Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοώ "σπασμενες" εφαρμογές....

Υπάρχουν "μαγαζακια" για τα προηγούμενα wp. Φυσικά κάποια έπαψαν να δουλεύουν λόγω αλλαγής κλειδώματος αλλά κάποια άλλα δουλεύουν. Τα wp8 δεν τα σπάσανε ακομα

Όσο για το τ9. Δεν μπορείς να αλλάξεις πληκτρολόγιο στα wp. Από όσο ξέρω δηλαδη

Και για τις "εφαρμογες" ναι υπάρχουν και ξεκλείδωτες ρομ που μπορούσες να βάλεις. Ήδη έχουν βάλει ρομ wp8 σε ένα hd2 HTC. Αν και προς το παρόν δεν δουλεύει και τίποτα :-P

Edited by mixail72

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον πλάκα μου κάνει το κινητό... Από το πρωί στις 6 εκτός πρίζας και έχει πέσει μια μικρή στάθμη...! Δε γίνεται αυτό. :wacko:

Πάρτε και μια φωτογραφία με φεγγάρι.

http://img819.imageshack.us/img819/7894/wp20121202008.jpg

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είδα από κοντά πρόσφατα, μου φάνηκε κορυφαία η ποιότητα κατασκευής του αλλά πολύ μεγάλο ρε ****το...! υπερβολικά όμως και βαρύ

Αξίζει γενικά αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε από ένα στάδιο "μεταμόρφωσης" του κινητού. Οι κάτοχοι του Ν8 με καταλαβαίνουν :)

Εγώ ειμαι κάτοχος Ν8 και προφανώς εννοείς οτι σε καταλαβαίνουν αυτοί που απο Ν8 μεταπήδησαν στο 920... Εμείς οι υπόλοιποι που δεν κάναμε ακόμα την αλλαγή, αξίζουμε μια διευκρίνιση;; :blink:

Μόνο UI δε μπορείς να πειράξεις πολύ :lol:

Τι θέλει να πει ο ποιητής;; :confused:

Το data smart ελεγχει την κατανάλωση data . Δες εδω http://mobile.theverge.com/2012/6/21/3105617/windows-phone-unannounced-features-data-smart-cloud-browser

Ισως να μην εχει ενσωματωθει ακομα?

Αυτο προσφερεται μονο μεσω παροχου. Προς το παρον μονο ενας φορεας στην Αμερικη το τρεχει.

Εχω N8 και περιμενω δυο χρονια να βγαλει η Νοκια κατι της προκοπης.

"Αξίζει γενικά αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε από ένα στάδιο "μεταμόρφωσης" του κινητού. Οι κάτοχοι του Ν8 με καταλαβαίνουν "

Εγω το N8 δεν το εχω πειραξει καθολου παρα μονο τις αναβαθμισεις που βγαζει το Nokia Suite. Μαλιστα δεν εχω αναβαθμισει το main firmware apo Anna se Belle διοτι καπου ειχα διαβασει οτι πεφτει βαρυ στο N8.

Ηθελα να ρωτησω πως ειναι to transition sto Lumia 920 διοτι με ενδιαφερει να το αποκτησω.

Μπορεις να μεταφερεις αρχεια απο phone backup sto Nokia Suite ι οχι επειδη ειναι Simbian? :help:

Πάρτε και μια φωτογραφία με φεγγάρι.

http://img819.imageshack.us/img819/7894/wp20121202008.jpg

Τέλεια.

Υ.Γ. Είσαι και ρομαντικός.......:D

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όσο το περιμένω έλεγα να πάρω μια θήκη, γιατί δεν χρησιμοποιώ screen protector. Μια θήκη για το για το lumia 900 ταιριάζει με το 920;

Άκυρο, μόλις είδα ότι είναι αρκετά μικρότερο το 900

Dimensions 127.8 x 68.5 x 11.5 mm, 90 cc (5.03 x 2.70 x 0.45 in)

130.3 x 70.8 x 10.7 mm, 99 cc (5.13 x 2.79 x 0.42 in)

Edited by babis_p
:X

Το είδα από κοντά πρόσφατα, μου φάνηκε κορυφαία η ποιότητα κατασκευής του αλλά πολύ μεγάλο ρε ****το...! υπερβολικά όμως και βαρύ

Παιδία τα μεγάλα κινητά απευθύνονται σε όσους τα χρειάζονται. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί σε συσκευές κάτω των 4.5" ιντσών όπως πρέπει.

Γι αυτό άλλωστε οι μικρές συσκευές προσφέρονται με χαμηλότερα specs, αρκετά όμως για να ικανοποιήσουν οποιοδήποτε χρήστη που θέλει απλή smartphone χρήση.

Μόνο η apple επιμένει για τους δικούς της λόγους κυρίως γιατι είναι κλασσική εταιρεία που αλλάζει πλεύση πολύ δύσκολα.

Κάτι σαν το στυλ του μακαρίτη του Steve :). Επι 20 χρόνια φορούσε τον ίδιο συνδιασμό: αθλητικά παπούτσια που ναι μεν ειχαν το ίδιο look αλλα εξελίσσονταν με τα χρόνια.

Εμένα περισσότερο με ανησυχεί η αποδοχή των WP παρά η ποιότητα των συσκευών της ΝΟΚΙΑ, η οποία είναι δεδομένη.

Το αν είναι μεγάλο και βαρύ, δεν παίζει κανένα ρόλο και δεν θα είναι αυτό η αιτία αν δεν υπάρξουν οι αναμενόμενες πωλήσεις αλλα τα 8αρια που δεν θα έχον πείσει το κοινό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδία τα μεγάλα κινητά απευθύνονται σε όσους τα χρειάζονται. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί σε συσκευές κάτω των 4.5" ιντσών όπως πρέπει.

Γι αυτό άλλωστε οι μικρές συσκευές προσφέρονται με χαμηλότερα specs, αρκετά όμως για να ικανοποιήσουν οποιοδήποτε χρήστη που θέλει απλή smartphone χρήση.

Μόνο η apple επιμένει για τους δικούς της λόγους κυρίως γιατι είναι κλασσική εταιρεία που αλλάζει πλεύση πολύ δύσκολα.

Κάτι σαν το στυλ του μακαρίτη του Steve :). Επι 20 χρόνια φορούσε τον ίδιο συνδιασμό: αθλητικά παπούτσια που ναι μεν ειχαν το ίδιο look αλλα εξελίσσονταν με τα χρόνια.

Εμένα περισσότερο με ανησυχεί η αποδοχή των WP παρά η ποιότητα των συσκευών της ΝΟΚΙΑ, η οποία είναι δεδομένη.

Το αν είναι μεγάλο και βαρύ, δεν παίζει κανένα ρόλο και δεν θα είναι αυτό η αιτία αν δεν υπάρξουν οι αναμενόμενες πωλήσεις αλλα τα 8αρια που δεν θα έχον πείσει το κοινό.

Το ολο πραγμα ειναι κατα ποσο οι developers θα φταξουν apps για τα windows ..

Με ρωτήσατε πολλές φορές για το transition από Symbian..

το Windows phone αν και αρκετά ανοιχτό πλέον έχει περιορισμούς στο UI του. Δε θα γίνει ποτέ Android/Symbian σε αυτόν τον τομέα. Είναι fixed. Αλλάζεις χρώματα, θέματα, tiles...ως εκεί! Είναι όμορφο (κατά τη γνώμη μου) αλλά όχι παρεμετροποιήσιμο.

Από ρυθμίσεις ουσιαστικές τώρα, έχει πάρα πολλές. Ίσως περισσότερες από κάθε λειτουργικό σύστημα. Ρυθμίζεις από το δίκτυο μέχρι τη συμπεριφορά τη συσκευής σου ανά ώρα λειτουργίας. Έχει πολύ πράγμα. Ίσως η Microsoft θεώρησε ότι εκεί έπρεπε να δώσει βάση. Παραμετροποίηση τα 8άρια έχουν και μάλιστα πολύ, απλά αυτή η παραμετροποίηση δεν αφορά το User Interface. Αφορά κυρίως τη λειτουργικότητα.

Τώρα κάποια πράγματα θα σας λείψουν στο 920: πομπός FM, T9, δέκτης FM, μετρητής δεδομένων. Το τελευταίο θα μπει βεβαίως αλλά σε άλλη έκδοση. Εδώ που βρίσκομαι όλοι οι πάροχοι δίνουν απεριόριστα data και κάποιου είδος QoS restriction στην περιίπτωση που υπερβείς κάποιο όριο. Γενικά έτσι γίνεται. Στην Ελλάδα μόνο έχουν άλλη λογική σε αυτό.

Αν προτείνω τη συσκευή...και βέβαια το κάνω! Τη θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη. Έχει μειονεκτήματα βέβαια όπως όλες οι συσκευές αλλά μπορείς να βλέπεις και τα θετικά του (κάμερα, ήχος, λήψη) που δεν υπάρχουν δυστυχώς σε άλλες συσκευές.

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρθηκαν και πιστεύω ότι η Nokia βρήκε στο πρόσωπο της MS τον καλύτερο συνεργάτη/συνετερος και ειδικότερα πιστεύω ότι με το 920 έβγαλε την καλύτερη υλοποίηση μέχρι το επόμενη Lumia ναυαρχιδα.

Δεν θα μπορούσε ούτε με την Intel ούτε με HP να προχωρούσε παραπάνω σε στυλ meego να αναπτύξει περαιτέρω το λογισμικό αφού οι τελευταιες 2 ούτε καν το πίστευαν ανεξάρτητα που εμένα μου άρεσε παρά πολύ.

Και επειδή βλέπω και από το εξωτερικό μεγαλο ενδιαφέρων για τα WP8 και το 920 πολύ περισσοτερο διότι ξέρουν ότι θα έχουν την κατάλληλη υποστήριξη και πιο ζεστη αντιμετώπιση και από Nokia και MS που όσο είναι ζέστη σε αυτό που η ίδια επιθυμεί να πετύχει στο Mobile τομέα ο δρόμος θα είναι ανηφορικός από εδώ και πέρα.

Ανεξάρτητα από τις σειρήνες καταστροφολογίας και κλασικούς νεκροθάφτες η MS είναι κολλοσος στο Software και ξέρει να ακούει τον καταναλωτή προσφεροντας και περισσοτερα πράγματα κάθε φορά.

Η Nokia έχει όλα τα φόντα να πετύχει με αυτή τη συνεργασία και η MS πολλά να κερδίσει και πολλά περισσοτερα να χάσει αν από τη πλευρά της δεν συνεχίσει να βλέπει τόσο ζεστά όσο τώρα και στο μέλλον.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τώρα κάποια πράγματα θα σας λείψουν στο 920: πομπός FM, T9, δέκτης FM, μετρητής δεδομένων. .

Μετρητής δεδομένων υπάρχει ήδη για τα Lumia series :)

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/counters/dd91f5d5-9cf8-4d1d-8fba-beaa01fafa47

The sky moves on sideways

Με ρωτήσατε πολλές φορές για το transition από Symbian..

το Windows phone αν και αρκετά ανοιχτό πλέον έχει περιορισμούς στο UI του. Δε θα γίνει ποτέ Android/Symbian σε αυτόν τον τομέα. Είναι fixed. Αλλάζεις χρώματα, θέματα, tiles...ως εκεί! Είναι όμορφο (κατά τη γνώμη μου) αλλά όχι παρεμετροποιήσιμο.

Από ρυθμίσεις ουσιαστικές τώρα, έχει πάρα πολλές. Ίσως περισσότερες από κάθε λειτουργικό σύστημα. Ρυθμίζεις από το δίκτυο μέχρι τη συμπεριφορά τη συσκευής σου ανά ώρα λειτουργίας. Έχει πολύ πράγμα. Ίσως η Microsoft θεώρησε ότι εκεί έπρεπε να δώσει βάση. Παραμετροποίηση τα 8άρια έχουν και μάλιστα πολύ, απλά αυτή η παραμετροποίηση δεν αφορά το User Interface. Αφορά κυρίως τη λειτουργικότητα.

Τώρα κάποια πράγματα θα σας λείψουν στο 920: πομπός FM, T9, δέκτης FM, μετρητής δεδομένων. Το τελευταίο θα μπει βεβαίως αλλά σε άλλη έκδοση. Εδώ που βρίσκομαι όλοι οι πάροχοι δίνουν απεριόριστα data και κάποιου είδος QoS restriction στην περιίπτωση που υπερβείς κάποιο όριο. Γενικά έτσι γίνεται. Στην Ελλάδα μόνο έχουν άλλη λογική σε αυτό.

Αν προτείνω τη συσκευή...και βέβαια το κάνω! Τη θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη. Έχει μειονεκτήματα βέβαια όπως όλες οι συσκευές αλλά μπορείς να βλέπεις και τα θετικά του (κάμερα, ήχος, λήψη) που δεν υπάρχουν δυστυχώς σε άλλες συσκευές.

Το έχω ξαναγράψει. Υπάρχει μετρητής δεδομένων και κλησεων και sms.

Πολυ καλος μάλιστα. Θα τον βρεις στις εφαρμογές της Nokia collection. Λεγεται Counters

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πολυ καλος μάλιστα. Θα τον βρεις στις εφαρμογές της Nokia collection. Λεγεται Counters

Αν δεν κανω λαθος στο 920 δεν δουλευει. Τουλαχιστον προς το παρον. Η Ms έχει παρουσιάσει τη δικη της λυση (data sense) αλλα προς το παρον δουλευει σε μερικες εταιρειες κινητης αν οχι σε μια μονο

Μα T9 έχει, όχι όπως στο symbian αλλα όπως στα android κάνω λάθος? όταν πας στα sms να γράψεις και ξεκινάς να γραφής γράμματα δεν σου κάνει πρόβλεψη την λέξη από πάνω???

spacer.png

δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή στα 8. Σύντομα αναμένεται:)

Τ9 με τη μορφή που ξέρουμε δεν υπάρχει. Μαντεψιά θα το έλεγα περισσότερο το σύστημα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια υπαρχει τροπος για να μεταφερω τις επαφες απο iphone στο 920?

το πηρα δοκιμαστικα απο φιλο και το ψαχουλευω σιγα σιγα.....:)

thanks

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

thanks

Sync with your microsoft account :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

thanks

Αν έχεις κάνει sync τις επαφές σου στο Gmail μπορείς να τις κάνεις ιμπορτ στο Hotmail. αφού το σεταρεις το Νοκια με το Hotmail περνάνε αυτόματα.

thanx...εχω δουλεια μπολικη να κανω και λιγο χρονο...

το εχω στα χερια μου περιπου 8 ωρες.....

το μεγεθος ειναι κατι που με ξενιζει ειναι η αληθεια αλλα ας μην ξεχναμε οτι το κινητο μου μεχρι τωρα ηταν ενα iphone 4 , δηλαδη μικρο για τα δεδομενα της αγορας...

τα ιδια ισχυουν και για το βαρος..

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ηχος.....φοβερη ποιοτητα κατασκευης..

το στοιχημα ειναι οι εφαρμογες...αν και κατα ποσο θα μου λειψουν τα καλουδια που ειχα στο ios (ιατρικα προγραμματα,navigon,tom tom κτλ , tapatalk....)

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

thanks

Ανοιξε το Bluetooth και στις δυο συσκευές και ανοιξε την εφαρμογή μεταφορά δεδομένων στο 920. Θα τραβήξει τις επαφές απο το iPhone σε χρόνο dt

thanx...εχω δουλεια μπολικη να κανω και λιγο χρονο...

το εχω στα χερια μου περιπου 8 ωρες.....

το μεγεθος ειναι κατι που με ξενιζει ειναι η αληθεια αλλα ας μην ξεχναμε οτι το κινητο μου μεχρι τωρα ηταν ενα iphone 4 , δηλαδη μικρο για τα δεδομενα της αγορας...

τα ιδια ισχυουν και για το βαρος..

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ηχος.....φοβερη ποιοτητα κατασκευης..

το στοιχημα ειναι οι εφαρμογες...αν και κατα ποσο θα μου λειψουν τα καλουδια που ειχα στο ios (ιατρικα προγραμματα,navigon,tom tom κτλ , tapatalk....)

Δοκίμασες το DRIVE app της ΝΟΚΙΑ; Είναι φοβερό! Ιατρικά προγράμματα για ποια ενδιαφέρεσαι;

Έχει πολύ καλό ήχο το άτιμο! Δεν υπάρχει η ακουστική του!

Απενεργοποίησε NFC, καίει πολύ. Κάποιο bug φαίνεται να είναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...