George_Batzis Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω στην κοπελιά. Το θέλει για viber, line, facebook.. Το προτείνετε?? Επίσης οι αναφορές στα μηνύματα έρχονται όπως στο 925, δηλαδή σε ξεχωριστό μήνυμα..???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω στην κοπελιά. Το θέλει για viber, line, facebook.. Το προτείνετε?? Επίσης οι αναφορές στα μηνύματα έρχονται όπως στο 925, δηλαδή σε ξεχωριστό μήνυμα..???? ναι και ναι.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 και γω με την προσφορά το πήρα,δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο ούτε στους explorer,ούτε στο μενού,ούτε σε κάτι ασπρόμαυρα κόμικς που διαβαζω. Αυτη η προσφορα της Vοdafone Ποια ειναι; Υπαρχει ακομα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Αυτη η προσφορα της Vοdafone Ποια ειναι; Υπαρχει ακομα;; όχι.ήταν την περίοδο που είχαν εκπτώσεις τα μαγαζιά μέχρι τις 10/11 και το χαν βάλει στην Vodafone 200€ στην αρχή και μετά το κατέβασαν στα 130€. Edited December 3, 2013 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Η προσφορά υπήρχε πριν 1 μήνα, δεν ισχύει πλέον. Αν και νομίζω λόγω Χριστουγέννων όλο και σε κάποιο κατάστημα θα βγει σε καλή προσφορά. Σήμερα μου βγήκε πρόβλημα με το screen rotation, "σκάλωσε" και δεν γυρίζει πουθενά ούτε στον explorer. Μάλλον πάει για nokia care. Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Η προσφορά υπήρχε πριν 1 μήνα, δεν ισχύει πλέον. Αν και νομίζω λόγω Χριστουγέννων όλο και σε κάποιο κατάστημα θα βγει σε καλή προσφορά. Σήμερα μου βγήκε πρόβλημα με το screen rotation, "σκάλωσε" και δεν γυρίζει πουθενά ούτε στον explorer. Μάλλον πάει για nokia care. στην κάμερα;και μένα τρώει σκαλομα αραιά και που.θέλει κλείσιμο και άνοιγμα.και αν το έχεις σε θήκη να την βγάλεις πριν το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 στην κάμερα;και μένα τρώει σκαλομα αραιά και που.θέλει κλείσιμο και άνοιγμα.και αν το έχεις σε θήκη να την βγάλεις πριν το κάνεις. Μάλλον απ'την κάμερα ξεκινάει το κακό γιατί κι εγώ εκεί το παρατηρώ πρώτα. Και στη συνέχεια δεν περιστρέφεται ούτε στον explorer, ούτε στα μηνύματα. Τώρα έφτιαξε, αλλά δε νομίζω για μόνιμα, γιατί μου το χει ξανακάνει.. Στο lumia 520 πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα. Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Αν έχετε όρεξη μπορείτε να φλασάρετε το firmware με το NSU μήπως και στρώσει. Αλλιώς περιμένετε καμιά αναβάθμιση. Δεν είναι λόγος όμως να το πάτε στο σερβις και μείνετε χωρίς κινητό για κάμποσο... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 22% πτωση της μπαταριας σε 4 ωρες ειναι φυσιολογικο? Μονο με wifi ανοιχτο, και με σχεδον καθολου χρηση, περα απο μερικα sms. Το περιεργο ειναι οτι περα απο το viber, δεν εχω αλλα background tasks ενεργοποιημενα. Εχω το insider, αλλα εχω κλεισει το background task, γιατι ειδα στο νημα του 920 οτι επιμηκυνει τη διαρκεια ζωης της μπαταριας κατα πολυ. To ιδιο κ με το facebook (beta), αλλα αυτο νομιζω οτι τρεχει απο μονο του. Παιζει να μην εχει γινει σωστο calibration της μπαταριας? Γιατι αφου το φορτισω κ αποσυνδεσω το φορτιιστη, μενει στο 100% για καποιες ωρες κ μετα ξεκιναει να πεφτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 22% πτωση της μπαταριας σε 4 ωρες ειναι φυσιολογικο? Μονο με wifi ανοιχτο, και με σχεδον καθολου χρηση, περα απο μερικα sms. Το περιεργο ειναι οτι περα απο το viber, δεν εχω αλλα background tasks ενεργοποιημενα. Εχω το insider, αλλα εχω κλεισει το background task, γιατι ειδα στο νημα του 920 οτι επιμηκυνει τη διαρκεια ζωης της μπαταριας κατα πολυ. To ιδιο κ με το facebook (beta), αλλα αυτο νομιζω οτι τρεχει απο μονο του. Παιζει να μην εχει γινει σωστο calibration της μπαταριας? Γιατι αφου το φορτισω κ αποσυνδεσω το φορτιιστη, μενει στο 100% για καποιες ωρες κ μετα ξεκιναει να πεφτει δυστυχως το κάνει σε τυχαίες στιγμές, αλλα να ξέρεις ότι το WiFi τρωει πολύ μπαταρία, σε αντιθεση με το android... δε νομίζω ότι φταις εσύ, είναι πρόβλημα του λειτουργικού, ελπίζω να διορθωθεί συντομα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδιά μιαν ερώτηση. Η glance screen θα έρθει με την gdr3; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδιά μιαν ερώτηση. Η glance screen θα έρθει με την gdr3; To glance screen υπάρχει ήδη θα τη βρεις στις ρυθμίσεις ως "γρήγορη ματιά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδιά μιαν ερώτηση. Η glance screen θα έρθει με την gdr3; οι ειδοποιήσεις στη glance screen θα έρθουν με τη gdr3 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) To glance screen υπάρχει ήδη θα τη βρεις στις ρυθμίσεις ως "γρήγορη ματιά" Αυτο εννοώ ότι δεν υπάρχει πουθενά η ρύθμιση "γρήγορη ματιά " έψαξα στην οθόνη+ πάτημα τίποτα. Στη φωτεινότητα επίσης τίποτα. Στην οθόνη κλειδώματος ομοίως. Μήπως δε μου έχει περάσει την gdr2; Μπορείτε να μου πείτε πως θα καταλάβω Ποια έκδοση έχω; Λέει ότι έχω την 1.5.2.3 με έκδοση Λ. Σ. 8.0.10328.78 επίσης δε ξέρω αν βοηθά και το 3047.0000.1328.3006 Edited December 4, 2013 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Αυτο εννοώ ότι δεν υπάρχει πουθενά η ρύθμιση "γρήγορη ματιά " έψαξα στην οθόνη+ πάτημα τίποτα. Στη φωτεινότητα επίσης τίποτα. Στην οθόνη κλειδώματος ομοίως. Μήπως δε μου έχει περάσει την gdr2; Μπορείτε να μου πείτε πως θα καταλάβω Ποια έκδοση έχω; Λέει ότι έχω την 1.5.2.3 με έκδοση Λ. Σ. 8.0.10328.78 επίσης δε ξέρω αν βοηθά και το 3047.0000.1328.3006 κατέβασε το sysapp puser και ψάξε για update. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 κατέβασε το sysapp puser και ψάξε για update. ωραία. Ευχαριστώ πολύ ! Σορι για την ασχετιλα που με διακρίνει αλλα είμαι εδώ και 3 χρόνια κάτοχος android συσκευών (και ειμαι ακόμη - xperia s) και τώρα μετέβην στα windows. Ευχαριστώ και πάλι όλους. Καλημέρα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μπαταρία 2500mAh ! http://http://bit.ly/18aXpoQ Και απ'ότι λένε στο wpcentral κάνει καλή δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 ωραία. Ευχαριστώ πολύ ! Σορι για την ασχετιλα που με διακρίνει αλλα είμαι εδώ και 3 χρόνια κάτοχος android συσκευών (και ειμαι ακόμη - xperia s) και τώρα μετέβην στα windows. Ευχαριστώ και πάλι όλους. Καλημέρα Γιαυτό είναι τα φόρουμ, για να αλληλοβοηθιόμαστε....;) Καλώς ήρθες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά ξέρετε κανένα κατάστημα που μπορώ να βρω καλές και φθηνές θήκες για το κινητό; (εκτός απο το Ebay και τέτοια παρόμοια που χρειάζονται πιστωτικές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 εγώ πήρα αυτή τη θήκη, αν και βλέπω οτι πλέον ειναι διαθέσιμη μονο κατοπιν παραγγελίας και αυτή τη μεμβρανη!κομπλέ και τα 2. αν εχεις και paypal γλιτωνεις και την αντικαταβολή απ το συγκεκριμένο διαφορες θήκες μπορείς να τσεκάρεις εδώ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 εγώ πήρα αυτή τη θήκη, αν και βλέπω οτι πλέον ειναι διαθέσιμη μονο κατοπιν παραγγελίας και αυτή τη μεμβρανη!κομπλέ και τα 2. αν εχεις και paypal γλιτωνεις και την αντικαταβολή απ το συγκεκριμένο διαφορες θήκες μπορείς να τσεκάρεις εδώ Ωραίος φίλε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Γιαυτό είναι τα φόρουμ, για να αλληλοβοηθιόμαστε....;) Καλώς ήρθες. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου καλώς σας βρήκα! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μπαταρία 2500mAh ! http://http://bit.ly/18aXpoQ Και απ'ότι λένε στο wpcentral κάνει καλή δουλειά! δεν δουλεύει το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδιά ξέρετε κανένα κατάστημα που μπορώ να βρω καλές και φθηνές θήκες για το κινητό; (εκτός απο το Ebay και τέτοια παρόμοια που χρειάζονται πιστωτικές) Παράγγειλα αυτήν σε μαύρη προχθές.Από ότι βλέπω δεν υπάρχει πλέον σε μαύρη αλλά σε όλα τα υπόλοιπα χρώματα. http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/aksesouar-gia-kinita/thikes-prosopseis/nokia/leather-flip-thiki-retractable-pen-gia-nokia-lumia-820-roz/v/an708795716/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Καλησπερα! Μπορω να μεταφερω ολες τις υπενθυμισεις απο το ημερολογιο του παλιου κινητου (Ν8) στο καινουργιο 820; Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts