Jump to content

Ξεκλείδωμα συσκευών από δίκτυο

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είχε κάρτα SIM μέσα το κινητό, με το που ανοίγει θέλει κωδικό ασφαλείας. Υπόψιν ότι ούτε το power κουμπί δουλεύει τώρα για να το κλείσω από εκεί, καθόσον πρέπει να μπει ο κωδικός ασφαλείας πρώτα, οπότε αναγκαστικά βγάζω την μπαταρία για να το κλείσω.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Τότε θα πρέπει να βρεις μαγαζί που ξεκλειδωνουν συσκευές!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 358
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τότε θα πρέπει να βρεις μαγαζί που ξεκλειδωνουν συσκευές!
Ευχαριστώ φίλε μου, θέλει ψάξιμο δηλαδή....

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

• 5 months later...
Λοιπόν το ΙΜΕΙ μου είναι 350774100905831 και έχω Vodafone!

Δεν έχω καταλάβει ακόμη σε τι θα μου χρειαστεί, αλλά δεν πειράζει! :p

θα σου εδινα συμβουλλη να σβησεις το ιμει σου απο το μηνημα.ειναι επικυνδηνο να δινεις τετοια στοιχεια στον αερα.:cry: σορρυ τωρα ειδα ημερομηνιες:O

Edited by stauros2653
:ninja:

• 3 months later...

Καλησπέρα

αγόρασε φίλος ένα κινητό samsung galaxy s6 edge από περαστικό και εμφανίζει μήνυμα invalid sim

κατά πασα πιθανότητα ήταν κλειδωμένο σε κάποια εταιρία αλλα δεν γνωρίζουμε σε πια

υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσουμε?

αν κάποιος μπορεί να μου βρει τους κωδικούς η να μου πει τον τρόπο που θα τους βρω εγώ ας μου στείλει ένα pm να του στείλω ότι χρειάζεται (imei-κλπ)

Καλησπέρα

αγόρασε φίλος ένα κινητό samsung galaxy s6 edge από περαστικό και εμφανίζει μήνυμα invalid sim

κατά πασα πιθανότητα ήταν κλειδωμένο σε κάποια εταιρία αλλα δεν γνωρίζουμε σε πια

υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσουμε?

αν κάποιος μπορεί να μου βρει τους κωδικούς η να μου πει τον τρόπο που θα τους βρω εγώ ας μου στείλει ένα pm να του στείλω ότι χρειάζεται (imei-κλπ)

Να είναι κλεμμένο το αποκλείεις;

Σπάνια βγάζουν invalid sim κλειδωμένα Android συνήθος ζητάνε κλειδί παροχου, invalid βγάζει όταν σου μπλοκάρει imei ο παροχους. (κλεμμένα)

Παντός υπάρχουν online υπηρεσίες που ασχολούνται με ξεκλείδωμα δες τα

δεν το αποκλείω να είναι κλεμμένο

πως μπορούμε να μάθουμε αν είναι κλεμμένο?

υπάρχει κάποιο site να τσεκάρουμε το imei αν έχει καταχωρηθεί ως κλεμμένο?

αν βάλεις μέσα οποιαδήποτε κάρτα ζητάει οχταψήφιο κωδικό puk και γραφει πως είναι sim locked η κάτι τέτοιο

υπάρχει περιπτώσει με κάποια custom rom (αν υπάρχει για αυτήν την συσκευή) να παρακάμψουμε το κλείδωμα? (αν δεν είναι τελικά κλεμμένο)

Edited by kotsos75

• Administrators
Φίλε μου ρωτάς σε λάθος μέρος, πήγαινε στο αντίστοιχο φόρουμ του S6 και απευθύνσου εκεί... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=225

Modpic.gif

• The topic was unpinned