gmarvel Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Διαθέσιμη η αναβάθμιση για Αγγλία την κατεβάζω τώρα. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flipo Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 μόλις το πήρα και εγώ πανέμορφο :) μια ερώτηση έβαλα τι κάρτα κοσμοτέ whatsapp αλλα δεν μου ενεργοποιεί το 3g ξέρει κανένας γιατί? ενώ στο προηγούμενο τηλέφωνο έμπαινα μια χαρά :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Διαθέσιμη η αναβάθμιση για Αγγλία την κατεβάζω τώρα. Επιτέλους! Την κατεβάζω κι εγώ τώρα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 μόλις το πήρα και εγώ πανέμορφο :) μια ερώτηση έβαλα τι κάρτα κοσμοτέ whatsapp αλλα δεν μου ενεργοποιεί το 3g ξέρει κανένας γιατί? ενώ στο προηγούμενο τηλέφωνο έμπαινα μια χαρά :( Θα τα βαλεις χειροκινητα Κοιτα εδω http://androidhellas.com/forum/index.php?/topic/289-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-apn-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-cosmotevodafonewind/ http://magic-tips.blogspot.gr/2010/03/internet-mms.html Η αλλιως επικοινωνισε με cosmote. Δοκιμασε και εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T58/section/ServiceInstr OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flipo Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Θα τα βαλεις χειροκινητα Κοιτα εδω http://androidhellas.com/forum/index.php?/topic/289-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-apn-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-cosmotevodafonewind/ http://magic-tips.blogspot.gr/2010/03/internet-mms.html Η αλλιως επικοινωνισε με cosmote. Δοκιμασε και εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T58/section/ServiceInstr μου τα βγάζει ως εξής apn........ ονομα χρηστη......... κωδικος προσβασης ...... διακομιστησ μεσολαβησης (URL) ...... θυρα διακομιστη μεσολαβησης ........... και τελος τυπος ip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Είμαι στη διαδικασία ολοκλήρωσης κι εγω. Άντε να δούμε τι θα δούμε..... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδια μηπως υπαρχουν καποιες αλλες ρυθμισεις για το 3g γιατι με αυτα που γραφετε ποιο πανω δεν βγαζω ακρη iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδια μηπως υπαρχουν καποιες αλλες ρυθμισεις για το 3g γιατι με αυτα που γραφετε ποιο πανω δεν βγαζω ακρη Ειχα και γω το ιδιο προβλημα και λυθηκε απο εδω.... http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/access-point/ce3895c7-01d0-4daf-a4c3-25c10463942d NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Ειχα και γω το ιδιο προβλημα και λυθηκε απο εδω.... http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/access-point/ce3895c7-01d0-4daf-a4c3-25c10463942d Σε ευχαριστω θα το κοιταξω σε λιγο μηπως βγαλω ακρη.. Edit: Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου εγινε δουλεια τελικα :) Edited February 22, 2013 by morgan21 iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ρε παιδιά.. Έπιασα προχτές στο Media Markt το 820, το οποιο έχει κι αυτό windows 8 αν τα ξέρω σωστά... Εσείς που έχετε το 920, για πείτε μου.. Ειναι το ίδιο βαρετό το μενού του;; Αυτή μαυρίλα και τα τετράγωνα πλακάκια;; Ειναι το ίδιο;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ρε παιδιά.. Έπιασα προχτές στο Media Markt το 820, το οποιο έχει κι αυτό windows 8 αν τα ξέρω σωστά... Εσείς που έχετε το 920, για πείτε μου.. Ειναι το ίδιο βαρετό το μενού του;; Αυτή μαυρίλα και τα τετράγωνα πλακάκια;; Ειναι το ίδιο;; Όλα τα κινητά που "φοράνε" windows phone έχουν την ίδια εμφάνιση. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ρε παιδιά.. Έπιασα προχτές στο Media Markt το 820, το οποιο έχει κι αυτό windows 8 αν τα ξέρω σωστά... Εσείς που έχετε το 920, για πείτε μου.. Ειναι το ίδιο βαρετό το μενού του;; Αυτή μαυρίλα και τα τετράγωνα πλακάκια;; Ειναι το ίδιο;; Προτιμάς τα πολύχρωμα τετραγωνάκια τύπου Luna park; Κατά την γνώμη μου, μόνο ταραχή προκαλούν και κάποια στιγμή τα βαριέσαι. Αν ήμουν μαθητής θα μου άρεσαν πάντως.Τώρα όχι πιά. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flipo Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 ανάμεσα στις εφαρμογές μου μπήκανε κάτι κουτάκια με αλφαβητική σειρά μάλλον πρόκεται για συντόμευσης ξέρει κανεις πως τα βγάζουμε? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δε νομίζω οτι βγαίνουν... Εμφανίζονται όταν ο αριθμός των εφαρμογών ξεπεράσει κάποιο όριο.. Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 ανάμεσα στις εφαρμογές μου μπήκανε κάτι κουτάκια με αλφαβητική σειρά μάλλον πρόκεται για συντόμευσης ξέρει κανεις πως τα βγάζουμε? :( δεν βγαινουν και αν αρχισεις και έχεις πολλές εφαρμογές είναι και χρήσιμα γιατι αν πατήσεις πάνω σου εμφανίζει ένα αλφαβητικό ευρετήριο όπως είναι στις επαφές οπότε πατάς πάνω στο γραμμα που θες και βρίσκεις την εφαρμογή πιο γρήγορα ;) NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flipo Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 η εφαρμογές που έχω είναι πολύ λίγες τουλάχιστον θα μπορούσε να μπει μονο το γράμμα (Α) και πατώντας να εμφάνιζε το αλφαβητικό ευρετήριο.ενώ τώρα ανάμεσα σε κάθε εφαρμογή υπάρχει και ένα κουτάκι :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παιδια να ρωτησω, ισως ειναι χαζη η ερωτηση αλλα θα ρωτησω..:p Απο αυτους που εχουν αν εχουν το 920 σε ΚΟΚΚΙΝΟ η ΚΙΤΡΙΝΟ ποιο χρωμα ειναι καλυτερο? με την εννοια αν υπαρχουν τπτ χτυπηματα και τετοια να φαινονται λιγοτερο..... με εχει τρελανει στο ματι το κιτρινο παντως και ισως το τσιμπησω συντομα..... και αν ειχατε να διαλεξετε αναμεσα σε 920 + 808 για καμερα phone ποιο θα λεγατε καλυτερο?? Αν και εχω νοτε 2 με βλεπω για το 920 χαχαχα δε παω καλα παντως....η μανια με τη καμερα φταιει προφανως...:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Αν κλεισει το κινητο απο μπαταρια και το συνδεσεις με usb στον υπολογιστη δεν ξανανοιγει μετα? Πρεπει να συνδεθει σε πριζα? (Δε μπορω να το δοκιμασω τωρα επειδη ειμαι στη δουλεια, γι αυτο αναρωτιεμαι) Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Αν και δεν απανταω σε χαζές ερωτήσεις (χα χα χα) πρέπει να ξέρεις πως τα χρωματα που αναφέρεις (μαζί και το λευκό) είναι το γυαλιστερό πλαστικό ενώ το ΚΟΡΥΦΑΙΟ μαύρο είναι ματ...... Όσο για την κάμερα, δες κάποιες φωτογραφίες στο σχετικό θέμα για να κρίνεις. Το 808 νομίζω πως υπερέχει στις φωτογραφίες. Δεν ξέρω όμως για το βίντεο όπου το 920 ίσως να έχει ένα προβάδισμα (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Αν κλεισει το κινητο απο μπαταρια και το συνδεσεις με usb στον υπολογιστη δεν ξανανοιγει μετα? Πρεπει να συνδεθει σε πριζα? (Δε μπορω να το δοκιμασω τωρα επειδη ειμαι στη δουλεια, γι αυτο αναρωτιεμαι) Αν εννοείς να ανοιξει αυτόματα, δεν το έχω δοκιμάσει. Μπορείς όμως να το συνδέσεις με το pc και μετά να το ανοίξεις χειροκίνητα (σε περίπτωση που δεν το κάνει αυτοματα)..... Edited February 26, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Αν εννοείς να ανοιξει αυτόματα, δεν το έχω δοκιμάσει. Μπορείς όμως να το συνδέσεις με το pc και μετά να το ανοίξεις χειροκίνητα (σε περίπτωση που δεν το κάνει αυτοματα)..... Ολα τα windowsphones και κλειστα να ειναι οταν τα βαλεις για φορτιση ενεργοποιουνται. Και γι αυτο το λογο μου εκανε εντυπωση που συνδεοντας το στο pc δεν ενεργοποιηθηκε (και ουτε πατωντας το κουμπι) Αλλα πριν ενα λεπτο τελικα ανοιξε απο μονο του. Το ειχα αφησει καποια ωρα βεβαια συνδεδεμενο στο pc... Παιδια να ρωτησω, ισως ειναι χαζη η ερωτηση αλλα θα ρωτησω..:p Απο αυτους που εχουν αν εχουν το 920 σε ΚΟΚΚΙΝΟ η ΚΙΤΡΙΝΟ ποιο χρωμα ειναι καλυτερο? με την εννοια αν υπαρχουν τπτ χτυπηματα και τετοια να φαινονται λιγοτερο..... με εχει τρελανει στο ματι το κιτρινο παντως και ισως το τσιμπησω συντομα..... και αν ειχατε να διαλεξετε αναμεσα σε 920 + 808 για καμερα phone ποιο θα λεγατε καλυτερο?? Αν και εχω νοτε 2 με βλεπω για το 920 χαχαχα δε παω καλα παντως....η μανια με τη καμερα φταιει προφανως...:D:D Φιλε μου και εγω το νοτε ιι εχω και πηρα και το 920...στον τομεα της καμερας που αναφερεις δε νομιζω οτι ειναι κ πολυ καλυτερο δυστυχως. Edited February 26, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Φιλε μου και εγω το νοτε ιι εχω και πηρα και το 920...στον τομεα της καμερας που αναφερεις δε νομιζω οτι ειναι κ πολυ καλυτερο δυστυχως. Μπορείς να ανεβάσεις δυο ίδιες (ίδιο θέμα εννοώ) φωτογραφίες για να συγκρίνουμε? Απο περίεργος ρωτάω. Στο θέμα της φόρτισης, όταν σβήνει απο μπαταρία, μετά χρειάζεται λίγα δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Επειδή η φόρτιση απο το pc είναι πιο αργή, προφανώς γι αυτο άργησε να ανοίξει... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μπορείς να ανεβάσεις δυο ίδιες (ίδιο θέμα εννοώ) φωτογραφίες για να συγκρίνουμε? Απο περίεργος ρωτάω. Στο θέμα της φόρτισης, όταν σβήνει απο μπαταρία, μετά χρειάζεται λίγα δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Επειδή η φόρτιση απο το pc είναι πιο αργή, προφανώς γι αυτο άργησε να ανοίξει... Ναι αν προλαβω θα βγαλω και θα τις ανεβασω. Δεν ηταν ομως καποια δευτερολεπτα...ηταν κανα μισαωρο! Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Ναι αν προλαβω θα βγαλω και θα τις ανεβασω. Δεν ηταν ομως καποια δευτερολεπτα...ηταν κανα μισαωρο! Στην πριζα θελει 2-3 λεπτα για να ανοιξει,αλλα προφανος απο τη θυρα usb θελει περισσοτερο χρονο διοτι βγαζει λιγοτερα volt η' amber η'οπως λεγονται τελος παντων:p Και αναμεσα σε usb 2 και usb 3 εχει διαφορα προς το καλυτερο στο usb 3. Χρονο παντως δεν εχω μετρησει συσδεδεμενο με pc αλλα στην πριζα απο εντελως αδεια θελει 2-3 λεπτα για να ξυπνησει. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Πολλά έβαλες (νομίζω). Δεν χρειάζονται 2-3 λεπτά (πάλι νομίζω).....:) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 το πηρα πισω σημερα απο το NOKIA care και ολα ειναι ΟΚ....:) δουλευει αψογα και απ΄οτι φαινεται μου περασαν και την portico (το wi-fi μενει μονιμα ανοιχτο πια) ενω ειχα μπει σε σκεψεις να το πουλησω και να παω προς HTC One....μαλλον μενω εδω που ειμαι...:):):):):) Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts