apollodelphi Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 εμένα μου δουλευει άψογα και το viber και το what'sapp προτιμώ. Και εγώ το δεύτερο τι εννοείς για το fb δοκίμασες το νέα beta έκδοση που έχει βελτιωθεί; βεβαια δεν ξέρω αν συνεχίζεται η στήριξη σε 7.8 Οχι δεν εχω δοκιμάσει την beta έκδοση του fb διοτι δεν εχει ερθει στα 7,8 και δεν ξερω αν θα ερθει!Παλεύεται καλύτερα απο το προηγούμενο fb? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ 920 1 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited August 12, 2013 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Λοιπον το τηλεφωνο εν τελει θα το πουλησω,βρηκα αγοραστη απο το να κατσω να μπλεκω με DOA και μπλα μπλα 2 λογια μιας και εκανα την μεταβαση μετα απο 2,5 χρονια με το iphone 4,(τα συμπερασματα μου προκυπτουν απο διαστημα 3 μερων) ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΤΙΚΑ -στιβαρη,πανεμορφη,κυρτωμα του γυαλιου πανω στο πολυκαρβονικο πλαστικο φανταστικο -οθονη απιστευτη!!! ΑΡΝΗΤΙΚΑ -το τηλεφωνο καιει και πλεον ειναι γνωστο προβλημα πατηστε στο google lumia 920 overheating και θα παρετε 3 σελιδες με αποτελεσματα επι του θεματος(οχι 3 αποτελεσματα ΑΛΛΑ 3 σελιδες!!) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΤΙΚΑ -εμενα προσωπικα τα live tiles μου αρεσουν και ολη αυτη η απλοτητα με ευχαριστει ΑΡΝΗΤΙΚΑ -ενταξει ηξερα τι παιρνω,ηξερα οτι θα εχω ελλειψεις σε πληθωρα εφαρμογων ΑΛΛΑ θα ειχα τα βασικα! Κι ομως τα βασικα εχουν τοσο μα τοσο κακη υλοποιηση που ακομα και το iphone 4 τρεχει 100 φορες καλυτερα εφαρμογες οπως viber,whats app,facebook,...... Ασχημα UI στις παραπανω εφαρμογες τα οποιοα σε προδιαθετουν για προχειροτητα,notifications βαρανε οπως να ναι και οποτε ναι ναι Πραγματικα υπαρχει προβλημα στην υλοποιηση και τρεξιμο των εφαρμογων μιλαμε τωρα για ενα τηλεφωνο που βγηκε το 2010 να τρεχει καλυτερα εφαρμογες τηλεφωνου του 2012 και λειτουργικου του 2000.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ok, όλα τα σύγχρονα κινητά τα ίδια απότελεσματα βγάζουν στο google..Το θέμα είναι ότι έπεσες σε ελαττωματική (λογικά) συσκευή και απογοητεύτικες. Συμφωνώ αρκετά σε όσα είπες για τα notification που έρχονται όποτε να ναι, για τις εφαρμογές που έχουν κάποια θέματα και για τις ελλείψεις, αλλά έχει άλλα θετικά που δεν έχουν άλλα λειτουργικά. Πιστεύω και γω ότι η ms έχει φτιάξει ένα λειτουργικό κατώτερο των δυνατοτήτων της και σε συνδιασμό με το απαίσιο μάρκετινγκ της Νοκια το κινητό δεν έχει γίνει Νο.1 σε πωλήσεις! Είναι εκπληκτικό και με τα update θα γίνει ακόμη καλύτερο! Άλλωστε από συζητήσεις με κατόχους άλλων συσκευών, ειναι γνωστά τα κολλήματα της Sony, η περιορισμένη "ζωή" των Samsung και η ΜΗ-τελειότητα των iPhone.. Για τους άλλους (με εξαίρεση την Μοτορόλα) δεν ασχολείσαι καν.. Προσωπική μου γνωμη.. :) Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Λοιπον το τηλεφωνο εν τελει θα το πουλησω,βρηκα αγοραστη απο το να κατσω να μπλεκω με DOA και μπλα μπλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ -το τηλεφωνο καιει και πλεον ειναι γνωστο προβλημα πατηστε στο google lumia 920 overheating και θα παρετε 3 σελιδες με αποτελεσματα επι του θεματος(οχι 3 αποτελεσματα ΑΛΛΑ 3 σελιδες!!) .. σε πυροσβεστη το πουλησες? δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαλια τα πραγματα με τις εφαρμογες... ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Παιδια πολλοι απο οσοι το εχουν αναγνωριζουν το θεμα της θερμανσης και πορευονται με αυτο...καποιους δεν τους ενοχλει εμενα ομως με ενοχλει και με προβληματιζει οποτε ας παει στα κομματια σε πυροσβεστη το πουλησες? δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαλια τα πραγματα με τις εφαρμογες... Κι ομως ειναι τουλαχιστον στα βασικα που χρησιμοποιουμε ολοι θελει δουλεια --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα παρακαλούσα να αποφεύγoυμε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιούμε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο μήνυμα μας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλουμε να απαντήσουμε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 13, 2013 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazzil Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Στο δικό μου την πρώτη φορά που το φόρτισα πραγματικά ζεματούσε. Έκτοτε δεν παρουσίασε κάποιο θέμα. Ναι, νιώθεις μια κάποια ζέστη απο πολύωρη χρήση αλλά όχι στο βαθμό που περιγράφεται εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakonman Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Παιδια πολλοι απο οσοι το εχουν αναγνωριζουν το θεμα της θερμανσης και πορευονται με αυτο...καποιους δεν τους ενοχλει εμενα ομως με ενοχλει και με προβληματιζει οποτε ας παει στα κομματια Καλά εκανες και από μένα ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Και στο δικο μου στην αρχή είχε τέτοιο θέμα. Δεν ξέρω πώς μετά απο λίγο διορθώθηκε. Έκανα κ ένα hard reset για αλλο λόγο. Απλα το λέω μήπως κ αυτό βοηθησε. Εγώ λέω να τι κρατήσεις κ να περιμένεις λιγάκι ακομα. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Με την εφαρμογή wead ( δωρεάν στο store) μπορείς να έχεις την τοποθεσία και τον καιρό την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία. την ημερομηνία την δειχνει ή μόνο τον καιρό κ την τοποθεσία; Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Λοιπον το τηλεφωνο εν τελει θα το πουλησω,βρηκα αγοραστη απο το να κατσω να μπλεκω με DOA και μπλα μπλα 2 λογια μιας και εκανα την μεταβαση μετα απο 2,5 χρονια με το iphone 4,(τα συμπερασματα μου προκυπτουν απο διαστημα 3 μερων) ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΤΙΚΑ -στιβαρη,πανεμορφη,κυρτωμα του γυαλιου πανω στο πολυκαρβονικο πλαστικο φανταστικο -οθονη απιστευτη!!! ΑΡΝΗΤΙΚΑ -το τηλεφωνο καιει και πλεον ειναι γνωστο προβλημα πατηστε στο google lumia 920 overheating και θα παρετε 3 σελιδες με αποτελεσματα επι του θεματος(οχι 3 αποτελεσματα ΑΛΛΑ 3 σελιδες!!) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΤΙΚΑ -εμενα προσωπικα τα live tiles μου αρεσουν και ολη αυτη η απλοτητα με ευχαριστει ΑΡΝΗΤΙΚΑ -ενταξει ηξερα τι παιρνω,ηξερα οτι θα εχω ελλειψεις σε πληθωρα εφαρμογων ΑΛΛΑ θα ειχα τα βασικα! Κι ομως τα βασικα εχουν τοσο μα τοσο κακη υλοποιηση που ακομα και το iphone 4 τρεχει 100 φορες καλυτερα εφαρμογες οπως viber,whats app,facebook,...... Ασχημα UI στις παραπανω εφαρμογες τα οποιοα σε προδιαθετουν για προχειροτητα,notifications βαρανε οπως να ναι και οποτε ναι ναι Πραγματικα υπαρχει προβλημα στην υλοποιηση και τρεξιμο των εφαρμογων μιλαμε τωρα για ενα τηλεφωνο που βγηκε το 2010 να τρεχει καλυτερα εφαρμογες τηλεφωνου του 2012 και λειτουργικου του 2000.... Αυτο με τη θερμοκρασία δεν το καταλαβαίνω. Δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα (δεν έχω 4g αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Μήπως έχω ελλαττωματική συσκευη...χαχαχα. Όσο για τις εφαρμογές υπερβάλεις. Μόνο το viber εχει ένα θέμα με τις κλήσεις (βγαζει μόνο αναπάντητες) το οποίο πρόβλημα εχει (όχι παντα) και φίλος μου με iphone 5. Ειναι θέμα χρόνου να φτιάξει. Τέλος, οι τρεις ημέρες δεν είναι τίποτα ώστε να αλλάξεις συνήθειες ετών ή για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Όπως και να 'χει, καλή επιστροφή στο ios και καλό θα ήταν να ενημερώσεις τον αγοραστή για το θέμα ώστε να προλάβει την αντικατάσταση. Ειναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις μιας και ζωή εχει πολλα γυρίσματα και μπορεί να σε τιμωρήσει...... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωσει οτι αρκετα κινητα απο σκρουτζομαγαζα ειναι ελλατωματικα-οχι με ευθυνη δικη τους αλλα λογω οτι τα φερνουν απο χωρες Κεντρο-Ανατολικης Ευρωπης,κατι Σκανδιναβιες κλπ Πως γινεται μετα απο 8-9 μηνες κυκλοφοριας του 920 και να εχουμε προβληματα υπερθερμανσης-αδυνατο να καταλαβω Εγω που το πηρα απο τους πρωτους Αγγλικη συσκευη δεν ειχα απολυτος κανενα θεμα με υπερθερμανσεις σε καμια περιπτωση αντε ψιλο σε 3g που συμβαινει με ολα τα κινητα κατα το σερφαρισμα. Μου κανει τρομερη εντυπωσει. Τωρα οσον αφορα τα αρνητικα που αναφερθηκαν απο το παιδι απο τη Πατρα,παρ'ολο το καπως υπερβολικο βαθμο που τα παρουσιασε,δυστυχως απειχουν την πραγματικοτητα και απολυτη ευθυνη στη MS που αφου εβγαλε τα 7 μετα τα 7.5 τα γκρεμισε και ξανα παλι απο την αρχη με τα 8 βγαζοντας ενα πραγμα με τοσες παιδικες ασθενειες και να τρεχει η Nokia να προσπαθει να μπαλωσει με καθε update την ανεπαρκεια και αργοπωρια της MS. Τι να πω,ελπιζω να δουμε πραγματικες βελτιωσεις με τα 8.1,διοτι ετσι δεν εχει καμια τυχει το λειτουργικο παρα ελαχιστα πανω να παει οταν ο ανταγωνισμος σου παρεχει πιο πληρες υλοποιησεις. Εγω οταν πηρα το κινητο τον Δεκεμβριο δεν περιμενα τετοιες παιδικες ελλειψεις,και παρ ολα αυτα περιμενα εως Μαιο-Ιουνιο να δουμε καποια σημαντικη βελτιωση αλλα τζιφος,οι παιδικες ασθενεις παραμενουν και ειδικοτερα αυτο με το push notification των skype,viber,facebook κ.α ειναι απο το μεγαλυτερο προβλημα και δυστυχως δεν βλεπω βελτιωση και αν δουμε βεβαια, με τα 8.1 αυστηρα,διοτι δεν ειναι μονο θεμα εφαρμογων αλλα και κατι στον πυρηνα του λειτουργικου που εμποδιζει να λειτουργουν σωστα οι εφαρμογες οσο τελειες και να ειναι. Αν δεν μπορει/δεν θελει η MS ας αφησει τη Nokia να εξελιξει το λειτουργικο δινοντας της τον απολυτο ελεγχο,διοτι δεν βλεπω παρα μικρη βελτιωση ετσι οπως πηγαινουν τα πραγματα. Αφηνω ενα δειγμα αισιοδοξιας εως αρχες 14 μηπως και δουμε κατα πολυ πιο ουσιαστικες βελτιωσεις/προσθηκες. Αν ειναι να δινονται ομως με δοσεις,καλυτερα η MS να παρατησει τα κινητα και η Nokia να στραφει αλλου. Edited August 12, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωσει οτι αρκετα κινητα απο σκρουτζομαγαζα ειναι ελλατωματικα-οχι με ευθυνη δικη τους αλλα λογω οτι τα φερνουν απο χωρες Κεντρο-Ανατολικης Ευρωπης,κατι Σκανδιναβιες κλπ Πως γινεται μετα απο 8-9 μηνες κυκλοφοριας του 920 και να εχουμε προβληματα υπερθερμανσης-αδυνατο να καταλαβω Εγω που το πηρα απο τους πρωτους Αγγλικη συσκευη δεν ειχα απολυτος κανενα θεμα με υπερθερμανσεις σε καμια περιπτωση αντε ψιλο σε 3g που συμβαινει με ολα τα κινητα κατα το σερφαρισμα. Μου κανει τρομερη εντυπωσει. Τωρα οσον αφορα τα αρνητικα που αναφερθηκαν απο το παιδι απο τη Πατρα,παρ'ολο το καπως υπερβολικο βαθμο που τα παρουσιασε,δυστυχως απειχουν την πραγματικοτητα και απολυτη ευθυνη στη MS που αφου εβγαλε τα 7 μετα τα 7.5 τα γκρεμισε και ξανα παλι απο την αρχη με τα 8 βγαζοντας ενα πραγμα με τοσες παιδικες ασθενειες και να τρεχει η Nokia να προσπαθει να μπαλωσει με καθε update την ανεπαρκεια και αργοπωρια της MS. Τι να πω,ελπιζω να δουμε πραγματικες βελτιωσεις με τα 8.1,διοτι ετσι δεν εχει καμια τυχει το λειτουργικο παρα ελαχιστα πανω να παει οταν ο ανταγωνισμος σου παρεχει πιο πληρες υλοποιησεις. Εγω οταν πηρα το κινητο τον Δεκεμβριο δεν περιμενα τετοιες παιδικες ελλειψεις,και παρ ολα αυτα περιμενα εως Μαιο-Ιουνιο να δουμε καποια σημαντικη βελτιωση αλλα τζιφος,οι παιδικες ασθενεις παραμενουν και ειδικοτερα αυτο με το push notification των skype,viber,facebook κ.α ειναι απο το μεγαλυτερο προβλημα και δυστυχως δεν βλεπω βελτιωση και αν δουμε βεβαια, με τα 8.1 αυστηρα,διοτι δεν ειναι μονο θεμα εφαρμογων αλλα και κατι στον πυρηνα του λειτουργικου που εμποδιζει να λειτουργουν σωστα οι εφαρμογες οσο τελειες και να ειναι. Αν δεν μπορει/δεν θελει η MS ας αφησει τη Nokia να εξελιξει το λειτουργικο δινοντας της τον απολυτο ελεγχο,διοτι δεν βλεπω παρα μικρη βελτιωση ετσι οπως πηγαινουν τα πραγματα. Αφηνω ενα δειγμα αισιοδοξιας εως αρχες 14 μηπως και δουμε κατα πολυ πιο ουσιαστικες βελτιωσεις/προσθηκες. Αν ειναι να δινονται ομως με δοσεις,καλυτερα η MS να παρατησει τα κινητα και η Nokia να στραφει αλλου. Ένα δίκιο το έχεις. Όμως οι ειδοποιήσεις του Skype αλλά και WhatsApp λειτουργούν πλέον σχεδόν 100%. Στο viber πάνω από 90% ενώ στο Facebook ναι είναι άθλιες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για μέτρηση χρόνου ομιλίας διακίνησης δεδομένων κτλ; Βρήκα μια εφαρμογή της nokia την Μετρητές αλλά δεν εγκαθίστατε στο 920. Ένα δίκιο το έχεις. Όμως οι ειδοποιήσεις του Skype αλλά και WhatsApp λειτουργούν πλέον σχεδόν 100%. Στο viber πάνω από 90% ενώ στο Facebook ναι είναι άθλιες. Δεν καταλαβαινω γιατι κλαιτε για το facebook, υπαρχει το me. το ανοιγεις κ ολα ειναι εκει. SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakonman Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Όλα ζεσταίνονται και εγώ το πείρα απο Σκρουτζ, αλλα και το 820 που έχω και το πείρα απο Ελλάδα Vodafone μάλιστα όταν είναι στο 4g και έχεις ανοιχτές πολες εφαρμογές ανάβει ! Αλλα και φιλαράκι που έχει το s4 το ίδιο κάνει είναι λογικό όταν ξεφορτώνει τόσο γριγορα μια μπαταρία ζεσταίνεται, έχει επεξεργαστή. Ram όλα αυτα ανεβάζουν θερμοκρασία . Τώρα βέβαια όλα είναι υποκειμενικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Δεν καταλαβαινω γιατι κλαιτε για το facebook, υπαρχει το me. το ανοιγεις κ ολα ειναι εκει. Δεν με ενδιαφέρει το fb προσωπικά. Μου αρκεί που δουλεύουν πλέον μια χαρά σκαιπ βαιμπερ και γουατςαπ και για μένα δεν είναι λόγος για να αλλάξω λειτουργικό μια και πριν το 920 είχα και το 800. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Θα το δεχομουν μονο αν το ζεσταμα περιοριζοταν στο πισω μερος απο οπου προερχεται.οχι να περναει η θερμοτητα και στο μπροστινο πανω μερος καο να καιγεται το αυτι μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ένα δίκιο το έχεις. Όμως οι ειδοποιήσεις του Skype αλλά και WhatsApp λειτουργούν πλέον σχεδόν 100%. Στο viber πάνω από 90% ενώ στο Facebook ναι είναι άθλιες. Εστω και ετσι αλλα και παλι ολες θα πρεπει να δουλευουν αψογα και παντα σωστα εκει ειναι το θεμα Τεσπα εγω αναφερθηκα σε ενα θεμα που ολοι οσοι ερχονται απο αλλα λειτουργικα εκφραζουν δικαιολογημενα παραπονα. Και δεν ειναι μονο αυτα αλλα και αλλες εξισου σοβαρες ελλειψεις που δεν τα ανεφερα τωρα,αλλα πολλες φορες και αλλου που αμα τα βαλεις στη ζυγαρια....ε αστω τοτε. Να ελπισουμε να δουμε απαραιτητες βελτιωσεις διοτι ο ανταγωνισμος ειναι απαραιτητος και η φιλοσοφια των WP μου αρεσει και ειναι κριμα να υπαρχουν παιδικες ασθενειες που δεν αφηνουν το λειτουργικο να απογειωθει οπως πρεπει. Δεν χρειαζεται πολλα,αρκει η MS να κοιταξει το desktop κομματι τον Windows 8/8.1 συν καποιες θεμελιωδεις συνιστωσεις πχ file manager. Αδιανοητο Windows και να μην υπαρχει αυτο το χαρακτηριστικο Επισης αδιανοητο να μην υπαρχει δυνατοτητα πχ για wallpaper στην αρχικη οθονη και τετοιες που τα βλεπεις και στα 8.1 στην preview εκδοση ακομα και μεσα στο metro ui και οχι μονο στο περιββαλον εργασιας. Τα θελει και αυτα ο κοσμος,ετσι εχει συνηθισει τοσα χρονια και η MS το να μην τα παρεχει και στα κινητα ειναι αδιανοητο το λιγοτερο. Εκτος αν δεν θελει να μπει γερα στην κινητη αρα παω πασο. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouros73 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εβαλα να φορτισει μεσω PC με το usb και ενω επαιζα ενα παιχνιδακι το κινητο εσβησε.Πατωντας το power να ανοιξω την συσκευη μου βγαζει σε μαυρη οθονη το σημα οτι φορτιζει αλλα το κινητο δεν ανοιγει.Ανοιξε μονο κανοντας hard reset. Μηπως μεσω PC δεν περνει αρκετο ρευμα και κανοντας κατι που τρωει πολυ μπαταρια εξακολουθει να ξεφορτιζει ? Επισεις γιατι να μην ανοιγει με το power αφου φορτιζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Σαν κατοχος lumia 800 και μελλοντικός,μαλλον,κάτοχος του 920 να προσθεσω με την σειρα μου οτι κι εγω εχω παρατηρήσει θεμα με την υπερθέρμανση του 800 οταν εχω ανοίξει 3g και ειμαι π.χ fb,whatsapp κ.τ.λ..Καιει πολυ στο πισω μερος πανω απο την κάμερα και σε καποια φάση μεταφέρετε μπροστά στο γυαλί στο αντίστοιχο σημείο..Συνήθως ομως αυτο το κάνει οταν ειμαι σε μερος που πασχιζει να βρει λιγο 3g σημα.Οποτε καταλαβαίνω οτι πανω κατω το ιδιο θεμα θα εχει και το 920..Αμα το αφήσω στην ησυχια του αρχιζει και κατεβαζει θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Φιλε μου ειμαι νοκιακιας απο μικρο παιδι...μπροστα μου τωρα εχω 3310,7250,6600,6670,6230,n80,n95,5800xpressmusic...ολα δουλευουν ΑΨΟΓΑ(εκτος απο το 5800) και τα διατηρω γτ ειλικρινα τα αγαπω τα τηλεφωνα μου...λοιπον χριστουγεννα του 10 μου εκαναν δωρο ενα iphone 4 , μεχρι τοτε δεν ειχα ασχοληθει καν μαζι του και μαλιστα τσακωνομουν με τους φιλους μου που ηδη ειχαν αλλα εγω εκει να υπερασπιζομαι το 5800 μου...το οτι κοντευουν 3 χρονια που κλεινω με ενα τηλεφωνο για μενα λεει πολλα...το καλυτερο τηλεφωνο που περασε απο τα χερια μου μετα το ν95 το οποιο αν δεις πως το χω νομιζεις δεν το εχω χρησιμοποιησει μερα... https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/10161_135472536657152_1542919133_n.jpg Την συσκευη αυτην (lumia 920) την εχω ερωτευτει και θα κανω τα παντα για να παρω ενα φυσιολογικο κομματι...το τηλεφωνο ειναι πανεμορφο ισως το ωραιοτερο smartphone για μενα ΑΛΛΑ πρεπει να παραδεχτειτε ολοι οι πελατες της πιτσαριας οτι ενω η ζυμη ειναι εκπληκτικη(nokia,hardware) υπαρχει αστοχια στα υλικα και συνεπως στη γευση του καταναλωτη(ms,software)... Εγω προσωπικα δεν θα σταματησω μεχρι να βρω ενα 920 που να μην ανεβαινει τοσο η θερμοκρασια του! Edited August 13, 2013 by panagis_1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Φιλε μου ειμαι νοκιακιας απο μικρο παιδι...μπροστα μου τωρα εχω 3310,7210,6600,6670,6230,n80,n95,5800xpressmusic...ολα δουλευουν ΑΨΟΓΑ(εκτος απο το 5800) και τα διατηρω γτ ειλικρινα τα αγαπω τα τηλεφωνα μου...λοιπον χριστουγεννα του 10 μου εκαναν δωρο ενα iphone 4 , μεχρι τοτε δεν ειχα ασχοληθει καν μαζι του και μαλιστα τσακωνομουν με τους φιλους μου που ηδη ειχαν αλλα εγω εκει να υπερασπιζομαι το 5800 μου...το οτι κοντευουν 3 χρονια που κλεινω με ενα τηλεφωνο για μενα λεει πολλα...το καλυτερο τηλεφωνο που περασε απο τα χερια μου μετα το ν95 το οποιο αν δεις πως το χω νομιζεις δεν το εχω χρησιμοποιησει μερα... Την συσκευη αυτην (lumia 920) την εχω ερωτευτει και θα κανω τα παντα για να παρω ενα φυσιολογικο κομματι...το τηλεφωνο ειναι πανεμορφο ισως το ωραιοτερο smartphone για μενα ΑΛΛΑ πρεπει να παραδεχτειτε ολοι οι πελατες της πιτσαριας οτι ενω η ζυμη ειναι εκπληκτικη(nokia,hardware) υπαρχει αστοχια στα υλικα και συνεπως στη γευση του καταναλωτη(ms,software)... Εγω προσωπικα δεν θα σταματησω μεχρι να βρω ενα 920 που να μην ανεβαινει τοσο η θερμοκρασια του! Όπως είπα, το δικο μου δεν ζεσταίνεται καθόλου. Ειναι ίδια παρτίδα με του alex (αγγλικο τέλους του '12) του οποίου ούτε κι αυτουνού είχε πρόβλημα. Αν δεχτούμε οτι το δικο σου έπιανε φωτιά, θα μπορούσες να ζητήσεις αντικατάσταση κι όχι να το φορτώσεις σε αλλον. Έτσι κι εσύ θα είχες την συσκευή που λες οτι σου αρέσει, δίνοντάς της τον απαραίτητο χρόνο για εξοικείωση και δεν θα "έκαιγες" τον αμέριμνο αγοραστή. Γνωμη μου παντα. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Ναι ακου ομως πως εχει..Εγω ειμαι πατρα το μαγαζακι ειναι αθηνα, να κατσω τωρα να μπλεκω να στελνω δεματα να μου πουνε α ξερετε κατι ειναι λογικο να ανεβαζει θερμοκρασια οταν χρησιμοποιειτε data ε ειναι και καλοκαιρακι ε και το ενα ε και το αλλο δεν νομιζω να το αντικαταστησουν θα μου πουν την θεωρουμε φυσιολογικη την θερμοκρασια και εστω οτι γινεται ετσι(και δεν το αντικαθιστουν) και μετα μου το ξαναστειλουνε και εχω και καμια γρατσουνια απο τα αγαρμπα service τους ασε δεν θελω να μπλεξω...να πω οτι ημουν αθηνα να εκανα την χρηση που ηθελα και να τους πω να παρτο βαλτο στο αυτι σου τωρα και μιλα να σε δω θα το εκανα, αλλα τωρα που ειμαι σε αλλη πολη δυσκολο!!!!!!!!!ειναι δυσκολο οταν εισαι σε μια αλλη πολη να διαμαρτυρηθεις για κατι που σε τρωει το δικιο σου και αποφασισια να μην μπω καν στον κοπο να χαλαστω,εχω και εξεταστικη μπροστα μου Edited August 13, 2013 by panagis_1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ναι ακου ομως πως εχει..Εγω ειμαι πατρα το μαγαζακι ειναι αθηνα, να κατσω τωρα να μπλεκω να στελνω δεματα να μου πουνε α ξερετε κατι ειναι λογικο να ανεβαζει θερμοκρασια οταν χρησιμοποιειτε data ε ειναι και καλοκαιρακι ε και το ενα ε και το αλλο δεν νομιζω να το αντικαταστησουν θα μου πουν την θεωρουμε φυσιολογικη την θερμοκρασια και εστω οτι γινεται ετσι(και δεν το αντικαθιστουν) και μετα μου το ξαναστειλουνε και εχω και καμια γρατσουνια απο τα αγαρμπα service τους ασε δεν θελω να μπλεξω...να πω οτι ημουν αθηνα να εκανα την χρηση που ηθελα και να τους πω να παρτο βαλτο στο αυτι σου τωρα και μιλα να σε δω θα το εκανα, αλλα τωρα που ειμαι σε αλλη πολη δυσκολο!!!!!!!!!ειναι δυσκολο οταν εισαι σε μια αλλη πολη να διαμαρτυρηθεις για κατι που σε τρωει το δικιο σου και αποφασισια να μην μπω καν στον κοπο να χαλαστω,εχω και εξεταστικη μπροστα μου Αυτα όμως ειναι υποθέσεις. ΘΑ σου έλεγαν, ΘΑ σου έκανα. Έπρεπε να το προσπαθήσεις. Κι εγώ απο "αλλη πόλη" είμαι. Όχι απο αλλον πλανήτη..... Βγαίνει ακρη. Τουλάχιστον να έκανες ΕΝΑ τηλέφωνο. Πόσο δύσκολο πια? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) ΕΚΑΝΑΑΑ!!!και μου λεει κυριε ειναι λογικο οταν βαζετε 3g να ανεβαινει η θερμοκρασια,αντε τωρα να του εξηγησεις παραπερα χανω το χρονο μου να μιλαω για ενα τετοιο προβλημα απο το τηλεφωνο,βλεπεις δεν ειναι πιξελ ειναι θερμοκρασια που κανεις δεν βαζει οριο επιτρεπτοτητας,ολα ειναι υποκειμενικα γιαυτο πιστευω δεν θα εβρισκα ακρη... το χω στην κουζινα μεσα στο κουτι του κανονικα ολα κομπλε...καθε φορα που παω στην κουζινα παντα ανοιγω το κουτι και το χαζευω..ειναι τοσο μα τοσο ομορφο το *******ο...ΚΡΙΜΑ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα παρακαλούσα να αποφεύγoυμε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιούμε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο μήνυμα μας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλουμε να απαντήσουμε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 13, 2013 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts