makis206 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Όντως έχει τον default ήχο όμως αλλά τι να κάνουμε... Kι εγώ δεν ξέρω γιατί συνέβει αυτό, το μόνο που έκανα ήταν να αντιγράψω τα αρχεία απ'το zip του bootanimation (απ'τον φάκελο system εννοείται) και να τα επικολλήσω στο zip του mod της κάμερας, αφού βέβαια διέγραψα τα αρχεία στο δεύτερο zip.. όπως και νά'χει εμένα λίγο με ενόχλησε αλλά παρ'όλα αυτά αν το φτιάξει κάποιος με τον ήχο του θα το βάλω κι εγώ απ'την αρχή.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Έπρεπε να το πεις αυτό Μάκη.Που να θυμάμαι τι στο καλό έχει φτιάξει ο κάθε ένας στο mod του. Σβήστε το PowerOn.ogg (προσοχή! όχι το PowerOn.wav) από το φάκελο sytem/etc και λογικά θα σας παίξει και με τον σωστό ήχο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Έπρεπε να το πεις αυτό Μάκη.Που να θυμάμαι τι στο καλό έχει φτιάξει ο κάθε ένας στο mod του. Σβήστε το PowerOn.ogg (προσοχή! όχι το PowerOn.wav) από το φάκελο sytem/etc και λογικά θα σας παίξει και με τον σωστό ήχο :) Που να το φανταστώ..:p Anyway μόλις το έσβησα και έκανα επανεκκίνηση για να τσεκάρω αλλά τώρα δεν έβγαλε κανένα ήχο, λες να θέλει να περάσω το mod απ'την αρχή;:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Που να το φανταστώ..:p Anyway μόλις το έσβησα και έκανα επανεκκίνηση για να τσεκάρω αλλά τώρα δεν έβγαλε κανένα ήχο, λες να θέλει να περάσω το mod απ'την αρχή;:cool: Ξαναπέρνα το.Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Δοκίμασε να κάνεις το wav ogg. wav ήταν στην gingerbread. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Δοκίμασε να κάνεις το wav ogg. wav ήταν στην gingerbread. Άμα σε λέω εγώ Θεό...! Μ'αυτό δούλεψε κι έχει κι έναν ήχο...!:lol::lol::lol: Ξανά :respect: κύριος!:D Edit: Mόλις ξαναρχίζω το σκίσιμο στα reboots, καημένο S2 μου... :lol: Edited January 19, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Στράτο παίζει τίποτα με τα links; Είναι κάποια που δεν λειτουργούν, πχ αυτό με την κάμερα. Και ετοιμαζόμουν να βάλω το bootanimation που έβαλε ο Μάκης αλλά έφαγα άκυρο... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Στράτο παίζει τίποτα με τα links; Είναι κάποια που δεν λειτουργούν, πχ αυτό με την κάμερα. Και ετοιμαζόμουν να βάλω το bootanimation που έβαλε ο Μάκης αλλά έφαγα άκυρο... http://www.4shared.com/zip/0XvBuFge/CameraBatteryHack.html Είναι άσχετο με αυτό που έκανε ο Μάκης. Απλά χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο mod αντί για οποιοδήποτε άλλο :) Όποιο θέλετε να το λέτε να το ανεβάσω αλλού. Πλέον το rapidshare έχει τεράστιους περιορισμούς στο traffic και τελειώνει αμέσως :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 http://www.4shared.com/zip/0XvBuFge/CameraBatteryHack.html Είναι άσχετο με αυτό που έκανε ο Μάκης. Απλά χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο mod αντί για οποιοδήποτε άλλο :) Όποιο θέλετε να το λέτε να το ανεβάσω αλλού. Πλέον το rapidshare έχει τεράστιους περιορισμούς στο traffic και τελειώνει αμέσως :( Οκ Στράτο ευχαριστώ. Ερώτηση: Μπαίνω με file expert σε Folders> Phone internal Storage>system>etc ,βρίσκω το power on ogg ,πατάω σβήσιμο και ενώ μου λέει successfull δεν το σβήνει. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Οκ Στράτο ευχαριστώ. Ερώτηση: Μπαίνω με file expert σε Folders> Phone internal Storage>system>etc ,βρίσκω το power on ogg ,πατάω σβήσιμο και ενώ μου λέει successfull δεν το σβήνει. Κάνω κάτι λάθος; Επειδή με "ζαλίσατε" με το συγκεκριμένο bootanimation θα σας φτιάξω ένα αρχείο εγκατάστασης μόλις παω σπίτι να ησυχάσουμε ή βάλτε το bootanimation της ΑΕΚ :p *Ξεχάστηκα. Κι αυτό για gb είναι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Επειδή με "ζαλίσατε" με το συγκεκριμένο bootanimation θα σας φτιάξω ένα αρχείο εγκατάστασης μόλις παω σπίτι να ησυχάσουμε ή βάλτε το bootanimation της ΑΕΚ :p *Ξεχάστηκα. Κι αυτό για gb είναι :p Ευχαριστώ ρε Στράτο... Όποτε ευκαιρέσεις φτιάξτο. Ξέρω οτι σε ζαλίζουμε. Εσύ φταις όμως:rolleyes: Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδια ξερουμε αν υποστηριζει deluxe settings?Επειδη ειχα στην προηγουμενη rom και θα με βολευε να τα ξαναβαλω.Καπου διαβασα οτι δεν εχει βγει ακομα για 4.0.4.Το lidroid mod ειναι περιπου σαν το deluxe settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 BIOS BOOTANIMATION Ας το δοκιμάσει κάποιος γιατί εγώ δε μπορώ :) Παιδια ξερουμε αν υποστηριζει deluxe settings?Επειδη ειχα στην προηγουμενη rom και θα με βολευε να τα ξαναβαλω.Καπου διαβασα οτι δεν εχει βγει ακομα για 4.0.4.Το lidroid mod ειναι περιπου σαν το deluxe settings? Ναι δεν έχει βγάλει ακόμα ο Jkay και μάλλον δε θα βγάλει καθόλου για 4.0.4 Το lidroid mod είναι toggles για την status bar. Πολύ χρήσιμο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 BIOS BOOTANIMATION Ας το δοκιμάσει κάποιος γιατί εγώ δε μπορώ :) Δουλεύει μια χαρά Στράτο! Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Υπάρχει περίπτωση αυτο το boot animation να δουλέψει με την Omega v18? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Υπάρχει περίπτωση αυτο το boot animation να δουλέψει με την Omega v18? Είναι πολύ εύκολο. Ή το δοκιμάζεις και αν παίξει έπαιξε, ή το λες στο Γιάννη (ή και σε όποιον άλλο γνωρίζει) να το φτιάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Είναι πολύ εύκολο. Ή το δοκιμάζεις και αν παίξει έπαιξε, ή το λες στο Γιάννη (ή και σε όποιον άλλο γνωρίζει) να το φτιάξει. Working like a charm!!!:D Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 βρε παιδια εβαλα κα το αρχειο του Μακη και το αρχειο του Στρατου ( στην καρτα sd το zip και το εγκατεστησα μεσα απο recovery .....install zip from sd card ) .Και στις 2 περιπτωσεις μου ειπε οτι εγινε επιτυχης εγκατασταση αλλα στην εππανεκκινηση και στις 2 περιπτωσεις δεν αλλαξε τιποτα . Τι μ@λ@κια κανω βρε παιδια??? Γιατι σιγουρα καποια μ@λ@κια κανω...:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 βρε παιδια εβαλα κα το αρχειο του Μακη και το αρχειο του Στρατου ( στην καρτα sd το zip και το εγκατεστησα μεσα απο recovery .....install zip from sd card ) .Και στις 2 περιπτωσεις μου ειπε οτι εγινε επιτυχης εγκατασταση αλλα στην εππανεκκινηση και στις 2 περιπτωσεις δεν αλλαξε τιποτα . Τι μ@λ@κια κανω βρε παιδια??? Γιατι σιγουρα καποια μ@λ@κια κανω...:blink::blink: Έχεις βάλει το 2.1 upgrade; Aν όχι δε θα δεις τίποτα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Έχεις βάλει το 2.1 upgrade; Aν όχι δε θα δεις τίποτα :) Ε!! δεν ειπα οτι καποια μ@λ@κια εχω κανει??????? ευχαριστω φιλε Στρατο... (Εχεις και το ονομα του μικρου μου !!!!!!) ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 file STRATO υπαρχει περιπτωση να βγαλεις PULSE με βαση την επισημη 4,1,2 για το GS2???? :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 file STRATO υπαρχει περιπτωση να βγαλεις PULSE με βαση την επισημη 4,1,2 για το GS2???? :):) δυστυχως δεν εχει το s2 αλλα μηπως μαζευτουμε με κανα donation και του παρουμε κανενα:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 file STRATO υπαρχει περιπτωση να βγαλεις PULSE με βαση την επισημη 4,1,2 για το GS2???? :):) Όχι :O δυστυχως δεν εχει το s2 αλλα μηπως μαζευτουμε με κανα donation και του παρουμε κανενα:p:lol::lol: Μαζευτείτε. Βάλτε ένα σεβαστό ποσό ρεφενέ και καταθέστε το στο χαμόγελο του παιδιού. Μετά βάλτε οποιαδήποτε ρομ θέλετε :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 να ρωτησω και εγω κατι. η ρομ με τον κερνελ του siyah μπορει να συνεργαστει? και αν προτεινετε καποιο κερνελ που να μπορει να συνεργαστει με την παρουσα ρομ. Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 να ρωτησω και εγω κατι. η ρομ με τον κερνελ του siyah μπορει να συνεργαστει? και αν προτεινετε καποιο κερνελ που να μπορει να συνεργαστει με την παρουσα ρομ. Ευχαριστω:) Φυσικά παίζει. Εγώ πάντως ποτέ δε προτείνω κανέναν εκτός του μαμά κερνελ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Φυσικά παίζει. Εγώ πάντως ποτέ δε προτείνω κανέναν εκτός του μαμά κερνελ :) θα ακολουθησω αυτο που προτεινεις. μια και εισαι ο δημιουργος της ρομ. οποτε ξερεις καλυτερα απο μενα.:) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts