Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλο θα ειναι αν υπαρχει καποιο παραπανο η διαμαρτυρια για καποια αποφαση να απευθυνομαστε σε super moderator η και στον admin αν βλεπουμε οτι δεν βρισκουμε ακρη με τον μονταροτορα μιας συγκεκριμενης περιοχης.

Ομως τι γινεται αν δεν παιρνουμε καμμια απαντηση χωρις να ξερουμε καν οτι ο αλλος διαβασε το μηνυμα μας?θα μου πειτε υπαρχουν αναφορες παραδοσης αλλα σε μοντερατορς εχω δει να παιρνω απαντηση χωρις να υπαρχει πριν η ενδειξη αναφορα παραδοσης.

Δεν ξερω τι παιζει απλα λεω οτι καλο ειναι να ακουγονται παραπαπονα αν υπαρχει λογος και να απαντουν οι μοντερατορς λεγοντας την αποψη τους η τουλαχιστον να ξερουμε οτι το μηνυμα μας εληφθη περα απο το αν συμφωνουμε η οχι με την αποψη των μοντερατορς.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να γίνεται καλοπροαίρετα και με σωστό τρόπο. Για παράδειγμα αυτό το θέμα έπρεπε να ανοιχτεί στον σχολιασμό, άσχετα σε ποιο forum αφορούσε. Ακόμα καλύτερα, γιατί δε μπορούσε να προηγηθεί μια προσωπική επικοινωνία με τους διαχειριστές του c&f; Είναι ο σκοπός να προκαλέσουμε αναστάτωση ή να δούμε αν όντως υπάρχει πρόβλημα; Δε μπορώ να πιστέψω ότι σας έχει γράψει κάποιος moderator. Πόσο μάλλον ότι σας έγραψε και δεν απευθυνθήκατε σε κάποιον super moderator και σας έγραψε και αυτός.

Συγκεκριμένες παρατηρήσεις όπως αυτή για το φαινόμενο των μελών που λένε "έρχεται λουκέτο" κτλ, μπορύν να βοηθήσουν και μας στη δουλειά μας.

Όσο για τη συχνότητα των κλειδωμάτων και την αυστηρότητα των moderators, καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή, η οποία αναγκαστικά δε θα αρέσει σε όλους, ειδικά στο c&f. Σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε όμως να μείνει ανοιχτό το θέμα για τον ΕΠΑΚ που αναφέρθηκε. Το θέμα ήδη συζητείτε αλλού, είναι εκτός θεματολογίας του c&f και είναι σημαντική τηλεπικοινωνιακή είδηση. Θα κάνουμε μήπως το c&f ανεξάρτητο φόρουμ εντός myphone; όχι φυσικά. Και κάπως έτσι πάει για τα περισσότερα θέματα που κλειδώνονται. Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις, ίσως και λάθη. Για αυτό υπάρχουν τα PMs. Χρησιμοποιήστε τα. Ή ελάτε στην Comdex να τα συζητήσουμε από κοντά ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Την καλησπέρα μου :)

Επειδή το θέμα αφορά και μένα,να πω και γω μερικά πράγματα.Σε κανέναν μας δεν αρέσει να κλειδώνουμε θέματα με το παραμικρό ή χωρίς λόγο.Πάντα ο σκοπός μας είναι να κρατάμε το φόρουμ όσο το δυνατόν πιο οργανωμένο.Όταν λοιπόν υπάρχει κάποιο ίδιο θέμα το οποίο καλύπτεται και συζητείται ήδη απο κάποιο υπάρχον,ποιος ο λόγος να μην συνεχιστεί εκεί η κουβέντα;

Αρα λοιπόν ας μην δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Όσο για το ότι έχουν μείνει 5-10 βασικά θέματα και συζητάμε μόνο για τα ίδια και τα ίδια,στο χέρι σας είναι να ανοίξετε νέα θέματα που θα προκαλέσουν ενδιαφέρον και συζήτηση αρκεί βεβαίως να μην παραβιάζουν κάποιον όρο απο τους ΟΠΧ.

