Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οντως και οι φακελοι ειναι κατι που θελω, και οταν πρωτοπηγα σε ανδροιδ ξενερωσα πολυ που δεν ηταν οπως τα νοκια..παρολα αυτα τους χρειαζομαι..ριχνω πολυ πραμα μεσα,μουσικη, αρχεια, excel, κτλ.

Κοίτα κι εγώ έχω σχετικά πολύ πράγμα μέσα. Τα έχω βάλει με φακέλους. Για παράδειγμα στην μουσική έχω 6 φακέλους. Αυτά τα κάνεις με το pc και από εκεί τους βλέπεις κιόλας (mass storage). Απλά δεν μπορείς να δεις τους φακέλους στο τηλέφωνο. Βλέπεις όλα τα τραγούδια μαζί. Και βέβαια δεν μπορείς να παίξεις τα τραγούδια ανά φάκελο. Αυτό είναι ένα μείον για μένα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίτα κι εγώ έχω σχετικά πολύ πράγμα μέσα. Τα έχω βάλει με φακέλους. Για παράδειγμα στην μουσική έχω 6 φακέλους. Αυτά τα κάνεις με το pc και από εκεί τους βλέπεις κιόλας (mass storage). Απλά δεν μπορείς να δεις τους φακέλους στο τηλέφωνο. Βλέπεις όλα τα τραγούδια μαζί. Και βέβαια δεν μπορείς να παίξεις τα τραγούδια ανά φάκελο. Αυτό είναι ένα μείον για μένα.

αυτος ειναι ο λογος που θελω φακελους, συν οτι μετα απο καθε εκδρομη τους θελω μεσα στο κινητο αλλα τους φτιαχνω σε φακελους για να ξερω τι ειναι που και οχι χυμα ολες στον φακελο της καμερας. παλια τις εσβηνα αφου τις περνουσα υπολογιστη αλλα θελω να τις εχω και εκει. Θα παρακολουθω τις βελτιωσεις απο εδω για να δω τις προσθηκες πριν καταληξω..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αυτος ειναι ο λογος που θελω φακελους, συν οτι μετα απο καθε εκδρομη τους θελω μεσα στο κινητο αλλα τους φτιαχνω σε φακελους για να ξερω τι ειναι που και οχι χυμα ολες στον φακελο της καμερας. παλια τις εσβηνα αφου τις περνουσα υπολογιστη αλλα θελω να τις εχω και εκει. Θα παρακολουθω τις βελτιωσεις απο εδω για να δω τις προσθηκες πριν καταληξω..

Στις φωτογραφίες μπορείς να έχεις κανονικά φακέλους. Τους βλέπει κανονικά. Στα έγγραφα και στη μουσική δεν τους βλέπει. Λογικά θα το δούμε σε update ελπίζω.

Όσο για την κάμερα, δεν την λες άσχημη τη μέρα, απλά δεν είναι κάτι που ξεχωρίζει. Το Ν8 έβγαζε πολύ καλύτερες φώτος, αλλά τη νύχτα δείχνει τα δόντια του.

Προσωπικά αυτά που λείπουν σε μένα είναι το led notification και η μη ανεξάρτητη ρύθμιση του μεγαφώνου. (όχι πολύ, αλλά μ ενοχλεί λίγο). Το κέντρο ειδοποιήσεων ούτε καν μου φαίνεται η απουσία του.

Στα της εμφάνησης τώρα, όλοι το λένε βαρετό. Συμφωνώ!! είναι βαρετό αν το αφήσεις όπως το ανοίξεις απ' το κουτί του!! Όταν βάλεις τις εφαρμογές που θες στην αρχική οθόνη είτε από παιχνίδια, είτε από εφαρμογές με live tiles που αλλάζουν εικονίδια και σου προσφέρουν live περιεχόμενο, τότε το λειτουργικό μεταμορφώνεται από ένα ασχημόπαπο σ' έναν πανέμορφο κύκνο. Κι εκτός αυτού αλλάζει μόνο του εμφάνιση συνέχεια. Από αυτούς που κατηγορούν την εμφάνισή τους, οι πιο πολλοί από αυτούς δεν το έχουν δοκιμάσει σοβαρά πιστεύω.

Επίσης αυτό που λατρέυω είναι η δομή των επαφών που βλέπεις live περιεχόμενο από τα κοινωνικά δίκτυα κάθε επαφής.

Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή που το πήρα, το αντίθετο μάλιστα

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή που το πήρα, το αντίθετο μάλιστα

Ναι αλλά δεν το γραφεις πιο συχνά και νόμιζα πως ειμαι μόνος μου σ' αυτη τη γη....:)

Θα ανεβάσω μερικα screenshots απο τα "βαρετά" πλακάκια....

Ναι αλλά δεν το γραφεις πιο συχνά και νόμιζα πως ειμαι μόνος μου σ' αυτη τη γη....:)

Θα ανεβάσω μερικα screenshots απο τα "βαρετά" πλακάκια....

Πλάκα μου κάνεις, τι να το λέω...Σαν να μιλάς σε τοίχο νιώθω μερικές φορές εδώ...

Βλέπω τώρα σε κάτι άλλα θέματα τι λένε πάλι και θέλω να συμμετέχω, αλλά ξανασκέφτομαι αξίζει τον κόπο;;;

Επίσης κάτι που δεν ανέφερα πριν για τα live tiles είναι ότι είναι έτη φωτός πιο μπροστά από τα widgets με μόνη εξαίρεση αυτά που ανοιγοκλείνεις bt, wifi κτλ και τέλος να αναφέρω ότι είναι εκπληκτικό το panorama style που έχουν οι εφαρμογές και τις κάνει πανέμορφες

Πλάκα μου κάνεις, τι να το λέω...Σαν να μιλάς σε τοίχο νιώθω μερικές φορές εδώ...

Βλέπω τώρα σε κάτι άλλα θέματα τι λένε πάλι και θέλω να συμμετέχω, αλλά ξανασκέφτομαι αξίζει τον κόπο;;;

Ξέρεις πόσες φορές είπα οτι τα παρατάω, δεν μπορώ άλλο. Ας πούμε οτι τους κατέβει. Μετά κοιτάω ξανά τα ποσταρισματα και βλεπω ότι η εικόνα που μένει είναι οτι τα 8ρια είναι απαράδεκτα. Δεν πρέπει κάποιος που ψάχνετε να δει και την αλλη όψη. Αν διαβαζει κατεβατά για το πόσο "απαράδεκτο" λειτουργικό είναι, χωρίς να του λέει κάποιος τα θετικά, τι συμπεράσματα θα βγαλει? Δεν πρέπει να ξέρει????

Ξέρεις πόσες φορές είπα οτι τα παρατάω, δεν μπορώ άλλο. Ας πούμε οτι τους κατέβει. Μετά κοιτάω ξανά τα ποσταρισματα και βλεπω ότι η εικόνα που μένει είναι οτι τα 8ρια είναι απαράδεκτα. Δεν πρέπει κάποιος που ψάχνετε να δει και την αλλη όψη. Αν διαβαζει κατεβατά για το πόσο "απαράδεκτο" λειτουργικό είναι, χωρίς να του λέει κάποιος τα θετικά, τι συμπεράσματα θα βγαλει? Δεν πρέπει να ξέρει????

Δεν έχεις άδικο σε αυτό αλλά λογικά όποιος ενδιαφέρεται για συσκευή θα μπει κατ ευθειαν στο αντίστοιχο νήμα.

Στην τελική να προσπαθήσει η MS να προσελκύσει πελάτες. Εγώ και λογικά όλοι μας, αγοράσαμε την συσκευή γιατί μας άρεσε και όχι γιατί είναι η νούμερο 1 σε πωλήσεις. Θα κάνω μια προσπάθεια να πετάγομαι κι εγώ που και που :lol:

Το διαλύσαμε το θέμα του 920 :p

Μα τι λετε ολοι σχεδον που ειμαστε εδω τα καλυτερα δε λεμε?

Για να πω και ενα 'οχι τοσο καλυτερο' :-Ρ αυτο που λετε για τους φακελους εννοειτε και για τις εφαρμογες? Εχω κατεβασει τοσα και τοσα και για να πας στο τερμα της λιστας περναει μισαωρο που λεει ο λογος!

Και μου τη σπαει τρελλα που βγαζει τα γραμματα μετα απο εναν αριθμο εφαρμογων αν και κατανοω τη χρησιμοτητα τους.

Ρε παιδιά, τελικά απ' οτι φαίνεται ειναι επισημο οτι στις 26 φτάνει το κινητό στην Ελλάδα!! Λογικά κάποια εταιρεία κινητής θα το έχει νωρίτερα απο τις υπόλοιπες!! Ας ευχηθούμε οτι θα ειναι ο δικός μου πάροχος... Απο 'κει και πέρα... Τι εννοείτε όταν λέτε οτι δεν εχει notification center...?? Τα εικονιδια και καλά, που σου δείχνει οτι έχεις μηνυμα ή αναπάντητη όσην ώρα ειναι σε κατάσταση αναμονής;;; Γιατί μπερδεύομαι...

Δεύτερον: Ξέρει κανείς αν μπορείς να αναπαράγεις web radio απο το κινητό..; ΑΦου δηλαδη δεν έχει FM...

Edited by impreza_sti

Ρε παιδιά, τελικά απ' οτι φαίνεται ειναι επισημο οτι στις 26 φτάνει το κινητό στην Ελλάδα!! Λογικά κάποια εταιρεία κινητής θα το έχει νωρίτερα απο τις υπόλοιπες!! Ας ευχηθούμε οτι θα ειναι ο δικός μου πάροχος... Απο 'κει και πέρα... Τι εννοείτε όταν λέτε οτι δεν εχει notification center...?? Τα εικονιδια και καλά, που σου δείχνει οτι έχεις μηνυμα ή αναπάντητη όσην ώρα ειναι σε κατάσταση αναμονής;;; Γιατί μπερδεύομαι...

Δεύτερον: Ξέρει κανείς αν μπορείς να αναπαράγεις web radio απο το κινητό..; ΑΦου δηλαδη δεν έχει FM...

Παστίλιες... Εσύ τις παίρνεις και κάποιων τα κινητά, αρχίζουν να δουλεύουν!

Το κάθε tile σου λέει αν έχεις κάποιο μύνημα ή κλήση ή email κτλ. Απλά δεν έχει κάτι αντίστοιχο με Symbian και android που σέρνεις με το δάχτυλο από πάνω προς τα κάτω και βλέπεις μαζεμένα τι ειδοποιήσεις έχεις. Αλλά δεν μας λείπει και ιδιαίτερα

Μερικά screenshots απο το 920.

Είναι βαρετά και μονότονα?

[ATTACH]30861[/ATTACH]

[ATTACH]30862[/ATTACH]

και αυτά....

Και ένα τελευταίο....

Περιμένω τα δικά σας

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα

Edited by impreza_sti

Μερικά screenshots απο το 920.

Είναι βαρετά και μονότονα?

χωρίς όρεξη για αντιπαράθεση, προσωπικά τα βρίσκω όντως μονότονα

τα περισσότερα είναι τα εικονίδια των εφαρμογών

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

βασικα ειναι live tile δηλαδη καθε εικονιδιο εχει κωδικα απο πισω που αλαζει αναλογα με ειδοποιησεις η λειτουργιεσ, δεν ειναι απλα εικονιδια

βασικα ειναι live tile δηλαδη καθε εικονιδιο εχει κωδικα απο πισω που αλαζει αναλογα με ειδοποιησεις η λειτουργιεσ, δεν ειναι απλα εικονιδια

το γνωρίζω αυτό, αλλά στις συγκεκριμένες φώτο δεν βλέπω κάποια "live tiles" πλην 2-3

Γούστα είναι αυτά. Σεβαστή η άποψή σου;)

http://www.brandchannel.com/home/image.axd?picture=2012%2F6%2Fwindows_phone_8_reveal_062012.jpg

κάπως καλύτερα :)

το γνωρίζω αυτό, αλλά στις συγκεκριμένες φώτο δεν βλέπω κάποια "live tiles" πλην 2-3

Βασικά έχω σβήσει τις ειδοποιήσεις ημερολογίου και τα γενέθλια που έβγαζε Foto. Άλλωστε κι εγώ είμαι ακόμη στο ψάξιμο....

http://www.brandchannel.com/home/image.axd?picture=2012%2F6%2Fwindows_phone_8_reveal_062012.jpg

Πανικόοοοος

Έχεις βάλει και επαφές που παρακολουθείς?

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα

Edited by impreza_sti

Έλα, Μοντόγια, σε έσβησε:p Αυτά είναι πράγματι πολύ ωραία στημένα.

Επίσης, μου αρέσει πάρα πολύ η αντίθεση των χρωμάτων στα wp, και τα πιο φθηνά που έχω δει φαίνονται πολύ καθαρά.

Ένας τύπος που πέτυχα στον στρατό ( ο μοναδικός με wp ) είχε ενώσει πλακάκια κι είχε φτιάξει κανονικές φωτό στην αρχική οθόνη. Πώς το είχε κάνει δεν ξέρω...

Θυμήστε μου με ποιό συνδυασμό πλήκτρων τραβάω στιγμιότυπα οθόνης

Press the power key and the start key

at the same time.

Edited by SharkGr
Lumia 950 XL

Έλα, Μοντόγια, σε έσβησε:p

Αυτό δεν θα περάσει έτσι......:lol:

Έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές για να φτιάχνεις tiles αλλά δεν τις δοκίμασα καν. Αυτές πρέπει να έχει αυτός ο μοναδικός ένστολος με wp......:D

Παστίλιες... Εσύ τις παίρνεις και κάποιων τα κινητά, αρχίζουν να δουλεύουν!

Χαχαχαχαχαχαχα :lol: :rotfl:

Ρε παιδιά, μην το κάνετε αυτό με τις homescreens... Θα μας κάνετε πάλι να μπαίνουμε σε έξοδα για ένα γκρίζο, ματ 920.... :love: Η ένα 820, λόγω του πιο τετραγώνου της συσκευής..

Huawei Nova 5T

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...