Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη δεν ειναι ευκολο να απαντησουμε για τα τηλ απο ολες τις χωρες θα προτεινα να περιμενετε μεχρι την αμπερ και μετα αν δεν εχει ακομη το 4g (που μου φαινεται απιθανο) να βαλετε μια γερμανικη που το εχει σιγουρα

Αμπερ ουτως η αλλως θα παρουν ολα τα τηλ ..!!!

Επισης βεβαιωθειτε οτι εχετε ενεργοποιησει απο τον παροχο το 4g (δεν γινεται αυτοματα)

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια καποια σελιδα οπου μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το τηλεφωνο?το imei.info δεν μου δειχνει καθως τελειωσε το χρημα στην paypal

πω πω ειναι παλι ελβετικο ακριβως απο την ιδια παρτιδα(ιδιο product code ολα ιδια) που ηταν και το προηγουμενο ελαττωματικο μου (καμμενο pixel)...για να δουμε με το μωρο μου

Καταρχην εχεις 4g ενεργοποιημενο απο τον παροχο (vodafon cosmote) ??

Αν ναι τοτε στα σημεια που εχει σημα 4g θα δεις επανω το H+ που ειναι το ιδιο !!!

Στο πρωτο μου τηλεφωνο που σταλθηκε για doa οσο το ειχα (ελβετικο unbrand) ειχε στις επιλογες 2G,3G,4G...εγω επελεγα 3G (εχω κοσμοτε) και μου εδειχνε και H και H+ οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι το ιδιο το H+ με το 4G..αλλιως δεν εξηγειται

Για πολλοστή φορά

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by impreza_sti

Μια απορία παιδιά, η αναβάθμιση Amber έχει έρθει στα Ελληνικά Lumia; Το 920 από Σουηδία νομίζω ενός φίλου την πήρε χθες το βράδυ.

παιδια καποια σελιδα οπου μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το τηλεφωνο?το imei.info δεν μου δειχνει καθως τελειωσε το χρημα στην paypal

Στο πρωτο μου τηλεφωνο που σταλθηκε για doa οσο το ειχα (ελβετικο unbrand) ειχε στις επιλογες 2G,3G,4G...εγω επελεγα 3G (εχω κοσμοτε) και μου εδειχνε και H και H+ οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι το ιδιο το H+ με το 4G..αλλιως δεν εξηγειται

Βασικά γράφει στο κουτί από ποια χώρα είναι.

Το H και Η+ δεν είναι 4G. Θα σου βγάλει ένδειξη 4G ή LTE ή L

Μια απορία παιδιά, η αναβάθμιση Amber έχει έρθει στα Ελληνικά Lumia; Το 920 από Σουηδία νομίζω ενός φίλου την πήρε χθες το βράδυ.

Όχι ακόμα. Από μέρα σε μέρα θα σκάσει μύτη.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα σας παρακολουθώ για να μάθω. :shifty:

Μπορείς να βλέπεις από εδώ:

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Αν εννοουσες να βαλεις το update οχι δεν μπορεις ... δεν θα στο δειχνει ...

Η απαντηση του cruster ηταν για να φλασαρεις νεα ΡΟΜ ...

Θα σου ελεγα να περιμενεις αφου ειναι θεμα 2-3 ημερων πια

Τι διάφορες έχει η έκδοση της Cosmote με την Country variant?

(Πέρα απο τα logo, ringtone κ.τ.λ.)

Εγώ πού έχω Wind αριθμό αλλά το λογισμικό Cosmote, τι με συμφέρει να πάρω το update της Cosmote ή να του βάλω την Country variant?

P.S.: Πάντως και τώρα πριν το update το Cosmote Lumia 920 που έχω, παρότι έχω νούμερο Wind, μου βγάζει κανονικά τρεις επιλογές 2G, 3G αλλά και 4G.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι διάφορες έχει η έκδοση της Cosmote με την Country variant?

(Πέρα απο τα logo, ringtone κ.τ.λ.)

Εγώ πού έχω Wind αριθμό αλλά το λογισμικό Cosmote, τι με συμφέρει να πάρω το update της Cosmote ή να του βάλω την Country variant?

P.S.: Πάντως και τώρα πριν το update το Cosmote Lumia 920 που έχω, παρότι έχω νούμερο Wind, μου βγάζει κανονικά τρεις επιλογές 2G, 3G αλλά και 4G.

Εμενα που ειναι γερμανικο ..πριν κανω την ενεργοποιηση του 4G απο την voda δεν εδειχνει Η+

μετα την ενεργοποιηση δειχνει Η+ ...δεν εχει ομως 4g στις επιλογες !!!

Η ταχυτητα που παιρνω με Η+ ειναι ομως για 4G ??? .. μυστηρια πραγματα !!!

Edited by colossus_r

Εμενα που ειναι γερμανικο ..πριν κανω την ενεργοποιηση του 4G απο την voda δεν εδειχνει Η+

Το Η+ δεν είναι 4g!!!Είναι χαμηλότερη ταχύτητα!Πρέπει να και το ανάλογο λογισμικό ώστε να σου βγάζει την επιλογή στις ρυθμίσεις!!Σ'εμένα έχει επιλογή για 2g 3g και 4g!!

Και σε εμένα βγάζει πολλές φορές H+ με Wind.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσοι εχετε και το 4g στις ρυθμισεις τι ΡΟΜ εχετε ?

Ειναι κανενας με γερμανικο που εχει και 4g στις ρυθμισεις ?

πηρα ενα 920 το οποιο ειναι φλασαρισμενο με amber rm821-eu-croatian-511. με αποτελεσμα στους χαρτες να μου βγαζει καποια μενου στα κροατικα ενω εχω επιλεξει ελληνικα παντου στο κινητο. μπορω να του φλασαρω αλλη ρομ?..

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Το ξέρω, αλλά αυτό ίσως καθυστερήσει να ενημερωθεί. Εσείς θα το αναφέρετε αμέσως. :)

Έγω φλάσαρα γερμανικό firmware όταν έβαλα το amber αρχές του μήνα που είχε βγεί για δυο μέρες στους servers της nokia και μου έχει επιλογές 2g,3g και 4g. Και παρατήρησα μεγαλύτερες ταχύτητες downloading και uploading με το amber! Δεν ξέρω αν οφείλεται στο amber ή αν βελτίωσε το 4g η cosmote εδώ στα Γιάννενα (προσωπικά πιστεύω ότι οφείλεται στο amber) αλλά σε σύγκριση με speedtests που είχα κάνει πριν την amber και με γερμανικό και με ισπανικό firmware που είχα βάλει, τώρα υπάρχει μεγάλη διαφορά!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έγω φλάσαρα γερμανικό firmware όταν έβαλα το amber αρχές του μήνα που είχε βγεί για δυο μέρες στους servers της nokia και μου έχει επιλογές 2g,3g και 4g. Και παρατήρησα μεγαλύτερες ταχύτητες downloading και uploading με το amber! Δεν ξέρω αν οφείλεται στο amber ή αν βελτίωσε το 4g η cosmote εδώ στα Γιάννενα (προσωπικά πιστεύω ότι οφείλεται στο amber) αλλά σε σύγκριση με speedtests που είχα κάνει πριν την amber και με γερμανικό και με ισπανικό firmware που είχα βάλει, τώρα υπάρχει μεγάλη διαφορά!

Γερμανικο ποιο εχεις ... το Country variant, Τ-Μob η Voda ... με τι κωδικο ?

εγω με το country var δεν εχω 4g στις επιλογες

Εγώ έχω γερμανικό unbranded κι έχω 4G, αλλά μόνο στις ρυθμίσεις δυστυχώς....Σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφερα να πιάσω 4G κι αυτό ήταν τραγικό.

Όχι μόνο δεν βελτιώθηκε το σήμα αλλά τον τελευταίο μήνα από καμπάνα H+ στο σπίτι, τώρα πιάνω με το ζόρι 3G...

Εγώ έχω γερμανικό unbranded κι έχω 4G, αλλά μόνο στις ρυθμίσεις δυστυχώς....Σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφερα να πιάσω 4G κι αυτό ήταν τραγικό.

Όχι μόνο δεν βελτιώθηκε το σήμα αλλά τον τελευταίο μήνα από καμπάνα H+ στο σπίτι, τώρα πιάνω με το ζόρι 3G...

Αν εχεις την καλωσυνη πες μου λιγο τον κωδικο σου

Γερμανικο ποιο εχεις ... το Country variant, Τ-Μob η Voda ... με τι κωδικο ?

εγω με το country var δεν εχω 4g στις επιλογες

RM-821_CV_DE_VAR270761_Yellow

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

πηρα ενα 920 το οποιο ειναι φλασαρισμενο με amber rm821-eu-croatian-511. με αποτελεσμα στους χαρτες να μου βγαζει καποια μενου στα κροατικα ενω εχω επιλεξει ελληνικα παντου στο κινητο. μπορω να του φλασαρω αλλη ρομ?..

ετρεξα το care suite και μου βγαζει διαθεσιμη για κατεβασμα αυτη RM 821 VAR EU ADRIATIC AV BLACK

την κατεβαζω?...

edit παλι την ιδια περασε..υπαρχει ρε παιδια τροπος να περασω ελληνικη?..το product code ειναι 059R7Z0

Edited by duende

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

RM-821_eu_greece_545

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Colossus_r

Εδω είναι όλα τα γερμανικά firmwares και τα product codes τους για όλα τα χρώματα που προφανώς έχουν και 4g (λέω προφανώς γιατί για να έχει το κίτρινο δεν νομίζω να μην έχουν τα υπόλοιπα χρώματα):

RM-821_CV_DE_VAR270761_Grey 059S250

RM-821_CV_DE_VAR270761_Black 059Q9L7

RM-821_CV_DE_VAR270761_White 059Q9L9

RM-821_CV_DE_VAR270761_Red 059Q9M0

RM-821_CV_DE_VAR270761_Cyan 059S247

RM-821_CV_DE_VAR270761_Yellow 059Q9M1

Έχεις κάποιο από αυτά;

RM-821_CV_DE_VAR270761_Yellow

Σορρυ εννουσα ταυτο που γραφει στις Ρυθμισεις/Πληροφοριες/Περισσοτερες

Αριθμος Αναθεωρ.Υλικολογισμικου ..εμενα λεει

1232.5957.1308.0001 που συμφωνα με αυτο ειναι γερμανικο Country variαnt

αλλα στο πληροφοριες της Νοκια λεει RM-821_eu_greece_487

Edited by colossus_r

Αυτό που λες είναι η έκδοση firmware, δεν έχει σχέση με το ποιανού είναι. Κοίτα το product code. Εγώ έχω αυτό: 059Q9L7

Εμένα το κουτί λέει χώρα προέλευσης Δανία και τώρα μετά το φλασάρισμα με την amber ο Αριθμος Αναθεωρ.Υλικολογισμικου μου λεει Φινλανδία! Όταν το πήρα είχε κανονικά δανέζικο firmware! Δεν ξέρω κατα πόσο μένει ίδιος αυτός ο αριθμός μετά από φλασάρισμα πάντως!

Αυτό που λες είναι η έκδοση firmware, δεν έχει σχέση με το ποιανού είναι. Κοίτα το product code. Εγώ έχω αυτό: 059Q9L7

Εμενα στην θηκη της σιμ δεν εχει τιποτα ..απο που αλλου το βλεπεις το product code ?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...