Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι πραγματικα κοφτε το και μολις πηρα κινητο. :p
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά, έχω ταπεινωθεί απ ολους. Είμαι η ντροπή του 920.....:)

Screenshots και από μένα

Ποια εφαρμογή είναι αυτη στη δεύτερη φωτογραφία με το play που εκπέμπει?

Μα καλά, κανένας δε χρησιμοποιεί το Facebook for wp8??? Νομίζω πως είναι μακράν το καλύτερο....

Για όποιον ενδιαφέρεται, με την εφαρμογή "tiles" μπορείτε να δημιουργήσετε tile με φωτογραφία ή οτι αλλο θέλετε. Ίσως αργοτερα φτιάξω κάτι για να κλείσω κάποια στόματα εδώ που μου την είπαν για τα skreenshots....:) Αν και δεν με χαλάνε τα απλα μονόχρωμα πλακάκια.....;)

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλά, έχω ταπεινωθεί απ ολους. Είμαι η ντροπή του 920.....:)

Ποια εφαρμογή είναι αυτη στη δεύτερη φωτογραφία με το play που εκπέμπει?

Μα καλά, κανένας δε χρησιμοποιεί το Facebook for wp8??? Νομίζω πως είναι μακράν το καλύτερο....

Για όποιον ενδιαφέρεται, με την εφαρμογή "tiles" μπορείτε να δημιουργήσετε tile με φωτογραφία ή οτι αλλο θέλετε. Ίσως αργοτερα φτιάξω κάτι για να κλείσω κάποια στόματα εδώ που μου την είπαν για τα skreenshots....:) Αν και δεν με χαλάνε τα απλα μονόχρωμα πλακάκια.....;)

Το Nokia play to είναι. Το χα κατεβάσει από beta labs αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα βέβαια είναι μόνο στα αγγλικά.

Το "facebook for WP8" χρησιμοποιώ. Η καλύτερη νομίζω.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Το Nokia play to είναι. Το χα κατεβάσει από beta labs αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα βέβαια είναι μόνο στα αγγλικά.

Το "facebook for WP8" χρησιμοποιώ. Η καλύτερη νομίζω.

beta labs??? Υπάρχει για wp??? Μπορείς να μου δωσεις πληροφορίες?

Το play to παίζει κανονικά?

beta labs??? Υπάρχει για wp??? Μπορείς να μου δωσεις πληροφορίες?

Το play to παίζει κανονικά?

Υπάρχει κανονικά.

http://betalabs.nokia.com/trials/play-to-for-wp8

Μια χαρά δουλεύει.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα περιμένω πως και πως να βγει στις 26 να πάω να το αγοράσω λοιπόν έχω 2 ερώτησης

1.Όταν με καλεί κάποιος μπορώ να γυρίσω το κινητό ανάποδα με την οθόνη προς τα κάτω και να γίνει σιγάσει του ήχου κλήσης?

2.Στην καρτέλα επαφές βάζει μαζί και τις επαφές με τα τηλεφωνα και τις επαφές από το facebook δηλαδή όλα μαζί η τα έχει ξεχωριστά σε διαφορετική καρτέλα?

spacer.png

Καλησπέρα σε όλη την παρέα περιμένω πως και πως να βγει στις 26 να πάω να το αγοράσω λοιπόν έχω 2 ερώτησης

1.Όταν με καλεί κάποιος μπορώ να γυρίσω το κινητό ανάποδα με την οθόνη προς τα κάτω και να γίνει σιγάσει του ήχου κλήσης?

2.Στην καρτέλα επαφές βάζει μαζί και τις επαφές με τα τηλεφωνα και τις επαφές από το facebook δηλαδή όλα μαζί η τα έχει ξεχωριστά σε διαφορετική καρτέλα?

1) Δεν ισχύει αυτό. Αυτό που θες γίνεται πατώντας μια φορά το πλήκτρο που αυξομειώνεις την ένταση.

2) Οι επαφές είναι ενοποιημένες. Βασικά συγχρονίζεις με outlook και ότι επαφές έχεις εκεί, περνάνε και στο τηλέφωνο. Αν βάλεις ξεχωριστά τις επαφές του fb πάλι μπαίνουν στις επαφές, αλλά όπως και να χει μπορείς να τις φιλτράρεις να μην φαίνονται. Το καλό είναι ότι μπορείς να ενοποιήσεις επαφές και να μπορείς από μια επαφή να βλέπεις και fb και τα υπόλοιπα στοιχεία. Προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ.

1) Δεν ισχύει αυτό. Αυτό που θες γίνεται πατώντας μια φορά το πλήκτρο που αυξομειώνεις την ένταση.

2) Οι επαφές είναι ενοποιημένες. Βασικά συγχρονίζεις με outlook και ότι επαφές έχεις εκεί, περνάνε και στο τηλέφωνο. Αν βάλεις ξεχωριστά τις επαφές του fb πάλι μπαίνουν στις επαφές, αλλά όπως και να χει μπορείς να τις φιλτράρεις να μην φαίνονται. Το καλό είναι ότι μπορείς να ενοποιήσεις επαφές και να μπορείς από μια επαφή να βλέπεις και fb και τα υπόλοιπα στοιχεία. Προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ.

Το θέμα είναι αν έχω 50 επαφές στο facebook και άλλες 40 επαφές με τηλεφωνα άντε να βρείς στην ανάγκη ένα τηλέφωνο να πάρεις από την άλλη πχ έχω μια επαφή που λέγεται αντρέας και τον έχω περάσει στο κινητό με το τηλέφωνο του στο facebook δεν έχει αυτό το όνομα αλλα έχει ένα άλλο σαν παρατσούκλι ας το πούμε εκεί τι γίνετε?

spacer.png

Ρε παιδιά... Δε μου απαντήσατε.. Υπάρχει τρόπος μέσα απο το 920 να ακουσεις web radio..?? Ή αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα...

Ρε παιδιά... Δε μου απαντήσατε.. Υπάρχει τρόπος μέσα απο το 920 να ακουσεις web radio..?? Ή αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα...

υπάρχει το tunein radio και έχει και ελληνικούς σταθμούς μπόλικους

spacer.png

Υπάρχει κανονικά.

http://betalabs.nokia.com/trials/play-to-for-wp8

Μια χαρά δουλεύει.

Που είσαι κρυμμένος τόσο καιρό?????

Το είχα ψάξει πριν κάποιες βδομαδες αλλα δεν υπήρχε. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το βάλω στις προτεινόμενες εφαρμογές που πολυ κακως δεν έβαλες... Θα σε μαλώσω...χαχα

να 'καλά

υγ μήπως υπάρχει και Τ9 γιατι αυτα που βρήκα είναι χάλια....

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Εγώ χρησιμοποιώ webradio gr γιατι εχει κάποιον τοπικό συγκεκριμένη που με ενδιαφέρει. Όπως είπε και κάποιος άλλος, το 920 εχει hardware ράδιο για fm και θα το λειτουργήσει με κάποιο μελλοντικό update...;)

Edited by montoya_42

Το θέμα είναι αν έχω 50 επαφές στο facebook και άλλες 40 επαφές με τηλεφωνα άντε να βρείς στην ανάγκη ένα τηλέφωνο να πάρεις από την άλλη πχ έχω μια επαφή που λέγεται αντρέας και τον έχω περάσει στο κινητό με το τηλέφωνο του στο facebook δεν έχει αυτό το όνομα αλλα έχει ένα άλλο σαν παρατσούκλι ας το πούμε εκεί τι γίνετε?

Θα περάσεις τις επαφές από την άλλη συσκευή. Μετά με τον συγχρονισμό του λογαριασμού θα περάσουν όλες οι επαφές σαν αχταρμάς σε τηλέφωνο και outlook. Απο κει και πέρα κάθεσαι και ενοποιείς όποιες θες. Κι εγώεπειδή ήρθα από άλλη πλατφόρμα, στην αρχή μου πήρε χρόνο να φτιάξω τις επαφές όπως ήθελα, αλλά όταν το κανα με βόλεψε απίστευτα!! Άλλωστε μια φορά μόνο το κάνεις αυτό κι έχεις τις επαφές σου στον λογαριασμό outlook.

Χρήσιμο tip: Σε κάθε τηλεφωνικό νούμερο έχω προσθέσει τον κωδικό της χώρας (+30 για Ελλάδα) ώστε αν θέλω να κάνω κλήση από skype να μην χρειάζεται να πληκτρολογώ νούμερα

Υπάρχουν κάμποσες εφαρμογές στο store.

Που είσαι κρυμμένος τόσο καιρό?????

Το είχα ψάξει πριν κάποιες βδομαδες αλλα δεν υπήρχε. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το βάλω στις προτεινόμενες εφαρμογές που πολυ κακως δεν έβαλες... Θα σε μαλώσω...χαχα

να 'καλά

υγ μήπως υπάρχει και Τ9 γιατι αυτα που βρήκα είναι χάλια....

Κρυμμένος στον μικρόκοσμο του 3% των WP :lol:

Για Τ9 δεν έχω δει κάτι. Προσωπικά με βολέυει όπως είναι. Στο αγγλικό πληκτρολόγιο σου πετάει πιθανές λέξεις. Άμα το φέρουν και στο ελληνικό πληκτρολόγιο αυτό, θα ναι σούπερ.

Το "the football app" είναι πολύ ωραία εφαρμογή για όποιον τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Έχει λαιβ σκορς, πίνακες με βαθμολογίες, αγωνιστικές, στατιστικά για πολλά πρωταθλήματα κι επίσης λαιβ ειδοποιήσεις για γκολ για ομάδες που σ' ενδιαφέρουν. Φυσικά έχει και για σούπερ λίγδα :p

Edited by Johnious13

Για Τ9 δεν έχω δει κάτι. Προσωπικά με βολέυει όπως είναι. Στο αγγλικό πληκτρολόγιο σου πετάει πιθανές λέξεις. Άμα το φέρουν και στο ελληνικό πληκτρολόγιο αυτό, θα ναι σούπερ

Μα υπάρχει....;)

Απλα θέλω και το Τ9 που αιώνες τώρα χρησιμοποιουσα......:)

Μα υπάρχει....;)

Απλα θέλω και το Τ9 που αιώνες τώρα χρησιμοποιουσα......:)

Τι εννοείς υπάρχει; που υπάρχει;

Και δεν έχω πάρει μυρωδιά τόσο καιρό; :lol::lol:

Βγήκε το πρώτο και μάλιστα το νεώτερο firmware 1308 για Ελλάδα.

Λένε ότι έχει βελτιώσεις στην camera και πρόσθετα στο storage.

Μάλλον αυτά που θα έρθουν Ελλάδα θα έχουν αυτό το firmware.

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/218598-7.htm

Edited by NIKOSXRI

Βγήκε το πρώτο και μάλιστα το νεώτερο firmware 1308 για Ελλάδα.

Λένε ότι έχει βελτιώσεις στην camera και πρόσθετα στο storage.

Μάλλον αυτά που θα έρθουν Ελλάδα θα έχουν αυτό το firmware.

Μολις κατεβαζω την επισημη rom για την αγγλικη συσκευη μου με το νεοτερο firmware.

Για να δουμε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τι εννοείς υπάρχει; που υπάρχει;

Και δεν έχω πάρει μυρωδιά τόσο καιρό; :lol::lol:

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αυτό που λες αλλά όταν γράφεις μηνύματα κλπ, όταν γράφεις μία λέξη, μετά σου βγάζει 4-5 προτεινόμενες.... Αυτό δε λες?

Λοιπον φλασαρα τη συσκευη μου με το νεο επισημο firmware(1232.5957.1308.0004)

Αυτο που παρατηρησα ειναι στα settings-audio μου εμφανιζεται equalizer

The ''Storage Check app'' ακομα δεν μου εχει εμφανιστει-σε παιδια απο εξωτερικο λενε μεσα σε ενα 24ωρο θα σου βγει update στο store οπου και θα εγκατασταθει.

Και επισημα απο Nokia

''Updates for Lumia 920, Lumia 820 and Lumia 620''

http://www.developer.nokia.com/Blogs/Community/2013/03/14/updates-for-lumia-920-lumia-820-and-lumia-620/

''As part of Nokia’s continuous development practice, we will be introducing new software updates for Nokia Lumia 920 and Nokia Lumia 820. This software, version 1232.5957.1308.00xx, includes further performance and stability improvements, enhancements to display stability during a call, and improved automatic display brightness adjustment.

We are starting to deliver the latest software on new Lumia 920, Lumia 820 and Lumia 620 smartphones now. Current users of these smartphones will be receiving the updates to their phones later.''

Edited by alextrela

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αυτό που λες αλλά όταν γράφεις μηνύματα κλπ, όταν γράφεις μία λέξη, μετά σου βγάζει 4-5 προτεινόμενες.... Αυτό δε λες?

Ναι αυτό λέω. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και για το ελληνικό πληκτρολόγιο;

Edit: Ααα το βρήκα!! :p

Λοιπον φλασαρα τη συσκευη μου με το νεο επισημο firmware(1232.5957.1308.0004)

Αυτο που παρατηρησα ειναι στα settings-audio μου εμφανιζεται equalizer

The ''Storage Check app'' ακομα δεν μου εχει εμφανιστει-σε παιδια απο εξωτερικο λενε μεσα σε ενα 24ωρο θα σου βγει update στο store οπου και θα εγκατασταθει.

Παρατήρησες μήπως διορθώθηκε το θέμα με την ρύμιση του μεγαφώνου. Εννοώ η ενιαία ρύθμιση που 'χει.

Ερώτηση: Αν πάρω μπακ απ, φλασάρω και μετά κάνω επαναφορά, οι ρυθμίσειςτων εφαρμογών και τα save στα παιχνίδια επανέρχονται όπως τα χα ή χάνονται; Δεν έχω καμία όρεξη να κάνω πάλι ρυθμίσεις σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά

Edited by Johnious13

Παρατήρησες μήπως διορθώθηκε το θέμα με την ρύμιση του μεγαφώνου. Εννοώ η ενιαία ρύθμιση που 'χει.

Ερώτηση: Αν πάρω μπακ απ, φλασάρω και μετά κάνω επαναφορά, οι ρυθμίσειςτων εφαρμογών και τα save στα παιχνίδια επανέρχονται όπως τα χα ή χάνονται; Δεν έχω καμία όρεξη να κάνω πάλι ρυθμίσεις σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά

Αν εννοεις ξεχωριστη ρυθμιση στο ηχο σε κλησεις/sms και ακροαση μουσικης οχι,τα ιδια ειναι.

Λογικα αν κανεις back-up οι ρυθμισεις των εφαρμογων τις επαναφερεις-δεν το δοκιμασα-τα περασα ολα απο την αρχη-

Τα saves στα παιχνιδια δεν ξερω.

Αυτη ειναι αναβαθμιση απο την Nokia οχι απο τη MS οσον αφορα το λειτουργικο και η ρυθμιση του μεγαφωνου ειναι θεμα λειτουργικου.

Αυτο και αλλες πολλες αλλαγες/προσθηκες θα τις δουμε αργοτερα απο τη ΜS στα 8ρια.

έκανα ενημέρωση λογισμικού αλλα δεν μου έβγαλε κανένα update :(

Θα περιμενεις να σου ερθει επισημα μεσω ΟΤΑ(λογικα μεχρι τελη Μαρτιου-αρχες Απριλιου)

Εγω την φλασαρα την rom.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να αγοράσω το εν λόγω κόσμημα και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Το αγγλικό , γερμανικό, ιταλικό ή γαλλικό μοντέλο είναι συμβατό με το ελληνικό 4G (Vodafone);

Ή όλα εκτός από το αγγλικό..;

Ευχαριστώ.

Edited by mourloz
Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930

Εγώ μια άλλη απορία έχω... Αν αγοράσουμε κινητό από Αμερική, τι παίζει; Συγκεκριμένα, το Cyan αν το πάρεις από Amazon χωρίς συμβόλαιο της ΑΤΤ θα μπορεί να τρέξει εδώ; Έχει φόρους εισαγωγής, φυσικά, αλλά και πάλι φθηνότερα θα βγει...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...