Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι.... Ή ακομα καλύτερα να βρει κάποιο τρόπο ώστε να έχουμε ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη...;)

Καλά τέτοιες ειδοποιήσεις με σβηστή οθονη είχε το 3510i, το Ν70 και άλλα κινητά πριν 7+ χρόνια! Και τώρα έχει τέτοιο θέμα το 920;:mad:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέμα λειτουργικού. Πιστεύω να "επέμβει" η Νόκια και σ' αυτο το θέμα.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι ρε παίδες... Δεν τα έχω με τον κέρσορα.. Αλλά όταν είχε τα βελάκια μέσα και έκανες ότι ήθελες στο κέιμενο... έκανες copy πιο εύκολα μια λεξη, ή ένας κομμάτι μιας λέξης.. Με τα βελάκια ηταν διαφορετικό..

Ναι ρε παίδες... Δεν τα έχω με τον κέρσορα.. Αλλά όταν είχε τα βελάκια μέσα και έκανες ότι ήθελες στο κέιμενο... έκανες copy πιο εύκολα μια λεξη, ή ένας κομμάτι μιας λέξης.. Με τα βελάκια ηταν διαφορετικό..

Κι εμένα μου φάνηκε πιο δυσκολο χωρίς βελάκια αλλα τελικά έκανα λάθος. Μόλις το συνήθισα λίγο μου φάνηκε σούπερ και πιο εύκολο. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.....

παιδια τον τελευταιο καιρο αλλαξα αρκετα κινητα κατε με .. gs1-gs2-nexus -hox-gs3-note 2 και τωρα xperia tipo για να κανω την δουλεια μου...

μεχρι και το νοτε 2 ειχε lag σε καποιες φασεις...

στην παρουσα φαση που ειμαι , με ενδιαφερει η συσκευη να μην κολαει κα8ολου.... εστω και αυτα τα μικρα λαγκς να ειναι ανυπαρκτα , να βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες , να βγαζει με ολα ανοιχτα μια μερα χρησης . αυτα ψαχνω και νομιζω πως τα εχει αυτη η συσκευη.... δεν την εχω δουλεψει ποτε και ουτε την εχω δει απο κοντα . μπορει καποιος να μου τα επιβαιβεωσει?

παιδια τον τελευταιο καιρο αλλαξα αρκετα κινητα κατε με .. gs1-gs2-nexus -hox-gs3-note 2 και τωρα xperia tipo για να κανω την δουλεια μου...

μεχρι και το νοτε 2 ειχε lag σε καποιες φασεις...

στην παρουσα φαση που ειμαι , με ενδιαφερει η συσκευη να μην κολαει κα8ολου.... εστω και αυτα τα μικρα λαγκς να ειναι ανυπαρκτα , να βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες , να βγαζει με ολα ανοιχτα μια μερα χρησης . αυτα ψαχνω και νομιζω πως τα εχει αυτη η συσκευη.... δεν την εχω δουλεψει ποτε και ουτε την εχω δει απο κοντα . μπορει καποιος να μου τα επιβαιβεωσει?

Νομίζω όλοι μας....;)

παίδες πούλησα και εγώ το note 2 και περιμένω αύριο το lumia....

Καλα να πάθεις.....χαχαχα

Αν θέλεις όλα αυτα που θέλει ο φίλος παραπάνω τότε δεν θα τι μετανιώσεις. Αν θέλεις πληθώρα εφαρμογών (αν και υπάρχουν αρκετές), αλλαγες wallpaper και τέτοια, τότε ίσως απογοητευτείς. Ίσως σου φανούν λίγες οι 4,5 ίντσες μιας και έρχεσαι απο μεγαλύτερη συσκευή.....

Όπως και να έχει, να του δώσεις λίγο χρόνο ώστε να εξοικειωθείς. Με υγεία να το χαρείς.

Edited by montoya_42

Αν θελεις μια συσκευη που να διακρινεται για την κορυφαια οθονη του,αριστη και αψογη ποιοτητα κατασκευης,ντιζαιν, αρκετες και πολυ καλες αποκλειστικες εφαρμογες απο τη Nokia και πανω απ ολα κορυφαιο και τηλεφωνο περα απο smartphone το 920 θα σε καλυψει απολυτα.

Ουτε απο εφαρμογες να ανησυχεις τις εχει σχεδον ολες οι περισσοτερες αναβαθμισμενες καταλληλα για WP8 και ενα τηλεφωνα lag free εξισου.

Απλα θα χρειαστεις λιγο χρονο για να βρεις τα κουμπια του ερχομενος σε ενα φρεσκο λειτουργικο.

Και απο υποστηριξη δεν εχεις να φοβασαι τιποτα η Nokia το υποστηριζει με την δεουσα προσοχη και θα δεις πολλες επιπροσθετες βελτιωσεις/προσθηκες τους προσεχους μηνες.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα,

Κάτοχος Ν8 ψάχνοντας στο Skroutz τις τιμές του 920 δεν καταλαβαίνω πως γίνετε να κάνει €426 το μαύρο και αν θέλει κανείς κόκκινο η οποιοδήποτε χρώμα να πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον €527 (πάντα σκέτη συσκευή) ?

Επίσης πως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι θα είναι 4g από αυτά τα μαγαζιά στο internet ?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

Κάτοχος Ν8 ψάχνοντας στο Skroutz τις τιμές του 920 δεν καταλαβαίνω πως γίνετε να κάνει €426 το μαύρο και αν θέλει κανείς κόκκινο η οποιοδήποτε χρώμα να πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον €527 (πάντα σκέτη συσκευή) ?

Επίσης πως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι θα είναι 4g από αυτά τα μαγαζιά στο internet ?

Ευχαριστώ

απλά τα φτηνά μαγαζιά δν φέρνουν άλλα χρώματα.. Θέμα διαθεσιμότητας είναι

P.S το είδα σήμερα από κοντά και δεν ξέρω τι έχει κάνει η nokia αλλά η οθόνη του είναι άπαιχτη.. Και μιλάω έχοντας το 4x π έχει απ΄τις καλύτερες οθόνες. Θα το έπαιρνα ασυζητητί αν διέθετα τα 400+ π κάνει αυτή τη στιγμή

Εχοντας και το samsung s4 πια μπορώ να πω οτι το 920 στέκεται ανετα δίπλα στη νέα γενιά των android.

Οθονη που δεν καταλαβαίνει τίποτα κάτω απο τον ήλιο,απαράμιλλη ποιότητα ήχου στις κλήσεις και πιο "γλυκό" software/λογισμικό...(δε βρίσκω πιο κατάλληλη λέξη)

Αν διορθώσει η ms κάποιες παιδικές ασθένειες στα WP8 θα παει μια χαρά (δε νοείται κινητο εν ετει 2013 αξίας 650€ να μην καλεί ένα νούμερο σε μια σελίδα στον explorer όταν κανείς κλικ πάνω του)

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Παιδιά πριν 20 λεπτά πήρα το lumia και τρελάθηκα...ωραίο κινητό καλή κάμερα...γενικά ευχαριστημένος

Με γεια φιλε. Γραψε μας εντυπώσεις.

Καλησπερα.

Ειμαι πραγματικα απογοητευμενος με το συστημα αγορων απο το store. Νομιζω πως ειναι κατι που το λειτουργικο μας συστημα πασχει αρκετα.:(...ισως το βλεπω εγω ετσι). Ακομα και το ταπεινο και απαρχαιομενο για πολους symbian ειχε το αυτονοητο να χρεωνει το λογαριασμο ή τη καρτα σου (καρτοκινητο). θα μου πεις , μα το ios με το itunes δουλευει, αλλα τουλαχιστον εδω που βρισκομαι (εξωτερικο,ευρωπη) βρισκεις καρτες για το itunes ακομα και στα περιπτερα:lol:

Το θεωρω μεγαλη ευκολια να αγοραζεις μια εφαρμογη χωρις ολη αυτη τη διαδικασια της microsoft!!

Προσφατα εφτιαξα και λογαριασμο στο paypal για να καταλαβω πως και σε αυτο χρειαζεσαι πιστωτικη:lol::lol:

Μηπως γνωριζει καποιος τι ειναι αυτη η ΄καρτα δωρου΄ microsoft? Εχει σχεση με το xbox?

εγω παντως, στην πρωτη μου αγορα απο το store, μου εβγαλε επιλογη να χρεωθει στην vodafone...τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα ερθει στον επομενο λογαριασμο, χωρις καποια εξτρα προμηθεια... well dona voda!!

Δηλαδη εκει που σου ειχε τις επιλογες για την αγορα της εφαρμογης ειχε και να χρεωθει στο λογαριασμο σου?αρα ισως ειναι και θεμα παροχου;-).

ξερω ειναι ευκολο στις μςρες μας να βγαλεις μια χρεωστικη καρτα που να πληρει τις προυποθεσεις της microsoft (maestro) αλλα δεν θα το ελεγα ευκολια που προσφερει οπως λεγετε αυτο που χρησιμοποιουμε (smartphone) θα επρεπε και εδω η nokia να εχει βαλει το χερακι της;-)

εγω παντως, στην πρωτη μου αγορα απο το store, μου εβγαλε επιλογη να χρεωθει στην vodafone...τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα ερθει στον επομενο λογαριασμο, χωρις καποια εξτρα προμηθεια... well dona voda!!

Τα ακους wind????

Λοιπόν, ύστερα απο μια εβδομάδα χρήσης έχω κι εγώ να κάνω τις επισημάνσεις μου για το κινητό μας.

Θετικά: κάμερα, έλλειψη lagariσματος, ποιότητα κλήσης, ποιότητα κατασκευής. Το wifi συνδέεται με τη μία, το ίδιο και το bt (στο lumia 800 το bt ήταν απαράδεκτο). Το wp σιγά-σιγά αρχίζω και να το συνηθίζω και να το συμπαθώ. Μου αρέσει που μπορεί να τρέχει τόσες εφαρμογές χωρίς ίχνος lagarίσματος. Επίσης η απουσία υποδοχής εξωτ. κάρτας μνήμης ουσιαστικά αντισταθμίζεται απο την εσωτ. μνήμη (32 gb) που τουλάχιστον εμένα με καλύπτει απόλυτα (για άλλους δεν ξέρω...)

Τώρα τα αρνητικά: α) έλλειψη ενδείξεων για αναπάντητες κλήσεις/sms. Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί λείπει αυτή η λειτουργία!!!

β) Επίσης ανεξήγητη η έλλειψη ραδιοφώνου!!! Μου λείπει εμένα που άκουγα μισή ώρα την εβδομάδα ραδιόφωνο, πόσο μάλλον σε όσους ακούνε όλοι την ώρα (εκεί στην nokia αν δεν αντιγράψουν τα άσχημα του ios θα πάθουν τίποτα...). Γιατί θα πρέπει ντε και καλά να καταναλώνω mb απο το internet του συμβολαίου μου για ν' ακούω ράδιο??? Και αν κάποιος, ακόμα και με τέτοια συσκευή, δεν έχει καθόλου internet???

γ) η μπαταρία του. Μετά βίας μου βγάζει την μέρα, έχοντας ήδη απενεργοποιημένο lte και nfc. Με συγχωρείτε, αλλά όταν έρθουν αυτές οι λειτουργίες στο Ελλάντα γιατί να μην τις χρησιμοποιώ??? Το κινητό το αγόρασα για να έχω και να χρησιμοποιώ και αυτές τις λειτουργίες! Θα πρέπει να έχω μονίμως το άγχος του φορτιστή στο μυαλό μου. Πάντως επειδή είναι και αρχή ίσως στρώσει λίγο καλύτερα μετά απο κάποιες φορτίσεις (το εύχομαι τουλάχιστον...).

δ) Και άφησα για το τέλος το πιο ενοχλητικό (για μένα πάντοτε): το μέγεθος και το βάρος του!!! Το κινητό θα έπρεπε οπωσδήποτε να είναι πιο μαζεμένο. Θεωρώ ότι το κάτω μέρος της συσκευής χωρίς οθόνη είναι αδικαιολόγητα αρκετά μεγάλο! Το 820 ή το 720 θα καθόταν πιο καλά στο δικό μου χέρι.

Τώρα ειδικά το καλοκαίρι που όλοι φοράμε λιγότερα ρούχα με προβληματίζει ακόμα περισσότερο το πώς θα το κουβαλάω...

Τελικός απολογισμός: αξίζει η αγορά του αλλά σίγουρα όχι στα 679 ευρώ (εγώ δεν το πήρα τόσο). Στα 400+ νομίζω ότι είναι vfm!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Λοιπόν, ύστερα απο μια εβδομάδα χρήσης έχω κι εγώ να κάνω τις επισημάνσεις μου για το κινητό μας.

Θετικά: κάμερα, έλλειψη lagariσματος, ποιότητα κλήσης, ποιότητα κατασκευής. Το wifi συνδέεται με τη μία, το ίδιο και το bt (στο lumia 800 το bt ήταν απαράδεκτο). Το wp σιγά-σιγά αρχίζω και να το συνηθίζω και να το συμπαθώ. Μου αρέσει που μπορεί να τρέχει τόσες εφαρμογές χωρίς ίχνος lagarίσματος. Επίσης η απουσία υποδοχής εξωτ. κάρτας μνήμης ουσιαστικά αντισταθμίζεται απο την εσωτ. μνήμη (32 gb) που τουλάχιστον εμένα με καλύπτει απόλυτα (για άλλους δεν ξέρω...)

Τώρα τα αρνητικά: α) έλλειψη ενδείξεων για αναπάντητες κλήσεις/sms. Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί λείπει αυτή η λειτουργία!!!

β) Επίσης ανεξήγητη η έλλειψη ραδιοφώνου!!! Μου λείπει εμένα που άκουγα μισή ώρα την εβδομάδα ραδιόφωνο, πόσο μάλλον σε όσους ακούνε όλοι την ώρα (εκεί στην nokia αν δεν αντιγράψουν τα άσχημα του ios θα πάθουν τίποτα...). Γιατί θα πρέπει ντε και καλά να καταναλώνω mb απο το internet του συμβολαίου μου για ν' ακούω ράδιο??? Και αν κάποιος, ακόμα και με τέτοια συσκευή, δεν έχει καθόλου internet???

γ) η μπαταρία του. Μετά βίας μου βγάζει την μέρα, έχοντας ήδη απενεργοποιημένο lte και nfc. Με συγχωρείτε, αλλά όταν έρθουν αυτές οι λειτουργίες στο Ελλάντα γιατί να μην τις χρησιμοποιώ??? Το κινητό το αγόρασα για να έχω και να χρησιμοποιώ και αυτές τις λειτουργίες! Θα πρέπει να έχω μονίμως το άγχος του φορτιστή στο μυαλό μου. Πάντως επειδή είναι και αρχή ίσως στρώσει λίγο καλύτερα μετά απο κάποιες φορτίσεις (το εύχομαι τουλάχιστον...).

δ) Και άφησα για το τέλος το πιο ενοχλητικό (για μένα πάντοτε): το μέγεθος και το βάρος του!!! Το κινητό θα έπρεπε οπωσδήποτε να είναι πιο μαζεμένο. Θεωρώ ότι το κάτω μέρος της συσκευής χωρίς οθόνη είναι αδικαιολόγητα αρκετά μεγάλο! Το 820 ή το 720 θα καθόταν πιο καλά στο δικό μου χέρι.

Τώρα ειδικά το καλοκαίρι που όλοι φοράμε λιγότερα ρούχα με προβληματίζει ακόμα περισσότερο το πώς θα το κουβαλάω...

Τελικός απολογισμός: αξίζει η αγορά του αλλά σίγουρα όχι στα 679 ευρώ (εγώ δεν το πήρα τόσο). Στα 400+ νομίζω ότι είναι vfm!

Α) συμφωνώ απολύτως (φαντάζομαι μιλάς για σβηστή οθόνη)

Β) εχει ανακοινωθεί και έρχεται. Η Νόκια το έχει αλλα τα 8ρια δεν το υποστήριζαν. Με το ερχόμενο (κατά τον Ιούνιο) update θα έχουμε και το ραδιακι μας (μαζί με κάποια πράγματα ακομη)

Γ) λίγη ακομη αντοχή της μπαταρίας θα ήταν ευπρόσδεκτη. Όχι όμως πως υπάρχει σοβαρό θέμα μ' αυτο.

Δ) το "κενό" στο κάτω μέρος είναι θέμα λειτουργικού (νομίζω). Μακάρι να πήγαινε λιγότερος χώρος χαμένος. Το βάρος το είχα συνηθίσει σε 2-3 ημέρες.

Εννοείται ότι μιλάω για σβηστή οθόνη. Το θέμα είναι να μην την ανοίγω για να βλέπω τυχόν αναπάντητες...Anyway, πιστεύω ότι κάτι θα κάνει γι' αυτό.

Για το βάρος, οκ θα το συνηθίσω. Το μέγεθος όμως?

Πάντως έχω πραγματικά κουφαθεί με την ποιότητα στην κλήση. Μιλάμε έτη φωτός μπροστά η nokia σε αυτό το κομμάτι. Τον συνομιλητή σου τον ακούς λές και είναι δίπλα σου!

Επίσης και ο internet explorer 10 πραγματικά αξιόλογος. Πολύ γρήγορος. Ούτε που σκέφτομαι να βάλω κάποιον άλλον.

Και για τις εφαρμογές απο το market βρίσκεις άνετα ότι θες.

Σίγουρα δεν το μετάνιωσα που το αγόρασα, είναι κινητάρα, αλλά... (αν και πιστεύω πως ότι και να πάρει κανείς πάντα θα υπάρχει ένα αλλά...)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Εννοείται ότι μιλάω για σβηστή οθόνη. Το θέμα είναι να μην την ανοίγω για να βλέπω τυχόν αναπάντητες...Anyway, πιστεύω ότι κάτι θα κάνει γι' αυτό.

Για το βάρος, οκ θα το συνηθίσω. Το μέγεθος όμως?

Πάντως έχω πραγματικά κουφαθεί με την ποιότητα στην κλήση. Μιλάμε έτη φωτός μπροστά η nokia σε αυτό το κομμάτι. Τον συνομιλητή σου τον ακούς λές και είναι δίπλα σου!

Επίσης και ο internet explorer 10 πραγματικά αξιόλογος. Πολύ γρήγορος. Ούτε που σκέφτομαι να βάλω κάποιον άλλον.

Και για τις εφαρμογές απο το market βρίσκεις άνετα ότι θες.

Σίγουρα δεν το μετάνιωσα που το αγόρασα, είναι κινητάρα, αλλά... (αν και πιστεύω πως ότι και να πάρει κανείς πάντα θα υπάρχει ένα αλλά...)

και το μέγεθος το συνηθίζεις. Κοιτάω καμία φορά το N8 μου και μου φαίνεται πολύ μικρό.....

Στο update που περιμένουμε νομίζω πως προστίθεται screensaver ρολοι το οποίο κι αυτο μου έλειψε...

υπαρχει και το bh-221 που εχει ενσωματωμενο ραδιoφωνο.

το εξτρα βαρος της συσκευης οφειλεται στον σταθεροποιητή της καμερας, και στην ασύρματη φορτιση.

οταν και οι ανταγωνιστες τα προσθεσουν αυτα, το συζηταμε για το μεγεθος/παχος ;)

παιδια, το κινητο για LTE, 32GB, ασυρματη φορτιση, στα 420ευρω ειναι ΤΟ vfm...

Λοιπόν προερχόμενος από το galaxy note η αρχή ήταν δύσκολη λόγω μικρότερης οθόνης αλλά το ξεπέρασα γρήγορα.μπορεί να μου λείψει η πληθώρα εφαρμογών προς το παρών αλλά βλέποντας την οθόνη η οπόια πατάει την amoled,το πόσο στρωτά λειτουργεί και το πόσο πιο καλή κατασκευή έιναι +την κάμερα με έκανε να ξεχάσω πιο εύκολα το note...το μόνο πραγματικά που μου λείπει απο το note έιναι η μπαταρία....427 το πήρα απο το birdphone και ενώ με είπαν ότι έιναι branded δεν έιδα λογότυπο εταιρείας...πραγματικά το χαίρομαι το κινητό

υπαρχει και το bh-221 που εχει ενσωματωμενο ραδιoφωνο.

Είπαμε πως θα το έχουμε πολύ σύντομα. Δεν χρειάζεται να πάρει τίποτα παρά μόνο το ερχόμενο update....;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...