Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ :) μόλις το βρήκα, CH από Ελβετία είναι unlocked κιολας. Το θέμα είναι να μην έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση επειδή είναι από Ελβετία.

Δεν νομιζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Αλλωστε όπως θα κατάλαβες οι πιο πολλοι εδω μεσα έχουμε Σουηδικες ιταλικες ισπανικες γερμανικες και παει λεγοντας :P εμενα πχ ηταν σουηδικο. Βρηκα μια σουηδικη χθες για μαυρο και το φλασαρα. Ολα δουλευουν ρολοϊ.

Edited by mixail72

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οπότε η αναβάθμιση θα έρθει ΟΤΑ μάλλον ;; Ποτε ; Ευχαριστω

Σίγουρα θα έρθει OTA!Μέσα στον μήνα είπανε αλλά δεν δώσανε ακριβή ημερομηνία. Σήμερα βγήκε στην Γαλλία διάβασα σε ένα ξένο site. Προσωπικά πιστεύω μέχρι τις 14 του μήνα θα είναι διαθέσιμη OTA.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

οσοι εχουμε φλασαρει αλλης χωρας ρομ θα μπορουμε να παρουμε κανονικα ΟΤΑ την αναβαθμιση ή θα πρεπει να γυρισουμε στην αρχικη ρομ??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

οσοι εχουμε φλασαρει αλλης χωρας ρομ θα μπορουμε να παρουμε κανονικα ΟΤΑ την αναβαθμιση ή θα πρεπει να γυρισουμε στην αρχικη ρομ??

κανονικά, δεν θα έχεις κάποιο θέμα!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Χαιρετώ και εγώ την παρέα. Αύριο περιμένω το 920 σε κυανό χρώμα. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τέτοιου είδους κινητά και έκλεινα περισσότερο σε τηλέφωνο με windows. Αρχικός στόχος ήταν η αγορά ενός 720 αλλά με 50 ευρώ παραπάνω μπορείς να αγοράσεις το 920 (απο σκρουτζ βέβαια) - αν και θεωρώ πως και το 720 είναι αρκετά καλό - οπότε και το επέλεξα λόγο του καλύτερου επεξεργαστή και της μεγαλύτερης (ελάχιστα βέβαια) οθόνης. Διάβασα αρκετές σελίδες αυτού του άρθρου και βλέπω ότι σε γενικές γραμμές είστε ευχαριστημένοι από το τηλέφωνο. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το τηλέφωνο είναι η έλλειψη θύρας για κάρτα μνήμης, θεωρώ όμως ότι τα 32gb είναι αρκετά. Πληροφοριακά, η αγορά έγινε από birdphone και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Η παραγγελία έγινε σήμερα στις 16:00 περίπου και αύριο θα το έχω!!!

Και εγώ φίλε απ το ίδιο κατάστημα παρέλαβα σήμερα το 920 σε λευκό! Τέλειο το τηλέφωνο πανέμορφο. το έχω λιώσει από το πρωί και είμαι μόνο ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Είχα το lumia 800 και παρόλο που ξέρω από WP, σήμερα τα ερωτεύτηκα ακόμη πιο πολύ :P

ΡΕ παιδιά, μια ερώτηση. Κοιτάω σε κάποιες ιστοσελίδες κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό πχ αυτή που δίνουν το κινητό δωρεάν με 25 λίρες Αγγλίας (περίπου 30 ευρώ δηλαδη) συμβόλαιο. Είναι πράγματι έτσι ή δεν καταλαβαίνω καλά.

Στην Ελληνική ιστοσελίδα της vodafone συμβόλαιο 120 ευρώ και το πληρώνεις 199 ευρώ

Edited by bazzil

Καλησπερα κι απο μενα! Ειμαι κατοχος ενος s3 αλλα δεν σας κρυβω οτι γλυκοκοιταζω εντονα το 920!

Τι λετε εσεις που ξερετε....... να την κανω την κινηση?

Καλησπερα κι απο μενα! Ειμαι κατοχος ενος s3 αλλα δεν σας κρυβω οτι γλυκοκοιταζω εντονα το 920!

Τι λετε εσεις που ξερετε....... να την κανω την κινηση

να την κανεις αδελφε κι εμεις την καναμε και σωθηκαμε!!!!!

ετσι απλα για να ξερεις ερχομαι απο : galaxy s i, ii , iii , iiii , note i , ii , htc sensation , one x , one ...... και αρκετα αλλα

iphone 2, 3. 3g 4, 4s, 5.....

βρηκα την υγεια μου εδω τα παντα ειναι πανευκολα το κινητο δεν κολαει πουθενα inetrnet super fast ...

αυτα τα λιγα..................

Τι λετε εσεις που ξερετε....... να την κανω την κινηση

να την κανεις αδελφε κι εμεις την καναμε και σωθηκαμε!!!!!

ετσι απλα για να ξερεις ερχομαι απο : galaxy s i, ii , iii , iiii , note i , ii , htc sensation , one x , one ...... και αρκετα αλλα

iphone 2, 3. 3g 4, 4s, 5.....

βρηκα την υγεια μου εδω τα παντα ειναι πανευκολα το κινητο δεν κολαει πουθενα inetrnet super fast ...

αυτα τα λιγα..................

Και εγω προέρχομαι απο το htc sensation και είμαι γενικά ευχαριστημενος απλα ξενερωνω που δεν ενημερωνονται τα tiles τριτων εφαρμογών αυτόματα. Πρέπει συνηθως ή να ανοιξω την εφαρμογή ή να ανοιξω το wifi. Ειναι λογικο αυτο? Σου συμβαίνει?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Το έχω το τηλέφωνο εδώ και κανα 2μηνο.. Απο σκρουτζομάγαζο κι εγώ.. Δανία προέλευση.. Ευχαριστημένος και μάλιστα κάποιοι θα έχουν παρατηρήσει οτι σε διαφωνιες υπερασπίζομαι το κινητό μεχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, που λέγαμε και στο στρατό :cool:

Έχω κάποια προβληματάκια τώρα τελευταία.. Για παράδειγμα..

1). Όταν το γυρνάω στο βιντεο, πατάω το φως για να ανοίξει το φλας και να φωτίσει αυτό που θέλω να βιντεοσκοπήσω και ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ.. Πατάω, πατάω, πατάω.. τίποτα.. Έχει κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα;

2). Στις φωτογραφίες, πατάω το κουμπί για να επιλέξω τι θέλω να διαγράψω, αλλά τα βίντεο, δεν με αφήνει να τα επιλέξω... Ξέρεις κανείς τι παίζει;;

3). Ένα παράπονο κοινής παραδοχής φαντάζομαι.. Όταν πατάς να τραβήξει τη φωτογραφία, πριν την "πιάσει", για δέκατα του ενός δωδέκατου του δευτερολέπτου, η φώτο ειναι τέλεια.. Εκεί λίγο μετά το autofocus... Συμφωνείτε;; Λέτε να φτιάξει με το update?

4). Τι είναι το powershot και proshot ρε παίδες.. (κάποιοι δυστυχώς εξακολουθείται να πιστεύετε οτι το επίπεδο γνώσεών μας, ειναι ίδιο με των υπολοιπων :ninja: - υπάρχουν και αμόρφωτοι σαν κι εμένα :p )

5). Για εσας που πηρατε το update, το Nokia Smart Cam, τι ακριβώς κάνει;;;;

Ευχαριστώ!

Το nokia smart cam με μια πολύ γενική εξήγηση βγάζει 10 φωτογραφίες των 8mpx και τις συνδυάζει έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να επιλέξει την καλύτερη από αυτές, να μπορεί να φαίνεται η δράση του αντικειμένου σε αυτές τις 10 φωτογραφίες αλλά να είναι αποτυπωμένο σε μία μόνο φωτογραφία, να διορθώνεις τις εκφράσεις των προσώπων, να αφαιρείς αντικείμενα και να δημιουργείς το εφέ της κίνησης θολώνοντας το background. Δες την διαφήμιση της nokia με το 925 και το iphone που είναι στην κεντρική σελίδα και θα καταλάβεις περισσότερα γιατί θα τα βλέπεις στην πράξη!

το 3 που αναφέρεις μου φαίνεται πως έφτιαξε μετά το update όπως μου φαίνεται ότι γενικότερα βελτιώθηκαν και οι φωτογραφίες την ημέρα.

το powershot δεν το γνωρίζω αλλά υποθέτω θα είναι σαν το proshot. είναι εφαρμογές που σου δίνουν τη δυνατότητα επιπλέον ρυθμίσεων στην κάμερα, όπως είναι το manual focus, το shutter speed κ.α.

Σίγουρα θα έρθει OTA!Μέσα στον μήνα είπανε αλλά δεν δώσανε ακριβή ημερομηνία. Σήμερα βγήκε στην Γαλλία διάβασα σε ένα ξένο site. Προσωπικά πιστεύω μέχρι τις 14 του μήνα θα είναι διαθέσιμη OTA.

Έχω Γαλλική συσκευή, αλλά μέχρι χτες δεν είχε καμία ενημέρωση. Ίσως επειδή βγήκε αργότερα, απλά σκέφτομαι επειδή το έχω στα ελληνικά, μήπως πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις στο "γλώσσα+περιοχή".

Γενικά, για όποιον ξέρει, ποιο είναι το πεδίο που αλλάζει και τις εφαρμογές που βλέπεις στο market..; Δηλαδή θέλω να μου εμφανίζει εφαρμογές που θα μου έβγαζε πχ αν ήμουν Γαλλία αλλά με τη γλώσσα του κινητού στα Ελληνικά. Έχει 4 πεδία (Γλώσσα, Χώρα, Τοπική μορφή, Γλώσσα αναζήτησης).

Το έχω το τηλέφωνο εδώ και κανα 2μηνο.. Απο σκρουτζομάγαζο κι εγώ.. Δανία προέλευση.. Ευχαριστημένος και μάλιστα κάποιοι θα έχουν παρατηρήσει οτι σε διαφωνιες υπερασπίζομαι το κινητό μεχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, που λέγαμε και στο στρατό :cool:

Έχω κάποια προβληματάκια τώρα τελευταία.. Για παράδειγμα..

1). Όταν το γυρνάω στο βιντεο, πατάω το φως για να ανοίξει το φλας και να φωτίσει αυτό που θέλω να βιντεοσκοπήσω και ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ.. Πατάω, πατάω, πατάω.. τίποτα.. Έχει κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα;

2). Στις φωτογραφίες, πατάω το κουμπί για να επιλέξω τι θέλω να διαγράψω, αλλά τα βίντεο, δεν με αφήνει να τα επιλέξω... Ξέρεις κανείς τι παίζει;;

3). Ένα παράπονο κοινής παραδοχής φαντάζομαι.. Όταν πατάς να τραβήξει τη φωτογραφία, πριν την "πιάσει", για δέκατα του ενός δωδέκατου του δευτερολέπτου, η φώτο ειναι τέλεια.. Εκεί λίγο μετά το autofocus... Συμφωνείτε;; Λέτε να φτιάξει με το update?

4). Τι είναι το powershot και proshot ρε παίδες.. (κάποιοι δυστυχώς εξακολουθείται να πιστεύετε οτι το επίπεδο γνώσεών μας, ειναι ίδιο με των υπολοιπων :ninja: - υπάρχουν και αμόρφωτοι σαν κι εμένα :p )

5). Για εσας που πηρατε το update, το Nokia Smart Cam, τι ακριβώς κάνει;;;;

Ευχαριστώ!

1. Επιλέγεις πρώτα το φως, μετά ξεκινάς εγγραφή βίντεο και τότε ανάβει. Αν δεν ανάβει κάνε μια απλή επανεκίνηση μήπως έχει φάει κόλλημα

2. Το ίδιο και σε μένα, ίσως και σε όλους. Απλά αφού σβήσεις τις φωτό, μετά πατάς παρατεταμένα σε κάθε βίντεο χωριστά και σου βγάζει επιλογή διαγραφής

3. Και μόλις τη βγάλει θολώνει ελαφρώς. Και δυστυχώς όπως ανέφερα και πριν 2 μέρες, σε πολύ έντονο φως (παραλία) χάνει σε ευκρίνεια. Γενικά για 8,7 MP με τέτοιο φακό περίμενα ευκρίνεια τούμπανο. Το N70 μου με 2MP τα σπάει κυριολεκτικά (τη μέρα) !! Σε πλήρες μέγεθος φωτογραφίας χάνει (λόγω MP αφού είναι πιο μικρή η φωτό που βγάζει) αλλά σε ευκρίνεια μου αρέσει περισσότερο! Ξέρω ότι πολλοί θα λένε τώρα πλάκα μας κάνει κλπ, αλλά προσωπικά πάντα (και τονίζω για συνθήκες με έντονο φως) για μένα το 920 χάνει..Ελπίζω το update να έκανε δουλειά όπως λένε στον τομέα αυτό.

4. Σου έχουν απαντήσει γι αυτό. Απλά να ξέρεις είμαστε πολλοί οι "αμόρφωτοι" :p

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

παιδια εχει βρει κανεις απο ebay screen protector που να καλυπτει ΟΛΟ το μπροστινο τζαμι??

το λεω γιατι αυτα που εχω καλυπτουν μονο το κομματι που το γυαλι ειναι φλατ και δεν καμπυλωνει

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Το nokia smart cam με μια πολύ γενική εξήγηση βγάζει 10 φωτογραφίες των 8mpx και τις συνδυάζει έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να επιλέξει την καλύτερη από αυτές, να μπορεί να φαίνεται η δράση του αντικειμένου σε αυτές τις 10 φωτογραφίες αλλά να είναι αποτυπωμένο σε μία μόνο φωτογραφία, να διορθώνεις τις εκφράσεις των προσώπων, να αφαιρείς αντικείμενα και να δημιουργείς το εφέ της κίνησης θολώνοντας το background. Δες την διαφήμιση της nokia με το 925 και το iphone που είναι στην κεντρική σελίδα και θα καταλάβεις περισσότερα γιατί θα τα βλέπεις στην πράξη!

.

Ναι, αλλα αυτο δεν υπάρχει ήδη;;; Το Εξυπνη Λήψη...ή Smart Shoot . Εκτός κι αν εννοείς ότι η διαφορα είναι πως για αντι για 4-5 τραβάει δεκα.

Ναι, αλλα αυτο δεν υπάρχει ήδη;;; Το Εξυπνη Λήψη...ή Smart Shoot . Εκτός κι αν εννοείς ότι η διαφορα είναι πως για αντι για 4-5 τραβάει δεκα.

Αν καταλαβα καλα θελει να πει οτι τραβαει 7-8 και της κανει μια αλλα με την κινηση ολων τον φωτογραφιον για παραδειγμα βγαζεις με αυτην την εφαρμογη ενα αυτοκινητο που περναει απο τον δρομο και αποτυπωνει την κινηση του σε μια φωτογραφια!

Υ.Γ Ετσι το καλαταβα εγω αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος!!

Καλημέρα στην παρέα

κάτοχος από χθές ενός μαύρου 920, τρελή ποιότητα το ********, πρώτη φορά κρατάω στα χέρια μου τόση ομορφιά σε κινητό (έχω συνηθίσει στην "ποιότητα" των galaxy:p). Είναι αρκετά πιο βαρύ από άλλα κινητά που είχα αλλά εμένα συγκεκριμένα που προσδίδει μια ποιότητα, μια σοβαρότητα βρε παιδί μου...lol

Δεν το έχω περιεργαστεί και πολύ από χθες που το πήρα απο το birdphone -πολύ εξυπηρετικό μαγαζί και πρέπει να τα έχει κονομήσει τρελά- λόγω δουλείας αλλά από το λίγο είδα ταχύτητα και smooth τέρμα. Η καταγωγή του είναι μάλλον από ελβετία ή σλοβενία.

Έχοντας στην κατοχή και το galaxy s2 μπορώ να πω ότι με ξενίζούν λίγο τα windows phone με τις ελλείψεις τους αν και σαν λειτουργικό μου αρέσει πολύ, κάτοχος και ταμπλέτας με τα 8αρια που την έχω ευχαριστηθεί. Απορώ γιατί η microsoft δεν δίνει στο λειτουργικό της όλα αυτά τα στοιχεία που λείπουν και είνα απαραίτητα για τους κατόχους κινητών με το λειτουργικό της, μπορεί να τα απογειώσει αλλά δεν το κάνει και βλέπει μονοψήφιους αριθμούς. Πρέπει να παίρνουν πολλά ντράγκς για να ενεργούν κατά αυτό τον τρόπο. Δεν τα λέω αυτά επείδη είμαι με android πολλά χρόνια και έχω συνηθίσει να τα έχω όλα, αλλά αν θες να σε κερδίσει κάτι το διαφορετικό πρέπει να δώσεις αυτά που πρέπει, αυτά που ζητάει η πλειοψηφία, είναι δυνατόν να μην έχεις ειδοποίηση κλήσεων ή μυνημάτων στην Locksreen? Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που χτυπάει κάποιος ήχος κάθε ένα λεπτό π.χ. ώστε να ξέρεις ότι έχεις αναπάντητες?

Κατά τα άλλα τρελό κινητό, πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθώ, αφού από την χαρά μου πήρα και στη σύζυγο ένα lumia 620 για να μην έχει να λέει για τον υπερκαταναλωτισμό μου:lol:

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Είναι άλλη εφαρμογή η έξυπνη ληψη και άλλη το nokia smart cam! Ίσως να είναι η εξέληξη του γιατί κάποια από αυτά που κάνει τα έκανε κ η έξυπνη λήψη όπως το να επιλέγεις την καλύτερη φωτογραφία και να σβήνεις αντικείμενα. Απλά αυτό τα κάνει με πιο εύκολο τρόπο και τραβάει 10 στιγμιότυπα αντί για 5 που τραβάει η έξυπνη λήψη!

Καλόριζικο το κινητο Αργυρη αν και καθυστερημενος σε αντίθεση με το tablet που ήσουν από τους πρωτους:p

Συμφωνώ μαζί σου η ελλείψει led notification είναι μεγάλο μειονέκτημα,ας ελπίσουμε να δούμε κάποια πατέντα της Nokia να βλέπεις χαμένα αυμβσντα(κλήσεις/SMS/Mail κλπ) σαν screensaver όπως την ώρα και θα αναβοσβηνει ανάλογα έτσι ώστε με κλειστο το κινητο να ξέρεις τι σου γίνεται.

Κατα τα αλλα θα το χάρεις πολυ περισσότερο από εμένα που το πήρα τον Δεκέμβριο διότι το κινητο έχει λάβει μέσω update περισσότερα καλούδια ενδιάμεσα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλόριζικο το κινητο Αργυρη αν και καθυστερημενος σε αντίθεση με το tablet που ήσουν από τους πρωτους:p

Συμφωνώ μαζί σου η ελλείψει led notification είναι μεγάλο μειονέκτημα,ας ελπίσουμε να δούμε κάποια πατέντα της Nokia να βλέπεις χαμένα αυμβσντα(κλήσεις/SMS/Mail κλπ) σαν screensaver όπως την ώρα και θα αναβοσβηνει ανάλογα έτσι ώστε με κλειστο το κινητο να ξέρεις τι σου γίνεται.

Κατα τα αλλα θα το χάρεις πολυ περισσότερο από εμένα που το πήρα τον Δεκέμβριο διότι το κινητο έχει λάβει μέσω update περισσότερα καλούδια ενδιάμεσα.

ευχαριστώ Άλεξ, ήθελα να το χτυπήσω από τότε που βγήκε αλλά μετά έδωσα βάρος στο ταμπλετάκι και το άφησα στην άκρη, πάντως βλέπω δεν το έχεις βγάλει από το avatar σου:) ακόμα.....

καμιά εφαρμογή για να χτυπάει κανένας ήχος υπενθύμισης για αναπάντητες κτλ μήπως ξέρεις? και αν έχει βγει κιόλας

Έχουμε κάποια απάντηση γι αυτό;

Έχω Γαλλική συσκευή, αλλά μέχρι χτες δεν είχε καμία ενημέρωση. Ίσως επειδή βγήκε αργότερα, απλά σκέφτομαι επειδή το έχω στα ελληνικά, μήπως πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις στο "γλώσσα+περιοχή".

Γενικά, για όποιον ξέρει, ποιο είναι το πεδίο που αλλάζει και τις εφαρμογές που βλέπεις στο market..; Δηλαδή θέλω να μου εμφανίζει εφαρμογές που θα μου έβγαζε πχ αν ήμουν Γαλλία αλλά με τη γλώσσα του κινητού στα Ελληνικά. Έχει 4 πεδία (Γλώσσα, Χώρα, Τοπική μορφή, Γλώσσα αναζήτησης).

-----

Είναι άλλη εφαρμογή η έξυπνη ληψη και άλλη το nokia smart cam! Ίσως να είναι η εξέληξη του γιατί κάποια από αυτά που κάνει τα έκανε κ η έξυπνη λήψη όπως το να επιλέγεις την καλύτερη φωτογραφία και να σβήνεις αντικείμενα. Απλά αυτό τα κάνει με πιο εύκολο τρόπο και τραβάει 10 στιγμιότυπα αντί για 5 που τραβάει η έξυπνη λήψη!

Και απ ότι είδα κάπου εκτός του ότι είναι 10 στιγμιότυπα, είναι και σε καλύτερη ποιότητα!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

μολις παρατηρησα το εξης..

στις φωτογραφιες στα αλμπουμ (που εχουμε περασει εμεις απο μονοι μας) δεν εχουμε την δυνατοτητα επιλογης ολων με την μια..

στις φωτογραφιες που ειναι στο αλμπουμ της καμερας (με τις φωτο που εχουν τραβηξει με το κινητο) ομως μπορουμε να κανουμε επιλογη ολων!

τι ακυρο ειναι αυτο??

υπαρχει λυση??

//κατι τετοια κανουν τα wp8 και αρχιζουν να μου την δινουν σιγα σιγα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...