Ανοιγει πριν λιγες μερες ενα θεμα ενα μελος ποια μυρωδια σας ενοχλει ποιο

πολυ α) η στοματιλα β) η ποδαριλα και κατι αλλο που δεν θυμαμαι και το κλειδωνουν αμεσως γραφοντας οτι ειναι ασκοπο το θεμα.Ενα παρομοιο θεμα τι σας αηδιαζει ποιο πολυ κατσαριδες , ποντικια κλπ ζει και βασιλευει ακομα.Προφανως αυτο δεν ειναι ασκοπο ή μαλλον το ανοιξε καποιος κολλητος.

Μια απαντηση απο τους moderator γιαυτο που εγραψα θα εχω;Και τα δυο θεματα ασκοπα ειναι γιατι το ενα κλειδωθηκε και το αλλο οχι;

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Μετά τις απαντήσεις 2 εκ των υπευθύνων του φορουμ, οι εξηγήσεις δόθηκαν αναλυτικά. Μείνετε στα λόγια κυρίως του Βασίλη για να κατανοήσετε το πως λειτουργούμε.

Το Myphone είναι από τα πιο ποιοτικά φορουμ στην Ελλάδα, και αυτό έχει κάποιο κόστος, το οποίο «πληρώνουμε» άνετα, προκειμένου να απολαμβάνουμε την κορυφή. Αυτές ήταν επίσημες απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος για άλλη.

@stratus: Το ένα κλειδώθηκε γιατι κλειδώθηκε. Το άλλο έμεινε ανοιχτό επειδή έμεινε ανοιχτό. Την απάντηση θα την μάθεις όταν με το καλό γίνεις Moderator. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Να ξεκαθαρισουμε κατι...ποτε οσο καιρο μπαινω στο myphone δεν εχω κανει spam και δεν εχω ανοιξει ασχετο/αχρηστο θεμα για λουκετο. Το θεμα που ανοιγω τωρα προφανως θα φαει λουκετο στα επομενα 5 λεπτα -ισως φαω και κανα ban οπως το βλεπω- αλλα θα το κανω ετσι κι αλλιως γιατι εχω 2-3 πραγματα να πω.

Κατ' αρχας αναφερομαι στο θεμα Περί ευκολίας κλειδώματος των νέων θεμάτων που ανοιξε και μπραβο του ο Baator. Το θεμα φυσικα κλειδωθηκε...σιγα μην το αφηνανε οι Moderators. Εγω 3 πραγματα θελω να πω με εμφαση στα λογια του SUPER MODERATOR (wow) Mythozz:

1)

Συγκεκριμένες παρατηρήσεις όπως αυτή για το φαινόμενο των μελών που λένε "έρχεται λουκέτο" κτλ, μπορύν να βοηθήσουν και μας στη δουλειά μας.

Ωραια...αντι να κατακρινετε τους users που το παιζουν "καλα παιδια" και δηθεν πεπειραμενοι και σοφοι posters, κανοντας ηλιθια posts με ολων των ειδων τα λουκετακια για να τονωσουν την αυτοπεποιθηση τους που "πιασανε" τον παραβατη, επικροτειτε τετοιες συμπεριφορες "καφριλας". Το οτι 6 απο τους 8 users (75%) που ποσταραν στο θεμα ενοχλουνται αν οχι εκνευριζονται απο το φαινομενο αυτο δεν σας λεει κατι? Μηπως θα επρεπε οι Mods να αρχισουν και παλι να δρουν με σημειο αναφορας τους users του forum και οχι το δεκαλογο του καλου mod (βλ.ΟΠΧ)?

2)

Το Myphone είναι από τα πιο ποιοτικά φορουμ στην Ελλάδα, και αυτό έχει κάποιο κόστος, το οποίο «πληρώνουμε» άνετα, προκειμένου να απολαμβάνουμε την κορυφή. Αυτές ήταν επίσημες απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος για άλλη.

Ε λοιπον εμενα η αποψη μου ειναι αυτη: ο ψωνισμος αυτος που εχει αρχισει να επεκτεινεται στο myphone, οτι δηλαδη ειναι το Νο.1 forum στην Ελλαδα και πρεπει να παραμεινει ετσι, ειναι αυτο που το καταστρεφει. Το myphone εφτασε οπου εφτασε γιατι ειναι ανθρωπινο και ευχαριστο. Δεν ειναι μια επιχειρηση που οποιος παραβιασει τους κανονες (αμαν πια αυτοι οι ΟΠΧ) τρωει ποδι δηλ. κλειδωμα. Με το αναφερομαστε σε "τιμηματα" που "πρεπει να πληρωσουμε" ωστε "να απολαμβανουμε την κορυφη" μονο γελοιοι γινομαστε και πραγματικα χανουμε το ολο νοημα του forum...

3)

Το ένα κλειδώθηκε γιατι κλειδώθηκε. Το άλλο έμεινε ανοιχτό επειδή έμεινε ανοιχτό. Την απάντηση θα την μάθεις όταν με το καλό γίνεις Moderator.

Ε τοτε συγχαρητηρια αγαπητε φιλε Mythozz που καταφερες να γινεις οχι μονο Moderator αλλα και Super Moderator και μπορεις να απολαμβανεις τετοια προνομοια και τετοια γνωση. Δεν παμε καλα μου φαινεται...ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε φιλε δηλ. που σου δωσανε τον τιτλο του Super Moderator στο Myphone (σιγα τον τιτλο ρε) και πουλας υφακι στα μελη αντι να δωσεις -οπως οφειλεις αλλωστε- μια εξηγηση οπως στη ζηταει ενα μελος του forum που υπηρετεις. Ο αυταρχισμος αυτων που ζητανε να γινουν "καποιοι" ειναι που βλαπτει το Myphone και θα το θα κατεβασει απο "την κορυφη" οχι ορισμενα topics που χαλανε την αρμονια και λειτουργικοτητα του forum.

Εν κατακλειδι -και σορρυ για το μακροσκελες ποστ- ας σταματησουν ορισμενοι να το παιζουν μπατσοι και "δηθεν εξουσια". Ας θυμηθουν οι mods οτι το Myphone δεν ειναι ουτε το Myphone του Msk ουτε το Myphone των Moderators που το φροντιζουν. Ειναι το Myphone των μελων του και με γνωμονα τις αποψεις των μελων πρεπει να δρουν και οι mods(και οι ΟΠΧ στο κατω κατω για να εξυπηρετουν τους users υπαρχουν.αν οχι τοτε καλυτερα να διαγραφουν). Ας ξεκαβαλισουν ορισμενοι το καλαμι και οσοι χρηστες θελουν να τονωσουν τον εγωισμο τους ας πανε στη Δρουζα οχι να ποσταρουν λουκετακια. Στο τελος-τελος να θυμηθουν ολοι οτι το Myphone ειναι ενα forum και γι αυτο πρεπει να ναι πρωτιστως χαλαρο και ευχαριστο. Η λειτουργικοτητα και η ευχρηστια επονται πιστεψτε με.

Τωρα κυριοι mods μπορειτε ελευθερα να κλειδωσετε/διαγραψετε το θεμα/να με banαρετε. Εγω τα ειπα και ησυχασα:)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Ε τοτε συγχαρητηρια αγαπητε φιλε Mythozz που καταφερες να γινεις οχι μονο Moderator αλλα και Super Moderator και μπορεις να απολαμβανεις τετοια προνομοια και τετοια γνωση. Δεν παμε καλα μου φαινεται...ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε φιλε δηλ. που σου δωσανε τον τιτλο του Super Moderator στο Myphone (σιγα τον τιτλο ρε) και πουλας υφακι στα μελη αντι να δωσεις -οπως οφειλεις αλλωστε- μια εξηγηση οπως στη ζηταει ενα μελος του forum που υπηρετεις. Ο αυταρχισμος αυτων που ζητανε να γινουν "καποιοι" ειναι που βλαπτει το Myphone και θα το θα κατεβασει απο "την κορυφη" οχι ορισμενα topics που χαλανε την αρμονια και λειτουργικοτητα του forum.

οταν εγω τα λεγα...

Κοίτα τι όμορφη που είναι η ελευθερία λόγου, στο site που τόσο εύκολα κατακρίνεις.:)

Χρησιμοποιείς τις κλασσικές εκφράσεις όλων όσων θέλουν να πουν κάτι, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να "φύγουν" με το κεφάλι ψηλά λες και είναι επαναστάτες.

Σε κάθε ερώτημα κάθε χρήστη υπάρχει απάντηση. Αυτή έχει δοθεί από τον admin, από Mods, S mods, και Co mods και είναι γραμμένη χιλιάδες φορές. Κάθε ερώτημά τους έχει απαντηθεί. Ειδικά στα τελευταία threads που κλειδώθηκαν απάντησαν Moderators και Co mods εκφράζοντας τις απόψεις του Myphone. Οπότε όλα έγιναν όπως έπρεπε.

Κάθε μέρα σε αυτό το forum είναι μια συνεχής προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι. Επέτρεψέ μου να το γνωρίζω καλύτερα. Τα περί εξουσίας δεν τα κατανοώ, γιατί ίσως εγώ να είμαι ο πιο αντιδραστικός Mod στο φορουμ αυτό, από τις πρώτες ημέρες του. Ποτέ δεν έκανα χρήση του Nickname, ή του τίτλου, αφού τόσο σαν χρήστης, όσο και σαν μέλος τις Ομάδας Διαχείρισης ίδια συμπεριφορά είχα. Αντιδραστική. Αντιδραστικό είναι και το Moderating μου, το οποίο δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του, όταν κάποια πράγματα έχουν αναλυθεί 3 εκατομμύρια φορές. Δεν είναι δυνατόν να επαναμβανόμαστε παιδιά. Κατανοήστε το, δε γίνεται.

Ο τρόπος που γίνεται Moderating δεν γράφεται σε χαρτί, ούτε σε manual. Υπάρχουν βασικοί κανόνες βέβαια, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πάνω στο τι αντίληψη και εμπειρία έχει ο υπέυθυνος. Τα νεύρα και τους χαρακτηρισμούς σου, οι οποίοι είναι προσβλητικοί στο πρόσωπό μου στους επιστρέφω λοιπόν, χωρίς καμία επιπλέον ποινή. Αυτή τη στιγμή παραβαίνω τους Ο.Π.Χ. όπως βλέπεις και δεν σε προτείνω για ΒΑΝ, γιατί πολύ απλά γνωρίζω πότε να... λειτουργώ αντιδραστικά. Αν λειτουργούσα με βάση τα μικρά μαύρα γραμματάκια στο αβατάρ μου κανένας δεν θα είχε προλάβει να δει την απάντησή σου αυτή, και εσένα μαζί. ;) Αντιθέτως σου απαντώ προσωπικά για να δεις οτι δεν φοβάμαι καμία κριτική, αρκεί να είναι καλόπιστη, σε αντίθεση βέβαια με τη δική σου.

Κάπως έτσι γίνεται και το Moderating. Αν ήσουν σε οποιοδήποτε φορουμ του εξωτερικού θα είχες γίνει ΒΑΝ άμεσα και το συγκεκριμένο θέμα θα είχε πεταχτεί αδιάβαστο στον κάδο των αχρήστων. Πρόσεχε λοιπόν που βρίσκεσαι, εκτίμησε το επίπεδο, την ελευθερία έκφρασης που σου προσφέρεται απλόχερα, και την επόμενη φορά, χρησιμοποίησε πιο ευγενικές εκφράσεις. :)

Αν έχεις άλλες απορίες, plz στείλε μου PM, πάντα τα απαντώ όλα. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να βάλετε μία webcam στο stand του myphone έστω και χωρίς ήχο? Να σας βλέπουμε και όλοι εμείς...:)

Πώς σας φαίνεται η ιδέα να βάλετε μία webcam στο stand του myphone έστω και χωρίς ήχο? Να σας βλέπουμε και όλοι εμείς...:)

Την έχουμε παραγγείλει, ακόμα έρχεται... :p

Edited by nelly :love: :love: :love: :love: :love:

Kai irthe. H live camera einai mia eygeniki xorigia tis D-Link kai tis Octabit ;)

Aaaante visit us : http://62.1.43.197/

Login: demo

pass: demo

Internet Explorer ONLY :w00t:

PWPW kinhsh!!XAMOS GINETAI RE PAIDIA!!!!

O euswmos kurios poios einai?Mhpws o Brutus?

Kapou as dothoun onomata stis fotos px gia na kseroume ti mas ginetai!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Καλή φάση, χαμός γίνεται!

Όλοι έρχονται και φεύγουν, το παλικάρι με την κόκκινη μπλούζα, την κοτσίδα και την καρτέλα ποιος είναι ;; :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Simera egine panikos :p

Oxi allo live moderating paidia... oxi allo :p ;)

ασε π[ου μας τσακισε μεχρι να την "στησουμε" παλι καλα ομως ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

δεν ανοίγει... :(

Μόνο με Internet Explorer! Για δοκίμασε και λογικά θα μπεις... :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Και τι ωρα πεφτει η αυλαια;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

9 to kleinoune to magazi... Oso anteksoume :p

Pegky Zina leme... oeo... oeo...

C ya next year ;)

Μόλις πρόσφατα σχετικά ενεργοποιήθηκε και σε εμένα η χρήσιμη υπηρεσία αγορών και πωλήσεων της ιστοσελίδας. Καλό και πιο λειτουργικό θα ήταν θα ήταν οι υπεύθυνοι moderators αξιολογώντας τις αγγελίες της κατηγορίας general να τις κατατάσσουν σε 2 επιπλέον κατηγορίες "προσφοράς" και "ζήτησης" για να είναι και πιο εύκολη η περιήγηση ανάμεσα σε όλα αυτά τα δεδομένα των αγγελιών.

Μόλις πρόσφατα σχετικά ενεργοποιήθηκε και σε εμένα η χρήσιμη υπηρεσία αγορών και πωλήσεων της ιστοσελίδας. Καλό και πιο λειτουργικό θα ήταν θα ήταν οι υπεύθυνοι moderators αξιολογώντας τις αγγελίες της κατηγορίας general να τις κατατάσσουν σε 2 επιπλέον κατηγορίες "προσφοράς" και "ζήτησης" για να είναι και πιο εύκολη η περιήγηση ανάμεσα σε όλα αυτά τα δεδομένα των αγγελιών.

Τελευταία φορά το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί το 2003. Η όποια ταξινόμηση γίνεται μόνο κατά τη δημιουργία της αγγελίας που μπορείς να επιλέξεις το είδος της. Για πιο εξιδεικευμένες καταστάσεις μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικευμένα sites, όπως το fleamarket.gr - αφού εδώ στο myphone.gr η επόμενη αναβάθμιση του Buy and Sell θα είναι το κλείσιμό του (no offence).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο εγγύς μέλλον τα μηνύματα θα αποστέλλονται με encoding UTF-8, οπότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι τότε (δηλαδή τη δημόσια χρήση του vB 3.5.x) δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη λύση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο εγγύς μέλλον τα μηνύματα θα αποστέλλονται με encoding UTF-8, οπότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι τότε (δηλαδή τη δημόσια χρήση του vB 3.5.x) δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη λύση.

Ευχαριστώ πολύ Μάνο για την απάντηση!!

Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά!!

Ξεκινάει στα αμέσως επόμενα λεπτά η αναβάθμιση του forum στην έκδοση 3.0.9 του vBulletin, του προγράμματος στο οποίο στηρίζονται οι περισσότερες - αν όχι όλες - οι υπηρεσίες του myphone.gr. Όπως και σε κάθε αναβάθμιση έτσι και σε αυτήν είναι πολύ πιθανό να υπάρξει διακοπή της λειτουργίας του site για μερικά λεπτά.

Αμέσως μετά την επιτυχή εγκατάσταση του vBulletin 3.0.9, θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εγκατάσταση του vBulletin 3.0.10, το οποίο περιέχει μερικά ακόμη bug-fixes, που θα κάνουν τη ζωή του administrator :w00t: ακόμη πιο εύκολη.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει το beta-testing της έκδοσης 3.5.x, η οποία αναμένεται να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί στο εγγύς μέλλον - ακριβής ημερομηνία σε μελλοντικό μου μήνυμα.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned