Jump to content

Ξεκλείδωμα συσκευών από δίκτυο

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα.

Θα σας ζαλίσω κι εγώ! Επειδή ,όμως, δεν είδα να αναφέρει κανείς το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού έχω το άλλοθι να ρωτήσω. Το Nokia E50 ξεκλειδώνει αν είναι κλειδωμένο σε Vodafone UK? Πήρα στο 9volto και μου ζητάνε €30 για ξεκλείδωμα και αλλαγή σε ελληνικό μενού. Δοκίμασα ένα προγραμματάκι που βρήκα στο νετ...crucal,κάπως έτσι λέγεται, αλλά δεν είχε στις επιλογές συσκευών το Nokia E50 (RM-171) . Το nemesis θα κάνει δουλειά? Αν πάρω Vodafone UK θα μου δώσουν κωδικούς να το ξεκλειδώσω? Τι λύση προτείνετε πέραν της προφανής του 9Volto?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

prezak

• Απαντήσεις 358
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά παίδες! Μόλις τσίμπησα από ebay ένα Nokia 9300 στην εξεφτελιστική τιμή των 40$. Το ρημάδι όμως είναι κλειδωμένο στη cingular (Νυν ΑΤ&Τ). Μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι;

ΙΜΕΙ: 355378008056070

V 06.03(00)

22-02-2006

RA-4

iMac 20" intel, iBook G3 12", HTC P3300, Nokia 9300, Nokia 9110i, Νokia 7650 και ...επιτέλους.. iPhone...αυτά τα λίγα

Το 9volto τελικά τα έχει κονομήσει πουλώντας αερα ε? :P

Γι'αυτό ακριβώς ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος να μην κονομήσει το 9volto και να βγάλουμε άκρη. Μπορείς φίλε leosedf να με κατατοπίσεις λίγο?

prezak

Έχω νόκια Ν95 κλειδωμένο στη Vodafone Αγγλίας.Εκτός απο 9βολτο,γίνεται να ξεκλειδωθεί και να χρησιμοποιήσω cosmote sim?

αα οκ..

και εχω και μια αλλη απορια αλλα δεν ξερω σε ποιο μερος μπορω να την βαλλω μιας και δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο τοπικ..

θελω να ξεκλειδωσω ενα Τ-mobile sidekick LX που ειναι κλειδωμενο σε αμερικανικο δικτυο και δεν μπορω να χρησιμοποιησω κανενα ελληνικο δικτυο..το περιεργο ειναι οταν βαζω μια καρτα σιμ π.χ. cosmote δεν μπορω να καλεσω αλλα να με καλεσουν μπορουν!!!!!!!!!!

καλημερα παιδια εχω το νοκια 5800 xpress music και ειναι κλειδωμενο στην orange.το ιμει μου ειναι: 353205030036584, μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε να δουλεψει σε vodafone ελλαδας?

Επειδή το έψαξα αρκετά, τα καινούρια Nokia με ΒΒ5 είναι αδύνατο να ξεκλειδώσουν εύκολα. Χρειάζεται είτε να επικοινωνήσει κανείς με αυτόν που το αγόρασε και να του ζητήσει να επικοινωνήσει με την εταιρεία και να ζητήσει τους κωδικούς είτε να έχει κάποιο unlock box με το κατάλληλο εξοπλισμό για ξεκλείδωμα. Στην Ελλάδα πάντως ζητάνε αρκετά λεφτά τα καταστήματα.

Οι αμερικάνικες εταιρίες δίνουν αρκετά εύκολα τους κωδικούς για το ξεκλείδωμα. Οι αγγλικές όχι τόσο.

Ναι στην Ελλάδα ζητάνε αρκετά γιατι ο εξοπλισμός πρέπει να γίνει απόσβεση αλλα πόσα νομίζεις είναι τα κλειδωμένα ΒΒ5 που κυκλοφορούν σε μικρά μαγαζιά?

Μην κοιτάς στο 9volto, εκεί απλά είναι γνωστό απο δω μέσα και τρέχουν όλοι εκεί στα τσιρ... εεε στους τεχνικούς.

Βέβαια το κόστος πέφτει σιγά σιγά. Αν και νομίζω σε καινούρια μοντέλα και έξω το κόστος είναι περίπου στα 15-20 ευρώ.

Μου ζήτησαν και εμένα για το nokia 3120 classic (το 9βολτο) 30ευρώ για να ξεκλειδώσουν ένα κινητό αξίας κάτω των 100. Σαν πολλά μου φαίνονται.

Βλέπεις είχα το κινητό από αγγλία και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω τώρα. Και σίγουρα δε δίνω 30 ευρώ για ξεκλείδωμα. Ξέρεις κανένα μαγαζί στη θεσσαλονίκη που να ενδιαφέρεται να το αγοράσει;

• 2 weeks later...
Γιατί δεν το ξεκλειδώνετε μέσω internet(τους στέλνετε το imei και ποια συσκευή έχετε και σας στέλνουν τον κωδικό); το ίδιο σκοπεύω να κάνω με ένα htc hd που παρήγγειλα απο UK(orange)...

Γιατί δεν το ξεκλειδώνετε μέσω internet(τους στέλνετε το imei και ποια συσκευή έχετε και σας στέλνουν τον κωδικό); το ίδιο σκοπεύω να κάνω με ένα htc hd που παρήγγειλα απο UK(orange)...

Αυτό δε γίνεται με τα καινούρια κινητά BB5.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

παιδια καλησπερα

για ν95 κωδικο ξεκλειδωματος δικτυου

ειναι vodafone

imei:356843021890473

βοηθηστε με αμεσα

ευχαριστω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 1 month later...
Για Νοκια Ν97 παίζει τπτ?Ξεκλειδώνει ή θα μου πείτε την ατάκα για το 9volto?

Οχι δεν παιζει..

Αφου ξερεις την ατακα γιατι ρωτας?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οχι δεν παιζει..

Αφου ξερεις την ατακα γιατι ρωτας?

Βασικά ούτε η ατάκα δεν κόβω να κάνει πολλά.

Για Νοκια Ν97 παίζει τπτ?Ξεκλειδώνει ή θα μου πείτε την ατάκα για το 9volto?

κανε μια αναζητηση στο google. εχει πολλα.

• 1 month later...

Ρε παιδια,να παρω ενα nokia e66 απο ebay.co.uk κλειδωμενο σε καποιο δικτυο για να βγει πιο φθηνα?

Ξεκλειδωνει ομως μετα?Η θα μου μεινει στα χερια?

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

• The topic was unpinned