prezakis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Καλησπέρα κι από μένα. Θα σας ζαλίσω κι εγώ! Επειδή ,όμως, δεν είδα να αναφέρει κανείς το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού έχω το άλλοθι να ρωτήσω. Το Nokia E50 ξεκλειδώνει αν είναι κλειδωμένο σε Vodafone UK? Πήρα στο 9volto και μου ζητάνε €30 για ξεκλείδωμα και αλλαγή σε ελληνικό μενού. Δοκίμασα ένα προγραμματάκι που βρήκα στο νετ...crucal,κάπως έτσι λέγεται, αλλά δεν είχε στις επιλογές συσκευών το Nokia E50 (RM-171) . Το nemesis θα κάνει δουλειά? Αν πάρω Vodafone UK θα μου δώσουν κωδικούς να το ξεκλειδώσω? Τι λύση προτείνετε πέραν της προφανής του 9Volto? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Το 9volto τελικά τα έχει κονομήσει πουλώντας αερα ε? :P Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantix Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Γεια χαρά παίδες! Μόλις τσίμπησα από ebay ένα Nokia 9300 στην εξεφτελιστική τιμή των 40$. Το ρημάδι όμως είναι κλειδωμένο στη cingular (Νυν ΑΤ&Τ). Μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι; ΙΜΕΙ: 355378008056070 V 06.03(00) 22-02-2006 RA-4 Παράθεση iMac 20" intel, iBook G3 12", HTC P3300, Nokia 9300, Nokia 9110i, Νokia 7650 και ...επιτέλους.. iPhone...αυτά τα λίγα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Το 9volto τελικά τα έχει κονομήσει πουλώντας αερα ε? :P Γι'αυτό ακριβώς ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος να μην κονομήσει το 9volto και να βγάλουμε άκρη. Μπορείς φίλε leosedf να με κατατοπίσεις λίγο? Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosman Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Έχω νόκια Ν95 κλειδωμένο στη Vodafone Αγγλίας.Εκτός απο 9βολτο,γίνεται να ξεκλειδωθεί και να χρησιμοποιήσω cosmote sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svvtiris Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 αα οκ.. και εχω και μια αλλη απορια αλλα δεν ξερω σε ποιο μερος μπορω να την βαλλω μιας και δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο τοπικ.. θελω να ξεκλειδωσω ενα Τ-mobile sidekick LX που ειναι κλειδωμενο σε αμερικανικο δικτυο και δεν μπορω να χρησιμοποιησω κανενα ελληνικο δικτυο..το περιεργο ειναι οταν βαζω μια καρτα σιμ π.χ. cosmote δεν μπορω να καλεσω αλλα να με καλεσουν μπορουν!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scott Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 καλησπερα παιδια!εχω ενα n70 κλειδωμενο στην Orange με imei: 352753017147909 μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε να δουλεψει σε Cosmote?Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostpap Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 καλημερα παιδια εχω το νοκια 5800 xpress music και ειναι κλειδωμενο στην orange.το ιμει μου ειναι: 353205030036584, μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε να δουλεψει σε vodafone ελλαδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Επειδή το έψαξα αρκετά, τα καινούρια Nokia με ΒΒ5 είναι αδύνατο να ξεκλειδώσουν εύκολα. Χρειάζεται είτε να επικοινωνήσει κανείς με αυτόν που το αγόρασε και να του ζητήσει να επικοινωνήσει με την εταιρεία και να ζητήσει τους κωδικούς είτε να έχει κάποιο unlock box με το κατάλληλο εξοπλισμό για ξεκλείδωμα. Στην Ελλάδα πάντως ζητάνε αρκετά λεφτά τα καταστήματα. Οι αμερικάνικες εταιρίες δίνουν αρκετά εύκολα τους κωδικούς για το ξεκλείδωμα. Οι αγγλικές όχι τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ναι στην Ελλάδα ζητάνε αρκετά γιατι ο εξοπλισμός πρέπει να γίνει απόσβεση αλλα πόσα νομίζεις είναι τα κλειδωμένα ΒΒ5 που κυκλοφορούν σε μικρά μαγαζιά? Μην κοιτάς στο 9volto, εκεί απλά είναι γνωστό απο δω μέσα και τρέχουν όλοι εκεί στα τσιρ... εεε στους τεχνικούς. Βέβαια το κόστος πέφτει σιγά σιγά. Αν και νομίζω σε καινούρια μοντέλα και έξω το κόστος είναι περίπου στα 15-20 ευρώ. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Μου ζήτησαν και εμένα για το nokia 3120 classic (το 9βολτο) 30ευρώ για να ξεκλειδώσουν ένα κινητό αξίας κάτω των 100. Σαν πολλά μου φαίνονται. Βλέπεις είχα το κινητό από αγγλία και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω τώρα. Και σίγουρα δε δίνω 30 ευρώ για ξεκλείδωμα. Ξέρεις κανένα μαγαζί στη θεσσαλονίκη που να ενδιαφέρεται να το αγοράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudboy Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Γιατί δεν το ξεκλειδώνετε μέσω internet(τους στέλνετε το imei και ποια συσκευή έχετε και σας στέλνουν τον κωδικό); το ίδιο σκοπεύω να κάνω με ένα htc hd που παρήγγειλα απο UK(orange)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Κι εκεί τα ίδια θα δώσεις ανάλογα με την υπηρεσία. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudboy Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Εκεί δε νομίζω να είναι πάνω απο 15-18ευρώ για ξεκλείδωμα(απ`ότι είδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Γιατί δεν το ξεκλειδώνετε μέσω internet(τους στέλνετε το imei και ποια συσκευή έχετε και σας στέλνουν τον κωδικό); το ίδιο σκοπεύω να κάνω με ένα htc hd που παρήγγειλα απο UK(orange)... Αυτό δε γίνεται με τα καινούρια κινητά BB5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drumerp24 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 imei 355731027442368 nokia 6500s diktuo orange thanx!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 imei.35396902166295101 htc touch hd απο orange γραφω πρωτη φορα στο forum αν εχω κανει κατι λαθος σορρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IGUANA21 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 παιδια καλησπερα για ν95 κωδικο ξεκλειδωματος δικτυου ειναι vodafone imei:356843021890473 βοηθηστε με αμεσα ευχαριστω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Περαστικά και στους τρείς. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosarg7 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Για Νοκια Ν97 παίζει τπτ?Ξεκλειδώνει ή θα μου πείτε την ατάκα για το 9volto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Για Νοκια Ν97 παίζει τπτ?Ξεκλειδώνει ή θα μου πείτε την ατάκα για το 9volto? Οχι δεν παιζει.. Αφου ξερεις την ατακα γιατι ρωτας? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Οχι δεν παιζει.. Αφου ξερεις την ατακα γιατι ρωτας? Βασικά ούτε η ατάκα δεν κόβω να κάνει πολλά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Για Νοκια Ν97 παίζει τπτ?Ξεκλειδώνει ή θα μου πείτε την ατάκα για το 9volto? κανε μια αναζητηση στο google. εχει πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Ρε παιδια,να παρω ενα nokia e66 απο ebay.co.uk κλειδωμενο σε καποιο δικτυο για να βγει πιο φθηνα? Ξεκλειδωνει ομως μετα?Η θα μου μεινει στα χερια? Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliskal Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 εχω νοκια ν86 το ιμει ειναι 354203033113632 κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts