6230i Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! 4€ για ίντερνετ δεν είναι τίποτα! Εξάλλου και στην WIND δίναμε 3.5€. Το θέμα είναι πως γίνεται η ενεργοποίηση; Ακόμα δεν τά'χω καταφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ψαχνω το imode και πως μπορει να χρησιμοποιηθει. Δεν εχω κινητο imode, εχω κινητο symbian 60 3rd edition. Μπορει να δουλεψει με opera mini, απο κανονικο κινητο, οταν εχει ενεργοποιηθει φυσικα το imode σαν υπηρεσια? Δεν ειναι νορμαλ σημειο προσβασης το imode? Εψαξα και για επιλογες proxy στον opera mini, αλλα δεν βρηκα, φαινεται τα περιμενει ολα απο τα settings του imode profile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 με αυτο δεν ξερω αν θα παρουν χαμπαρι, αλλα πιστευω αν ολοι ομαδικα απενεργοποιουν τηλεφωνικα, και ξανα-ενεργοποιουν το imode, σιγουρα θα ψυλλιαστουν οτι κατι παιζεται. Οποτε ας πληρωνουμε 3,90 οποτε το θελουμε, για να μην βαρεσουμε ντελαλι τι συμβαινει. χαμπάρι το έχουνε πάρει...για την ώρα όμως τους συμφέρει...να είστε σίγουροι ότι όταν πλέον θα γεμίσει το CC τους με "Απεριοριστους και Δωρεάν" i-mode-τες που θα ζητούν απενεργοποιήσεις και ενεργοποιήσεις τότε 40ΜΒ και να καίει... θα γκρινιάξουνε θα καταγγήλουν την ανηθικότητα του i-mode που έκοψε το απεριόριστο και θα πετάξουνε όλοι τις κάρτες τους αλλά όχι τα κινητά απο το εξωτερικό. θα έχουνε γλιτώσει τουλαχιστον 20 - 30 ευρώ από την όλη διαδικασία...αλλά θα αισθάνονται "μάγκες", τσάμπα μάγκες για μένα, που πιάσανε κορόϊδο το i-mode. για αυτό λοιπόν 40ΜΒ και να καίει...είναι η μόνη γιατριά για το σύγχρονο "Star X διστή" Έλληνα :) Τα παράνω αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν αναφέρονται σε κανέναν που διαβάζει το παρόν φόρουμ. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 χαμπάρι το έχουνε πάρει...για την ώρα όμως τους συμφέρει...να είστε σίγουροι ότι όταν πλέον θα γεμίσει το CC τους με "Απεριοριστους και Δωρεάν" i-mode-τες που θα ζητούν απενεργοποιήσεις και ενεργοποιήσεις τότε 40ΜΒ και να καίει... θα γκρινιάξουνε θα καταγγήλουν την ανηθικότητα του i-mode που έκοψε το απεριόριστο και θα πετάξουνε όλοι τις κάρτες τους αλλά όχι τα κινητά απο το εξωτερικό. θα έχουνε γλιτώσει τουλαχιστον 20 - 30 ευρώ από την όλη διαδικασία...αλλά θα αισθάνονται "μάγκες", τσάμπα μάγκες για μένα, που πιάσανε κορόϊδο το i-mode. για αυτό λοιπόν 40ΜΒ και να καίει...είναι η μόνη γιατριά για το σύγχρονο "Star X διστή" Έλληνα :) Τα παράνω αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν αναφέρονται σε κανέναν που διαβάζει το παρόν φόρουμ. ευχαριστώ Υπερβαλεις λιγο φιλε μου.. Μη συγκρινεις τις αντιδρασεις σε αυτο που λες οτι θα κανει η cosmote με το i-mode με τις αντιδρασεις που εγιναν για αυτο που εκανε η Wind με το plus.. Και να υπαρχουν αυτοι οι λιγοι που λες δεν νομιζω να βγει κανεις να κατηγορησει την cosmote επειδη τους εκοψε το "τζαμπα".. Προς Θεου.. Αλλωστε 3.90 το μηνα για πλοηγηση χωρις οριο σε mobile sites μεσω opera mini αντε και καμια html σελιδα ειναι πολυ λογικη τιμη σε σχεση παντα και με τον ανταγωνισμο.. Ενταξει, ποσο κινηση θα κανεις απο το κινητο? 100ΜΒ? 150ΜΒ? Τουλαχιστον δεν θα ειμαι με το μετρητη standby μηπως ξεπερασω κατα 10ΚΒ το οριο των 40ΜΒ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 χαμπάρι το έχουνε πάρει...για την ώρα όμως τους συμφέρει...να είστε σίγουροι ότι όταν πλέον θα γεμίσει το CC τους με "Απεριοριστους και Δωρεάν" i-mode-τες που θα ζητούν απενεργοποιήσεις και ενεργοποιήσεις τότε 40ΜΒ και να καίει... θα γκρινιάξουνε θα καταγγήλουν την ανηθικότητα του i-mode που έκοψε το απεριόριστο και θα πετάξουνε όλοι τις κάρτες τους αλλά όχι τα κινητά απο το εξωτερικό. θα έχουνε γλιτώσει τουλαχιστον 20 - 30 ευρώ από την όλη διαδικασία...αλλά θα αισθάνονται "μάγκες", τσάμπα μάγκες για μένα, που πιάσανε κορόϊδο το i-mode. για αυτό λοιπόν 40ΜΒ και να καίει...είναι η μόνη γιατριά για το σύγχρονο "Star X διστή" Έλληνα :) Τα παράνω αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν αναφέρονται σε κανέναν που διαβάζει το παρόν φόρουμ. ευχαριστώ Συμφωνω!:rolleyes::p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ελα να βλεπω κινητικοτητα στο τοπικ του imode! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ας δοκιμάσει κάποιος να μπει με GPRS ταχύτητες και πείτε αν σέρνετε και στο δικό σας κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechsys Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Καλησπέρα. Παίζει περίπτωση να συγχρονίσουμε sony ericsson w800 ή k750i με Laptop και με opera και τα συναφί όπως γινόταν με την Wind F2G ? Αν ξέρει κανείς την διαδικασία ας την στείλει να γουστάρουμε... Ευχαριστώ Παράθεση Sony Ericsson 4 evah Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Υπερβαλεις λιγο φιλε μου.. Μη συγκρινεις τις αντιδρασεις σε αυτο που λες οτι θα κανει η cosmote με το i-mode με τις αντιδρασεις που εγιναν για αυτο που εκανε η Wind με το plus.. Και να υπαρχουν αυτοι οι λιγοι που λες δεν νομιζω να βγει κανεις να κατηγορησει την cosmote επειδη τους εκοψε το "τζαμπα".. Προς Θεου.. Αλλωστε 3.90 το μηνα για πλοηγηση χωρις οριο σε mobile sites μεσω opera mini αντε και καμια html σελιδα ειναι πολυ λογικη τιμη σε σχεση παντα και με τον ανταγωνισμο.. Ενταξει, ποσο κινηση θα κανεις απο το κινητο? 100ΜΒ? 150ΜΒ? Τουλαχιστον δεν θα ειμαι με το μετρητη standby μηπως ξεπερασω κατα 10ΚΒ το οριο των 40ΜΒ.. Εγώ απλώς θα σε παραπέμψω στο αντίστοιχο thread με το windplus. Βέβαια...τώρα πλέον γνωρίζουμε δεν ειμαστε πρωτάρες...αντιδράσεις θα υπάρξουν αλλα σίγουρο πιό λίγες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Οι υπεύθυνοι της κοσμοτέ για το imode πρέπει να στείλουν ευχαριστήρια επιστολή στη wind! Με τη συμπεριφορά της ανάστησε το σχεδόν πεθαμένο imode και ενεργοποίησε νέους/ξεχασμένους καρτοκινητούς !!! Μπράβο στην wind, δουλεύει για την cosmote !!! Τέτοιος αλτρουϊσμός !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Οι υπεύθυνοι της κοσμοτέ για το imode πρέπει να στείλουν ευχαριστήρια επιστολή στη wind! Με τη συμπεριφορά της ανάστησε το σχεδόν πεθαμένο imode και ενεργοποίησε νέους/ξεχασμένους καρτοκινητούς !!! Μπράβο στην wind, δουλεύει για την cosmote !!! Τέτοιος αλτρουϊσμός !!! oreo itan afto m arese... kai sumfono:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Οι υπεύθυνοι της κοσμοτέ για το imode πρέπει να στείλουν ευχαριστήρια επιστολή στη wind! Με τη συμπεριφορά της ανάστησε το σχεδόν πεθαμένο imode και ενεργοποίησε νέους/ξεχασμένους καρτοκινητούς !!! Μπράβο στην wind, δουλεύει για την cosmote !!! Τέτοιος αλτρουϊσμός !!! Long live imode! Νεα πνοη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Οι υπεύθυνοι της κοσμοτέ για το imode πρέπει να στείλουν ευχαριστήρια επιστολή στη wind! Με τη συμπεριφορά της ανάστησε το σχεδόν πεθαμένο imode και ενεργοποίησε νέους/ξεχασμένους καρτοκινητούς !!! Μπράβο στην wind, δουλεύει για την cosmote !!! Τέτοιος αλτρουϊσμός !!! Αυτά είναι! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Χρειάζομαι βοηθεια! Έχω ένα sony ericsson k800i και ενεργοποιημένο το i-mode. Ενώ όλα ήταν καλά, ξαφνικά χθες δεν με έβαζε στο internet από το προφίλ της s.e., έβγαζε [403] Response Media Type Error, ενώ με βάζει στην αρχική σελίδα της s.e. Επίσης όταν κάνω Update service από το κινητό μου βγάζει: 'Διαχείριση συσκευής S.E. διακοπή επικοινωνίας'. Μέσω opera mini μπαίνω κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα όπως και στο i-mode. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Υπαρχει κανενας third-party browser για σερφαρισμα με imode, περαν των browser που ειναι εργοστασιακα εγκατεστημενοι σε καθε κινητο? Κατι που να μπορω να κατεβασω απο το internet, ειδικα για imode? Πιστευω οτι πχ. ο opera mini ειναι φτιαγμενος για 'κανονικα' sites, οχι imode sites. Συγνωμη αν εχει αναφερθει ξανα, με μια γρηγορη ματια δεν βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Μπορω με Opera mini να σερφαρω σε imode sites? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Μπορω με Opera mini να σερφαρω σε imode sites? Χμμμ.... Δεν νομίζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Χμμμ.... Δεν νομίζω..... Γι αυτο και εγω κατεβασα αυτο εδω http://handheld.softpedia.com/get/Internet-Utilities/Browsers/CellHtml-26899.shtml αλλα και παλι δεν μπορω να σερφαρω, με imode. Μου βγαζει σφαλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Τώρα που το i-Mode οδεύει σε απόσυρση, θα δεχόμαστε κανονικά e-mail; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Κινητά με i-mode θα ξαναδούμε ή όχι;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Κινητά με i-mode θα ξαναδούμε ή όχι;:worry: Δεν νομίζω.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Δεν νομίζω.............. Ήταν ωραία κινητά.Έχω το Mitsubishi M420i και το Samsung S342i (απο επιδότηση) και είναι πολύ καλά κινητά και τα δύο με μεγάλη οθόνη.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 γενικα το i-mode πιατευω δεν επρεπε να πεθανει. βεβαια δεν το στηριξε και η cosmote φερνοντας ανταγωνιστικες συσκευες.. εγω ενα nec ειχα (πολυ καλο) και ενα sony ericsson. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 ουτε το myview ειναι διαθεσιμο σε ολες τις συγκευες νομιζω. αρα, ποιο ο λογος να προχωρησουν απο το Imode sto myview? λογικα, το imode επειδη ειναι ξενη πατεντα, αυτοι(στην cosmote) ηθελαν να δημιουργησουν το δικο τους portal/μενου υπηρεσιων για το mobile ιντερνετ, σαν το vodafone life!. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 οχι απο ολες ειναι απλως κανει οτι εκανε και η wind. προσθετουν στο λογισμικο του κινητου ενα ειδικο κουμπι που ειναι το my view. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts