vitriolis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Τι εννοείς να κάνω επαλήθευση; Εσύ πρέπει να τους βάλεις. Ναι λέω μήπως πρέπει να βάλω κάτι άλλο σε ρύθμιση και δεν το ξέρω. Εγώ δεν το έθεσα σωστά. Εκτός από mail και password τι άλλο να περάσω εκεί που λέει πιστοποιητικά και διακομιστής μέσων. Πάντα επιλέγω exchange έτσι και μόνο στο otenet.gr που είναι εταιρικό βάζω pop 3; Για το Gmail αμέσως τις πείρε τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ναι λέω μήπως πρέπει να βάλω κάτι άλλο σε ρύθμιση και δεν το ξέρω. Εγώ δεν το έθεσα σωστά. Εκτός από mail και password τι άλλο να περάσω εκεί που λέει πιστοποιητικά και διακομιστής μέσων. Πάντα επιλέγω exchange έτσι και μόνο στο otenet.gr που είναι εταιρικό βάζω pop 3; Για το Gmail αμέσως τις πείρε τις ρυθμίσεις. Συνήθως τα webmail είναι pop και τα εταιρικά exchange ή και pop. Ο κάθε παροχέας δίνει και διαφορετικές ρυθμίσεις. To gmail τις παίρνει αυτόματα γιατί είναι της ίδιας της google και είναι ρυθμισμένο έτσι να το κάνει. Μπορεί όμως να ξέρει τις ρυθμίσεις του κάθε παροχέα email παγκοσμίως; Το outlook στον υπολογιστή σου, μόνο του τους βρίσκει τους λογαριασμούς; Google it! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Συνήθως τα webmail είναι pop και τα εταιρικά exchange ή και pop. Ο κάθε παροχέας δίνει και διαφορετικές ρυθμίσεις. To gmail τις παίρνει αυτόματα γιατί είναι της ίδιας της google και είναι ρυθμισμένο έτσι να το κάνει. Μπορεί όμως να ξέρει τις ρυθμίσεις του κάθε παροχέα email παγκοσμίως; Το outlook στον υπολογιστή σου, μόνο του τους βρίσκει τους λογαριασμούς; Google it! Δυστυχώς Σταύρο δεν μπορώ να βρω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Δυστυχώς Σταύρο δεν μπορώ να βρω άκρη. Κάπου στις γενικες εφαρμογές Android είχα γράψει 2,3 οδηγούς με ρυθμίσεις για Yahoo και otenet νομίζω, δεν σου δούλεψαν? Edited September 27, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Κάπου στις γενικες εφαρμογές Android είχα γράψει 2,3 οδηγούς με ρυθμίσεις για Yahoo και otenet νομίζω, δεν σου δούλεψαν? Για αυτό απορώ. Δούλεψαν αλλά τότε φορούσα cm9 και τώρα με pulse 2.1 δεν θέλει να συγχρονιστεί η stock εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Για αυτό απορώ. Δούλεψαν αλλά τότε φορούσα cm9 και τώρα με pulse 2.1 δεν θέλει να συγχρονιστεί η stock εφαρμογή. Αν εννοείς με Cm9 δούλεψαν γιατί είχε bug και επέτρεπε push χωρίς ενεργοποιημενο το συγχρονισμό. Σε cm10 και νεότερες εκδόσεις ics νομίζω διορθώθηκε και πλέον θέλει να έχεις ενεργοποιημενο το συγχρονισμό για τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Αν εννοείς με Cm9 δούλεψαν γιατί είχε bug και επέτρεπε push χωρίς ενεργοποιημενο το συγχρονισμό. Σε cm10 και νεότερες εκδόσεις ics νομίζω διορθώθηκε και πλέον θέλει να έχεις ενεργοποιημενο το συγχρονισμό για τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά. Έτσι είναι το cm.Για να δουλέψει πρέπει να έχει bug :D Πάντως η στοκ εφαρμογή παίζει κανονικά.Αν το είχα στα χέρια μου τώρα θα είχε 10 λογαριασμούς ήδη μέσα :D Αλλά απ' έξω δε τα θυμάμαι να τα κάνω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Έτσι είναι το cm.Για να δουλέψει πρέπει να έχει bug :D Πάντως η στοκ εφαρμογή παίζει κανονικά.Αν το είχα στα χέρια μου τώρα θα είχε 10 λογαριασμούς ήδη μέσα :D Αλλά απ' έξω δε τα θυμάμαι να τα κάνω... Κύριε εξυπνάκια το ίδιο bug είχαν όλες οι ics μέχρι και 4.0.3 Samsung και cm!!! Δεν ξέρω αν διορθώθηκε στην 4.0.4 αλλά σίγουρα διορθώθηκε στην 4.1.x και έγινε ένας μικρό πανικός σε διάφορα forum. Παρεπιπτοντως αν δουλεύει πχ το push σε Hotmail χωρίς συγχρονισμους on τότε όλοι οι λογαριασμοί πρέπει να δουλεύουν. Αν όχι τότε είναι αυτό που λέω.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Κύριε εξυπνάκια το ίδιο bug είχαν όλες οι ics μέχρι και 4.0.3 Samsung και cm!!! Δεν ξέρω αν διορθώθηκε στην 4.0.4 αλλά σίγουρα διορθώθηκε στην 4.1.x και έγινε ένας μικρό πανικός σε διάφορα forum. Παρεπιπτοντως αν δουλεύει πχ το push σε Hotmail χωρίς συγχρονισμους on τότε όλοι οι λογαριασμοί πρέπει να δουλεύουν. Αν όχι τότε είναι αυτό που λέω.. Εγώ έχω πάντα ανοιχτούς τους συγχρονισμούς, γιατί αγόρασα smartphone και το δουλεύω ως τέτοιο, κύριε οπαδέ του cm! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εγώ έχω πάντα ανοιχτούς τους συγχρονισμούς, γιατί αγόρασα smartphone και το δουλεύω ως τέτοιο, κύριε οπαδέ του cm! :D Χαχαχαχα ας μην το κάνουμε εδώ αυτό δεν το θες!! :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Πάντως σε εμένα δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή με εταιρικό exchange mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ:ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΣΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΝΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ."ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited September 28, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ:ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΣΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΝΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ."ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! Μήπως έγινε η εγκατάστασή τους στην κάρτα μνήμης και τώρα δεν την βλέπει το σύστημα; Δοκίμασε να βγάλεις μπαταρία και κάρτα μνήμης, τοποθέτησέ τα πάλι και άνοιξε το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ:ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΣΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΝΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ."ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! Μήπως έγινε η εγκατάστασή τους στην κάρτα μνήμης και τώρα δεν την βλέπει το σύστημα; Δοκίμασε να βγάλεις μπαταρία και κάρτα μνήμης, τοποθέτησέ τα πάλι και άνοιξε το κινητό. Αυτό συμβαίνει σίγουρα. Βγάλε την κάρτα μνήμης και καθάρισε με ένα πανάκι τις επαφές.Ξαναβάλτην και δοκίμασε πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παντως υπαρχει προβλημα με την stock εφαρμογη Gmail.Ενα mail καθε 3 μερες μου ερχετε.Και να μπω μεσα στην εφαρμογη παλι δεν μου τα δειχνει τα νεα mail.Στο PC κανονικα ομως.Απο εκει τα βλεπω αναγκαστικα. Η αλλη στοκ εφαρμογη για mails δουλευει κανονικοτατα που εχω εναν yahoo λογαριασμο. Μηπως φταιει καποια απο τις εφαρμογες που ειχε η μαμα ρομ της samsung για συγχρονισμο;Λεω εγω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Στρατο, γνωριζεις αν υπαρχει mod ωστε οταν παταμε το home button για να δουμε τις ανοιχτες εφαρμογες, να μας δινει την επιλογη "remove all" ? Το ειχα πετυχει και σε αλλες custom και πιστευω θα ηταν και για την Pulse πολυ καλο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παντως υπαρχει προβλημα με την stock εφαρμογη Gmail.Ενα mail καθε 3 μερες μου ερχετε.Και να μπω μεσα στην εφαρμογη παλι δεν μου τα δειχνει τα νεα mail.Στο PC κανονικα ομως.Απο εκει τα βλεπω αναγκαστικα. Η αλλη στοκ εφαρμογη για mails δουλευει κανονικοτατα που εχω εναν yahoo λογαριασμο. Μηπως φταιει καποια απο τις εφαρμογες που ειχε η μαμα ρομ της samsung για συγχρονισμο;Λεω εγω τωρα... Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις το κάθε πότε να γίνεται sync. Στρατο, γνωριζεις αν υπαρχει mod ωστε οταν παταμε το home button για να δουμε τις ανοιχτες εφαρμογες, να μας δινει την επιλογη "remove all" ? Το ειχα πετυχει και σε αλλες custom και πιστευω θα ηταν και για την Pulse πολυ καλο.. ;) Δε το γνωρίζω.Αν βρεις κάτι σχετικό, δείξτο μου και θα σου πω αν μπορεί να γίνει κάτι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις το κάθε πότε να γίνεται sync. Δεν καταλαβες...Δεν ειναι οτι αργει να στειλει τα mail.Δεν μου ερχονται ποτε στο κινητο. Ας πουμε οταν αγορασα μια εφαρμογη απο το google play εσκασε αμεσως mail.Αν ομως μου στειλει καποιος π.μ. σε καποιο φορουμ δεν ερχετε ποτε το mail.Στο PC ομως ερχετε κανονικα.Το ιδιο γινεται και με τα mail απο Golden deals. Στην αρχη ερχοντουσαν κανονικα και δεν εχω πειραξει τιποτα.Λες να φταιει καποιο απο τα μοντς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν καταλαβες...Δεν ειναι οτι αργει να στειλει τα mail.Δεν μου ερχονται ποτε στο κινητο. Ας πουμε οταν αγορασα μια εφαρμογη απο το google play εσκασε αμεσως mail.Αν ομως μου στειλει καποιος π.μ. σε καποιο φορουμ δεν ερχετε ποτε το mail.Στο PC ομως ερχετε κανονικα.Το ιδιο γινεται και με τα mail απο Golden deals. Στην αρχη ερχοντουσαν κανονικα και δεν εχω πειραξει τιποτα.Λες να φταιει καποιο απο τα μοντς; Μήπως κοιτάς την αλληλογραφία προτεραιοτητας;. Για δοκίμασε να βρεις τον φάκελο όλα τα μηνύματα.. Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ουπς!Ναι εχεις δικιο,το εβαλα στα εισερχομενα και τωρα τα βλεπω ολα. Γιατι ομως δεν μου ερχετε notification με καθε νεο mail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μιας και το Galaxy S2 δεν έχει λαμπάκι για ειδοποιήσεις, υπάρχει περίπτωση να προτείνεις κανένα kernel που να υποστιρίζει bln? Στον μαμά kernel δεν μπορούμε με τίποτα να το ενεργοποιήσουμε ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ουπς!Ναι εχεις δικιο,το εβαλα στα εισερχομενα και τωρα τα βλεπω ολα. Γιατι ομως δεν μου ερχετε notification με καθε νεο mail; Αν θες άμεση ενημέρωση, το βάζεις στο Push. Μιας και το Galaxy S2 δεν έχει λαμπάκι για ειδοποιήσεις, υπάρχει περίπτωση να προτείνεις κανένα kernel που να υποστιρίζει bln? Στον μαμά kernel δεν μπορούμε με τίποτα να το ενεργοποιήσουμε ε? Στο μαμά όχι. Εγώ δε προτείνω κανέναν άλλον, εκτός του μαμά.Ότι άλλο βάζεις, είναι δική σου ευθύνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Μαλλον ειχα τικαρει το εισερχομενα προτεραιοτητας γι'αυτο και μου ερχοταν ειδοποιησεις μονο γι'αυτα.Τωρα που το ξετικαρα για να δουμε... Παντως τωρα οταν ανοιγω την εφαρμογη με παει κατευθειαν στα εισερχομενα κι οχι στα προτεραιοτητας. Edit:Ναι τελικα αυτο ηταν το προβλημα.Τωρα μου ερχονται κανονικα τα gmails μου. Edited September 28, 2012 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μαλλον ειχα τικαρει το εισερχομενα προτεραιοτητας γι'αυτο και μου ερχοταν ειδοποιησεις μονο γι'αυτα.Τωρα που το ξετικαρα για να δουμε... Παντως τωρα οταν ανοιγω την εφαρμογη με παει κατευθειαν στα εισερχομενα κι οχι στα προτεραιοτητας. Κατά τ' άλλα δεν είχες πειράξει τίποτα :D Τα πάντα είναι θέμα ρύθμισης.Η εφαρμογή είναι η μαμά απείραχτη. Τα υπόλοιπα mods, δεν έχουν καμία σχέση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ελα μωρε κι εσυ μην αφησεις τιποτα να πεσει κατω :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts