Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω απο την εμπειρια μου οσα apple κινητα εχω ανοιξει εως τωρα κανενα δεν ειχε μπαταρια με λογοτυπο της apple.και αυτην που πηρα απο καταστημα ειναι ιδια με την "μαμα" και μετα απο 6 μηνες χρησης και 122 κυκλους φορτισης εχει χασει μονο 60 mah

Από έξω είναι ίδιες δεν μπορείς να καταλάβεις στις πιο πολλές απλά μπορεί να είναι εξίσου αξιόπιστες όμως λέμε για 100% original ότι δεν μπορείς να πάρεις στο χέρι.

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω απο την εμπειρια μου οσα apple κινητα εχω ανοιξει εως τωρα κανενα δεν ειχε μπαταρια με λογοτυπο της apple.και αυτην που πηρα απο καταστημα ειναι ιδια με την "μαμα" και μετα απο 6 μηνες χρησης και 122 κυκλους φορτισης εχει χασει μονο 60 mah

Τι εφαρμογη χρησιμοποιεις για τον ελεγχο της μπαταριας?

Τι εφαρμογη χρησιμοποιεις για τον ελεγχο της μπαταριας?

ibackupbot δειχνει πολλες πληροφοριες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παίδες! Γενικά κάποιο μεγάλο θέμα υπερθέρμανσης δεν έχει η συσκευη έτσι; Έκανα την ερευνα μου στα ποστ και γενικα αυτο που καταλαβα κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά είναι όυτε ζέστη ούτε κρύο. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ακούσω μια ''updated'' γνώμη ύστερα και απο 2 χρόνια χρήσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Break your TV. Enter the unwired revolution.

-Dexter

Ως χρήστης για ένα χρόνο τώρα, δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Είμαι ακόμη με το iOS 6, κάνω τα πάντα στο κινητό, εκτός από παιχνίδια.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα παίδες! Γενικά κάποιο μεγάλο θέμα υπερθέρμανσης δεν έχει η συσκευη έτσι; Έκανα την ερευνα μου στα ποστ και γενικα αυτο που καταλαβα κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά είναι όυτε ζέστη ούτε κρύο. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ακούσω μια ''updated'' γνώμη ύστερα και απο 2 χρόνια χρήσης.

εγω με την 7.1.2 θεμα υπερθερμανσης δεν εχω.ομως καμια φορα σε περιβαλλον ιντερνετ.wifi καμια ωρα απλα το νιωθω ζεστο.φοραω screenprotector και μπροστα και πισω και επισης θηκη.

γενικα το κινητο δεν μου χει βγαλει ποτε προβλημα ζεστης.ισως αμα ητανε πλαστικο..να ειχε θεμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά

Εβαλα το 5 αρι στο WIFI και μου βγήκε ενα μήνυμα οτι υπάρχει ενημέρωση φορέα απο τη WIND....πάτησα οχι τώρα, γιατι φοβάμαι μήπως μου..εξαφανίσει τον διακόπτη 2G και 3G που εχω.....ηρθε και σε κανέναν απο εσάς ??

Καλα έκανες. Με τα νέα carrier settings αφαιρείται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 2G, 3G, 4G.

Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5817514#post5817514

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί το κάνουν μόνο με τα iPhone......σε όλα τα android που έχω δει δεν ισχύει αυτό....και στο δικό μου το hoc πάντα υπάρχει το 2g 3G

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί το κάνουν μόνο με τα iPhone......σε όλα τα android που έχω δει δεν ισχύει αυτό....και στο δικό μου το hoc πάντα υπάρχει το 2g 3G

Παει και η wind δηλαδή απο το 2g?

Ωχ παει η μπαταρία και των wind users.

Ούτε εγώ το καταλαβαίνω

Nokia 8800 Scirocco

Παει και η wind δηλαδή απο το 2g?

Ωχ παει η μπαταρία και των wind users.

Ούτε εγώ το καταλαβαίνω

Θα βαρεθεί να μου το λέει.....δεν πρόκειται να το δεχθώ .....εκτός και το πατήσω Κατα λάθος

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα βαρεθεί να μου το λέει.....δεν πρόκειται να το δεχθώ .....εκτός και το πατήσω Κατα λάθος

Πάντως θα πάρω τηλ την WIND να δω τι γίνεται

εγω μαγκες το πατησα καταλαθος και εκανα το update.αποτελεσμα κακο..:down:

το σημα της μπαταριας 2 μπαρες κατω.η μπαταρια επεσε πολυ.με παροχο wind δεν εχω επιλογη μεταξυ δικτυων.αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι ο broswer safari παει σφαιρα και οτι το wifi κλειδωνει γρηγοροτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω μαγκες το πατησα καταλαθος και εκανα το update.αποτελεσμα κακο..:down:

το σημα της μπαταριας 2 μπαρες κατω.η μπαταρια επεσε πολυ.με παροχο wind δεν εχω επιλογη μεταξυ δικτυων.αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι ο broswer safari παει σφαιρα και οτι το wifi κλειδωνει γρηγοροτερα.

Απ οτι βλέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ πάροχο δεν εχεις πια επιλογές 3G 2G.....αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται μόνο στα iphone και οχι σε android και windows....αυτό μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ?

Απ οτι βλέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ πάροχο δεν εχεις πια επιλογές 3G 2G.....αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται μόνο στα iphone και οχι σε android και windows....αυτό μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ?

εγω με την 7.1.2 ειχα φουλ σημα στο σπιτι.ε τωρα εχω 2 παυλες.ε ειμαι μεγαλος πατατας που εδωσα το κινητο να παιξει καποιος και πηγε και πατησε το update.ο φιλος μου με cosmote εχει κανονικα 3 επιλογες το κινητο .2G-3G-LTE

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηρθε η ώρα λοιπόν για JB και μετά μπορείς να έχεις ότι επιλογή θέλεις, είτε μιλάμε για 3G είτα για 4G είτε για 2G. Αν και εγώ όπως ξαναέγραψα είτε με S3 είτε με το iphone το έχω σε "Dual Mode" και γενικά προτιμάω το 3G γιατί χρησιμοποιώ data. Αν τώρα κάποιος δεν το θέλει παρά μόνο για τηλέφωνο (πέραν του wi-fi σε σπίτι-καφετέριες κλπ) τότε ίσως να δει μεγάλη διαφορά αλλά εγώ δεν την πρόσεξα καθόλου και με τα δυο εντελώς διαφορετικά τηλέφωνα (προσέξτε την λέξη που έβαλα "πρόσεξα") :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

ο φιλος μου με cosmote εχει κανονικα 3 επιλογες το κινητο .2G-3G-LTE

Ποτε εδωσε τετοια επιλογη η κοσμοτε;;;

κ @ τ @ ν τ ι @

Ηρθε η ώρα λοιπόν για JB και μετά μπορείς να έχεις ότι επιλογή θέλεις, είτε μιλάμε για 3G είτα για 4G είτε για 2G. Αν και εγώ όπως ξαναέγραψα είτε με S3 είτε με το iphone το έχω σε "Dual Mode" και γενικά προτιμάω το 3G γιατί χρησιμοποιώ data. Αν τώρα κάποιος δεν το θέλει παρά μόνο για τηλέφωνο (πέραν του wi-fi σε σπίτι-καφετέριες κλπ) τότε ίσως να δει μεγάλη διαφορά αλλά εγώ δεν την πρόσεξα καθόλου και με τα δυο εντελώς διαφορετικά τηλέφωνα (προσέξτε την λέξη που έβαλα "πρόσεξα") :)

καλα τα λες αλλα εγω δεν θελω να κανω JB.

Ποτε εδωσε τετοια επιλογη η κοσμοτε;;;

δεν ξερω απο ποτε ισχυει αλλα με την 8 εμφανιζει κανονικα αυτες τις επιλογες.αλλωστε εχει αναφερθει και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393368&page=16 οτι παιζει ρολο ο παροχος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω απο ποτε ισχυει αλλα με την 8 εμφανιζει κανονικα αυτες τις επιλογες.αλλωστε εχει αναφερθει και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393368&page=16 οτι παιζει ρολο ο παροχος.

Ναι αλλα και "εκει" λεγαμε για την wind! η cosmote δεν εχει δωσει κατι τετοιο!

κ @ τ @ ν τ ι @

με 3 μερες χργσεις του κινητου εχω να πω οτι το κινητο ειναι γρηγοροτερο σε χρηση πολυμεσων και ιντερνετ.ομως η αοποδοση της μπαταριας και το κακο σημα που δε σημεια να βγαινει εκτος δικτυου μου χε'σπασει τα νευρα.επισης παρατηρησα και μια καθυστερηση στνα απαντηση κλησης.κανει 1 δευτερολεπτο να ανοιξει την γραμμη.γενικα εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος.και το σκεφτομαι σοβαρα α το δωσω το κινητο.:cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως δεν εχω θεμα με το σημα!! Εχω vodafone!! Η μπαταρια με φουλ χρηση απο της 9 μεχρι της 18:00 μου παει στο 40% και ειναι μονιμα σε wifi και σε 4G αν βγω σε εξωτερικες δουλειες!! ( θα του αλλαξω συντομα την μπαταρια γιατι ανηκει στο προγραμμα της apple ).. Για το 1 sec που λες .. Δεν το εχω παρατηρησει!! Restore και set up as new του εκανες μηπως φτιαξει ;;

Εγω παντως δεν εχω θεμα με το σημα!! Εχω vodafone!! Η μπαταρια με φουλ χρηση απο της 9 μεχρι της 18:00 μου παει στο 40% και ειναι μονιμα σε wifi και σε 4G αν βγω σε εξωτερικες δουλειες!! ( θα του αλλαξω συντομα την μπαταρια γιατι ανηκει στο προγραμμα της apple ).. Για το 1 sec που λες .. Δεν το εχω παρατηρησει!! Restore και set up as new του εκανες μηπως φτιαξει ;;

θα το κανω κι'αυτο.αν και ηδη σκεφτομαι να το "σκοτωσω" και να δωσω λιγο χρημα παραπανω και να παρω 5s.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Άλλαξα στην συσκευή μου το power button.

Την άλλη μέρα άρχισε να κάνει το τρελό.

Κλείνει κάθε 2 λεπτά

Έχω κάνει άπειρα restore. Από dfu από recover.

Άνοιξα την συσκευή ξανά μήπως τίποτα αλλά όλα είναι εντάξει.

Μέσα στα διαγνωστικά εμφανίζει πολλά stacks backboardd και η συσκευή κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις.

Τι παίζει ξέρει κάποιος;

Μήπως iOS 8.1.2 η μητρική πλακετα;

Nokia 8800 Scirocco

Ήσουν στην παρτίδα με τα προβληματικά home button?

Το άλλαξες δωρεάν?

Αν ναι, που?

Opel Astra OPC

Καλησπέρα.

Άλλαξα στην συσκευή μου το power button.

Την άλλη μέρα άρχισε να κάνει το τρελό.

Κλείνει κάθε 2 λεπτά

Έχω κάνει άπειρα restore. Από dfu από recover.

Άνοιξα την συσκευή ξανά μήπως τίποτα αλλά όλα είναι εντάξει.

Μέσα στα διαγνωστικά εμφανίζει πολλά stacks backboardd και η συσκευή κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις.

Τι παίζει ξέρει κάποιος;

Μήπως iOS 8.1.2 η μητρική πλακετα;

Τάσο ξανά άνοιξε το μήπως δεν κούμπωσε κάτι καλά.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned