Pharmex Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 H σειρά μου για ερωτήσεις: Το δικό μου είναι από Αγγλία. Βρήκα άκρη με Nokia Shop και μπορούν να μου περάσουν είτε την Ελληνική ROM, είτε τη ROM της Cosmote. Πιο πολύ θέλω να κάνω την αλλαγή, λόγω 4G. Υποστηρίζουν και οι 2 ROM το 4G, ή μόνο αυτή της Cosmote; Αν κάνω την όποια αλλαγή ROM, θα πέρνω μετά τις αναβαθμίσεις που αντιστοιχούν σε εκείνη, ή θα με γυρνάει (όπως στο Symbian) στις ROM που αντιστοιχούν στη χώρα προέλευσης του κινητού; Τέλος, αν θέλω να κρατήσω backup από τις εφαρμογές, τις ρυθμίσεις, το στήσιμο (tiles κλπ) αλλά και τα ringtones που έχω φτιάξει, μπορώ και πώς; Α, και κάτι εξίσου σημαντικό: Έχω αγοράσει διάφορες εφαρμογές από το Marketplace. Αυτές θα μπορώ να τις ξανακατεβάσω, ακόμη και μετά την αλλαγή ROM, σωστά; Δε θα μου βγάλει κανένα μήνυμα ότι ο λογαριασμός μου αντιστοιχεί σε άλλη χώρα και θα πρέπει να φτιάξω νέο για την Ελλάδα (οπότε ξανά μανά αγορά όσων είχα); [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλημέρα παιδιά και από εμένα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος τις ρυθμίσεις Ίντερνετ για κοσμοτε γιατί με αυτούς δεν έβγαλα άκρη ευχαριστώ Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flipo Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά και από εμένα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος τις ρυθμίσεις Ίντερνετ για κοσμοτε γιατί με αυτούς δεν έβγαλα άκρη ευχαριστώ κατεβάζεις την εφαρμογή access point (σημείο πρόσβασηs) την ανοίγεις πατάς ενεργοποίηση και είσαι ok :) το σημείο πρόσβασης θα προσθεθεί στις ρυθμίσεις Edited April 10, 2013 by flipo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Σε σχεση με το S3 θα σε ενοχλησει το οτι δεν εχει led notification/μικροτερη αυτονομια σαν συσκευη. Σαν λειτουργικο οτι δεν εχει εναλλακτικους πολυ καλους media player που να παιζουν ολα τα αρχεια και υποτιτλους σε στυλ bspalye(δεν το εχω ψαξει και πολυ να σου πω,διοτι δεν με ενδιαφερει καν το κομματια αυτο σε οθονη 4.5 να βλεπω ταινιες/σειρες κλπ) θα σου λειψει το ενιαιο notification center σε στυλ κουρτινα στο S3,και αν εισαι μουσικοφιλος δεν λειτουργει συνεχεια στο background ο ενσωματωμενος music player της Nokia με την εννοια οτι αν σταματησεις η' κλεισεις την εφαρμογη και πας να ακουσεις μετα απο καποια ωρα ξανα φορτωνουν τα παντα απο την αρχη και ποτε δεν ξεκιναει απο το το τελευαταιο κομματι μουσικης που ακουγες και στο δευτερολεπτο που σταματησες. Ειναι αθλιο στο κομματι αυτο της μουσικης το 920. Για το flash ολα τα site που εχουν video μεσα τα βλεπεις κανονικα,live stream δεν εχω δοκιμασει. Στα αλλα σου δοθηκαν οι απαντησεις.Μαλλον θα μεινω με το S3.Απλα μου αρεσει πολυ ως κατασκευη το 920 αλλα θα αφησω πρωτα να εξελιχθει.Δεν θελω να ξενερωσω. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Μόλις ήρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο!Τέλειο:D Μια ερώτηση: αυτό που κάναμε παλιά να το φορτίσουμε πρώτα κάτι ώρες και μετά να ανοίξει δεν ισχύει, ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παιδιά, κανείς; Θέλω να το στείλω αύριο! Της cosmote υποστηρίζει 4G λειτουργία από όσο ξέρω. Αναβάθμισεις θα παίρνεις της cosmote εφόσον περάσεις αυτή τη rom και αντίστοιχα οποίας χώρας/παρόχου την αντίστοιχη κάθε φορά που βάζεις. Backup μπορείς να πάρεις έχει κάπου επιλογή μέσα στα settings,ψάξε λιγάκι θα το βρεις δεν την έχω τη συσκευή προσωρινά μαζί μου τώρα να σου πω ακριβώς. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Της cosmote υποστηρίζει 4G λειτουργία από όσο ξέρω. Αναβάθμισεις θα παίρνεις της cosmote εφόσον περάσεις αυτή τη rom και αντίστοιχα οποίας χώρας/παρόχου την αντίστοιχη κάθε φορά που βάζεις. Backup μπορείς να πάρεις έχει κάπου επιλογή μέσα στα settings,ψάξε λιγάκι θα το βρεις δεν την έχω τη συσκευή προσωρινά μαζί μου τώρα να σου πω ακριβώς. Ευχαριστώ. Backup μπορώ να πάρω μόνο στο cloud και μόνο συγκεκριμένα πράγματα. Anyway, θα το ξαναστήσω από την αρχή... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Ευχαριστώ. Backup μπορώ να πάρω μόνο στο cloud και μόνο συγκεκριμένα πράγματα. Anyway, θα το ξαναστήσω από την αρχή... Υπόψη θα πρέπει και μέσω cosmote να ενεργοποιησεις το 4G αν δεν κάνω λάθος. Μόλις ήρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο!Τέλειο:D Μια ερώτηση: αυτό που κάναμε παλιά να το φορτίσουμε πρώτα κάτι ώρες και μετά να ανοίξει δεν ισχύει, ε; Το αφήνεις να αδειάσει να παει 10-15% και το βάζεις να φορτίσεις μέχρι να γεμίσει 100%. Ετσι κανείς την πρώτη εβδομάδα μέχρι να στρώσει καλά. Εγώ έτσι κάνω με τα κινητά μου. Edited April 10, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Υπόψη θα πρέπει και μέσω cosmote να ενεργοποιησεις το 4G αν δεν κάνω λάθος. Ναι, το έχω ήδη κάνει στο iPhone 5 και στο iPad Mini. [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Σε σχεση με το S3 θα σε ενοχλησει το οτι δεν εχει led notification/μικροτερη αυτονομια σαν συσκευη. Σαν λειτουργικο οτι δεν εχει εναλλακτικους πολυ καλους media player που να παιζουν ολα τα αρχεια και υποτιτλους σε στυλ bspalye(δεν το εχω ψαξει και πολυ να σου πω,διοτι δεν με ενδιαφερει καν το κομματια αυτο σε οθονη 4.5 να βλεπω ταινιες/σειρες κλπ) θα σου λειψει το ενιαιο notification center σε στυλ κουρτινα στο S3,και αν εισαι μουσικοφιλος δεν λειτουργει συνεχεια στο background ο ενσωματωμενος music player της Nokia με την εννοια οτι αν σταματησεις η' κλεισεις την εφαρμογη και πας να ακουσεις μετα απο καποια ωρα ξανα φορτωνουν τα παντα απο την αρχη και ποτε δεν ξεκιναει απο το το τελευαταιο κομματι μουσικης που ακουγες και στο δευτερολεπτο που σταματησες. Ειναι αθλιο στο κομματι αυτο της μουσικης το 920. Για το flash ολα τα site που εχουν video μεσα τα βλεπεις κανονικα,live stream δεν εχω δοκιμασει. Στα αλλα σου δοθηκαν οι απαντησεις. Καταλαβαίνω απόλυτα το ότι σε ενοχλεί να αρχιζει η μουσική απο την αρχή. Δεν νομίζω πως θα έφτανα στο σημείο να αποκαλέσω τραγικό το κομμάτι της μουσικής μόνο και μόνο γι αυτο το λόγο. Ασε που ποτε δεν ακουω χύμα όλη τη μουσική μου. Έχω φτιάξει playlists και είμαι οκ. Το μόνο μείον στο θέμα της μουσικής (και για τα προσωπικά μου γούστα/ανάγκες είναι μεγάλο μείον) είναι η αδυναμία να παίζει φάκελους με τραγούδια. Κατά τα άλλα, πέρα απο τις playlist που λύνουν το θέμα, χρησιμοποιώ το mp3 tube όπου κατεβάζω τα πάντα και δημιουργώ νέα playlist...;) Υ.Γ. Ξέχασες να αναφερεις τα υπέρ σε σχέση με το s3 και τον τρόμαξες τον ανθρωπο....χαχαχα Ναι, το έχω ήδη κάνει στο iPhone 5 και στο iPad Mini. Ζηλευωωωω 4G. Εμείς ακομη ψάχνουμε το 3G... Edited April 10, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Ναι, το έχω ήδη κάνει στο iPhone 5 και στο iPad Mini. Να μας πεις και εντυπώσεις τότε με 4G τι ψάρια πιάνει :p Αν είναι να δοκιμάσω και εγώ φλαςαροντας κάποια rom με 4G. Montoya_42:είναι μια αυτονόητη λειτουργία ακόμα και σε κινητα 90 ευρώ όπως το Asha 311 λειτουργεί σωστά,πρέπει να τη φτιάξουν εκεί στη Nokia. Tα ίδιο θέμα υπήρχε και στο Ν9 όπου και εκεί δεν μου άρεσε εξίσου. Edited April 10, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ζηλευωωωω 4G. Εμείς ακομη ψάχνουμε το 3G... Ω, ναι. Και μάλιστα στο Λιβάδι Παρνασσού (!) έχω στο iPad Mini 42MBPS download & 23 upload! Αντίστοιχα, στη Βούλα έχω 22 & 4-5 (μονο με 1-2 μπάρες σήμα ὀμως). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αυτα είναι... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ω, ναι. Και μάλιστα στο Λιβάδι Παρνασσού (!) έχω στο iPad Mini 42MBPS download & 23 upload! 42Mbps σε φορητή συσκευή;!;!;!; :blink: Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πρώτες μου εντυπώσεις από το τηλ: Εμφάνιση: πανέμορφο (ματ γκρι). Κράτημα: είναι όντως βαρύ σχετικά, αλλά πραγματικά δεν με ενόχλησε ούτε δευτερόλεπτο. Μου αρέσει πολύ όπως κάθεται στο χέρι μου. Για οθόνη κλπ είναι πολύ νωρίς να πω, είμαι και ενθουσιασμένος ακόμα επειδή είναι φρέσκο. Αρχίζω να το στρώνω και να του φτιάχνω τα tiles κλπ και γουστάρω:cool: Ερώτηση: την οθόνη μπορώ να την καθαρίζω μια στο τόσο με πανάκι και υγρό για τα γυαλιά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ερώτηση: την οθόνη μπορώ να την καθαρίζω μια στο τόσο με πανάκι και υγρό για τα γυαλιά; Πανάκι σκέτο χωρίς υγρά. Που και που με λίγο οινόπνευμα σε κανά πανάκι μπορείς. Εγώ έτσι κάνω. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 42Mbps σε φορητή συσκευή;!;!;!; :blink: Ω, ναι! Το είχα κάνει μάλιστα και personal hotspot και μοίραζα internet σε άλλες 5 συσκευές. [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Πανάκι σκέτο χωρίς υγρά. Που και που με λίγο οινόπνευμα σε κανά πανάκι μπορείς. Εγώ έτσι κάνω. Ωραία, ευχαριστώ, αν και έχουμε καιρό για αυτά :) Κάτι που με προβληματίζει. Το sms χωράει μόνο 70 χαρακτήρες το καθένα... Και δεν βλέπω κάπως να το αλλάξω. Δεν νομίζω να μην γίνεται.... edit: διαβάζω ότι πρόκειται περί bug... Δηλαδή δεν μπορώ στο κινητό μου να γράψω ένα μήνυμα με πάνω από 70 χαρακτήρες χωρίς να χρεωθώ διπλά; Σοβαρολογούμε; Αυτό έπρεπε να λένε οι αντοϊντάκηδες συνέχεια, όχι τα άλλα... Edited April 10, 2013 by sbergman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ωραία, ευχαριστώ, αν και έχουμε καιρό για αυτά :) Κάτι που με προβληματίζει. Το sms χωράει μόνο 70 χαρακτήρες το καθένα... Και δεν βλέπω κάπως να το αλλάξω. Δεν νομίζω να μην γίνεται.... edit: διαβάζω ότι πρόκειται περί bug... Δηλαδή δεν μπορώ στο κινητό μου να γράψω ένα μήνυμα με πάνω από 70 χαρακτήρες χωρίς να χρεωθώ διπλά; Σοβαρολογούμε; Αυτό έπρεπε να λένε οι αντοϊντάκηδες συνέχεια, όχι τα άλλα... Περίεργο! Θυμάμαι υπήρχε ρύθμιση για να το αλλάζεις αυτό, αλλά τώρα δεν τη βρίσκω. Μπας και το αλλάξανε στην Portico? Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Σε μια επιλογή έχει ήδη "σύνολο χαρακτήρων σμς:πλήρες". Και στο ίντερνετ που το ψάχνω, δεν βλέπω κάτι, πολλοί το αναφέρουν ως παράπονο. Μα καλά, κάνουμε πλάκα τώρα; Είναι δυνατόν σε κινητά τέτοιου βεληνεκούς να μην μπορείς να στείλεις ένα κανονικό sms;:mad::mad: Δεν το πιστεύω! Επίσης: ισχύει το ότι μετά από 160-180 χαρακτήρες μετατρέπει τα sms σε...mms; Edited April 10, 2013 by sbergman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δοκίμασε κάτι: settings - network+ - SMS character set - Reduced και μετά κάνε Restart το κινητό σου. Μετά δοκίμασε να γράψεις σμσ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Δοκίμασε κάτι: settings - network+ - SMS character set - Reduced και μετά κάνε Restart το κινητό σου. Μετά δοκίμασε να γράψεις σμσ Μειωμένο το θέλει; Δική μου βλακεία τότε, τσάμπα το κράξιμο:O Ευχαριστώ φίλε, γιατί θα τρελαινόμουν αν δεν έφτιαχνε αυτό! Το θέμα είναι ότι το έψαξα στο νετ αρκετά και το ανέφεραν πάρα πολύ ως bug και ως ανεπίλυτο πρόβλημα... Δεν ξέρω, πάντως με αυτό που μου είπες έφτιαξε! Edited April 10, 2013 by sbergman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ορισμένες γλώσσες (οπως τα Ελληνικά) έχουν ειδικούς χαρακτήρες, διαθέσιμοι μόνο στην Πληρη υποστήριξη χαρακτήρων, και χρησιμοποιούν περισσότερο χώρο όμως το κινητό ξέρει πόσο πρέπει να είναι ένα σμσ και γι'αυτό το κόβει στους 70. Με την επιλογή της Περιορισμένης υποστήριξη, οι ειδικοί χαρακτήρες αντικαθίστανται με τυπικούς χαρακτήρες μειώνοντας έτσι το μήκος του SMS. Αυτό γινόταν και σε παλιά ΝΟΚΙΑ (Symbian, S40...) Υ.Γ.* Αυτά είναι - αναφέρουν και κράζουν κάποιοι τη Νοκια στο νετ για bugs ενώ δεν ξέρουν :) Η Νοκια είναι Νοκια, οχί...πλαστικοκινητοεταιρία * - Πλάκα κάνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ω, ναι! Το είχα κάνει μάλιστα και personal hotspot και μοίραζα internet σε άλλες 5 συσκευές. Αυτά είναι.. :O Υ.Γ.* Αυτά είναι - αναφέρουν και κράζουν κάποιοι τη Νοκια στο νετ για bugs ενώ δεν ξέρουν :) Η Νοκια είναι Νοκια, οχί...πλαστικοκινητοεταιρία * - Πλάκα κάνω Μέσα από τις πλάκες λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες.... :shifty: Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ναι αλλα θα ήταν καλύτερο να μην χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς που θα προσβάλουν κάποιον για την επιλογή του. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts