Alkis27 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Εγώ το πήρα σε κόκκινο από εδώ αλλά το έχει και σε κίτρινο! Πολύ καλό "μαγαζί"..! ;) Δυστυχώς δεν το έχει και είναι αρκετά πιο ακριβό... http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-920-yellow-236702/ Δυστυχώς δεν το έχει και είναι αρκετά πιο ακριβό... http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-920-yellow-236702/ Το ελληνικό παράρτημα δεν το έχει.. Στο αγγλικό φαίνεται να το έχει. Τί μεταφορικά έχει για Ελλάδα ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 22, 2013 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Εμένα δεν μου έβγαλε κανέναν αριθμό στο store αλλά μπηκα μια μια στις εφαρμογές nokia και πατούσα αναβάθμιση. Μήπως επειδή ήταν η πρώτη φορά? Μη φοβάσαι. Σε όλους το έκανε στην αρχή (για άγνωστο λόγο). Μετά απο λίγες ημέρες θα σου έρθουν όλες μαζεμένες και δεν θα σου ξαναδημιουργήσει πρόβλημα. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Τελικά στο αρχικό ελληνικό κατάστημα που είχα ρωτήσει το έκανα παραγγελία και όλα ΟΚ ! Ενώ στην αρχή μου είπαν οτι δεν το έχουν όταν το έκανα online παραγγελία για να δω όλα ΟΚ... με πήραν και μου είπαν οτι σε 2-3 θα το έχουν για να μου το στείλουν... Και είναι και σε πολύ καλή τιμή (€ 318) !! Για κάποιον ανεξήγητο λόγο το κίτρινο χρώμα δεν υπάρχει πουθενά αλλού και αν βρεθεί (κυρίως από αγγλικό μαγαζί) είναι πολύ πιο ακριβό ! Από Δευτέρα που θα παραλάβω θα γράψω νεώτερα..Για να δούμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή, μία ερώτηση. Έχει δοκιμάσει κάποιος πόση ώρα/μεγεθος μπορεί να γράψει βίντεο το 920? Δεν αναφέρομαι στην αυτονομία της μπαταρίας, αλλά στη διάρκεια εγγραφής και στο μέγεθος αρχείου video. Ξεπερνά δηλαδή τα 30-40 λεπτά σε full hd και τα 4gb (που έχουν περιορισμό τα περισσότερα smartphones λόγω fat32 filesystem?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Τελικά στο αρχικό ελληνικό κατάστημα που είχα ρωτήσει το έκανα παραγγελία και όλα ΟΚ ! Ενώ στην αρχή μου είπαν οτι δεν το έχουν όταν το έκανα online παραγγελία για να δω όλα ΟΚ... με πήραν και μου είπαν οτι σε 2-3 θα το έχουν για να μου το στείλουν... Και είναι και σε πολύ καλή τιμή (€ 318) !! Για κάποιον ανεξήγητο λόγο το κίτρινο χρώμα δεν υπάρχει πουθενά αλλού και αν βρεθεί (κυρίως από αγγλικό μαγαζί) είναι πολύ πιο ακριβό ! Από Δευτέρα που θα παραλάβω θα γράψω νεώτερα..Για να δούμε.. Απ το ελληνικό το παρήγγειλα αλλά απ ότι κατάλαβα είναι γαλλική εταιρία και μου ήρθε γαλλική συσκευή (μεσω αγγλίας & γερμανίας!!). Εγώ είπα θα δώσω τόσα λεφτά ας δώσω λίγα παραπάνω κι ας είναι στο χρώμα που το θέλω! Εσύ κρίνεις βέβαια αν μπορείς να τα δώσεις.. Πάντως δεν είχε πολλά μεταφορικά, έκανε γρήγορα και ουτε λογότυπα κλπ.. Τώρα το πήρες βέβαια, οπότε με το καλό! Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Για πείτε βρε παιδιά, σε αυτό το μάρκετ που έχει όλων των ειδών τις εφαρμογές εδεησαν να.βγάλουν μια εφαρμογή που να κλείνει τη lock screen πατώντας την οθόνη ή ακόμα τίποτα? Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Για σας προσπαθώ να συνδεθώ στο chat του Facebook μέσα απο τα μηνύματα στην συνομιλία αλά δεν συνδέεται με τίποτα προσπαθεί να κάνει σύνδεση αλλα τίποτα το έχετε και εσείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Λειτουργεί κανονικά. Τι ακριβως σου κάνει? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Λειτουργεί κανονικά. Τι ακριβως σου κάνει? Καλημέρα προσπαθούσα να το βάλω από εκτος σύνδεσης διαθέσιμος και έγραφε σύνδεση και μετά πέταγε μήνυμα ότι ήταν αδύνατη η σύνδεση μετά πάλι το έβαζα εκτος και ξανά διαθέσιμος και πάλι προσπαθούσε αλλα πάλι το ίδιο γενικά κάθε φορα άντε να το έκανα 2 φορες αυτή την διαδικασία για να μπει στο chat χθες το έκανα πάνω από δέκα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλημέρα προσπαθούσα να το βάλω από εκτος σύνδεσης διαθέσιμος και έγραφε σύνδεση και μετά πέταγε μήνυμα ότι ήταν αδύνατη η σύνδεση μετά πάλι το έβαζα εκτος και ξανά διαθέσιμος και πάλι προσπαθούσε αλλα πάλι το ίδιο γενικά κάθε φορα άντε να το έκανα 2 φορες αυτή την διαδικασία για να μπει στο chat χθες το έκανα πάνω από δέκα Μου ειχε συμβει την πρωτη φορα που το εβαλα, το εκανα ενα re-install και δουλεψε μια χαρα. Το μονο που δεν εχει φτιαχτει ακομα ειναι το bug που οταν στελνεις εσυ απαντηση κολλαει μετα η εφαρμογη και πρεπει να κανεις reconnect για να παιρνεις μηνυματα παλι. Το εχουν πολλοι αυτο και σε ερωτηση μου στο twitter των wp μου ειπε οτι δουλευουν μαζι με το facebook για να το λυσουν. Για να δουμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) παιδες σημερα παρατηρησα το εξης.. ημουν με το κινητο για πρωτη φορα κατω απο νταλα ηλιο.. και οπως το ξεκλειδωσα (το κινητο εβλεπε με την οθονη φατσα στον ηλιο, ηταν πανω σε τραπεζι ) παρατηρησα οτι τα χρωματα ηταν πολυ θερμα! τι εννοω: τα εντονα χρωματα να εχουν γινει πολυ ανοιχτα! με το που σηκωσα το κινητο και το εστρεψα προς εμενα αλλαξε η φωτεινοτητα και τα χρωματα εγιναν κανονικα οπως παντα! η απορια λοιπον ειναι: ειναι φυσιολογικο αυτο, το κανει επιτηδες ο αισθητηρας? απο και και επειτα παρατηρησα οτι αμα ειχα το κινητο κλειδωμενο για μερικα δευτερολεπτα και εβλεπα φατσα ηλιο (ακομα και οταν περπατουσα και οταν το ανοιγα ηταν στραμμενη η οθονη ψηλα (νταλα ηλιος παντα) γινοταν αυτο, και με το που το γυρναγα προς εμενα εστρωνε... αν θελετε δοκιμαστε το και εσεις να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο (τονιζω: νταλα ηλιος-αρχικα το κινητο κλειδωμενο με σβηστη οθονη-ξεκλειδωμα με οθονη και βλεπει οριζοντια τον ηλιο χωρις κατι που να κανει σκια απο πανω) ευχαριστω //φυσιλογικο ειναι! και μαλιστα υπαρχει και ως επιλογη στις ρυθμισεις->οθονη+πατημα! απλα πρεπει να ακολουθω την αρχη "Googleαρεις πριν ποσταρεις" http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/209455-screen-resolution-washed-out-direct-sunlight.html Edited July 25, 2013 by mobrol phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Δεν αντεξα, ειδα οτι το εφερε το birdphone σε cyan και το χτυπησα αμεσως:)!! Μολις εκανα την παραγγελια, οποτε λογικα μεχρι τη Δευτερα θα το εχω στα χερια μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Δεν αντεξα, ειδα οτι το εφερε το birdphone σε cyan και το χτυπησα αμεσως:)!! Μολις εκανα την παραγγελια, οποτε λογικα μεχρι τη Δευτερα θα το εχω στα χερια μου. Και το δικο μου με την αυθεντική θήκη της νοκια που του έχω βάλει όσοι το βλεπουν νομίζουν ότι είναι cyan! :P phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εγω περιμενω με αγωνια την Τριτη το κιτρινο που εχω παραγγειλει. Δυσκολευτηκα πολυ να βρω το συγκεκριμενο χρωμα και ακομα περισσοτερο σε χαμηλη τιμη.. Γιατι αραγε το κιτρινο δεν τοφαιρνουν ευκολα σε χαμηλη τιμη οπως τα αλλα χρωματα ?? Anyway, θα ηθελα αρχικα να κανω 2 ερωτησεις 1) Διαβαζω παντου οτι το τηλεφωνο υστερει ελαφρως σε σχεση με αλλα κορυφαια smartphones στις photos την ημερα.. (ενω αντιθετα τα παει super σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου λογω pureview). Υπαρχει περιπτωση αυτο το προβλημα να διορθωθει-επιλυθει με το επερχομενο update του Αυγουστου ωστε οι photos στο απολυτο φυσικο φως να βγαινουν πεντακαθαρες οπως του Lumia 925 ?? 2) Αν θελω να εχω προσβαση στους δισκους που διαμοιραζω αρχεια (mp3, ταινιες κτλ) στο οικιακο μου δικτυο ποιες εφαρμογες θα πρεπει να χρησιμοποιησω ? Πχ στο android χρησιμοποιουσα το ES File Explorer.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Και το δικο μου με την αυθεντική θήκη της νοκια που του έχω βάλει όσοι το βλεπουν νομίζουν ότι είναι cyan! :P Ισχυει, οι συγκεκριμενες θηκες ειναι πολυ καλες. Παντως, ενω δε μπορουσα να αποφασισω αναμεσα στο κιτρινο και το κοκκινο, οταν ειδα πως υπαρχει διαθεσιμο το γαλαζιο και μαλιστα σε αυτη την τιμη δεν το σκεφτηκα καθολου. Το περιμενω με αγωνια, τελικα μεχρι την τριτη οπως μου ειπανε... Off topic: Ευγενεστατοι, ενημερωμενοι και εξυπηρετικοτατοι οι υπαλληλοι στο birdphone. Edited January 5, 2014 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Εγω περιμενω με αγωνια την Τριτη το κιτρινο που εχω παραγγειλει. Δυσκολευτηκα πολυ να βρω το συγκεκριμενο χρωμα και ακομα περισσοτερο σε χαμηλη τιμη.. Γιατι αραγε το κιτρινο δεν τοφαιρνουν ευκολα σε χαμηλη τιμη οπως τα αλλα χρωματα ?? Anyway, θα ηθελα αρχικα να κανω 2 ερωτησεις 1) Διαβαζω παντου οτι το τηλεφωνο υστερει ελαφρως σε σχεση με αλλα κορυφαια smartphones στις photos την ημερα.. (ενω αντιθετα τα παει super σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου λογω pureview). Υπαρχει περιπτωση αυτο το προβλημα να διορθωθει-επιλυθει με το επερχομενο update του Αυγουστου ωστε οι photos στο απολυτο φυσικο φως να βγαινουν πεντακαθαρες οπως του Lumia 925 ?? 2) Αν θελω να εχω προσβαση στους δισκους που διαμοιραζω αρχεια (mp3, ταινιες κτλ) στο οικιακο μου δικτυο ποιες εφαρμογες θα πρεπει να χρησιμοποιησω ? Πχ στο android χρησιμοποιουσα το ES File Explorer.. για πρόσβαση στους δίσκους του δικτύου σου υπάρχει εφαρμογή και λέγεται sharefolder αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις όσα έκανες στο αντροιτ φυσικά. Υπάρχουν φυσικσ και τρόποι για να δεις τις ταινίες κλπ μέσω dlna εφαρμογές που θα βρεις στο store Edited July 26, 2013 by mixail72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εγω περιμενω με αγωνια την Τριτη το κιτρινο που εχω παραγγειλει. Δυσκολευτηκα πολυ να βρω το συγκεκριμενο χρωμα και ακομα περισσοτερο σε χαμηλη τιμη.. Γιατι αραγε το κιτρινο δεν τοφαιρνουν ευκολα σε χαμηλη τιμη οπως τα αλλα χρωματα ?? Anyway, θα ηθελα αρχικα να κανω 2 ερωτησεις 1) Διαβαζω παντου οτι το τηλεφωνο υστερει ελαφρως σε σχεση με αλλα κορυφαια smartphones στις photos την ημερα.. (ενω αντιθετα τα παει super σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου λογω pureview). Υπαρχει περιπτωση αυτο το προβλημα να διορθωθει-επιλυθει με το επερχομενο update του Αυγουστου ωστε οι photos στο απολυτο φυσικο φως να βγαινουν πεντακαθαρες οπως του Lumia 925 ?? 2) Αν θελω να εχω προσβαση στους δισκους που διαμοιραζω αρχεια (mp3, ταινιες κτλ) στο οικιακο μου δικτυο ποιες εφαρμογες θα πρεπει να χρησιμοποιησω ? Πχ στο android χρησιμοποιουσα το ES File Explorer.. 1)Ισχυριζονται οτι με το Amber update θα διορθωθει η ληψη φωτο και την ημερα...Δειγματα γραφης φυσικα δεν εχουμε,ειδωμεν..... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 ερωτηση. εχω της επαφες μου σε λογαριασμο gmail εκανα συνχρονισμο καιμου της ανεβασε ομος οταν παταω επανω σε επαφη δεν κανει κληση αλλα μου βγαζει το ονομα κιι μου λεει προφιλ. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορω να καλεσω οποιο ονομα θελω απ της επαφες μου ; ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 ερωτηση. εχω της επαφες μου σε λογαριασμο gmail εκανα συνχρονισμο καιμου της ανεβασε ομος οταν παταω επανω σε επαφη δεν κανει κληση αλλα μου βγαζει το ονομα κιι μου λεει προφιλ. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορω να καλεσω οποιο ονομα θελω απ της επαφες μου ; ευχαριστω πολυ. Στο προφιλ δεν σου βγαζει απο κατω κληση αριθμου και μηνυμα αριθμου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ρε παιδια, πιστευετε οτι θα πρεπει να αγορασω θηκη και προστασια οθονης;; Ειναι τοσο ομορφο το κινητο, που δε θελω να το κρυψω. Με την οθονη τι γινεται;; Χαραζεται ευκολα;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) ερωτηση. εχω της επαφες μου σε λογαριασμο gmail εκανα συνχρονισμο καιμου της ανεβασε ομος οταν παταω επανω σε επαφη δεν κανει κληση αλλα μου βγαζει το ονομα κιι μου λεει προφιλ. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορω να καλεσω οποιο ονομα θελω απ της επαφες μου ; ευχαριστω πολυ. Στο προφίλ της επαφής, ανάλογα με τι στοιχεία έχεις προσθέσει και τι λογαριασμούς έχεις συνδέσει στην επαφή, σου βγάζει και τα αντίστοιχα πεδία. Πάτα πάνω σε αυτό που θες να κάνεις, πχ πάτα το νούμερο που θες να καλέσεις ή πάτα στο email του αν θες να του στείλεις email κλπ. Ακόμα και να ποστάρεις κάτι στον τοίχο του facebook της επαφής μπορείς, αρκεί να συνδέσεις facebook. Ρε παιδια, πιστευετε οτι θα πρεπει να αγορασω θηκη και προστασια οθονης;; Ειναι τοσο ομορφο το κινητο, που δε θελω να το κρυψω. Με την οθονη τι γινεται;; Χαραζεται ευκολα;; Τι να σου πω, ανάλογα με το πόσο προσέχεις τις συσκευές σου. Εγώ το έχω απο τα Χριστούγεννα και ακόμα είναι σαν καινούριο χωρίς μεμβράνη και σε θήκη το έβαλα πριν 2 μήνες. Το καλύτερο είναι να το βάλεις σε μια θηκούλα και που και που να το βγάζεις να το ευχαριστιέσαι Edited July 26, 2013 by Johnious13 Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Τι να σου πω, ανάλογα με το πόσο προσέχεις τις συσκευές σου. Εγώ το έχω απο τα Χριστούγεννα και ακόμα είναι σαν καινούριο χωρίς μεμβράνη και σε θήκη το έβαλα πριν 2 μήνες. Το καλύτερο είναι να το βάλεις σε μια θηκούλα και που και που να το βγάζεις να το ευχαριστιέσαι Ειμαι σχεδον ψυχαναγκαστικος με οσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου (τουλαχιστον μεχρι να τις βαρεθω:p). Αν η οθονη εχει τη στοιχειωδη "ανθεκτικοτητα" στις γρατζουνιες, δε νομιζω να εχω προβλημα. Οσο για τη θηκη μαλλον θα ακολουθησω αυτο που προτεινεις:wacko:... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ειμαι σχεδον ψυχαναγκαστικος με οσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου (τουλαχιστον μεχρι να τις βαρεθω:p). Αν η οθονη εχει τη στοιχειωδη "ανθεκτικοτητα" στις γρατζουνιες, δε νομιζω να εχω προβλημα. Οσο για τη θηκη μαλλον θα ακολουθησω αυτο που προτεινεις:wacko:... παρε αυθεντικη θηκη νοκια σε οποιο χρωμα θες ή στο χρωμα τοθ κινητου σου! δεν θα καταλαβεις μεγαλη διαφορα... ειναι η καλυτερη υλοποιηση σε θηκη που εχω δει.. phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Μια που θα ειναι το πρωτο μου windowsτηλεφωνο,θα παρω το 920 και αν μου αρεσει το λειτουργικο αργοτερα παω για το 925. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Το ποσο χαιρομαι που προλαβα και παρηγγειλα το κινητο χθες το βραδυ δε λεγεται:)... Το cyan εξαντληθηκε σε χρονο ρεκορ!! Και το γκριζο πρεπει να ειναι πολυ ωραιο παντως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts