Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όπως το Myphone.gr κερδίζει τις πρωτιες(καλύτερο ελληνικό σαιτ κινητής τηλεφωνίας κλπ) σαν σύνολο, έτσι και σαν σύνολο πρέπει να τρώει τα μούτρα του όταν πρέπει(κλειδώματα,ποινές και τέτοια)

Den antilego,ostoso einai adiko na kleidonontai threads epeidh dyo-tria atoma parektrepontai synexos.Oi poines pisteyo pos tha eprepe na dinontan sta sygkekrimena atoma kai oxi sta threads...

P.S: :!: Kalh Anastash se oloys :!:

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν σκέφτηκα ακόμα κάτι και θα ήθελα να το προτείνω:

1) Το πρώτο που σκέφτηκα, είναι κάποιο μέλος ή κάποιος υπεύθυνος μοντεράτορας να επιλέγει από το Buy and Sell τις προσφορές τις οποίες πιστεύει ότι είναι οι καλύτερες ή αυτές με την πιο χαμηλή τιμή πώλησης (για παράδειγμα ένα Ρ910ι το οποίο το δίνουνε για 200 ευρώ σε άριστη κατάσταση) και να τις δημοσιεύει σε ένα σχετικό θρεντ στο Βuy n Sell το οποίο θα είναι κια επισημασμένο για να το βλέπουν οι χρήστες και να διαλέγουν τις προσφορές. Ακόμη, έτσι, θα προωθούνται οι καλοί πωλητές και τα πράγματα που πουλάνε!!

2) Το δεύτερο είναι αρνητικό και πολλοί θα πετακτούν να μου την πουν αλλά θα το πω και δε με νοιάζει!Πιστεύω ότι καλό θα ήταν, όσα μέλη ασχολούνται με το Buy and Sell και έχουν περισσότερες απο 2 αρνητικές και καθόλου θετικές να παίρνουν μια ποινή για να μην μπορούν να μπαίνουν στο Buy n Sell. Για να έχουν 2 αρνητικές και καμμία θετική πάει να πει ότι αυτά τα άτομα προσπαθούν να ξεγελάσουν κάποιους αθώους χρήστες οι οποίοι δεν έλαβαν υπόψην την ήδη κακή τους συμπεριφορά και στα υπολοιπα φορουμς (γιατί συνήθως αυτά τα μέλη έχουν και κάκιστη συμπεριφορά στο forum)

Ακούω τα σχόλιά σας!

Δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με τον Mythozz. Ειδικά για τους πάνω τον 24(ακόμη και πάνω από 22 θα έλεγα) οι οποίοι εργάζονται γα να βγάλουν τα δικά τους χρήματα(άσχετα αν αυτά πάνε σε ζάντες και αναρτήσεις :p :p :p :p) το Myphone κακά τα ψέματα, αποτελεί ένα hobby και τίποτα παραπάνω.. Δεν είναι όλοι σαν εμάς που όλο το απόγευμα δεν κάνουμε τίποτα (και μιλάω για τους κάτω των 16) και καθόμαστε και σερφάρουμε τρώγοντας το φαγητό που αγόρασε ο "μπαμπάς".

Εάν κάποιος (και εσύ ειδικά γιάννη που έκανες το παράπονό σου) θέλει να δίνει τον βασικό(έστω)μισθό στον Νίκο(και τους 2), τον Mάνο, τον Ντενις, τον Βρούτο, την Νελλυ, την Χριστίνα,τους Γιώργηδες, τον Βασιλή και σε όλα τα άλλα παιδιά που ξημεροβραδιάζονται κυριολεκτικά πάνω από το site ας το κάνει και τότε, και το τονίζω, μόνο τότε θα μπορεί να ΑΠΑΙΤΕΙ πράγματα. Απο την στιγμή όμως που το site παρέχεται σε όλους δωρεάν, τότε δεν μπορούμε παρά μόνο να βοηθάμε (και αυτό όσοι το θέλουν)ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, και όχι να απαιτούμε!!

Λοιπόν σκέφτηκα ακόμα κάτι και θα ήθελα να το προτείνω:

1) Το πρώτο που σκέφτηκα, είναι κάποιο μέλος ή κάποιος υπεύθυνος μοντεράτορας να επιλέγει από το Buy and Sell τις προσφορές τις οποίες πιστεύει ότι είναι οι καλύτερες ή αυτές με την πιο χαμηλή τιμή πώλησης (για παράδειγμα ένα Ρ910ι το οποίο το δίνουνε για 200 ευρώ σε άριστη κατάσταση) και να τις δημοσιεύει σε ένα σχετικό θρεντ στο Βuy n Sell το οποίο θα είναι κια επισημασμένο για να το βλέπουν οι χρήστες και να διαλέγουν τις προσφορές. Ακόμη, έτσι, θα προωθούνται οι καλοί πωλητές και τα πράγματα που πουλάνε!!

2) Το δεύτερο είναι αρνητικό και πολλοί θα πετακτούν να μου την πουν αλλά θα το πω και δε με νοιάζει!Πιστεύω ότι καλό θα ήταν, όσα μέλη ασχολούνται με το Buy and Sell και έχουν περισσότερες απο 2 αρνητικές και καθόλου θετικές να παίρνουν μια ποινή για να μην μπορούν να μπαίνουν στο Buy n Sell. Για να έχουν 2 αρνητικές και καμμία θετική πάει να πει ότι αυτά τα άτομα προσπαθούν να ξεγελάσουν κάποιους αθώους χρήστες οι οποίοι δεν έλαβαν υπόψην την ήδη κακή τους συμπεριφορά και στα υπολοιπα φορουμς (γιατί συνήθως αυτά τα μέλη έχουν και κάκιστη συμπεριφορά στο forum)

Ακούω τα σχόλιά σας!

Einai pithano na yparksoyn polla melh poy apo kakentrexeia kai mono na aksiologhsoyn arnhtika thn prosfora sto BUY AND SELL enos alloy meloys...

Κοίταξε,δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που το άλλο μέλος δίνει λινκ με την συναλλαγη. Ακόμη και να το έκανε, ο πωλητής θα μπορούσε κάλλιστα να στείλει ένα μήνυμα στον διαχειριστή να τον ενημερώσει και να αφαιρεθεί η αρνητική κριτική!!

Αλλά από την άλλη, δε νομίζω δύο άτομα να σχολιάζουν αρνητικά από σκέτη κακεντρέχια ;)

Ίσως να λέγαμε για 3. Ξέρω γω...

Δε θέλω να αναφέρω όνομα συγκεκριμένου μέλους τώρα για να δείτε τι εννοώ ότι μπορείτε να καταλάβετε ότι οι αρνητικές είναι σωστές από την συμπεριφορά του συγκεκριμένου και στο φορουμ! Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε. Οι υπόλοιποι personal message...*

*Στεφανία Κατινίδου rulezzzzzzz :p :p

simfwnw apolitws me tous prololisantes k protinw na vazoume ton eauto mas stin thesi ekinou/wn p pame na "katigorisoume" k meta na grafoume o,ti grafoume

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με τον Mythozz. Ειδικά για τους πάνω τον 24(ακόμη και πάνω από 22 θα έλεγα) οι οποίοι εργάζονται γα να βγάλουν τα δικά τους χρήματα(άσχετα αν αυτά πάνε σε ζάντες και αναρτήσεις :p :p :p :p) το Myphone κακά τα ψέματα, αποτελεί ένα hobby και τίποτα παραπάνω.. Δεν είναι όλοι σαν εμάς που όλο το απόγευμα δεν κάνουμε τίποτα (και μιλάω για τους κάτω των 16) και καθόμαστε και σερφάρουμε τρώγοντας το φαγητό που αγόρασε ο "μπαμπάς".

Εάν κάποιος (και εσύ ειδικά γιάννη που έκανες το παράπονό σου) θέλει να δίνει τον βασικό(έστω)μισθό στον Νίκο(και τους 2), τον Mάνο, τον Ντενις, τον Βρούτο, την Νελλυ, την Χριστίνα,τους Γιώργηδες, τον Βασιλή και σε όλα τα άλλα παιδιά που ξημεροβραδιάζονται κυριολεκτικά πάνω από το site ας το κάνει και τότε, και το τονίζω, μόνο τότε θα μπορεί να ΑΠΑΙΤΕΙ πράγματα. Απο την στιγμή όμως που το site παρέχεται σε όλους δωρεάν, τότε δεν μπορούμε παρά μόνο να βοηθάμε (και αυτό όσοι το θέλουν)ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, και όχι να απαιτούμε!!

Καλά και σωστά όλα αυτά, αλλά δε χρειάζεται να γλύφουμε κιόλας. Ποιός ο λόγος άλλωστε. Ειδικά εσύ JustMe! υπερασπίζεσαι το site και τους mods παντού και πάντα λές και είναι συγγενείς σου. Έλεος παιδιά πολύ σιρόπι έπεσε. Μην ανοίγουμε ανούσιες συζητήσεις και χαλάμε και τις καρδιές μας χωρίς λόγο. Καλό χρυσό στο site, το αγαπάμε όλοι μας. Από εκεί και πέρα άμα δε βρίσκουμε κάτι εδώ το ψάχνουμε αλλού. Απλά πράγματα.

Δεν αξίζει να ασχοληθώ για να σου απαντήσω..Όταν καταλάβεις τι είπες μπορείς να διορθώσεις το ποστ σου και αυτά που λες!!

Επίσης αν ξέρεις,απαγορεύεται ο χλευασμός προς άλλα μέλη, όπως και η επίθεση όπως αναγράφεται στους όρους προστασίας και χρήσης που εσύ αποδέκτηκες όταν έγινες μέλος στο σαιτ αυτό..

Εγώ διαφωνώ κάθετα με τον γιάννη!!

Τα reviews δεν είναι καθόλου αρχαία!!Όλα είναι ολόφρεσκα και ειλικρινά απορώ που τα βρίσκουν όλα αυτά τα κινητά οι υπεύθυνοι!!

Τώρα βέβαια εσύ θίκτηκες επειδή έχεις το 3230 και δεν ανέβασαν παρουσίαση!!

Λοιπόν δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

Ήδη έχω κάνει συμφωνία με έναν υπεύθυνο και σε λίγες μέρες πρόκειται να του στείλω ένα κινητό που διαθέτω για να το τεστάρει και να ανεβάσει review!

Και στην τελική, όποιος έχει προβλημα ας προσπαθήσει να το λύσει! Εσύ γιάννη, αφού έχεις το 3230 κάθησε και γράψε μια παρουσίαση και στειλτην σε κάποιο υπεύθυνο να την δημοσιεύσει!

Και ας μην ξεχνάμε(επειδή ακούστηκε κάτι για γνωστούς που δανείζουν κινητά)ότι δεν θέλουν όλοι να δανείζουν τα κινητά τους σε καποιον ξένο ουσιαστικά για να τα ξεκωλιάζει(συγγνώμη κιολας)και να τα υποβάλλει σε εξαντλητικά τεστς απλά και μόνο για να γράψει αυτός μια παρουσίαση!

Πολύ επικοδομητική κριτική...

Δεν με πληρώνει κανένας για να γράφω reviews. Τα γράφω επειδή θέλω... και όταν θέλω. Επίσης δεν με πληρώνει κανένας για να χάνω ώρες την ημέρα σε αυτό το site. Επιπλέον δεν ζητάμε από καμία εταιρία κινητά. Καμία εταιρία δεν έχει δώσει κινητό στο ελληνικό Internet σε κανένα site. Η SonyEricsson το έκανε μία φορά στο παρελθόν και η Vodafone άλλη μια φορά σε εμάς. Πουθενά αλλού, αφού καμία εταιρία δεν έχει ιδέα περί προώθησης προιόντων μέσω Νετ.

Τα κινητά τα παρουσιάζω, όταν θέλω, όταν έχω χρόνο και, φυσικά διάθεση. Ακριβως επειδή το Myphone για εμένα είναι ένα χόμπυ, είναι μία ενασχόληση στον ελεύθερο χρόνο μου, και δεν έχω καμια, μα καμία, μα καμία αποδοχή από αυτό, κανένας, μα κανένας, μα κανένας δεν μπορεί να μου επιβάλλει έμμεσα ή άμεσα το τι και ποια κινητά θα παρουσιάσω. Όπως και το Myphone σου παρέχεται δωρεάν, έτσι και εσύ πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι σε όσα σου προσφέρει. Αν θέλεις και έχεις κινητό μπορείς να γράψεις εσύ ένα review και να μου το στείλεις. Αν κριθεί σωστό σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει θέσει ο Admin, τότα θα ανέβει άμεσα. Αν δεν σε ικανοποιούν οι υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν το Myphone, στον τομέα της παρουσίασης κινητών, τότε είσαι ευπρόσδεκτος να βρεις άλλο site ελληνικό που να κάνει το ίδιο καλύτερα.

Αν θέλεις να με πληρώνεις πάντως για να σου παρουσιάσω 200 μοντέλα, όσα βγήκαν δηλαδή το 2004-2005, και μου τα βρεις... από τις εταιρίες και τους... γνωστούς που λες οτι πρέπει να έχουμε, τότε θα στα παρουσιάσω όλα μέσα σε 10 μέρες περίπου...

Καλή Ανάσταση.

Δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω με τον Mythozz. Ειδικά για τους πάνω τον 24(ακόμη και πάνω από 22 θα έλεγα) οι οποίοι εργάζονται γα να βγάλουν τα δικά τους χρήματα(άσχετα αν αυτά πάνε σε ζάντες και αναρτήσεις ) το Myphone κακά τα ψέματα, αποτελεί ένα hobby και τίποτα παραπάνω.. Δεν είναι όλοι σαν εμάς που όλο το απόγευμα δεν κάνουμε τίποτα (και μιλάω για τους κάτω των 16) και καθόμαστε και σερφάρουμε τρώγοντας το φαγητό που αγόρασε ο "μπαμπάς".

Πρώτα απ'όλα justme! δε θίκτηκα καθόλου , μια παρατήρηση έκανα... Δημοκρατία έχουμε! Αν δεν σ'αρέσει... πες την γνώμη σου και ασε το 'γλύψιμο'! Δεν νομίζω να πρόσβαλα κανέναν!! Οσο για review του 3230, εγώ πόσταρα πρώτος ενα.. με 20 σελίδες (ξένο)- ΠΛΗΡΩΣ κατατοπιστικό! Την παρατήρηση στον Mythozz την έκανα σαν συμβουλή για να γίνει καλύτερο το site!

Ως προς εσένα Mythozz και γω τις παρατηρήσεις μου (γι'αυτό και τα γράφω στο τοπικ αυτό) Τις γράφω επειδή θέλω... και όταν θέλω, όπως λες και συ!

Δεν κατάλαβα το υφάκι σου, τι σε χάλασε ακριβώς απο αυτά που είπα! Και δεν κατάλαβα και γιατι κλειδώθηκε το θέμα πριν απαντήσω, μιας και μιλάγατε για μένα! Αυτές οι χουντικές κινήσεις δεν έιναι και ότι καλύτερο να ξέρετε...

Και αυτά που λές '''Τα κινητά τα παρουσιάζω, όταν θέλω, όταν έχω χρόνο και, φυσικά διάθεση. ''' και '''Αν δεν σε ικανοποιούν οι υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν το Myphone, στον τομέα της παρουσίασης κινητών, τότε είσαι ευπρόσδεκτος να βρεις άλλο site ελληνικό που να κάνει το ίδιο καλύτερα.'''

....θα σου απαντήσω ανάλογα... είχα την διάθεση να τα γράψω αυτά (Η ΓΝΩΜΗ μου ήταν) και τα έγραψα! Αν δεν σου άρεσε η απάντηση, κοίτα άλλη και μην μου δώσεις σημασία! Η γράψε κάτι και διόρθωσέ με...ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και όχι σπόντες και απαντήσεις στυλ...γράφω reviews όποτε έχω όρεξη! Εσυ διάλεξες την θέση αυτή, άρα εχεις κάποιες υποχρεώσεις!

*Κάντε μου και ένα ΒΑΝ τώρα γιατί δεν τα λέω σωστά!!! :p

Και αυτά που λές '''Τα κινητά τα παρουσιάζω, όταν θέλω, όταν έχω χρόνο και, φυσικά διάθεση. ''' και '''Αν δεν σε ικανοποιούν οι υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν το Myphone, στον τομέα της παρουσίασης κινητών, τότε είσαι ευπρόσδεκτος να βρεις άλλο site ελληνικό που να κάνει το ίδιο καλύτερα.'''

....θα σου απαντήσω ανάλογα... είχα την διάθεση να τα γράψω αυτά (Η ΓΝΩΜΗ μου ήταν) και τα έγραψα! Αν δεν σου άρεσε η απάντηση, κοίτα άλλη και μην μου δώσεις σημασία! Η γράψε κάτι και διόρθωσέ με...ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και όχι σπόντες και απαντήσεις στυλ...γράφω reviews όποτε έχω όρεξη! Εσυ διάλεξες την θέση αυτή, άρα εχεις κάποιες υποχρεώσεις!

*Κάντε μου και ένα ΒΑΝ τώρα γιατί δεν τα λέω σωστά!!! :p

Den exw xrono file mou na asxolithw mazi sou perissotero... Se diavasa, me diavases kai opws zitises, den sou dinw simasia.

H apantisi sta erwtimata sou dwthike sto proigoumeno post mou. Den exei kati allo na dwsei to sygkekrimeno thema :) Htheles mia episimi apantisi, tin pires. Ta Reviews tha synexissoun na anevainoun me tropo pou kathorizei i omada toy Myphone. Kali synexeia...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Etsi opos apantas diastrevloneis auta pou eipa kai ta ferneis sta dika sou nera! Pote den eipa ego na kathoriso pos na leitourgei i omada sas, isa isa ... epeidi goustaro to SITE auto, proteina kati poy GIA MENA fainotan oti tha itan kalutero gia tin leitourgeia!GNOMI itan kai oxi epivoli..... Kai go den exo xrono n'asxolitho allo mazi sou! Ta eipame, opoios katalave katalave! As kleidothoun kai as svistoun ola tora_ :alien:

γινεται να κανετε κατι με την αναζητηση, ωστε να δειχνει το αποτελεσμα και σε ποια posts συγκεκριμενα βρισκονται? ή σε ποια σελιδα του topic? γιατι πχ κανω αναζητηση για μια λεξη και μου βγαζει topics 50+ σελιδων..

και ερωταμαι... που να πρωτοψαξω?

think about it.. :rolleyes:

Μπορεις να ψαξεις και σε καθε thread ξεχωριστα.

Διπλα απο εκει που λεει Επιλογες Θεματος εχει το Αναζητηση σε αυτο το θεμα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

γινεται να κανετε κατι με την αναζητηση, ωστε να δειχνει το αποτελεσμα και σε ποια posts συγκεκριμενα βρισκονται? ή σε ποια σελιδα του topic? γιατι πχ κανω αναζητηση για μια λεξη και μου βγαζει topics 50+ σελιδων..

και ερωταμαι... που να πρωτοψαξω?

think about it.. :rolleyes:

στην αναζήτηση, υπάρχει η επιλογή:

Εμφάνιση Αποτελεσμάτων ως Θέματα ή Μηνύματα

Επέλεξε το Μηνύματα ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Θα ηθελα να προτινω να μπει η επιλογη διαγραφης μηνυματων στην επεξεργασια τους,ακριβως οπως υπαρχει και στα ξενα forum.

Πολλες φορες ηθελα να διαγραψω ενα μηνυμα,για τον οποιοδηποτε λογο,και δεν ηταν δυνατον αυτο,παρα μονο η τροποποιηση του.

Ενας καλος λογος θα ηταν για να μπορεσει οποιοσδηποτε να διαγραψει κατι που πιστευει οτι του εκθετει την προσωπικη ζωη και ιδιωτικοτητα με αυτα που εχει αναφερει σε παλιοτερο μηνυμα του.

Σας ευχαριστω

The Future Belongs To The Brave

Μπορεις να ενημερώσεις έναν Moderator ή Super Moderator, για να το κάνει αυτός για εσένα... Είναι επιλογή του Admin να μην δίνεται αυτή η δυνατότητα στα μέλη. Οι Mods είναι στη διάθεσή σας και για αυτό όμως...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.

Στην περιπτωση που κανεις mod δεν ειναι online (στην πραξη παντα υπαρχει καποιος αλλα ισως να μην ειναι ορατος στις λιστες χρηστων) ειναι προτιμοτερο να ζητουμε την διαγραφη του μηνυματος μεσω της απαντησης στην αναφορα (απο οσο ξερω καθοδηγειται αυτοματα στον οποιο online mod) η να στελνουμε pm σε καποιον mod και να περιμενουμε την διαγραφη του;

Ρωταω λαμβανοντας υποψιν ολες τις ενδεχομενες περιπτωσεις.

Ευχαριστω και παλι

Πάντα υπάρχει Mod online. Να είσαι σίγουρος για αυτό. Ο πιο σωστός τρόπος με τον οποίο άμεσα θα ειδοποιηθούμε όλοι οι υπεύθυνοι, είναι είτε με απευθείας PM στον Moderator του forum που βρίσκεσαι, ή με report στο συγκεκριμένο μήνυμα. Πέτυχες και τους 2 τρόπους όπως είδες.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Mod ή κάποιος S Mod αν το κρίνει σκόπιμο θα επέμβει άμεσα. :)

Θα ηθελα να προτινω να μπει η επιλογη διαγραφης μηνυματων στην επεξεργασια τους,ακριβως οπως υπαρχει και στα ξενα forum.

Πολλες φορες ηθελα να διαγραψω ενα μηνυμα,για τον οποιοδηποτε λογο,και δεν ηταν δυνατον αυτο,παρα μονο η τροποποιηση του.

Ενας καλος λογος θα ηταν για να μπορεσει οποιοσδηποτε να διαγραψει κατι που πιστευει οτι του εκθετει την προσωπικη ζωη και ιδιωτικοτητα με αυτα που εχει αναφερει σε παλιοτερο μηνυμα του.

Σας ευχαριστω

VarX, δεν μπορώ να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω. Ωστόσο φαντάσου να δινόταν αυτή η δυνατότητα στα μέλη και κάποια μέρα επειδή την βάρεσε στον δημιουργό του θέματος για το π.χ. 6600 να διαγράψει το μήνυμα του που είναι και το πρώτο. Μαζί του θα διαγραφούν αυτόματα και όλα τα υπόλοιπα 8.000 μηνύματα που ακολουθούν... Είναι σοφή η επιλογή του admin :D

Φιλε Trobocop®,με βαση τα ξενα forum,δεν μπορεις να διαγραψεις το πρωτο μηνυμα του θεματος που εχεις δημιουργησει παρα μονο ολα τα υπολοιπα.

Οι λογοι που ζηταω κατι τετοιο ειναι προφανεις,γιατι καποια στιγμη ισως να μετανιωσεις που εκανες ενα αναλογο ποστ και η δυνατοτητα να το σβησεις σου δινεται,περα του πρωτου ποστ ως thread starter

Οι λογοι που ζηταω κατι τετοιο ειναι προφανεις,γιατι καποια στιγμη ισως να μετανιωσεις που εκανες ενα αναλογο ποστ

Υπάρχει μια διάσημη λατινική φράση που ταιριάζει εδώ: Scripta manent

Επομένως προσέχετε τι γράφετε πριν πατήσετε το «Υποβολή» ;)

Υπάρχει μια διάσημη λατινική φράση που ταιριάζει εδώ: Scripta manent

Επομένως προσέχετε τι γράφετε πριν πατήσετε το «Υποβολή» ;)

Δεν αναφερομαι προσωπικα για πραγματα που εχω δημοσιοποιησει και θελω τωρα να αλλαχτουν.Ξερω πολυ καλα τι γραφω και πριν το στειλω ειμαι σιγουρος.

Απλα αναφερομαι στον λογο που γραφω ενα επιστημονικο κειμενο σε μια συζητηση και στο τελος το μετανιωνω που καθησα και το εγραψα καθως κανεις δεν δινει την απαιτουμενη προσοχη και πολυ απλα θελω να το αφαιρεσω γιατι μετανιωσα κατι τετοιο :rolleyes: Aφορμη ειναι ενα προσφατο συμβαν που τελικα το μετανιωσα που σπαταλησα τον χρονο μου γραφοντας ενα τοσο μεγαλο ποστ καθως κανεις δεν κοιταει τιποτα σε βαθος παρα μονο επιφανειακα,μπορει καποιος να το πει και ως off topic.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος και υπαρχουν πολλοι αλλοι λογοι που θα ηθελε καποιος να διαγραψει καποιο μηνυμα του,δεν ειναι δημοκρατικο να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,εστω και εμμεσα ζητωντας την βοηθεια καποιου mod;

Όπως σου εξήγησα, αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, είναι στην διακριτική ευχέρεια του υπεύθυνου Mod το αν θα σβήσει ή όχι το ποστ. Αυτό εξαρτάται από το τι απαντήσεις υπάρχουν, από το αν θέτει νέα ερωτήματα προς συζήτηση, ή γενικά αν είναι αλληλένδετο με άλλα μηνύματα. Σε μία τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Εκτός από εσένα, πρέπει να κοιτάαξουμε και χιλιάδες άλλους χρήστες οι οποίοι διαβάζοντας ένα thread θα πέφτουν σε νοηματικές ασυνέχειες κλπ. Γιαυτό σου λέω μην σε απασχολεί κάτι τέτοιο. Ενημέρωσε απλά τον Mod.

Αν έχεις ανησυχίες για το μήπως αρνηθούμε να στο σβήσουμε πάντως κάποιο ποστ, τότε σε συμβουλεύω να μην κάνεις τέτοια ποστς που πιθανώς να τα μετανιώσεις, όσο καλά ή κακά και αν είναι... :)

Νομίζω καλύφθηκες...

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned