Dimis39 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ταξιδευη το δικο μου τωρα ειναι στον αερα η μουσικη και οι σαμπανιες ετοιμες:D δεν περναι η ωρα και οι συγγενεις μου αφου φτασουνε με το καλο θα πανε πρωτα επισκεψη καπου ειναι στον δρομο τους λενε και μετα τα λεμε το βραδυ αφου να φανταστειτε τους πηρα στο αεροδρομιο αν το πειρανε μαζι ,η θα επρεπε να πανε με ταξι πισω να το παρουν αν το ξεχασανε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) The iPhone 5 is a fine mobile device, with an excellent camera. In qualititative terms it's not the best camera out there, and nor is it the best camera on a smartphone (the Nokia 808 has that honor, for now) but it offers satisfying image quality, some neat functions like auto panorama and HDR mode, and - crucially - it is supremely easy to use. It isn't much better than the iPhone 4S, as far as its photographic performance is concerned, but it isn't any worse (notwithstanding a somewhat more noticeable propensity towards lens flare). When manufacturers employ pixel-binning to achieve higher ISO settings we don't normally celebrate the fact, but in the case of the iPhone 5, it gives you greater flexibility in poor light (i.e., you might actually get a picture now, where you just wouldn't with the iPhone 4S) and the drop in quality is unnoticeable when the images are used for sharing/web display. http://www.dpreview.com/articles/6867454450/quick-review-apple-iphone-5-camera Υ.Γ. Σας παρακαλώ περιορίστε το chat γιατι θα αναγκαστώ να σβήσω ποστ! Συζητάμε αποκλειστικά για το iPhone 5 και όχι για άλλες συσκευές η προσωπικές εμπειρίες παραλαβής :!: Edited October 3, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το ατιμο σε ασπρο ειναι πανεμορφο κοσμημα τελειο θα το τεσταρω και ερχομαι με περισσοτερες εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris88 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Ρε παιδια , για εσας που το έχετε , ισχύει το "προβλημα" με τον μώβ φωτισμο στις φωτογραφίες που έχουν μια εντονη πηγή φωτεινοτητας? Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής (ευτυχώς) αλλά έχω διαβάσει για το πρόβλημα και με ανησύχησε λίγο (ιδιαίτερα η απάντηση της Apple)... Παράθεση Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Από το πρωί είναι αδύνατο να συνδεθώ στο itunes μέσω της συσκευής! Η εφαρμογή ανήγει αρχίζει υποτίθεται να φορτώνει και τελικά εντός δύο δευτερολέπτων σταματάει και το παράθυρο μένει άδειο, ούτε μουσική ούτε ταινίες ούτε τίποτα! Από την αναζήτηση στο κατάστημα αν ζητήσω ένα τραγούδι μου το εμφανίζει κανονικά! Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, το app store πάντως φορτώνει κανονικά. Έχω δοκιμάσει και μέσω 3G και μέσω wifi αλλά τίποτα. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Από το πρωί είναι αδύνατο να συνδεθώ στο itunes μέσω της συσκευής! Η εφαρμογή ανήγει αρχίζει υποτίθεται να φορτώνει και τελικά εντός δύο δευτερολέπτων σταματάει και το παράθυρο μένει άδειο, ούτε μουσική ούτε ταινίες ούτε τίποτα! Από την αναζήτηση στο κατάστημα αν ζητήσω ένα τραγούδι μου το εμφανίζει κανονικά! Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, το app store πάντως φορτώνει κανονικά. Έχω δοκιμάσει και μέσω 3G και μέσω wifi αλλά τίποτα. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Δοκίμασες hard reset; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 αλλο bug αυτο? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Ρε παιδια , για εσας που το έχετε , ισχύει το "προβλημα" με τον μώβ φωτισμο στις φωτογραφίες που έχουν μια εντονη πηγή φωτεινοτητας? Στο κινητο δεν βλέπω κάτι... Την τράβηξα ακριβώς γι αυτό το λόγο. Βλέπεις κάτι; [ATTACH]27364[/ATTACH] Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Δοκίμασες hard reset; Το έκανα αλλά τίποτα! Τι στα κομμάτια συμβαίνει δεν καταλαβαίνω!:mad: Έχει γούστο να μείνει έτσι τώρα έως ότου υπάρξει αναβάθμιση! Θάλασσα τα έκανε η Apple με το ios6, και το δουλεύανε και πόσους μήνες! Πρόκειται μάλλον για bug γιατί διάβασα αρκετές σχετικές αναφορές στα φόρουμ της Apple. Edited October 7, 2012 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρώτο πόστ μου από το καινούριο iphone 5 μου! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρώτο πόστ μου από το καινούριο iphone 5 μου! Με γεια!!! Χρώμα; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Οσο πιο μαύρο γίνεται :)[ATTACH]27391[/ATTACH] Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 @big Καλοριζικο. :) Περιμενουμε πρωτες εντυπωσεις απο τα γνωστα θεματα που εχουμε διαβασει. Πρωτα απ'ολα εχουμε εργοστασιακα γδαρσιματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Ούτε για πλάκα! Απολύτως τέλειο! Η κάμερα τέλεια! Το wifi μια χαρά και δυνατό όσο ποτέ! Ενώ η αφή και η απόκριση της άψογη! Edited October 8, 2012 by sakiss Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 [offtopic] Οσο πιο μαύρο γίνεται :)[ATTACH]27391[/ATTACH] Έχεις βάλει κάτι στο MacBook κ φαίνεται έτσι η κάτω αριστερή γωνία; [/offtopic] Από ποια χώρα το πήρες; Όντως είχε γδαρσίματα από το κουτί του; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Χαιρομαι ιδιαιτερα. :D Κανε μας ενα reminder και πες μας απο που το πηρες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ναι έχει θήκη![/offtopic] Οχι όπως είπα και πιο πάνω καθόλου γδαρσιματα! Το κινητό είναι από Αμερική κλείδωμενο στην AT&T αλλά οσων ουπο θα ξεκλειδώσει μια για πάντα! :) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ωραία να το χαρείς κ καλοδούλευτο!!! Αν θες στείλε μου ένα pm ποια θήκη είναι στο MacBook Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 δεν μπορω να καταλαβω γιατι γραφουν σε αυτο το νημα ακομα και αυτοι που δεν εχουν αγορασει το κινητο και μας λενε οτι αποκλειεται να εχει προβλημα. να πω και τις δικες μου εντυπωσεις. το κινητο το εχω απο οταν αρχισε να πωλειται στην Ιταλικη αγορα δηλαδη εδω και περιπου 10 μερες. αναλυτικα> Ποιοτητα κατασκευης. Το κινητο ,αν πετυχεις καποιο που δεν εχει τα σημαδακια πραγμα που ετυχε σε μενα, ειναι απλα τελειο.Εμφανιζεται με αψογο φινιρισμα ,το κεντρικο πληκτρο ειναι ανωτερο σε σχεση με το 4s και το αλουμινιο στην πλατη του ειναι τελεια φινιρισμενο με το υπολοιπο σωμα.Μεγαλη εντυπωση κανει το βαρος του...ενδεικτικα ειναι σαν να εχω αφαιρεσει την μπαταρια απο το Nexus S μου ...τοσο μεγαλη διαφορα...Αυτο που ελαχιστα μου αφησε μια αμφιβολια ειναι οτι το αλουμινιο πισω μου μοιαζει να ειναι αρκετα λεπτο,σιγουρα οχι ιδιου παχους με το αλουμινιο που ειχε το 2G... Οθονη> Η οθονη ειναι και το μεγαλυτερο εμφανες στον μεσο χρηστη upgrade.Τα χρωματα ειναι πιο τονισμενα αλλα αυτο δεν κουραζει οπως στις super amoled και πιστευω οτι μπορουμε να μιλαμε ανετα για την καλυτερη οθονη που εχει μπει ποτε σε Αιφον.Οσο ομως ομορφα ειναι τα χρωματα,τοσο με ξενιζει το ratio και το σχεδιο της.Με τα γνωστα εικονιδια να πιανουν ολες τις οθονες και το κινητο να εμφανιζεται τοσο στενο (58μμ) ναι μεν το κινητο ειναι εργονομικο στην χρηση με το ενα χερι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εργονομικο στο ματι και στην απεικονηση περιεχομενου. Προσωπικα προερχομενος απο Pre3,Nexus S,4S,GNex, δεν μου καθησε καλα...και ακομα και μετα απο μια αβδομαδα δεν την εχω συνηθεισει.Ειδικα σε landscape ειναι πολυ περιορισμενη εκει που πας να γραψεις γιατι απλα ειναι στα ιδια επιπεδα με το 4s το οποιο ομως εχει πιο ορθολογικο σχημα. Προφανως δεν μπορουσαν να αλλαξουν πολλα γιατι το συστημα τους δεν κανει optimisation αναλογα με την αναλυση... Εφαρμογες.>...και αυτο φαινεται με τις εφαρμογες...τουλαχιστον καποιες που χρησιμοποιω εγω ακομα δεν εχουν συμβατοτητα με την οθονη του 5 με αποτελεσμα να μην ειναι τοσο κομψο στο ματι το ζευγος μαυρων λωριδων πανω κατω....αυτο μου θυμιζε καποιες εφαρμογες στο webos που δεν επαιζαν στο pre3 fullscreen γιατι ηταν φτιαγμενες για pre2...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για την τιμη του κινητου και το ευρος του app store. Επισης ΠΟΛΛΕΣ απο αυτες τρωνε εντελως την μπαταρια...δεν ειναι δυνατον μολις βγαζω το whatsapp να κερδιζω 5 ωρες σε standby... Bugs: εδω δεν εχω να πω τιποτα...τα εχουν πει αλλοι..πιστευω απο την εποχη του 1.0.1 ειναι το χειροτερο λογισμικο που εχει βγει...ακομα και το iPad2/4s της αδερφης μου τα εχει μεταμορφωσει προς το χειροτερο....επειγοντως θελει 6.1.Εκεινο που αξιζει να υπωθει ειναι οτι καταφεραν και αλοιωσαν το touch στην ios6...και αυτο τα λεει ολα...ΔΕΝ πληκτρολογω καλα οπως στην 5.1.1 Σημα/ακουστικο/μικροφωνο/wifi. τα συγχαρητηρια μου στην μηλοεταιρια...με διαφορα το καλυτερο κινητο που εχω πιασει ποτε σε αυτους τους τομεις...πιστευω ειναι 2 κλικ πιο πανω απο τα αλλα κινητα...πιανει σημα αμεσως ακομα και μολις βγεις απο τουνελ και η συνομιλια ειναι κρυσταλλινη σταθερη και χωρις κανενα προβλημα.Ακουστικο για οσκαρ. Στο wifi ενω ειναι δυνατο και πιανω το wifi της κλινικης μεχρι το αμαξι...για καποιο λογο δεν συνεργαζεται τελεια με ολα τα rooters οποτε και εδω...η 6.0 εβαλε το χερακι της....μαλλον... iPod. εδω εχουμε τον ηχο που βγαινει απο τα καινουρια ακουστικα και το 5αρι να ειναι υποδεεστερος απο του 4s...δεν ξερω για ποιο λογο αλλα ακομα και με αλλα ακουστικα μαλλον εχουν επιλεξει το 5αρι να μην ειναι στα ιδια επιπεδα.Μαλλον θα αλλαξουν με καποιο fw update αλλα για εναν που ακουει πολυ μουσικη η διαφορα ακουγεται αμεσως. Camera. αλλο στην μερα αλλο στην νυχτα σε σχεση με το 4s ...πιστευω οτι το μονο κινητο που μπορει να χτυπησει το 4s 5 ειναι το 920...μεχρι τοτε ομως να πω οτι οι φωτο που κανει το 5αρι ειναι πραγματικα απιστευτες εντυπωση προκαλει η ταχυτητα με την οποια τις βγαζει.Την νυχτα σαφων ανωτερες το 5αρι.Δεν θα μιλησω για τα μωβ στιγματα...τα ειδα και εγω αλλα δεν παω να βγαλω τον ηλιο φωτογραφια...αρα το ζητημα δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ. Μπαταρια...στα ιδια και ελαχιστα χειροτερα επιπεδα σε σχεση με το 4s... δεν εχω φτασει ακομα με πανω απο 15% μπαταρια μετα τις 5μμ...και δεν το χρησιμοποιω οσο θα ηθελα...πιστευω ομως οτι και αυτο ειναι θεμα fw. εδω περιμενα σαφως πιο πολλα... συμπερασμα. Εννοειται οτι συνολικα ειναι ενα καλυτερο κινητο απο το 4s αυτο μας ελειπε...ομως δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα χρηματα του... Πληρωσα 839Ε το 32αρι + 29,90 μια θηκη + 19Ε εναν adaptor για να συνδεεται στο αμαξι...και ολα αυτα για να εχω ενα κινητο που δεν κανει τοσα πολλα πραγματα καλυτερα απο το 4s ενω εχει τα γνωστα κλεισιματα και ελειψεις που εχουν τα Αιφον...(δεν θα επεκταθω εδω...απλα να αναφερω οτι περιμενα να εχουν αλλαξει εστω ελαχιστα το UI...ακομα και το ταπεινο μου NS απο GB> JB εχει μεταμορφωθει...) Το κινητο ακομα θελει δουλεια...δεν ηταν ετοιμο για να αρχισει να πωλειται...λυπαμαι που το λεω αλλα απεχει τουλαχιστον 2 updates απο την σταθεροτητα και την εμπειρια χρησης που μας εχει συνιθισει η απλ... Απο την αλλη ειναι το πιο ακριβο κινητο εκει εξω...πραγμα που κανει καποιον να ειναι απαιτητικος...δεν μου αρεσει να γινομαι beta tester με 900Ε... To γυρισα πισω στην Απλ με επιστροφη χρηματων(apple store online ) αναμφισβητητα ειναι καλο αλλα δεν αξιζει τοσα πολλα.Δεν βλεπω να το ξαναγοραζω.Δεν ειχαμε το feeling και το click που μπορει να κανει σε καποιον αλλο. Θα μου λειψει το ποσο ελαφρυ ηταν και το σημα του αλλα σε ολα τα αλλα ακομα και ενα 4s κανει τα παντα.(μιλωντας για ios) αν ηθελε ενας φιλος να το αγορασει θα του ελεγα να περιμενει να βγαλουν update. καλη σας μερα και συγγνωμη αν σας κουρασα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 μπραβο σου ωραια αναλυση η καλυτερη να πω την αληθεια. λογικα θα διορθωσει τα προβληματα του η apple αλλα ειναι απαραδεκτο εταιρεια με τετοιο χρηματικο αποθεμα και με ενα μοντελο τον χρονο να εχει προβληματα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Η κάμερα τέλεια! Το wifi μια χαρά και δυνατό όσο ποτέ! Ενώ η αφή και η απόκριση της άψογη! Επισεις ολα καλα και σε μενα κανενα προβλημα σε ασπρο το εχω και καθολου γδαρσιματα κοσμημα Ο φιλος μας παραπανω εγραψε Δεν θα μιλησω για τα μωβ στιγματα...τα ειδα και εγω αλλα δεν παω να βγαλω τον ηλιο φωτογραφια ετσι πρεπει αν θελω τον ηλιο τον κατεβαζω απο το google και σε καλυτερη ποιοτητα δεν χρειαζεται να τον φωτογραφισω καλη η περιγραφη σου πιστευω οτι τα λιγα προβληματακια θα διορθωθουνε με την αναβαθμηση Edited October 8, 2012 by Dimis39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Τα ποστ περί iOS6 μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336865&page=13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλο φαινετε αλλλλλλλα μας εσπασαν τα νευρα ,σημερα ερχεται αυριο ερχεται...τωρα το πηγαν τελος τοθ μηνα και αν .μεχρι να μας ξενερωσουν να το βαλουν στην βιτρινα τουσ μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Επαιξα λιγο με ενος φιλου. Συμφωνω σε ολα με την περιγραφη σου. Απιστευτο σημα gsm, wifi, gps, πολυ καλη ποιοτητα συνομιλιας, κοσμημα. Αλλα κι ενα αδιαφορο πλεον λειτουργικο, με ελλειψεις και μετριοτατη αυτονομια. Πρωτη φορα μετα απο χρονια δε θα δοκιμασω καν ενα iphone...δεν μπορω να καταλαβω γιατι γραφουν σε αυτο το νημα ακομα και αυτοι που δεν εχουν αγορασει το κινητο και μας λενε οτι αποκλειεται να εχει προβλημα. να πω και τις δικες μου εντυπωσεις. το κινητο το εχω απο οταν αρχισε να πωλειται στην Ιταλικη αγορα δηλαδη εδω και περιπου 10 μερες. αναλυτικα> Ποιοτητα κατασκευης. Το κινητο ,αν πετυχεις καποιο που δεν εχει τα σημαδακια πραγμα που ετυχε σε μενα, ειναι απλα τελειο.Εμφανιζεται με αψογο φινιρισμα ,το κεντρικο πληκτρο ειναι ανωτερο σε σχεση με το 4s και το αλουμινιο στην πλατη του ειναι τελεια φινιρισμενο με το υπολοιπο σωμα.Μεγαλη εντυπωση κανει το βαρος του...ενδεικτικα ειναι σαν να εχω αφαιρεσει την μπαταρια απο το Nexus S μου ...τοσο μεγαλη διαφορα...Αυτο που ελαχιστα μου αφησε μια αμφιβολια ειναι οτι το αλουμινιο πισω μου μοιαζει να ειναι αρκετα λεπτο,σιγουρα οχι ιδιου παχους με το αλουμινιο που ειχε το 2G... Οθονη> Η οθονη ειναι και το μεγαλυτερο εμφανες στον μεσο χρηστη upgrade.Τα χρωματα ειναι πιο τονισμενα αλλα αυτο δεν κουραζει οπως στις super amoled και πιστευω οτι μπορουμε να μιλαμε ανετα για την καλυτερη οθονη που εχει μπει ποτε σε Αιφον.Οσο ομως ομορφα ειναι τα χρωματα,τοσο με ξενιζει το ratio και το σχεδιο της.Με τα γνωστα εικονιδια να πιανουν ολες τις οθονες και το κινητο να εμφανιζεται τοσο στενο (58μμ) ναι μεν το κινητο ειναι εργονομικο στην χρηση με το ενα χερι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εργονομικο στο ματι και στην απεικονηση περιεχομενου. Προσωπικα προερχομενος απο Pre3,Nexus S,4S,GNex, δεν μου καθησε καλα...και ακομα και μετα απο μια αβδομαδα δεν την εχω συνηθεισει.Ειδικα σε landscape ειναι πολυ περιορισμενη εκει που πας να γραψεις γιατι απλα ειναι στα ιδια επιπεδα με το 4s το οποιο ομως εχει πιο ορθολογικο σχημα. Προφανως δεν μπορουσαν να αλλαξουν πολλα γιατι το συστημα τους δεν κανει optimisation αναλογα με την αναλυση... Εφαρμογες.>...και αυτο φαινεται με τις εφαρμογες...τουλαχιστον καποιες που χρησιμοποιω εγω ακομα δεν εχουν συμβατοτητα με την οθονη του 5 με αποτελεσμα να μην ειναι τοσο κομψο στο ματι το ζευγος μαυρων λωριδων πανω κατω....αυτο μου θυμιζε καποιες εφαρμογες στο webos που δεν επαιζαν στο pre3 fullscreen γιατι ηταν φτιαγμενες για pre2...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για την τιμη του κινητου και το ευρος του app store. Επισης ΠΟΛΛΕΣ απο αυτες τρωνε εντελως την μπαταρια...δεν ειναι δυνατον μολις βγαζω το whatsapp να κερδιζω 5 ωρες σε standby... Bugs: εδω δεν εχω να πω τιποτα...τα εχουν πει αλλοι..πιστευω απο την εποχη του 1.0.1 ειναι το χειροτερο λογισμικο που εχει βγει...ακομα και το iPad2/4s της αδερφης μου τα εχει μεταμορφωσει προς το χειροτερο....επειγοντως θελει 6.1.Εκεινο που αξιζει να υπωθει ειναι οτι καταφεραν και αλοιωσαν το touch στην ios6...και αυτο τα λεει ολα...ΔΕΝ πληκτρολογω καλα οπως στην 5.1.1 Σημα/ακουστικο/μικροφωνο/wifi. τα συγχαρητηρια μου στην μηλοεταιρια...με διαφορα το καλυτερο κινητο που εχω πιασει ποτε σε αυτους τους τομεις...πιστευω ειναι 2 κλικ πιο πανω απο τα αλλα κινητα...πιανει σημα αμεσως ακομα και μολις βγεις απο τουνελ και η συνομιλια ειναι κρυσταλλινη σταθερη και χωρις κανενα προβλημα.Ακουστικο για οσκαρ. Στο wifi ενω ειναι δυνατο και πιανω το wifi της κλινικης μεχρι το αμαξι...για καποιο λογο δεν συνεργαζεται τελεια με ολα τα rooters οποτε και εδω...η 6.0 εβαλε το χερακι της....μαλλον... iPod. εδω εχουμε τον ηχο που βγαινει απο τα καινουρια ακουστικα και το 5αρι να ειναι υποδεεστερος απο του 4s...δεν ξερω για ποιο λογο αλλα ακομα και με αλλα ακουστικα μαλλον εχουν επιλεξει το 5αρι να μην ειναι στα ιδια επιπεδα.Μαλλον θα αλλαξουν με καποιο fw update αλλα για εναν που ακουει πολυ μουσικη η διαφορα ακουγεται αμεσως. Camera. αλλο στην μερα αλλο στην νυχτα σε σχεση με το 4s ...πιστευω οτι το μονο κινητο που μπορει να χτυπησει το 4s 5 ειναι το 920...μεχρι τοτε ομως να πω οτι οι φωτο που κανει το 5αρι ειναι πραγματικα απιστευτες εντυπωση προκαλει η ταχυτητα με την οποια τις βγαζει.Την νυχτα σαφων ανωτερες το 5αρι.Δεν θα μιλησω για τα μωβ στιγματα...τα ειδα και εγω αλλα δεν παω να βγαλω τον ηλιο φωτογραφια...αρα το ζητημα δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ. Μπαταρια...στα ιδια και ελαχιστα χειροτερα επιπεδα σε σχεση με το 4s... δεν εχω φτασει ακομα με πανω απο 15% μπαταρια μετα τις 5μμ...και δεν το χρησιμοποιω οσο θα ηθελα...πιστευω ομως οτι και αυτο ειναι θεμα fw. εδω περιμενα σαφως πιο πολλα... συμπερασμα. Εννοειται οτι συνολικα ειναι ενα καλυτερο κινητο απο το 4s αυτο μας ελειπε...ομως δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα χρηματα του... Πληρωσα 839Ε το 32αρι + 29,90 μια θηκη + 19Ε εναν adaptor για να συνδεεται στο αμαξι...και ολα αυτα για να εχω ενα κινητο που δεν κανει τοσα πολλα πραγματα καλυτερα απο το 4s ενω εχει τα γνωστα κλεισιματα και ελειψεις που εχουν τα Αιφον...(δεν θα επεκταθω εδω...απλα να αναφερω οτι περιμενα να εχουν αλλαξει εστω ελαχιστα το UI...ακομα και το ταπεινο μου NS απο GB> JB εχει μεταμορφωθει...) Το κινητο ακομα θελει δουλεια...δεν ηταν ετοιμο για να αρχισει να πωλειται...λυπαμαι που το λεω αλλα απεχει τουλαχιστον 2 updates απο την σταθεροτητα και την εμπειρια χρησης που μας εχει συνιθισει η απλ... Απο την αλλη ειναι το πιο ακριβο κινητο εκει εξω...πραγμα που κανει καποιον να ειναι απαιτητικος...δεν μου αρεσει να γινομαι beta tester με 900Ε... To γυρισα πισω στην Απλ με επιστροφη χρηματων(apple store online ) αναμφισβητητα ειναι καλο αλλα δεν αξιζει τοσα πολλα.Δεν βλεπω να το ξαναγοραζω.Δεν ειχαμε το feeling και το click που μπορει να κανει σε καποιον αλλο. Θα μου λειψει το ποσο ελαφρυ ηταν και το σημα του αλλα σε ολα τα αλλα ακομα και ενα 4s κανει τα παντα.(μιλωντας για ios) αν ηθελε ενας φιλος να το αγορασει θα του ελεγα να περιμενει να βγαλουν update. καλη σας μερα και συγγνωμη αν σας κουρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Συγγνώμη για την παράλειψη αναφοράς του περιστατικού αλλά δέχθηκα ένα επίσημο email από την document.gr επίσημο αντιπρόσωπο apple στην γλυφάδα μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος σε μια φόρμα που είχαν αναρτήσει που αναφέρει λεπτομερέστατα τι πρέπει να κάνει κάποιος αν επιθυμεί το νέο iPhone 5 και το παραθέτω παρακάτω: Έχετε εκδηλώσει από τις 17.09.12 το ενδιαφέρον σας για το νέο iPhone 5. Είμαστε πια πολύ κοντά στην έλευση του νέου επαναστατικού μοντέλου της Apple και στην Ελλάδα, μέσα στο δεύτερο 15θήμερο του Οκτωβρίου. To μοντέλο για το οποίο έχετε εκφράσει το ενδιαφέρον σας είναι το iPhone 5 32GB White Mπορούμε να εξυπηρετήσουμε το ενδιαφέρον σας με δύο τρόπους Ο πρώτος είναι να προχωρήσετε από σήμερα στην παραγγελία του προιόντος, καταθέτοντας σε κάποιο λογαριασμό όψεως της Εταιρείας μας μια προκαταβολή που ανέρχεται στα: 350,00 € για το iPhone 5 16GB 400,00 € για το iPhone 5 32GB 500,00 € για το iPhone 5 64GB Ο δεύτερος είναι να επιβεβαιώσετε, απλά, το ενδιαφέρον σας για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Η τιμή πώλησης του iPhone θα ανακοινωθεί επίσημα από την Apple σε λίγες ημέρες. Δεδομένης της ζήτησης που – ήδη – έχει διαμορφωθεί για το νέο iPhone η Εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση: - Να καλύψει πρώτα όλους τους Πελάτες που την έχουν εμπιστευθεί με κατάθεση της προκαταβολής τους - Να ενημερώνει με σειρά προτεραιότητας τους Πελάτες που έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους, ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προιόντος Στην περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση της προκαταβολής, αυτό μπορεί να γίνει είτε φυσικά στο κατάστημά μας στην Γλυφάδα (Μεταξά 23) είτε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς όψεως της Document: Tράπεζα Alpha Bank Aριθμός λογαριασμού: 131 00232000 1108 (Document EΠE). ΙΒΑΝ: GR28 0140 1220 1310 0232 0001 108 Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός λογαριασμού: 5193 040441 361 (Document ΕΠΕ) IBAN: GR24 0172 1930 0051 9304 0441 361 Τράπεζα Εurobank Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0031.37.0200792997 (Document ΕΠΕ) IBAN: GR5102600310000370200792997 Eίμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts