Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω στην κοπελιά. Το θέλει για viber, line, facebook.. Το προτείνετε??

Επίσης οι αναφορές στα μηνύματα έρχονται όπως στο 925, δηλαδή σε ξεχωριστό μήνυμα..????

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω στην κοπελιά. Το θέλει για viber, line, facebook.. Το προτείνετε??

Επίσης οι αναφορές στα μηνύματα έρχονται όπως στο 925, δηλαδή σε ξεχωριστό μήνυμα..????

ναι και ναι.....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

και γω με την προσφορά το πήρα,δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο ούτε στους explorer,ούτε στο μενού,ούτε σε κάτι ασπρόμαυρα κόμικς που διαβαζω.

Αυτη η προσφορα της Vοdafone Ποια ειναι; Υπαρχει ακομα;;

Αυτη η προσφορα της Vοdafone Ποια ειναι; Υπαρχει ακομα;;

όχι.ήταν την περίοδο που είχαν εκπτώσεις τα μαγαζιά μέχρι τις 10/11 και το χαν βάλει στην Vodafone 200€ στην αρχή και μετά το κατέβασαν στα 130€.

Edited by Zaxos7

Η προσφορά υπήρχε πριν 1 μήνα, δεν ισχύει πλέον. Αν και νομίζω λόγω Χριστουγέννων όλο και σε κάποιο κατάστημα θα βγει σε καλή προσφορά. Σήμερα μου βγήκε πρόβλημα με το screen rotation, "σκάλωσε" και δεν γυρίζει πουθενά ούτε στον explorer. Μάλλον πάει για nokia care.
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Η προσφορά υπήρχε πριν 1 μήνα, δεν ισχύει πλέον. Αν και νομίζω λόγω Χριστουγέννων όλο και σε κάποιο κατάστημα θα βγει σε καλή προσφορά. Σήμερα μου βγήκε πρόβλημα με το screen rotation, "σκάλωσε" και δεν γυρίζει πουθενά ούτε στον explorer. Μάλλον πάει για nokia care.

στην κάμερα;και μένα τρώει σκαλομα αραιά και που.θέλει κλείσιμο και άνοιγμα.και αν το έχεις σε θήκη να την βγάλεις πριν το κάνεις.

στην κάμερα;και μένα τρώει σκαλομα αραιά και που.θέλει κλείσιμο και άνοιγμα.και αν το έχεις σε θήκη να την βγάλεις πριν το κάνεις.

Μάλλον απ'την κάμερα ξεκινάει το κακό γιατί κι εγώ εκεί το παρατηρώ πρώτα. Και στη συνέχεια δεν περιστρέφεται ούτε στον explorer, ούτε στα μηνύματα. Τώρα έφτιαξε, αλλά δε νομίζω για μόνιμα, γιατί μου το χει ξανακάνει.. Στο lumia 520 πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα.

Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Αν έχετε όρεξη μπορείτε να φλασάρετε το firmware με το NSU μήπως και στρώσει. Αλλιώς περιμένετε καμιά αναβάθμιση. Δεν είναι λόγος όμως να το πάτε στο σερβις και μείνετε χωρίς κινητό για κάμποσο... ;)
:rtfm:

22% πτωση της μπαταριας σε 4 ωρες ειναι φυσιολογικο? Μονο με wifi ανοιχτο, και με σχεδον καθολου χρηση, περα απο μερικα sms. Το περιεργο ειναι οτι περα απο το viber, δεν εχω αλλα background tasks ενεργοποιημενα. Εχω το insider, αλλα εχω κλεισει το background task, γιατι ειδα στο νημα του 920 οτι επιμηκυνει τη διαρκεια ζωης της μπαταριας κατα πολυ. To ιδιο κ με το facebook (beta), αλλα αυτο νομιζω οτι τρεχει απο μονο του. Παιζει να μην εχει γινει σωστο calibration της μπαταριας? Γιατι αφου το φορτισω κ αποσυνδεσω το φορτιιστη, μενει στο 100% για καποιες ωρες κ μετα ξεκιναει να πεφτει

22% πτωση της μπαταριας σε 4 ωρες ειναι φυσιολογικο? Μονο με wifi ανοιχτο, και με σχεδον καθολου χρηση, περα απο μερικα sms. Το περιεργο ειναι οτι περα απο το viber, δεν εχω αλλα background tasks ενεργοποιημενα. Εχω το insider, αλλα εχω κλεισει το background task, γιατι ειδα στο νημα του 920 οτι επιμηκυνει τη διαρκεια ζωης της μπαταριας κατα πολυ. To ιδιο κ με το facebook (beta), αλλα αυτο νομιζω οτι τρεχει απο μονο του. Παιζει να μην εχει γινει σωστο calibration της μπαταριας? Γιατι αφου το φορτισω κ αποσυνδεσω το φορτιιστη, μενει στο 100% για καποιες ωρες κ μετα ξεκιναει να πεφτει

δυστυχως το κάνει σε τυχαίες στιγμές, αλλα να ξέρεις ότι το WiFi τρωει πολύ μπαταρία, σε αντιθεση με το android...

δε νομίζω ότι φταις εσύ, είναι πρόβλημα του λειτουργικού, ελπίζω να διορθωθεί συντομα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδιά μιαν ερώτηση. Η glance screen θα έρθει με την gdr3;

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

To glance screen υπάρχει ήδη θα τη βρεις στις ρυθμίσεις ως "γρήγορη ματιά"

οι ειδοποιήσεις στη glance screen θα έρθουν με τη gdr3

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

To glance screen υπάρχει ήδη θα τη βρεις στις ρυθμίσεις ως "γρήγορη ματιά"

Αυτο εννοώ ότι δεν υπάρχει πουθενά η ρύθμιση "γρήγορη ματιά " έψαξα στην οθόνη+ πάτημα τίποτα. Στη φωτεινότητα επίσης τίποτα. Στην οθόνη κλειδώματος ομοίως. Μήπως δε μου έχει περάσει την gdr2; Μπορείτε να μου πείτε πως θα καταλάβω Ποια έκδοση έχω; Λέει ότι έχω την 1.5.2.3 με έκδοση Λ. Σ. 8.0.10328.78 επίσης δε ξέρω αν βοηθά και το 3047.0000.1328.3006

Edited by hayatEvo9

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Αυτο εννοώ ότι δεν υπάρχει πουθενά η ρύθμιση "γρήγορη ματιά " έψαξα στην οθόνη+ πάτημα τίποτα. Στη φωτεινότητα επίσης τίποτα. Στην οθόνη κλειδώματος ομοίως. Μήπως δε μου έχει περάσει την gdr2; Μπορείτε να μου πείτε πως θα καταλάβω Ποια έκδοση έχω; Λέει ότι έχω την 1.5.2.3 με έκδοση Λ. Σ. 8.0.10328.78 επίσης δε ξέρω αν βοηθά και το 3047.0000.1328.3006

κατέβασε το sysapp puser και ψάξε για update.

κατέβασε το sysapp puser και ψάξε για update.

ωραία. Ευχαριστώ πολύ ! Σορι για την ασχετιλα που με διακρίνει αλλα είμαι εδώ και 3 χρόνια κάτοχος android συσκευών (και ειμαι ακόμη - xperia s) και τώρα μετέβην στα windows. Ευχαριστώ και πάλι όλους. Καλημέρα

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

ωραία. Ευχαριστώ πολύ ! Σορι για την ασχετιλα που με διακρίνει αλλα είμαι εδώ και 3 χρόνια κάτοχος android συσκευών (και ειμαι ακόμη - xperia s) και τώρα μετέβην στα windows. Ευχαριστώ και πάλι όλους. Καλημέρα

Γιαυτό είναι τα φόρουμ, για να αλληλοβοηθιόμαστε....;)

Καλώς ήρθες.

Παιδιά ξέρετε κανένα κατάστημα που μπορώ να βρω καλές και φθηνές θήκες για το κινητό; (εκτός απο το Ebay και τέτοια παρόμοια που χρειάζονται πιστωτικές)

εγώ πήρα αυτή τη θήκη, αν και βλέπω οτι πλέον ειναι διαθέσιμη μονο κατοπιν παραγγελίας και αυτή τη μεμβρανη!κομπλέ και τα 2. αν εχεις και paypal γλιτωνεις και την αντικαταβολή απ το συγκεκριμένο

διαφορες θήκες μπορείς να τσεκάρεις εδώ

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

εγώ πήρα αυτή τη θήκη, αν και βλέπω οτι πλέον ειναι διαθέσιμη μονο κατοπιν παραγγελίας και αυτή τη μεμβρανη!κομπλέ και τα 2. αν εχεις και paypal γλιτωνεις και την αντικαταβολή απ το συγκεκριμένο

διαφορες θήκες μπορείς να τσεκάρεις εδώ

Ωραίος φίλε ευχαριστώ!

Γιαυτό είναι τα φόρουμ, για να αλληλοβοηθιόμαστε....;)

Καλώς ήρθες.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου καλώς σας βρήκα!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Παιδιά ξέρετε κανένα κατάστημα που μπορώ να βρω καλές και φθηνές θήκες για το κινητό; (εκτός απο το Ebay και τέτοια παρόμοια που χρειάζονται πιστωτικές)

Παράγγειλα αυτήν σε μαύρη προχθές.Από ότι βλέπω δεν υπάρχει πλέον σε μαύρη αλλά σε όλα τα υπόλοιπα χρώματα.

http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/aksesouar-gia-kinita/thikes-prosopseis/nokia/leather-flip-thiki-retractable-pen-gia-nokia-lumia-820-roz/v/an708795716/

Καλησπερα!

Μπορω να μεταφερω ολες τις υπενθυμισεις απο το ημερολογιο του παλιου κινητου (Ν8) στο καινουργιο 820;

...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...