Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεις απο υπολογιστη να μπεις στο marketplace να βαλεις τα στοιχεια σου στο "το τηλεφωνο μου" και στα δειχνει νομιζω. Και μπορεις να επιλεξεις "επανεγκατασταση" και περνιουνται αυτοματα στο κινητο.

[edit] Αν και σημερα για καποιο λογο δε δουλευει.. :mad:

Edited by yianniCrete

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχθές παραλάβαμε τα κινητά. Η πρώτη εντύπωση θετική. Πανέμορφο ''ανδρικό'' κινητό. Το ντιζάιν του φωνάζει Ευρώπη (form follows function),αν έβγαζαν οι Ιταλοί κινητά θα ήταν κάπως έτσι (με υπογραφή pininfarina στο πλάι). Το λογισμικό του απίστευτα γρήγορο και όμορφο. Όσο και αν γκρινιάζουμε , καλά κάνει η ms και το έχει κλειδωμένο , είναι εργαλεία δουλειάς τα wp και όχι πεδίο δοκιμών των απανταχού εκκολαπτόμενων προγραμματιστών. Για αυτούς υπάρχει το android.

Το μόνο που περιμένω είναι το autocad ws.

Μου ήρθε η 1308 (μάλλον). Να την κάνω ή υπάρχει θέμα σήματος?

Χτες βράδυ την πέρασα. Δεν είδα κανένα πρόβλημα ακόμα

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Μου ήρθε η 1308 (μάλλον). Να την κάνω ή υπάρχει θέμα σήματος?

» Εγώ την έκανα το πρωί στο 820 και το σήμα είναι όπως και πριν, στην πορεία θα δείξει.

» Ανακοινώθηκε και νέο update 1314, για το 920 at&t που είχε προβλήματα σύνδεσης;

- Stathis -

Είδατε βελτιώσεις/προσθήκες?

» Το κλασσικό ... ρυθμίσεις/διαχείριση μνήμης!

Edit: Βελτιώσεις στην 1308!

"Hi everyone,

we have released some new software updates for Nokia Lumia 920 and 820! Version 1232.5957.1308.00xx will bring:

improved automatic display brightness adjustment

fix for intermittent screen blanking during a call

further performance and stability improvements."

Source: My Nokia Blog

Edited by hitech
- Stathis -

Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο για να το δω. Τρεις παρατηρήσεις:

Α) Το κινητό το είχαν στο σημείο της έκθεσης με τα midrange κινητα. Κοίταγα κάποια ώρα στο σημείο που παίζουν οι γαλαξίες, τα μήλα και όλα τα high-end και άφαντο. Κάνω ερώτηση στον υπάλληλο και μου το δείχνει. Πρώτη φορά είδα κινητό των 600+ ευρώ σε εκείνο το σημείο της έκθεσης.

Β) Ο υπάλληλος μόνο που δεν άρχισε να το κοπανάει ιγα να δείξει ότι δεν αξίζει. Και είναι βαρύ, δε θα σε βολέψει, ίσως το ελαφρύνουν στο μέλλον ( τι θα κάνουν θα του βγάλουν κομμάτια ή θα του δίνουν λαχανικά πρωί βράδυ να κάνει δίαιτα ; )

Γ) Το κινητό τα σπάει. Είναι πραγματικα ένα κόσμημα, ένα Nokia από τα παλιά. Γεμάτη αίσθηση, πολύ καιρό είχα να το νιώσω αυτό.

Δυστυχώς το 920 είναι ένα τηλέφωνο γεμάτο υποσχέσεις που για την ώρα δε μπορεί να τις τηρήσει λόγω λογισμικού της Μicrosoft. Μακάρι με τα blue ή όποιο ενδεχόμενο update να εμπλουτίσει τις λειτουργίες του και το software να συνάδει με το hardware.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο για να το δω. Τρεις παρατηρήσεις:

Α) Το κινητό το είχαν στο σημείο της έκθεσης με τα midrange κινητα. Κοίταγα κάποια ώρα στο σημείο που παίζουν οι γαλαξίες, τα μήλα και όλα τα high-end και άφαντο. Κάνω ερώτηση στον υπάλληλο και μου το δείχνει. Πρώτη φορά είδα κινητό των 600+ ευρώ σε εκείνο το σημείο της έκθεσης.

Β) Ο υπάλληλος μόνο που δεν άρχισε να το κοπανάει ιγα να δείξει ότι δεν αξίζει. Και είναι βαρύ, δε θα σε βολέψει, ίσως το ελαφρύνουν στο μέλλον ( τι θα κάνουν θα του βγάλουν κομμάτια ή θα του δίνουν λαχανικά πρωί βράδυ να κάνει δίαιτα ; )

Γ) Το κινητό τα σπάει. Είναι πραγματικα ένα κόσμημα, ένα Nokia από τα παλιά. Γεμάτη αίσθηση, πολύ καιρό είχα να το νιώσω αυτό.

Δυστυχώς το 920 είναι ένα τηλέφωνο γεμάτο υποσχέσεις που για την ώρα δε μπορεί να τις τηρήσει λόγω λογισμικού της Μicrosoft. Μακάρι με τα blue ή όποιο ενδεχόμενο update να εμπλουτίσει τις λειτουργίες του και το software να συνάδει με το hardware.

Αν το κοπάναγε τότε θα αποδείκνυε το αντίθετο, δηλαδή ότι το κινητό αξίζει σε σχέση με αυτά που με τόσο ζήλο ήθελε να σου πασάρει.

Κάτι τέτοιους πωλητές πρέπει να τους αρχίζεις στο ψιλό. Είναι εντελώς απαράδεκτοι. Πως περιμένουν η νόκια και η microsoft να πουλήσουν υπό αυτές τις συνθήκες; Ένας που δεν είναι γνώστης του θέματος θα φάει αμάσητο ότι μπούρδα του πει το "ξεφτέρι" ο πωλητής, είτε εσκεμμένα επειδή έπεσε μαρούλι, είτε λόγω άγνοιας.

Edited by Johnious13

Αν το κοπάναγε τότε θα αποδείκνυε το αντίθετο, δηλαδή ότι το κινητό αξίζει σε σχέση με αυτά που με τόσο ζήλο ήθελε να σου πασάρει.

Κάτι τέτοιους πωλητές πρέπει να τους αρχίζεις στο ψιλό. Είναι εντελώς απαράδεκτοι. Πως περιμένουν η νόκια και η microsoft να πουλήσουν υπό αυτές τις συνθήκες; Ένας που δεν είναι γνώστης του θέματος θα φάει αμάσητο ότι μπούρδα του πει το "ξεφτέρι" ο πωλητής, είτε εσκεμμένα επειδή έπεσε μαρούλι, είτε λόγω άγνοιας.

Δε νομίζω πως φταίει ο πωλητής. Προφανώς ακολουθεί την γραμμή που του υποδεικνύουν. Ίσως απο αλλού να βγαζουν περισσότερα....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κι εγώ στο πλαίσιο ρωτούσα για το 820 πριν κάναν μήνα - το είχε στην προθήκη - και με τράβαγε η κοπελίτσα με το ζόρι στα Galaxy και στα LG...

Δε νομίζω πως φταίει ο πωλητής. Προφανώς ακολουθεί την γραμμή που του υποδεικνύουν. Ίσως απο αλλού να βγαζουν περισσότερα....

Το έβαλα και αυτό σαν ενδεχόμενο. Πρέπει η συμμαχία να κάνει κάτι γι αυτό αν θέλει να δει πωλήσεις.

Θυμαμαι μια φορα κι εναν καιρο που δουλευα στη vodafone κι επρεπε να προωθουμε το motorola E77 η καπως ετσι - παντοφλα που 8 στις 10 φορες το επεστρεφαν με προβληματα η για επισκευη κλπ.. Επειδη απο τοτε ειχα το μικροβιο με τα κινητα ποτε δε μπορεσα να το σπρωξω, αμα δεν πιστευεις σε κατι δε γινεσαι πειστικος οταν το υποστηριζεις!

Μηπως βγηκα εντελως off topic?!

Για να επανελθω παντως κι εγω νιωθω λιγο η γραμμη της microsoft σα να κανει λιγα νερα (γενικοτερα οχι μονο στην προωθηση). Εχθες πχ προσπαθουσα να επικοινωνησω για να αναφερω το θεμα με τις φωτος που δε σου βγαζει εικονιδιο/preview στους φακελλους απο το skydrive! Ε δε γινεται να μη μπορεισ να στειλεις ενα mail να σου απαντησει ενας ανθρωπος αλλα να ξοδευεις ωρες αναζητωντας στο φορουμ της - κι αν βρεις απαντηση. Εγω δε βρηκα!

Κι εγώ στο πλαίσιο ρωτούσα για το 820 πριν κάναν μήνα - το είχε στην προθήκη - και με τράβαγε η κοπελίτσα με το ζόρι στα Galaxy και στα LG...

Το έβαλα και αυτό σαν ενδεχόμενο. Πρέπει η συμμαχία να κάνει κάτι γι αυτό αν θέλει να δει πωλήσεις.

Σιγα μην ασχοληθει η MS και η Nokia με την προωθηση στην ψωροκωστενα.

Εξω να το κανουν που υπαρχουν λεφτα αλλωστε.;)

Ετσι κι αλλιως δεν θελει κοπο,αλλα τροπο πχ κανα πιπινι αλα Lumia ντημενη να δεις που θα βοηθησει στην προωθηση(αφου περασει και καποια σεμιναρια βεβαιος-βεβαιος)-ουτε καν ξεχωριστο περιπτερω χρειαζεται απλως σε κανα καποια εμπορικα κεντρα τυπου Mall:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

κανα πιπινι αλα Lumia ντημενη να δεις που θα βοηθησει στην προωθηση

Συγνώμη alex αλλα αυτο σαν ερωτική φαντασίωση μου κάνει. Φαντάζομαι πως το πιπίνι το θέλεις σε cyan......χαχαχα

Υπάρχει τρόπος να παίζω στο zoo.gr???

Ξέρει κανένας αν υπάρχει τρόπος να παίξουμε στο zoo.gr?

Ζητάει ενεργοποίηση javascript.

καλημερα.

περιμενω το δικο μου τριτη. ειναι απο γερμανια. μπορω(αξιζει??) να αφησω το marketplace το γερμανικο?

καλημερα.

περιμενω το δικο μου τριτη. ειναι απο γερμανια. μπορω(αξιζει??) να αφησω το marketplace το γερμανικο?

Εγώ το έχω Αγγλία εξ αρχής και να μην ήταν αγγλική συσκευή πάλι θα το έβαζα.

Αν δεις ότι ο πλούτος του store του είναι ίδιος σε ποιότητα και ποσότητα αστον γερμανικό αλλιώς βάλε Αμερική η Αγγλία

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν δεις ότι ο πλούτος του store του είναι ίδιος σε ποιότητα και ποσότητα αστον γερμανικό αλλιώς βάλε Αμερική η Αγγλία

Εγώ βρε αλεξ, κάποια στιγμή το εβαλα αγγλικό αλλα δεν είδα καμία τρελη διαφορα με το ελληνικό. Επίσης υπάρχουν εφαρμογές που σου δειχνουν το store απ όλο τον κόσμο.

Thanks Alex. Πως το βάζεις? Φλασαρεις firmware ή υπάρχει άλλος τρόπος ?

Ξέρει κανείς σε ποιο μαγαζί στην Αθήνα-Πειραιά υπάρχει σε κόκκινο το 920, αν υπάρχει ανοιχτό βέβαια?

Mediamarkt μαρούσι (είναι πολύ συμπαθητικό χρώμα)

Thanks Alex. Πως το βάζεις? Φλασαρεις firmware ή υπάρχει άλλος τρόπος ?

Ρυθμίσεις -> γλώσσα + περιοχή και στην χωρα/περιοχή επιλέγεις την χώρα που θες

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...