evris2013 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Δεν είχε κάρτα SIM μέσα το κινητό, με το που ανοίγει θέλει κωδικό ασφαλείας. Υπόψιν ότι ούτε το power κουμπί δουλεύει τώρα για να το κλείσω από εκεί, καθόσον πρέπει να μπει ο κωδικός ασφαλείας πρώτα, οπότε αναγκαστικά βγάζω την μπαταρία για να το κλείσω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τότε θα πρέπει να βρεις μαγαζί που ξεκλειδωνουν συσκευές! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Τότε θα πρέπει να βρεις μαγαζί που ξεκλειδωνουν συσκευές!Ευχαριστώ φίλε μου, θέλει ψάξιμο δηλαδή.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maikgitkos Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλησπέρα.. Ξέρει κανείς αν η μπάντα των 800ων ξεκλειδωνετε για να έχω πρόσβαση σε 4g στην Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) Λοιπόν το ΙΜΕΙ μου είναι 350774100905831 και έχω Vodafone! Δεν έχω καταλάβει ακόμη σε τι θα μου χρειαστεί, αλλά δεν πειράζει! :p θα σου εδινα συμβουλλη να σβησεις το ιμει σου απο το μηνημα.ειναι επικυνδηνο να δινεις τετοια στοιχεια στον αερα.:cry: σορρυ τωρα ειδα ημερομηνιες:O Edited May 29, 2018 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καλησπέρα αγόρασε φίλος ένα κινητό samsung galaxy s6 edge από περαστικό και εμφανίζει μήνυμα invalid sim κατά πασα πιθανότητα ήταν κλειδωμένο σε κάποια εταιρία αλλα δεν γνωρίζουμε σε πια υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσουμε? αν κάποιος μπορεί να μου βρει τους κωδικούς η να μου πει τον τρόπο που θα τους βρω εγώ ας μου στείλει ένα pm να του στείλω ότι χρειάζεται (imei-κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καλησπέρα αγόρασε φίλος ένα κινητό samsung galaxy s6 edge από περαστικό και εμφανίζει μήνυμα invalid sim κατά πασα πιθανότητα ήταν κλειδωμένο σε κάποια εταιρία αλλα δεν γνωρίζουμε σε πια υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσουμε? αν κάποιος μπορεί να μου βρει τους κωδικούς η να μου πει τον τρόπο που θα τους βρω εγώ ας μου στείλει ένα pm να του στείλω ότι χρειάζεται (imei-κλπ) Να είναι κλεμμένο το αποκλείεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Σπάνια βγάζουν invalid sim κλειδωμένα Android συνήθος ζητάνε κλειδί παροχου, invalid βγάζει όταν σου μπλοκάρει imei ο παροχους. (κλεμμένα) Παντός υπάρχουν online υπηρεσίες που ασχολούνται με ξεκλείδωμα δες τα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) δεν το αποκλείω να είναι κλεμμένο πως μπορούμε να μάθουμε αν είναι κλεμμένο? υπάρχει κάποιο site να τσεκάρουμε το imei αν έχει καταχωρηθεί ως κλεμμένο? αν βάλεις μέσα οποιαδήποτε κάρτα ζητάει οχταψήφιο κωδικό puk και γραφει πως είναι sim locked η κάτι τέτοιο υπάρχει περιπτώσει με κάποια custom rom (αν υπάρχει για αυτήν την συσκευή) να παρακάμψουμε το κλείδωμα? (αν δεν είναι τελικά κλεμμένο) Edited September 21, 2018 by kotsos75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Φίλε μου ρωτάς σε λάθος μέρος, πήγαινε στο αντίστοιχο φόρουμ του S6 και απευθύνσου εκεί... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=225 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts