Τελικα ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια το απόγευμα πριν το παω σε έναν φιλο να μου πει την γνωμη του και το μαραφετι ξυπνησε και τωρα όλα καλα μεχρι να ξαναβουλωσει η υποδοχη. Δοκιμασα με τον φορτιστη του IPad αλλα τελικα ξυπνησε με τον δικο του τον μικρο. Σε κάθε περιπτωση νοιώθω ανακουφισμένος γιατι δεν ειχα ορεξη για νέο τηλεφωνο τωρα στην κριση..

Take five..

Σου στελνω ΠΜ για άλλο θεμα. Τελικα ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια το απόγευμα πριν το παω σε έναν φιλο να μου πει την γνωμη του και το μαραφετι ξυπνησε και τωρα όλα καλα μεχρι να ξαναβουλωσει η υποδοχη. Δοκιμασα με τον φορτιστη του IPad αλλα τελικα ξυπνησε με τον δικο του τον μικρο. Σε κάθε περιπτωση νοιώθω ανακουφισμένος γιατι δεν ειχα ορεξη για νέο τηλεφωνο τωρα στην κριση..

Τέλος καλό, όλα καλά. :)

Καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας εχω ενα iphone 5 αγορασμενο απο skroutz το οποιο ειναι απο Αγγλια και μετα την τελευταια αναβαθμιση σε 8.4 με το που βαζω μια καρτα sim Ελληνικης εταιρειας cosmote vodafone μου βγαζει μη εγκυρη καρτα sim...

Δηλαδή πριν την αναβάθμιση ήταν εντάξει;

2 χρονια που το εχω λειτουργουσε κανονικα με ολες τις αναβαθμισεις με το που περασα την 8.4 λειτουργησε η sim για 2-3 λεπτα και μετα μη εγκυρη sim...

2 χρονια που το εχω λειτουργουσε κανονικα με ολες τις αναβαθμισεις με το που περασα την 8.4 λειτουργησε η sim για 2-3 λεπτα και μετα μη εγκυρη sim...

Καλά θα ήταν να κρατήσεις backup τα αρχεία σου και να κανεις ένα restore & set up as new για να δούμε μήπως υπάρχει software. Καθάρισε και λιγο τα σύρματα της sim με οινόπνευμα

Nokia 8800 Scirocco

ρε παιδια τι να κανω με το τηλεφωνο?

Κανει συνεχεια reboot. Μερικες φορες ολοκληρωνει τη διαδικασια και ανοιγει (και κλεινει μετα απο λιγο) και αλλες φορες κολλαει στο μηλο και ξανακανει reboot.

εχω κανει επαναφορα μεσα απο τις ρυθμισεις, αλλα απο το itunes δεν προλαβαινει να ολοκληρωθεί η διαδικασια γιατι σβηνει.

λετε να φτιαχνεται?

ρε παιδια τι να κανω με το τηλεφωνο?

Κανει συνεχεια reboot. Μερικες φορες ολοκληρωνει τη διαδικασια και ανοιγει (και κλεινει μετα απο λιγο) και αλλες φορες κολλαει στο μηλο και ξανακανει reboot.

εχω κανει επαναφορα μεσα απο τις ρυθμισεις, αλλα απο το itunes δεν προλαβαινει να ολοκληρωθεί η διαδικασια γιατι σβηνει.

λετε να φτιαχνεται?

καλησπέρα φίλε μου, απευθύνσου σε κάποιο κατάστημα - επισκευών για να το δουν.. πιθανότατα πρόβλημα τροφοδοσίας, για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου pm :)

Καλημερα,αγορασα ενα iphone 5,64gb απο το βελγιο,απο εναν φιλο,μπορω να παρω της επαφες μου με καποιο τροπο απο το gmail μου;

ναι μπορεις.θα κανεις εξαγωγη επαφων απο το gmail σε vcard και μετα θα επιλεξεις επαφες απο το μενου του κινητου και εισαγωγη επαφων απο vcard.ετσι θυμαμαι να το εχω κανει εγω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα , λιγες ερωτησεις θα ηθελα να κανω , για να μην το παρατραβαω με posts.

εκτος απροοπτου σε κανα μηνα θα παρω μεταχειρισμενο (δωρεαν) το 5αρι της Apple.

Tα χαρακτηριστικα του τα ξερω , αλλα ας παμε στο σήμερα.

1. Ποιο ειναι το τελευταιο update που μπορει να παρει ;

2. Αν θεωρησουμε οτι κυκλοφορει συντομα το 7αρι , το 5αρι "σηκωνει" το παρων λογισμικο ;

3. Γενικά το iPhone 5 "κολλαει" ;

ευχαριστώ.

1) Τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η 8.4.

2) Ναι, το "σηκώνει" και δουλεύει μια χαρά θα έλεγα.

3) Όχι, δεν κολλάει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned