corsakiasopc Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή μου επιτυχία λοιπόν!!:):):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzamas Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλημέρα και καλή μας τύχη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλή μας επιτυχία για άλλη μια φορά... που θα πάει, θα μου κάτσει:) the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Το θέλω!:D Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angougia Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 τελειο!!!!!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros92 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1990 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Φοβερό Tablet παιδιά!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bulletproof_sam Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή τύχη σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhss Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 :whistle: Καλη τυχη σε ολους!!!!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλη επιτυχια σε ολους και πιο πολυ σε μενα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaphs Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλλλλλλλλλλλλοοοοοοοοοο!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksakl Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή μου επιτυχία! Θα σας γράψω κι εγώ ένα review όταν μου έρθει :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkes Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Πολλοί θα το υποθέσατε, λίγοι όμως το... πιστέψατε πραγματικά. Μετά την αναλυτική παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 10.1, έφτασε η στιγμή να το χαρίσουμε σε έναν τυχερό από εσάς, μετά την πολύ ευγενική προσφορά της http://www.iking.gr. Πριν ξεκινήσουμε τον διαγωνισμό, υπενθυμίζω απλά το συμπέρασμα του review της συσκευής για όσους - λίγους - δεν πρόλαβαν χθες να την διαβάσουν: καλή τύχη σε όλους! http://news.myphone.gr/iking.png Samsung GT-N8000 Galaxy Note 10.1 (3G): www.iking.gr (ιστοσελίδα προιόντος) Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά: Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά) Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012, στις 23.59. Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban). Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr. Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ πολύ ΄καλό δώρο.καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλή τύχη σε όλους συνεχίστε έτσι δεν έχω λόγια http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλη Επιτυχία σε ολους! Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrah Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ένα εξαιρετικό τεχνολογικό επίτευγμα αποτελεί και μια εξαιρετική επιλογή δώρου σε διαγωνισμό! Ευχαριστούμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους.... http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokir Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosk Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 πολύ καλό, συγχαρητήρια. καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weril Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μέσα κι εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatassaK Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλή μας τύχη!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts