Jump to content

Τα πάντα για το i-mode

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! 4€ για ίντερνετ δεν είναι τίποτα! Εξάλλου και στην WIND δίναμε 3.5€. Το θέμα είναι πως γίνεται η ενεργοποίηση; Ακόμα δεν τά'χω καταφέρει...

• Απαντήσεις 852
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψαχνω το imode και πως μπορει να χρησιμοποιηθει.

Δεν εχω κινητο imode, εχω κινητο symbian 60 3rd edition.

Μπορει να δουλεψει με opera mini, απο κανονικο κινητο, οταν εχει ενεργοποιηθει φυσικα το imode σαν υπηρεσια?

Δεν ειναι νορμαλ σημειο προσβασης το imode?

Εψαξα και για επιλογες proxy στον opera mini, αλλα δεν βρηκα, φαινεται τα περιμενει ολα απο τα settings του imode profile.

με αυτο δεν ξερω αν θα παρουν χαμπαρι, αλλα πιστευω αν ολοι ομαδικα απενεργοποιουν τηλεφωνικα, και ξανα-ενεργοποιουν το imode, σιγουρα θα ψυλλιαστουν οτι κατι παιζεται.

Οποτε ας πληρωνουμε 3,90 οποτε το θελουμε, για να μην βαρεσουμε ντελαλι τι συμβαινει.

χαμπάρι το έχουνε πάρει...για την ώρα όμως τους συμφέρει...να είστε σίγουροι ότι όταν πλέον θα γεμίσει το CC τους με "Απεριοριστους και Δωρεάν" i-mode-τες που θα ζητούν απενεργοποιήσεις και ενεργοποιήσεις τότε 40ΜΒ και να καίει... θα γκρινιάξουνε θα καταγγήλουν την ανηθικότητα του i-mode που έκοψε το απεριόριστο και θα πετάξουνε όλοι τις κάρτες τους αλλά όχι τα κινητά απο το εξωτερικό. θα έχουνε γλιτώσει τουλαχιστον 20 - 30 ευρώ από την όλη διαδικασία...αλλά θα αισθάνονται "μάγκες", τσάμπα μάγκες για μένα, που πιάσανε κορόϊδο το i-mode. για αυτό λοιπόν 40ΜΒ και να καίει...είναι η μόνη γιατριά για το σύγχρονο "Star X διστή" Έλληνα :)

Τα παράνω αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν αναφέρονται σε κανέναν που διαβάζει το παρόν φόρουμ.

ευχαριστώ

χαμπάρι το έχουνε πάρει...για την ώρα όμως τους συμφέρει...να είστε σίγουροι ότι όταν πλέον θα γεμίσει το CC τους με "Απεριοριστους και Δωρεάν" i-mode-τες που θα ζητούν απενεργοποιήσεις και ενεργοποιήσεις τότε 40ΜΒ και να καίει... θα γκρινιάξουνε θα καταγγήλουν την ανηθικότητα του i-mode που έκοψε το απεριόριστο και θα πετάξουνε όλοι τις κάρτες τους αλλά όχι τα κινητά απο το εξωτερικό. θα έχουνε γλιτώσει τουλαχιστον 20 - 30 ευρώ από την όλη διαδικασία...αλλά θα αισθάνονται "μάγκες", τσάμπα μάγκες για μένα, που πιάσανε κορόϊδο το i-mode. για αυτό λοιπόν 40ΜΒ και να καίει...είναι η μόνη γιατριά για το σύγχρονο "Star X διστή" Έλληνα :)

Τα παράνω αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν αναφέρονται σε κανέναν που διαβάζει το παρόν φόρουμ.

ευχαριστώ

Υπερβαλεις λιγο φιλε μου..

Μη συγκρινεις τις αντιδρασεις σε αυτο που λες οτι θα κανει η cosmote με το i-mode με τις αντιδρασεις που εγιναν για αυτο που εκανε η Wind με το plus..

Και να υπαρχουν αυτοι οι λιγοι που λες δεν νομιζω να βγει κανεις να κατηγορησει την cosmote επειδη τους εκοψε το "τζαμπα".. Προς Θεου..

Αλλωστε 3.90 το μηνα για πλοηγηση χωρις οριο σε mobile sites μεσω opera mini αντε και καμια html σελιδα ειναι πολυ λογικη τιμη σε σχεση παντα και με τον ανταγωνισμο..

Ενταξει, ποσο κινηση θα κανεις απο το κινητο? 100ΜΒ? 150ΜΒ?

Τουλαχιστον δεν θα ειμαι με το μετρητη standby μηπως ξεπερασω κατα 10ΚΒ το οριο των 40ΜΒ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ

Συμφωνω!:rolleyes::p

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• 2 weeks later...
Ας δοκιμάσει κάποιος να μπει με GPRS ταχύτητες και πείτε αν σέρνετε και στο δικό σας κινητό.

Καλησπέρα. Παίζει περίπτωση να συγχρονίσουμε sony ericsson w800 ή k750i με Laptop και με opera και τα συναφί όπως γινόταν με την Wind F2G ? Αν ξέρει κανείς την διαδικασία ας την στείλει να γουστάρουμε... Ευχαριστώ
Sony Ericsson 4 evah

Υπερβαλεις λιγο φιλε μου..

Μη συγκρινεις τις αντιδρασεις σε αυτο που λες οτι θα κανει η cosmote με το i-mode με τις αντιδρασεις που εγιναν για αυτο που εκανε η Wind με το plus..

Και να υπαρχουν αυτοι οι λιγοι που λες δεν νομιζω να βγει κανεις να κατηγορησει την cosmote επειδη τους εκοψε το "τζαμπα".. Προς Θεου..

Αλλωστε 3.90 το μηνα για πλοηγηση χωρις οριο σε mobile sites μεσω opera mini αντε και καμια html σελιδα ειναι πολυ λογικη τιμη σε σχεση παντα και με τον ανταγωνισμο..

Ενταξει, ποσο κινηση θα κανεις απο το κινητο? 100ΜΒ? 150ΜΒ?

Τουλαχιστον δεν θα ειμαι με το μετρητη standby μηπως ξεπερασω κατα 10ΚΒ το οριο των 40ΜΒ..

Εγώ απλώς θα σε παραπέμψω στο αντίστοιχο thread με το windplus. Βέβαια...τώρα πλέον γνωρίζουμε δεν ειμαστε πρωτάρες...αντιδράσεις θα υπάρξουν αλλα σίγουρο πιό λίγες :D

Οι υπεύθυνοι της κοσμοτέ για το imode πρέπει να στείλουν ευχαριστήρια επιστολή στη wind! Με τη συμπεριφορά της ανάστησε το σχεδόν πεθαμένο imode και ενεργοποίησε νέους/ξεχασμένους καρτοκινητούς !!! Μπράβο στην wind, δουλεύει για την cosmote !!! Τέτοιος αλτρουϊσμός !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Οι υπεύθυνοι της κοσμοτέ για το imode πρέπει να στείλουν ευχαριστήρια επιστολή στη wind! Με τη συμπεριφορά της ανάστησε το σχεδόν πεθαμένο imode και ενεργοποίησε νέους/ξεχασμένους καρτοκινητούς !!! Μπράβο στην wind, δουλεύει για την cosmote !!! Τέτοιος αλτρουϊσμός !!!

oreo itan afto m arese... kai sumfono:p

Long live imode! Νεα πνοη!

Αυτά είναι! :lol:

Χρειάζομαι βοηθεια!

Έχω ένα sony ericsson k800i και ενεργοποιημένο το i-mode.

Ενώ όλα ήταν καλά, ξαφνικά χθες δεν με έβαζε στο internet από το προφίλ της s.e., έβγαζε [403] Response Media Type Error, ενώ με βάζει στην αρχική σελίδα της s.e.

Επίσης όταν κάνω Update service από το κινητό μου βγάζει: 'Διαχείριση συσκευής S.E. διακοπή επικοινωνίας'.

Μέσω opera mini μπαίνω κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα όπως και στο i-mode.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.

Υπαρχει κανενας third-party browser για σερφαρισμα με imode, περαν των browser που ειναι εργοστασιακα εγκατεστημενοι σε καθε κινητο?

Κατι που να μπορω να κατεβασω απο το internet, ειδικα για imode?

Πιστευω οτι πχ. ο opera mini ειναι φτιαγμενος για 'κανονικα' sites, οχι imode sites.

Συγνωμη αν εχει αναφερθει ξανα, με μια γρηγορη ματια δεν βρηκα κατι.

Μπορω με Opera mini να σερφαρω σε imode sites?

Χμμμ.... Δεν νομίζω.....

Χμμμ.... Δεν νομίζω.....

Γι αυτο και εγω κατεβασα αυτο εδω

http://handheld.softpedia.com/get/Internet-Utilities/Browsers/CellHtml-26899.shtml

αλλα και παλι δεν μπορω να σερφαρω, με imode.

Μου βγαζει σφαλμα.

• 1 month later...
Κινητά με i-mode θα ξαναδούμε ή όχι;:worry:

Δεν νομίζω..............

Δεν νομίζω..............

Ήταν ωραία κινητά.Έχω το Mitsubishi M420i και το Samsung S342i (απο επιδότηση) και είναι πολύ καλά κινητά και τα δύο με μεγάλη οθόνη.:D

γενικα το i-mode πιατευω δεν επρεπε να πεθανει. βεβαια δεν το στηριξε και η cosmote φερνοντας ανταγωνιστικες συσκευες.. εγω ενα nec ειχα (πολυ καλο) και ενα sony ericsson.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ουτε το myview ειναι διαθεσιμο σε ολες τις συγκευες νομιζω.

αρα, ποιο ο λογος να προχωρησουν απο το Imode sto myview?

λογικα, το imode επειδη ειναι ξενη πατεντα, αυτοι(στην cosmote) ηθελαν να δημιουργησουν το δικο τους portal/μενου υπηρεσιων για το mobile ιντερνετ, σαν το vodafone life!.

οχι απο ολες ειναι απλως κανει οτι εκανε και η wind. προσθετουν στο λογισμικο του κινητου ενα ειδικο κουμπι που ειναι το my view.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13