LDimitris74 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Απλα γραφω να φτασω τα 10 Post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosdrda Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Πρεπει να εχουμε 10 posts για να μπορουμε να γραψουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosdrda Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 απλα γραφω για να συμπληρωσω 10 posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmagigr Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Καλησπερα Γραφω εδω γιατι δεν με αφηνει να γραψω οπουδηποτε αλλου και αυτο ειναι το προβλημα μου Εαν μπορει καποιος ας βοηθησει Οταν παω να ανοιξω καποιο θεμα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω δικαιωμα να ανοιξω θεμα και αναφερει καποιους πιθανους λόγους που ισως να συμβαινει αυτό Για εμενα δεν ισχυει κανενας λογος απο αυτους που αναφερει Εχω δοκιμασει 3-4 διαφορετικα topic για να ανοιξω θεμα αλλα το ιδιο κάνει παντού Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Νομίζω ότι πρέπει να έχεις γράψει τουλάχιστον 10 post για να μπορείς να γράφεις οπουδήποτε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosL36 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Εχει μια επιλογη το facebook στους φιλους να βλεπουμε ποιοι προστεθηκαν προσφατα αλλα θέλω να την διαγράψω η να την κάνω κρυφή. Χωρίς να κάνω την λίστα των φίλων μου κρυφή! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Εχει μια επιλογη το facebook στους φιλους να βλεπουμε ποιοι προστεθηκαν προσφατα αλλα θέλω να την διαγράψω η να την κάνω κρυφή. Χωρίς να κάνω την λίστα των φίλων μου κρυφή! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ρώτα εδώ καλύτερα. Είναι το επίσημο νήμα για το Facebook. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=202609 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Halifis Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Εχω 3 διαφορετικα viber(με διαφορερικους αριθμους) με κοινο gmail και καποιες φορες μπλεκονται τα μηνυματα μεταξυ τους. Ξερει καποιος τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Καλησπέρα παιδιά πέρα από πώληση κινητών μπορώ ν βαλω και για πώληση λαπτοπ??? Η αν ξέρετε κανένα σαιτ που να μπορώ να καταχώρησω αγγελίες για λαπτοπ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Car.gr Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts