Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε κάτι: settings - network+ - SMS character set - Reduced και μετά κάνε Restart το κινητό σου. Μετά δοκίμασε να γράψεις σμσ

Εκεί ήταν και το 'ψαχνα; Πως είχα την εντύπωση ότι ήταν στις ρυθμίσεις μηνημάτων; :lol:

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι αλλα θα ήταν καλύτερο να μην χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς που θα προσβάλουν κάποιον για την επιλογή του.

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά όπως είπα έψαξα το θέμα και πολλοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα - ή τουλάχιστον το αντιμετώπιζαν στην αρχή, μέχρι που ήρθε κάποιο update, αν και είδα ημερομηνίες και πολύ πρόσφατες. Και το σημαντικό είναι ότι με τον τρόπο που το διόρθωσα εγώ, σε αυτούς δεν γινόταν τίποτα.

Τέλος πάντων, δουλεύω και φτιάχνω το κινητό, κατεβάζω εφαρμογές κλπ και είναι πολύ ερωτεύσιμο, το άτιμο.

Tethering έχει ασύρματο, όχι απ όσο ξέρω μέσω usb. Αν αυτό είναι το μοναδικό σου πρόβλημα δεν είναι λόγος να μην προχωρήσεις στην αγορά της συσκευής καθώς μπορείς να το λύσεις βάζοντας ένα στικάκι για wifi στο PC.

Αυτό με το στικάκι το ήξερα και μόνος μου, το θέμα είναι να μην πληρώνω 10ευρώ/μήνα για 1 GB που θέλω στο γραφείο (στο σπίτι έχω ούτως ή άλλως απεριόριστο) αλλά να χρησιμοποιώ αυτό το 1 GB απο το data plan που έχω στο κινητό μου (έχω 1,5 GB). Αδιανόητο πάντως λειτουργία που είχα χρόνια τώρα με το n8 (με χρήση του nokia suite) να μην υπάρχει στο 920.

Αυτό και η έλλειψη led notification μάλλον αναβάλουν την αγορά του εκτός αν μου την καρφώσει και τα παραβλέψω!!!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Αυτό με το στικάκι το ήξερα και μόνος μου, το θέμα είναι να μην πληρώνω 10ευρώ/μήνα για 1 GB που θέλω στο γραφείο (στο σπίτι έχω ούτως ή άλλως απεριόριστο) αλλά να χρησιμοποιώ αυτό το 1 GB απο το data plan που έχω στο κινητό μου (έχω 1,5 GB). Αδιανόητο πάντως λειτουργία που είχα χρόνια τώρα με το n8 (με χρήση του nokia suite) να μην υπάρχει στο 920.

Αυτό και η έλλειψη led notification μάλλον αναβάλουν την αγορά του εκτός αν μου την καρφώσει και τα παραβλέψω!!!

Νομίζω πως ο φίλος σου προτείνει στικακι ώστε να παίρνεις ασύρματα ίντερνετ απο το κινητό σου. Όχι αυτο που λες με πάγιο....

Το pcsuet for wp το δοκίμασες? Ίσως υπάρχει αυτη η δυνατότητα που θέλεις. Θα το βρεις στο Nokia beta labs

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτό ακριβώς που λέει ο montoya. Να βάλεις στικάκι για να πιάνεις ασύρματα δίκτυα γενικότερα και φυσικά και από το κινητό.

Νομίζω πως ο φίλος σου προτείνει στικακι ώστε να παίρνεις ασύρματα ίντερνετ απο το κινητό σου. Όχι αυτο που λες με πάγιο....

Το pcsuet for wp το δοκίμασες? Ίσως υπάρχει αυτη η δυνατότητα που θέλεις. Θα το βρεις στο Nokia beta labs

A, έτσι το εννούσε ο φίλος, δεν τό' πιασα! Πάντως έτσι μάλλον θα έχω μεγαλύτερη απώλεια στο σήμα.

Το pcsuet for wp που λες δεν το δοκίμασα γιατί δεν έχω wp! Το lumia 800 που είχα πάρει δεν το έχω πιά. Η πρώτη επαφή δεν με είχε συγκινήσει, ελπίζω στη δεύτερη να του δώσω περισσότερο χρόνο...

Αλλωστε πρέπει πια να το αποδεχθώ πως το symbian δυστυχώς πέθανε (σορρυ για το μικρό off topic).

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

Καλά αν ίσχυε αυτό με τα sms θα ήταν για κλάματα. Ίσχυε στο παρελθόν σε κάποιες περιπτώσεις (αν κ ίσως διορθωνόταν) αλλά από Νόκια έχω μάθει το εξής:

Μπορεί να σου λείψουν κάποια μπιχλιμπιδάτα χαρακτηριστικά & δυνατότητες ανούσιες αλλά εφετζίδικες, όμως ποτέ δεν ξεχνάει ότι φτιάχνει ΤΗΛΕΦΩΝΑ! Σήμα, ήχος στο ακουστικό και μικρόφωνο είναι τα στάνταρ που έχουν αγγίξει την τελειώτητα! Από εκεί πρέπει να ξεκινάνε όλες οι εταιρίες..

Μια ερώτηση: Είδα πρόσφατα το HTC one και ενώ τραβούσε βίντεο είχε επιλογή να ανοίγεις ή να κλείνεις το φλας. Το κάνει (το μπιχλιμπιδάτο αυτό) το lumia 920; Επίσης τα led χρησιμοποιούνται σαν φακός;

Α! Και ένα Υ.Γ.: Πραγματικά, καλό το 4G αλλά οκ ρε μάγκες, τι να την κάνετε τέτοια ταχύτητα; (Ρεαλιστικά μιλάω..αλλιώς οκ κανέναν δεν τον χαλάει, αυτό είναι δεδομένο!)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Μια ερώτηση: Είδα πρόσφατα το HTC one και ενώ τραβούσε βίντεο είχε επιλογή να ανοίγεις ή να κλείνεις το φλας. Το κάνει (το μπιχλιμπιδάτο αυτό) το lumia 920; Επίσης τα led χρησιμοποιούνται σαν φακός;

Ναι μπορεί το led να χρησιμοποιηθεί ως φακός(υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά)

Το άλλο δεν το ξέρω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Στο 920 πριν ξεκινήσεις να τραβάς βίντεο επιλέγεις αν θες να είναι ανοιχτό το φλας ή οχι.

Το άλλο - όπως είπε ο alextrela

Υ.Γ. δεν έχει αλλάξει στην 1.15

Edited by ianekat

Καλησπέρα,

Έχει περάσει κανείς τις εθνικές εορτές και αργίες, στο ημερολόγιο του? Και εαν "ναί" πιο ημερολόγιο χρησιμοποιήσατε?

- ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα,

Έχει περάσει κανείς τις εθνικές εορτές και αργίες, στο ημερολόγιο του? Και εαν "ναί" πιο ημερολόγιο χρησιμοποιήσατε?

- ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μετονομάζεις τα αρχεία από pdf σε ics ( τα άλλαξα για να μπορώ να τα ανεβάσω ).

Μετά τα περνάς από την εισαγωγή σε νεο ή σε υπάρχον ημερολόγιο στο windows calendar.

Edited by NIKOSXRI
ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ

Και ξαφνικά σήμερα μου εβγαλε 50 ενημερώσεις το store........!!!!!!

Στο είπα μην ανησυχείς.

Τώρα θα σου βγάζει όποτε υπάρχει δηλ. σχεδόν κάθε μέρα.

Ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίζω σχετικά με τα sms: δεν είναι τίποτα τρομερό, απλώς η ώρα των εισερχόμενων μηνυμάτων είναι λίγο άκυρη.. Τα δικά μου φαίνονται ότι πηγαίνουν με την κανονική, αλλά όταν δέχομαι sms η ένδειξη για το πότε το πήρα είναι 5 ώρες πίσω.. Το έχει δει κάνας άλλος αυτό;

Ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίζω σχετικά με τα sms: δεν είναι τίποτα τρομερό, απλώς η ώρα των εισερχόμενων μηνυμάτων είναι λίγο άκυρη.. Τα δικά μου φαίνονται ότι πηγαίνουν με την κανονική, αλλά όταν δέχομαι sms η ένδειξη για το πότε το πήρα είναι 5 ώρες πίσω.. Το έχει δει κάνας άλλος αυτό;

Δεν έχω τέτοιο θέμα και δεν το ακουσα απο αλλον. Έχεις ως τοποθεσία την Ελλάδα?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν έχω τέτοιο θέμα και δεν το ακουσα απο αλλον. Έχεις ως τοποθεσία την Ελλάδα?

Ένα θέμα με τις ρυθμίσεις της ώρας ήταν και το βρήκα.

Αγγλία έχω, από όπου και το πήρα. Δεν ξέρω, το έχω αφήσει έτσι μήπως είναι καλύτερα για το store και τις αναβαθμίσεις - μπορεί να είναι και βλακεία.

Ένα θέμα με τις ρυθμίσεις της ώρας ήταν και το βρήκα.

Αγγλία έχω, από όπου και το πήρα. Δεν ξέρω, το έχω αφήσει έτσι μήπως είναι καλύτερα για το store και τις αναβαθμίσεις - μπορεί να είναι και βλακεία.

Αστο ετσι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να ρωτήσω κάτι άλλο: ποιό χρώμα σας φαίνεται καλύτερο? (εκτός απο το κίτρινο, sorry γι' αυτούς που το έχουν αλλά δεν θα έπαιρνα ποτέ κίτρινο κινητό). Εχω δεί άπειρα βίντεο στο άσπρο χρώμα που τείνω να καταλήξω (έχω χρόνο ακόμα μέχρι να πέσει λίγο ακόμα η τιμούλα) αλλά φοβάμαι ότι επειδή δεν θέλω να πάρω θήκη ότι τυχόν χτυπήματα θα φαίνονται πιο πολύ στο άσπρο. Απ' την άλλη η αντίθεση του άσπρου χρώματος με τα μαύρα πλαϊνά πλήκτρα φαίνεται όμορφη!

για μενα αν και δεν εχω το κινητο (το εχω δει live ομως)

1)κιτρινο (off για σενα)

2)μπλε (δεν νομιζω οτι εχει ερθει εδω)

3)ασπρο

4)κοκκινο

5)γκρι

6)μαυρο

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Μετονομάζεις τα αρχεία από pdf σε ics ( τα άλλαξα για να μπορώ να τα ανεβάσω ).

Μετά τα περνάς από την εισαγωγή σε νεο ή σε υπάρχον ημερολόγιο στο windows calendar.

Επειδή βλέπω στα αρχεία των εορτών ότι σχεδόν όλοι κατέβασαν το πρώτο και όχι τα άλλα δυο, θέλω να σας πώ ότι χρειάζονται όλα τα αρχεία.

Για το μπλε ( κυανό ) που γράφετε, υπάρχει σε skroutzομάγαζο.. :D

Ποιό είναι αυτό???

Να ρωτήσω κάτι άλλο: ποιό χρώμα σας φαίνεται καλύτερο? (εκτός απο το κίτρινο, sorry γι' αυτούς που το έχουν αλλά δεν θα έπαιρνα ποτέ κίτρινο κινητό). Εχω δεί άπειρα βίντεο στο άσπρο χρώμα που τείνω να καταλήξω (έχω χρόνο ακόμα μέχρι να πέσει λίγο ακόμα η τιμούλα) αλλά φοβάμαι ότι επειδή δεν θέλω να πάρω θήκη ότι τυχόν χτυπήματα θα φαίνονται πιο πολύ στο άσπρο. Απ' την άλλη η αντίθεση του άσπρου χρώματος με τα μαύρα πλαϊνά πλήκτρα φαίνεται όμορφη!

Κόκκινο με τρέλα :p

Ποιό είναι αυτό???

Το έψαξα και τώρα, αλλά δεν υπάρχει... Μέχρι χτες, κατά τις 12 περίπου, πρέπει να είχε η cosmodata... Καλά, από ένα τεμάχιο φέρνουν; :confused:

Ένα ματ γκρίζο 920 ή ένα 820 με 2 καπάκια, ματ μαύρο και κυανό... :O

Huawei Nova 5T

Πολυ καλα νεα:

http://www.wpcentral.com/exclusive-look-nokia-double-tap-awake-clock-lumia-920

Η ΝΟΚΙΑ κανει τα παντα για να πετυχουν τα Lumia και το αποδυκνυει εμπρακτα. Δυο feature που προσωπικα τα θεωρω top και λειπανε απο τα Lumia. Φανταζομαι οτι εκτος απο το 920 που φαινεται σε αυτο το βιντεο, θα τα δουμε τουλαχιστον και στο 820 και ισως και στα οικονομικοτερα μοντελα. Αυτα τα 2 μαζι με το FM Radio που πλεον ειναι θεμα χρονου να το δωσει η MSFT, για εμενα προσωπικα το λειτουργικο γινεται σχεδον πληρες (παντα για τις δικες μου αναγκες).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...