panosfx Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Οκ περιμενω να δω τι θα πει κι ο Σοφος που το δοκιμαζει και θα το κανω αμα ειναι γιατι το ειχα συνηθισει και μου αρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Οκ περιμενω να δω τι θα πει κι ο Σοφος που το δοκιμαζει και θα το κανω αμα ειναι γιατι το ειχα συνηθισει και μου αρεσε. Βάλτο τώρα βρε σου λέω μη φοβάσαι.Απλά μη κάνεις πάλι factory reset, που έτσι κι αλλιώς τώρα δε χρειάζεται. Αν χρειαστείς πάλι να κάνεις στο μέλλον, βάζεις από πάνω τη ρομ και κάνεις.Problem solved :) Το γιατί δε γίνεται factory reset με το mod θα το κοιτάξουμε μαζί με το Σοφό πιο αργά, γιατί αυτός έχει το τηλέφωνο :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Απο την ωρα που εβαλα την 2.1 που ουσιαστικα μονο ο κερνελ αλλαξε εχω συχνα προβληματακια. Την μια μου κολλαγε το τηλεφωνο,εχασα και μια κληση ετσι αφου δεν αντιδρουσε η οθονη,την αλλη το μοντ του Google now πεταγετε καθε 3 και λιγο και μου λεει πως να παω Καλλιθεα λες και του ειπα εγω οτι θελω να παω εκει :lol: Το κολλημα λυθηκε με το που εβαλα Siyah 4.1.5 αλλα τα αλλα οχι.Βεβαια το BLN με Siyah δεν λεει να δουλεψει με τιποτα. *Δεν προτρεπω κανεναν να βαλει Siyah κερνελ αν δεν ξερει τι κανει. Αυριο το πρωι θα βαλω official 4.0.4 και θα περασω πανω απο αυτην την Pulse(πριν την περασα πανω απο cm9).Με clean install ομορφα και τακτοποιημενα ολα.Εχω βρει την υγεια μου με αυτη τη ρομ παντως και για την ωρα δεν την αλλαζω με τιποτα! Στρατο ο μονος λογος που τα εκανα ολα αυτα σημερα ηταν γιατι ειχα θεματακια με την ρομ.Επειδη λογικα καποιο/καποια μοντ ειναι υπευθυνα γι'αυτο καλυτερα να περιμενω.Ειδικα με το CRT ξερουμε οτι εχει καποιο θεμα. Νταξει δεν χαλασε ο κοσμος...δεν θα μεινω χωρις τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Στρατο ο μονος λογος που τα εκανα ολα αυτα σημερα ηταν γιατι ειχα θεματακια με την ρομ.Επειδη λογικα καποιο/καποια μοντ ειναι υπευθυνα γι'αυτο καλυτερα να περιμενω.Ειδικα με το CRT ξερουμε οτι εχει καποιο θεμα. Νταξει δεν χαλασε ο κοσμος...δεν θα μεινω χωρις τηλεφωνο. Κάποια στγμή άλλαξα το mod του ring+noise. Για σιγουριά ξανακατέβασε το και βάλτο πάλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Οκ το περασα για σιγουρια! :up: Παντως μεχρι να βαλω την 2.1 και το 6 toggles με το που τα ποσταρατε το κινητο δουλευε ρολοι.Τωρα ποιος ξερει,μπορει και να ετυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kami84gr Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) H rom πάντως δουλεύει απρόσκοπτα για την ώρα. Κέρδισε και μια θέση στο φάκελό μου με τα nadroid backups που έχω για να επιστρέφω όταν τελειώνω με το rom hoping ;) btw εγώ το έχω καθιερώσει κάθε που φορά που κάνω restore τη ρομ να στέλνω και από ένα μυνηματάκι στο χαμόγελο... install και χαμόγελο :) Στράτο ξέρω πως δεν είναι και πολύ σωστή αυτή η ερώτηση αλλά για να έχω πάνω κάτω ένα πλάνο υπόψην ...για πόσο καιρό σκπεύεις να την υποστηρίζεις. Όταν περάσεις στο S3 θα συντηρείς παράλληλα και αυτή έστω και με πιο αργό ρυθμό; Επισης αν χρειάζεσαι beta testers στείλε μου pm ;-) Edited October 8, 2012 by kami84gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Το πρόβλημα με το Crt effect βρέθηκε και λύθηκε! Σύντομα θα αλλάξουν και τα αρχεία στο πρώτο post. Edited October 8, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Μπραβο!Ωραια νεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Νέα έκδοση CRT OFF mod. Παρακαλούνται όσοι κατέβασαν το αρχείο, μέχρι σήμερα, να το αντικαταστήσουν με το καινούριο. Εγκαθίσταται από πάνω από το παλιό. *Ανανεώθηκε το αρχικό θέμα H rom πάντως δουλεύει απρόσκοπτα για την ώρα. Κέρδισε και μια θέση στο φάκελό μου με τα nadroid backups που έχω για να επιστρέφω όταν τελειώνω με το rom hoping ;) btw εγώ το έχω καθιερώσει κάθε που φορά που κάνω restore τη ρομ να στέλνω και από ένα μυνηματάκι στο χαμόγελο... install και χαμόγελο :) Στράτο ξέρω πως δεν είναι και πολύ σωστή αυτή η ερώτηση αλλά για να έχω πάνω κάτω ένα πλάνο υπόψην ...για πόσο καιρό σκπεύεις να την υποστηρίζεις. Όταν περάσεις στο S3 θα συντηρείς παράλληλα και αυτή έστω και με πιο αργό ρυθμό; Επισης αν χρειάζεσαι beta testers στείλε μου pm ;-) Το S3 το έχω ήδη :) Προς το παρόν τα κάνω παράλληλα, αλλά δε μπορώ να πω για πόσο καιρό. Το να μην είναι στα χέρια μου το τηλέφωνο είναι πολύ δύσκολο. Αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω.Ευχαριστώ για την προσφορά :) Edited October 8, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Στρατο φτιαξατε κι αυτο που ειναι για το lidroid; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Στρατο φτιαξατε κι αυτο που ειναι για το lidroid; Ένα κοινό είναι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ναι μετα το ειδα.Ευχαριστουμε πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Στράτο αυτό δουλεύει σε μας; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671482 Θα ήθελα να σε ρωτήσω ακόμα αν υπάρχει κάποιο mod να κάνω ζουμ στο video σε hd ανάλυση. Edited October 8, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παιδιά ο TouchWiz από το S3 δουλεύει σε μας; Μπορούμε να τον περάσουμε; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παιδιά ο TouchWiz από το S3 δουλεύει σε μας; Μπορούμε να τον περάσουμε; Υπήρχε κάποιο mod στο XDA το οποίο δούλευε αρκετά καλά Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παιδιά ο TouchWiz από το S3 δουλεύει σε μας; Μπορούμε να τον περάσουμε; Θα μας πει ο Στράτος εξάλλου έχω δώσει κι ένα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Σύμφωνα με το δημιουργό του δουλεύει. Εγώ δε μπορώ να το διαπιστώσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Σύμφωνα με το δημιουργό του δουλεύει. Εγώ δε μπορώ να το διαπιστώσω. Δηλαδή αν το περάσουμε αντικαθιστά τον υπάρχων tw ή θα έχουμε επιλογή μέσω της εφαρμογής home switcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δηλαδή αν το περάσουμε αντικαθιστά τον υπάρχων tw ή θα έχουμε επιλογή μέσω της εφαρμογής home switcher; Ρώτα στο θέμα του, γιατί το link του δε δουλεύει κιόλας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ρώτα στο θέμα του, γιατί το link του δε δουλεύει κιόλας. Έχουν ανεβάσει ένα αρχείο zip και λένε ότι είναι εντάξει. Δεν ξέρω τι να κάνω, να ρισκάρω να το δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παρε ενα Nandroid backup,εχε κοντα κι ενα usb jig,βαθια ανασα κι ορεξη για να ξαναφλασαρεις αν χρειαστει και προχωρα. Φυσικα περιμενουμε εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παρε ενα Nandroid backup,εχε κοντα κι ενα usb jig,βαθια ανασα κι ορεξη για να ξαναφλασαρεις αν χρειαστει και προχωρα. Φυσικα περιμενουμε εντυπωσεις. Λες να πάθω καμιά ζημιά και να τρέχω; Να το αφήσω; Καλώς είναι και ο Nova prime...... :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Λογικα δεν θα παθεις καμια τοσο φοβερη ζημια που να μην μπορεις να το επαναφερεις αλλα ποτε δεν ξερεις... Παλιοτερα ειχε παρει ο ξαδερφος μου ενα Galaxy Ace κι ηρθε σπιτι μου για να του custom rom μιας και ηξερα απο Samsung(ειχα τοτε το Galaxy S1).Το αποτελεσμα ηταν να τουβλιασω το κινητο αφου ψιλοβαριομουν να διαβασω τις οδηγιες ρουταρισματος και πηγα να το κανω μπακαλιστικα. Το πηγαμε βεβαια στην Smartec και την επομενη μερα το πηραμε πισω με αλλαγμενη μητρικη. Το καλο των Samsung Android ειναι πως αν εχεις usb jig και δεν ανοιγει ουτε ετσι τοτε ουτε η Smartec μπορει.Οποτε στο φτιαχνει. Συγνωμη για το offtopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δε νομίζω να τουβλιάσει.Επίσης απ' ότι βλέπω μπαίνει παράλληλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Θα μας πει ο Στράτος εξάλλου έχω δώσει κι ένα link. Δουλεύει, τον είχα βάλει εγώ και τον κράτησα 10-12 μέρες τον έβγαλα για τα μάτια του apex launcher που για μένα είναι κατά ΠΟΛΥ ανώτερος :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts