Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ περιμενω να δω τι θα πει κι ο Σοφος που το δοκιμαζει και θα το κανω αμα ειναι γιατι το ειχα συνηθισει και μου αρεσε.

• Απαντήσεις 660
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ περιμενω να δω τι θα πει κι ο Σοφος που το δοκιμαζει και θα το κανω αμα ειναι γιατι το ειχα συνηθισει και μου αρεσε.

Βάλτο τώρα βρε σου λέω μη φοβάσαι.Απλά μη κάνεις πάλι factory reset, που έτσι κι αλλιώς τώρα δε χρειάζεται.

Αν χρειαστείς πάλι να κάνεις στο μέλλον, βάζεις από πάνω τη ρομ και κάνεις.Problem solved :)

Το γιατί δε γίνεται factory reset με το mod θα το κοιτάξουμε μαζί με το Σοφό πιο αργά, γιατί αυτός έχει το τηλέφωνο :happy:

Απο την ωρα που εβαλα την 2.1 που ουσιαστικα μονο ο κερνελ αλλαξε εχω συχνα προβληματακια.

Την μια μου κολλαγε το τηλεφωνο,εχασα και μια κληση ετσι αφου δεν αντιδρουσε η οθονη,την αλλη το μοντ του Google now πεταγετε καθε 3 και λιγο και μου λεει πως να παω Καλλιθεα λες και του ειπα εγω οτι θελω να παω εκει :lol:

Το κολλημα λυθηκε με το που εβαλα Siyah 4.1.5 αλλα τα αλλα οχι.Βεβαια το BLN με Siyah δεν λεει να δουλεψει με τιποτα.

*Δεν προτρεπω κανεναν να βαλει Siyah κερνελ αν δεν ξερει τι κανει.

Αυριο το πρωι θα βαλω official 4.0.4 και θα περασω πανω απο αυτην την Pulse(πριν την περασα πανω απο cm9).Με clean install ομορφα και τακτοποιημενα ολα.Εχω βρει την υγεια μου με αυτη τη ρομ παντως και για την ωρα δεν την αλλαζω με τιποτα!

Στρατο ο μονος λογος που τα εκανα ολα αυτα σημερα ηταν γιατι ειχα θεματακια με την ρομ.Επειδη λογικα καποιο/καποια μοντ ειναι υπευθυνα γι'αυτο καλυτερα να περιμενω.Ειδικα με το CRT ξερουμε οτι εχει καποιο θεμα.

Νταξει δεν χαλασε ο κοσμος...δεν θα μεινω χωρις τηλεφωνο.

Στρατο ο μονος λογος που τα εκανα ολα αυτα σημερα ηταν γιατι ειχα θεματακια με την ρομ.Επειδη λογικα καποιο/καποια μοντ ειναι υπευθυνα γι'αυτο καλυτερα να περιμενω.Ειδικα με το CRT ξερουμε οτι εχει καποιο θεμα.

Νταξει δεν χαλασε ο κοσμος...δεν θα μεινω χωρις τηλεφωνο.

Κάποια στγμή άλλαξα το mod του ring+noise.

Για σιγουριά ξανακατέβασε το και βάλτο πάλι

Οκ το περασα για σιγουρια! :up:

Παντως μεχρι να βαλω την 2.1 και το 6 toggles με το που τα ποσταρατε το κινητο δουλευε ρολοι.Τωρα ποιος ξερει,μπορει και να ετυχε.

H rom πάντως δουλεύει απρόσκοπτα για την ώρα. Κέρδισε και μια θέση στο φάκελό μου με τα nadroid backups που έχω για να επιστρέφω όταν τελειώνω με το rom hoping ;)

btw εγώ το έχω καθιερώσει κάθε που φορά που κάνω restore τη ρομ να στέλνω και από ένα μυνηματάκι στο χαμόγελο... install και χαμόγελο :)

Στράτο ξέρω πως δεν είναι και πολύ σωστή αυτή η ερώτηση αλλά για να έχω πάνω κάτω ένα πλάνο υπόψην ...για πόσο καιρό σκπεύεις να την υποστηρίζεις. Όταν περάσεις στο S3 θα συντηρείς παράλληλα και αυτή έστω και με πιο αργό ρυθμό;

Επισης αν χρειάζεσαι beta testers στείλε μου pm ;-)

Edited by kami84gr

Το πρόβλημα με το Crt effect βρέθηκε και λύθηκε!

Σύντομα θα αλλάξουν και τα αρχεία στο πρώτο post.

Edited by Sofos_5

Νέα έκδοση CRT OFF mod.

Παρακαλούνται όσοι κατέβασαν το αρχείο, μέχρι σήμερα, να το αντικαταστήσουν με το καινούριο.

Εγκαθίσταται από πάνω από το παλιό.

*Ανανεώθηκε το αρχικό θέμα

H rom πάντως δουλεύει απρόσκοπτα για την ώρα. Κέρδισε και μια θέση στο φάκελό μου με τα nadroid backups που έχω για να επιστρέφω όταν τελειώνω με το rom hoping ;)

btw εγώ το έχω καθιερώσει κάθε που φορά που κάνω restore τη ρομ να στέλνω και από ένα μυνηματάκι στο χαμόγελο... install και χαμόγελο :)

Στράτο ξέρω πως δεν είναι και πολύ σωστή αυτή η ερώτηση αλλά για να έχω πάνω κάτω ένα πλάνο υπόψην ...για πόσο καιρό σκπεύεις να την υποστηρίζεις. Όταν περάσεις στο S3 θα συντηρείς παράλληλα και αυτή έστω και με πιο αργό ρυθμό;

Επισης αν χρειάζεσαι beta testers στείλε μου pm ;-)

Το S3 το έχω ήδη :)

Προς το παρόν τα κάνω παράλληλα, αλλά δε μπορώ να πω για πόσο καιρό.

Το να μην είναι στα χέρια μου το τηλέφωνο είναι πολύ δύσκολο.

Αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω.Ευχαριστώ για την προσφορά :)

Edited by StratosGR

Στρατο φτιαξατε κι αυτο που ειναι για το lidroid;

Ένα κοινό είναι :)

Στράτο αυτό δουλεύει σε μας; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671482

Θα ήθελα να σε ρωτήσω ακόμα αν υπάρχει κάποιο mod να κάνω ζουμ στο video σε hd ανάλυση.

Edited by vitriolis

Παιδιά ο TouchWiz από το S3 δουλεύει σε μας; Μπορούμε να τον περάσουμε;

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Υπήρχε κάποιο mod στο XDA το οποίο δούλευε αρκετά καλά

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Θα μας πει ο Στράτος εξάλλου έχω δώσει κι ένα link.

Σύμφωνα με το δημιουργό του δουλεύει.

Εγώ δε μπορώ να το διαπιστώσω.

Σύμφωνα με το δημιουργό του δουλεύει.

Εγώ δε μπορώ να το διαπιστώσω.

Δηλαδή αν το περάσουμε αντικαθιστά τον υπάρχων tw ή θα έχουμε επιλογή μέσω της εφαρμογής home switcher;

Δηλαδή αν το περάσουμε αντικαθιστά τον υπάρχων tw ή θα έχουμε επιλογή μέσω της εφαρμογής home switcher;

Ρώτα στο θέμα του, γιατί το link του δε δουλεύει κιόλας.

Ρώτα στο θέμα του, γιατί το link του δε δουλεύει κιόλας.

Έχουν ανεβάσει ένα αρχείο zip και λένε ότι είναι εντάξει. Δεν ξέρω τι να κάνω, να ρισκάρω να το δοκιμάσω;

Παρε ενα Nandroid backup,εχε κοντα κι ενα usb jig,βαθια ανασα κι ορεξη για να ξαναφλασαρεις αν χρειαστει και προχωρα.

Φυσικα περιμενουμε εντυπωσεις.

Παρε ενα Nandroid backup,εχε κοντα κι ενα usb jig,βαθια ανασα κι ορεξη για να ξαναφλασαρεις αν χρειαστει και προχωρα.

Φυσικα περιμενουμε εντυπωσεις.

Λες να πάθω καμιά ζημιά και να τρέχω; Να το αφήσω; Καλώς είναι και ο Nova prime...... :D:D

Λογικα δεν θα παθεις καμια τοσο φοβερη ζημια που να μην μπορεις να το επαναφερεις αλλα ποτε δεν ξερεις...

Παλιοτερα ειχε παρει ο ξαδερφος μου ενα Galaxy Ace κι ηρθε σπιτι μου για να του custom rom μιας και ηξερα απο Samsung(ειχα τοτε το Galaxy S1).Το αποτελεσμα ηταν να τουβλιασω το κινητο αφου ψιλοβαριομουν να διαβασω τις οδηγιες ρουταρισματος και πηγα να το κανω μπακαλιστικα.

Το πηγαμε βεβαια στην Smartec και την επομενη μερα το πηραμε πισω με αλλαγμενη μητρικη.

Το καλο των Samsung Android ειναι πως αν εχεις usb jig και δεν ανοιγει ουτε ετσι τοτε ουτε η Smartec μπορει.Οποτε στο φτιαχνει.

Συγνωμη για το offtopic.

Δε νομίζω να τουβλιάσει.Επίσης απ' ότι βλέπω μπαίνει παράλληλα.

Θα μας πει ο Στράτος εξάλλου έχω δώσει κι ένα link.

Δουλεύει, τον είχα βάλει εγώ και τον κράτησα 10-12 μέρες τον έβγαλα για τα μάτια του apex launcher που για μένα είναι κατά ΠΟΛΥ ανώτερος :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης