Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 660
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη ειχα καποια μικρα ψιλοκκοληματα του Holo launcher κυριως αλλα και ετσι σαν ενα φρεσκαρισμα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Τις εφαρμογες δεν τις εκανα backup αλλα αρχισα να τις ξανακατεβαζω σιγα σιγα απο το play.Καταλαβα ομως απο την αρχη (δηλαδη ενω δεν ειχα κατεβασει πανω απο καμια δεκαρια) οτι δεν δουλευει η καμερα.Μπαινει μεσα στην εφαρμογη μεν αλλα δειχνει σκοταδι δε.Λεω να ξαναπερασω την pulse και τα υπολοιπα απο την αρχη.Αυτο ειναι διαφορετικο απο το factory reset που εκανα πριν;Παιζει η καμερα να μη λειτουργει λογω του exynos checker απο τον chainfire που ειχα βαλει;Αλλα ουτως η αλλως αυτο με το factory reset θα πρεπει να σβηστηκε ετσι δεν ειναι;

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Επειδη ειχα καποια μικρα ψιλοκκοληματα του Holo launcher κυριως αλλα και ετσι σαν ενα φρεσκαρισμα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Τις εφαρμογες δεν τις εκανα backup αλλα αρχισα να τις ξανακατεβαζω σιγα σιγα απο το play.Καταλαβα ομως απο την αρχη (δηλαδη ενω δεν ειχα κατεβασει πανω απο καμια δεκαρια) οτι δεν δουλευει η καμερα.Μπαινει μεσα στην εφαρμογη μεν αλλα δειχνει σκοταδι δε.Λεω να ξαναπερασω την pulse και τα υπολοιπα απο την αρχη.Αυτο ειναι διαφορετικο απο το factory reset που εκανα πριν;Παιζει η καμερα να μη λειτουργει λογω του exynos checker απο τον chainfire που ειχα βαλει;Αλλα ουτως η αλλως αυτο με το factory reset θα πρεπει να σβηστηκε ετσι δεν ειναι;

Αυτό πρέπει να είναι και υπάρχει fix.

Είμαι εκτός σπιτιού τώρα όμως και δε μπορώ να σου δώσω λινκ

Να περιμενω δηλαδη και να μην αρχισω να τα περναω ολα απο την αρχη;Θα μου στειλεις λινκ οταν μπορεσεις Στραταρε;Και αν μπορεις να μου πεις που θα βρω τον launcher του S3 για να τον σβησω.Τον ειχα περασει δοκιμαστικα, κολλαγε, κι ενω τον ειχα κανει καταργηση εγκαταστασης δεν εχει σβηστει...Οχι τιποτα αλλα,ειμαι βραδυνος στη δουλεια και εχω ολο το βραδυ να ασχοληθω με το κινητο.

Δημήτρης

Καλημερα και καλη χρονια. Μετα απο λιγες μερες με την Pulse 1.7 θα κανω την μεταβαση σε 2.1 η ερωτηση μου ειναι αν υποστηριζει βιντεοκλησεις οπως η 1.7 και αν χρειαζεται να προσθεσω κατι η απλα φλασαρω τη νεα ρομ οπως ειναι. Ευχαριστω :)

ωραια. κατεβενει και η 2.1 και η 2.1 update. να ρωτησω και κατι λιγο οφτοπικ. επειδη στην 1.7 μου αρεσε το widget accuweather, υπαρχει και στην 2.1? Ευχαριστω:)

ε ευχαριστω Στρατο. Αυτο εκανα και λυθηκε το προβλημα. Και εννοειται δεν ξαναπερασα το exploit. Σκοπευω εξαλλου να κρατησω το κινητο καθαρο και να μην κατεβαζω την καθε μλκ εφαρμογη για δοκιμη κι ετσι. Τον launcher του S3 ηθελα να σβησω, οχι τον μαμα του S2. Τωρα με την επανεγκατασταση της Ρομ εφυγε και αυτος. Και εχω ενα καθαρο και υγιεστατο Pulsarismeno τηλεφωνο! Τι λεει το S3? Αξιζει για αναβαθμιση απο το δικο μας; Το πηρε ενας ασχετος στη δουλεια και ολο φιγουρα κανει... Εγω παντως αντιστεκομαι για την ωρα και λεω να παω στο S4 οταν βγει. Θεου θελοντος και υγιειας και δουλειας επιτρεποντος βεβαια.

Δημήτρης

ε ευχαριστω Στρατο. Αυτο εκανα και λυθηκε το προβλημα. Και εννοειται δεν ξαναπερασα το exploit. Σκοπευω εξαλλου να κρατησω το κινητο καθαρο και να μην κατεβαζω την καθε μλκ εφαρμογη για δοκιμη κι ετσι. Τον launcher του S3 ηθελα να σβησω, οχι τον μαμα του S2. Τωρα με την επανεγκατασταση της Ρομ εφυγε και αυτος. Και εχω ενα καθαρο και υγιεστατο Pulsarismeno τηλεφωνο! Τι λεει το S3? Αξιζει για αναβαθμιση απο το δικο μας; Το πηρε ενας ασχετος στη δουλεια και ολο φιγουρα κανει... Εγω παντως αντιστεκομαι για την ωρα και λεω να παω στο S4 οταν βγει. Θεου θελοντος και υγιειας και δουλειας επιτρεποντος βεβαια.

Μείνε εκεί που είσαι μέχρι το S4 και άστον να κάνει φιγούρα :)

να κανω μια ερωτηση οφ τοπικ αλλα επειδη ειστε γνωστες εδω και μπορειτε να βοηθησετε. αν θεωρειτε σπαμ το ερωτημα ας σβηστει. επειδη εκανα την χαζομαρα και εβαλα στο παντελονι το κινητο και εκατσα ραγισε σε 2 σημεια η οθονη. η αφη δουλευει κανονικα. βρηκα ανταλλακτικο outer lens για αλλαγη, θα χρειαστει να αλλαξω και το digitizer? Ευχαριστω

μπορω να πω οτι η 2.1 ειναι πιο γρηγορη απο την 1.7. Απλα μου λειπουν κατι καλουδια οπως οταν πατας παρατεταμενα το power δεν βγαζει στην λιστα για recovery η για screenshot. και ενα αλλο που με εκανε εντυπωση ειναι οτι ετρεξα και με τις 2 ρομ τα Antutu και σε βαθμολογια ηταν καλυτερη η 1.7. και ειδα μια αναβαθμιση και το cwm απο 5.0.4 σε 6.0.1 αν θυμαμαι καλα. Edited by vassilis018

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει extended power menu η Pulse 2.1;Θυμαμαι οτι ειχε αλλα μπορει να κανω και λαθος...

Σιγουρα αν ψαχτεις στους XDA θα εχει καποιο μοντ για την XWLPX deodexed.

μπορω να πω οτι η 2.1 ειναι πιο γρηγορη απο την 1.7. Απλα μου λειπουν κατι καλουδια οπως οταν πατας παρατεταμενα το power δεν βγαζει στην λιστα για recovery η για screenshot. και ενα αλλο που με εκανε εντυπωση ειναι οτι ετρεξα και με τις 2 ρομ τα Antutu και σε βαθμολογια ηταν καλυτερη η 1.7. και ειδα μια αναβαθμιση και το cwm απο 5.0.4 σε 6.0.1 αν θυμαμαι καλα.

Δε το είχα βάλει, γιατί υπάρχει και στην status bar η επιλογή (διάλεξε επανεκκίνηση και θα δεις) και είχα ακούσει γκρίνια ότι ... φθείρεται το power button...

Tέλος πάντων πλέον δε μπορώ να το προσθέσω γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν έχω πλέον S2 και δε μπορώ να κάνω δοκιμές.

Υπάρχει όμως στο XDA.

Tα benchmarks μη τα κοιτάς.Οι ταχύτητες είναι παρόμοιες.

Καλησπερα ποιο firmware XWLPX ειναι αυτο βρε παιδια να το κατεβασω και εγω?

πιανεις χωρας ειναι να το βαλω και εγω ρωταω

Edited by StratosGR
[sIGPIC][/sIGPIC]

πιανεις χωρας ειναι να το βαλω και εγω ρωταω

Σκανδιναβικό.

Αλλά τι ρόλο παίζει δε καταλαβαίνω.

εγω εχω φιλε μου εκδοση βασικου φασματος I9100BOLP7 μπορω να βαλω αυτην την pulse rom φιλε μου?αυτο ρωταω Edited by StratosGR
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εχω φιλε μου εκδοση βασικου φασματος I9100BOLP7 μπορω να βαλω αυτην την pulse rom φιλε μου?αυτο ρωταω

Φυσικά μπορείς.Ότι και να είχες :)

Καλό είναι όμως να κάνεις και τα 3 wipes σύμφωνα με τον οδηγό και να τα στήσεις όλα από την αρχή.

Έχεις ίσως την χειρότερη ρομ που υπάρχει και καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

τη μου προτηνεις ποια rom να βαλω φιλε μου και να εγκαταστησω την pulse ? το κινητο ειναι branded της Τ. mobile και θελω να το βγαλω και το λογοτυπο αυτο Edited by GIANNAKIS75
[sIGPIC][/sIGPIC]

τη μου προτηνεις ποια rom να βαλω φιλε μου και να εγκαταστησω την pulse ?

Δε χρειάζεται εγκατάσταση άλλης προηγουμένως.

Ο οδηγός είναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

το κινητο ειναι branded της Τ. mobile και θελω να το βγαλω και το λογοτυπο αυτο οταν ξεκιναει γιαυτο ρωραω φιλε μου
[sIGPIC][/sIGPIC]

το κινητο ειναι branded της Τ. mobile και θελω να το βγαλω και το λογοτυπο αυτο οταν ξεκιναει γιαυτο ρωραω φιλε μου

Ώπα.

Είναι κλειδωμένο με sim Τ.mobile;

οχι εχω βαλει καρτα vodafone και λειτουργεί κανονικα απλα οταν ανοιγει εχει το λογοτυπο της T.mobile
[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι εχω βαλει καρτα vodafone και λειτουργεί κανονικα απλα οταν ανοιγει εχει το λογοτυπο της T.mobile

Αυτά θα φύγουν μόλις μπει η ρομ, μην ανησυχείς.