Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από σήμερα κάτοχος αυτής της καταπληκτικής rom !!!. Συγχαρητήρια στον δημιουργό για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

• Απαντήσεις 660
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να δοκιμάσω την pulse αφού διαβάζω μόνο θετικά σχόλια όσο αναφορά την σταθερότητα και την μπαταρία.

Είμαι dual boot με πρώτη την omega 15.1 και δεύτερη την rootbox-jr003h 4.1.1 και siyah kernel.Για να περάσω την pulse πάνω στην πρώτη χωρίς να πειράξω την δεύτερη,χρειάζεται κάτι περισσότερο από wipe data-cache-dalvik και φλασάρισμα μετά;

Θέλω να δοκιμάσω την pulse αφού διαβάζω μόνο θετικά σχόλια όσο αναφορά την σταθερότητα και την μπαταρία.

Είμαι dual boot με πρώτη την omega 15.1 και δεύτερη την rootbox-jr003h 4.1.1 και siyah kernel.Για να περάσω την pulse πάνω στην πρώτη χωρίς να πειράξω την δεύτερη,χρειάζεται κάτι περισσότερο από wipe data-cache-dalvik και φλασάρισμα μετά;

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με dual boot, αλλά γενικώς από Omega ICS σε Pulse ICS, κάνεις τα 2 wipes που είπες.

Οκ Στράτο ευχαριστώ για την σφεντονάτη απάντηση,θα το προχωρήσω.Αλλά 3 wipes είπα,,ποιο από αυτά δεν χρειάζεται;:worry:

Οκ Στράτο ευχαριστώ για την σφεντονάτη απάντηση,θα το προχωρήσω.Αλλά 3 wipes είπα,,ποιο από αυτά δεν χρειάζεται;:worry:

factory reset δε χρειάζεται, εκτός αν σου εμφανίσει σφάλματα μετά :)

Στράτο ρίξε μία ματιά http://www.doctorandroid.gr/2012/10/pimp-my-rom-tweak.html?m=1 αν και πιστεύω πως θέλει άλλο κέρνελ που θα υποστηρίζει init.d

Στράτο ρίξε μία ματιά http://www.doctorandroid.gr/2012/10/pimp-my-rom-tweak.html?m=1 αν και πιστεύω πως θέλει άλλο κέρνελ που θα υποστηρίζει init.d

PULSE ROM 2.1 - XWLPX

H ROM βασίζεται στο firmware XWLPX της Samsung.

Rooted, zipaligned, deodexed. Credits dsixda

Modem XXLQ6

Kernel Samsung 3.0.15, customized από τον Phil3759

TOUCH CWM 6.0.12 brickbug SAFE

Υποστήριξη init.d και customboot.sh

Υποστήριξη KIES, OTG, BLuetooth HID, MHL

DEFAULT USB Mass storage

PULSE ROM 2.1 - XWLPX

H ROM βασίζεται στο firmware XWLPX της Samsung.

Rooted, zipaligned, deodexed. Credits dsixda

Modem XXLQ6

Kernel Samsung 3.0.15, customized από τον Phil3759

TOUCH CWM 6.0.12 brickbug SAFE

Υποστήριξη init.d και customboot.sh

Υποστήριξη KIES, OTG, BLuetooth HID, MHL

DEFAULT USB Mass storage

Αφού τηρεί τις προϋποθέσεις να το περάσω;

Αφου κρατησεις nandroid περνα το να μας πεις κ εμας!! :D

Αν κ η ρομ του Στρατου δεν ξερω ποσο πιο smooth μπορει να γινει...Για το μονο που θα μου αρεσε να το περνουσα ειναι η επιλογη better camera quality

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Δική σου είναι η απόφαση :)

Δική σου είναι η απόφαση :)

Διαβάζωντας τις οδηγίες εγκατάστασης είδα ότι θέλει όλα τα wipes. Το μετάνιωσα να το δοκιμάσω γιατί έχω στήσει το κινητό στα μέτρα μου. Δεν μπορώ να το ξαναφτιάξω από την αρχή τώρα που το κατάφερα να δουλεύει τέλεια. Στράτο υπάρχει κανένα mod στην λειτουργία video hd να κάνει zoom; Στην cm9 αν θυμάμαι καλά υπήρχε.

Διαβάζωντας τις οδηγίες εγκατάστασης είδα ότι θέλει όλα τα wipes. Το μετάνιωσα να το δοκιμάσω γιατί έχω στήσει το κινητό στα μέτρα μου. Δεν μπορώ να το ξαναφτιάξω από την αρχή τώρα που το κατάφερα να δουλεύει τέλεια. Στράτο υπάρχει κανένα mod στην λειτουργία video hd να κάνει zoom; Στην cm9 αν θυμάμαι καλά υπήρχε.

Δε γνωρίζω.

Πάντως δύσκολο μου φαίνεται να κάνει zoom στα 1080.Στα 720 μπορεί.Υπάρχεi περιορισμός από το hardware.Δεν είναι θέμα mod.

Δε γνωρίζω.

Πάντως δύσκολο μου φαίνεται να κάνει zoom στα 1080.Στα 720 μπορεί.Υπάρχεi περιορισμός από το hardware.Δεν είναι θέμα mod.

Εσύ ξέρεις καλύτερα και παραπάνω από μένα. Σε ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντηση σου :thumbup:

Μπήκα κι εγώ στο club!

Απλά πέρασα siyah kernel για να μπορώ να έχω την δυνατότητα του dual boot.

Συγχαρητήρια για την προσφορά αλλά ιδιαίτερα και για το "χαμόγελο".

Να κάνω και μια ερώτηση-Εγκατέστησα ένα από τα προτεινόμενα θέματα....αλλά πως το βρίσκω για να το επιλέξω;:O

Edited by antonis_kiriazis

Μπήκα κι εγώ στο club!

Απλά πέρασα siyah kernel για να μπορώ να έχω την δυνατότητα του dual boot.

Συγχαρητήρια για την προσφορά αλλά ιδιαίτερα και για το "χαμόγελο".

Να κάνω και μια ερώτηση-Εγκατέστησα ένα από τα προτεινόμενα θέματα....αλλά πως το βρίσκω για να το επιλέξω;:O

Καλώς όρισες :)

Δε κατάλαβα την ερώτηση σου

Καλώς όρισες :)

Δε κατάλαβα την ερώτηση σου

Ευχαριστώ.

Πέρασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677032 το jelly beam style reloaded αλλά δεν μπορώ να το βρω για να το ενεργοποιήσω.

Ευχαριστώ.

Πέρασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677032 το jelly beam style reloaded αλλά δεν μπορώ να το βρω για να το ενεργοποιήσω.

Απλά το εγκαθιστάς και εμφανίζεται.Δεν υπάρχει ενεργοποίηση.

Επίσης μου ανέφερε ένας φίλος ότι στην τελευταία έκδοση (1.03) του δημιουργεί πρόβλημα (εξαφανίζεται η notification bar)

Οκ με ένα δεύτερο reboot "ήρθε".

Την 1.04 έβαλα και η μπάρα μέχρι στιγμής είναι μια χαρά!

Οκ με ένα δεύτερο reboot "ήρθε".

Την 1.04 έβαλα και η μπάρα μέχρι στιγμής είναι μια χαρά!

Τώρα είδα ότι έβγαλε χτες 1.04 :)

Όλα καλά λοιπόν.Enjoy :D

Καλημερα Στρατο, εδω και αρκετο καιρο σχεδον απο τοτε που πηρα το κινητο, για την ακριβεια απο τοτε που εβαλα custom rom δεν μου λειτουργει η καμερα....Βρε τι να σβινω τα δεδομενα βρε τι να βαζω αλλα camera.apk με τα σωστα permissions τιιιιποτα ....Μονο οταν αλλαζα ρομ με καθαρη εγκατασταση τοτε και μονο μου εβγαζε 4-5 φωτο και μετα παλι μαυριλα....Για την ακριβεια μου ανοιγει την εφαρμογη της καμερας για καμια 15αρια δευτερολεπτα αλλα δειχνει μαυριλα με το πλαισιο γυρω γυρω κανονικα και μετα κλεινει αυτοματα και μου γραφει με ενα πλακιδιο κλησιμο καμερας....Σου παει πουθενα το μυαλο ρε Στρατο....;;Και σχεδον παντα ειχα τις ρομ σου εκτος απο κκανα δυο εξαιρεσεις που εβαλα ομεγκα και αυτο για καν μηνα συνολικα απο τους 10 μηνες που εχω το κινιτο.....

Καλημερα Στρατο, εδω και αρκετο καιρο σχεδον απο τοτε που πηρα το κινητο, για την ακριβεια απο τοτε που εβαλα custom rom δεν μου λειτουργει η καμερα....Βρε τι να σβινω τα δεδομενα βρε τι να βαζω αλλα camera.apk με τα σωστα permissions τιιιιποτα ....Μονο οταν αλλαζα ρομ με καθαρη εγκατασταση τοτε και μονο μου εβγαζε 4-5 φωτο και μετα παλι μαυριλα....Για την ακριβεια μου ανοιγει την εφαρμογη της καμερας για καμια 15αρια δευτερολεπτα αλλα δειχνει μαυριλα με το πλαισιο γυρω γυρω κανονικα και μετα κλεινει αυτοματα και μου γραφει με ενα πλακιδιο κλησιμο καμερας....Σου παει πουθενα το μυαλο ρε Στρατο....;;Και σχεδον παντα ειχα τις ρομ σου εκτος απο κκανα δυο εξαιρεσεις που εβαλα ομεγκα και αυτο για καν μηνα συνολικα απο τους 10 μηνες που εχω το κινιτο.....

Με επίσημη ρομ δουλεύει κανονικά η κάμερα;

Δεν εχω βαλει ολο αυτο το διαστημα επισημη....Αλλα στην αρχη που το ειχα για 3-4 μερες με επισημη gingerbread ηταν μια χαρα που δοκιμασα να τραβιξω καμια 10αρια φωτογραφιες.....

Ένας γνωστός μου έχει το ίδιο πρόβλημα και τελικά ήταν πρόβλημα του module της κάμερας (από υγρασία του είπαν).

Κράτα ένα nandroid και βάλε μία μαμά.Στο κάνει;

Αν στο κάνει είναι hardware πρόβλημα.Αν όχι θα κάνουμε άλλες κινήσεις.

Λοιπον επειδη μαλλον δεν θα προλαβω να κατεβασω καποια επισημη σημερα θα το κανω μεσα στο σαββατοκυριακο και θα σου ξαναστειλω εφοσον το τσεκαρω....Σε ευχαριστω παντως και για τωρα και προκαταβολικα για αργοτερα...Δεν εχει σχεση αν το αρχειο της επισημης ειναι σε αρχειο zip η tar ετσι....;;;Και αν δεν εχει σχεση ειναι ευκολο καποιος να μου στειλει συνδεσμο με μια οποιαδηποτε επισημη σε zip να το περασω μπαμ μπαμ γιατι δεν εχω και ιδιαιτερο χρονο τουλαχιστον να το κατεβασω ενω δουλευω...;;;Γιατι εψαξα κανα τεταρτο τωρα και δεν βρηκα σε zip.... Edited by sothrhsgr