Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Mitsubishi M342i)

ποιο συγκεκριμένος;ρε παιδί μου ρε κάποια θέματα όπως ένα σου λέει για flash games και λέει ο πρώτος: (link) η όταν μιλάνε για εικόνες λένε κάτι και μετά (img),τι άλλο να σου πω...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

gia na baleis eikona sto post sou apla prepei na thn anebaseis kapou,px sto my gallery...sth synexeia [/img].... prosexe mono tis diastaseis ths eikonas
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

sorry που το λέω αλλά ούτε στο my gallery ξέρω να μπαίνω,και ας πούμε τώρα που κοίταξα το προφίλ σου έγραφε στο τέλος το καταραμένο (img),πως βλέπω την εικόνα σου;

ayto de to katalaba...

8a sou elega na steileis pm alla mallon oute ayto to ksereis....psakse bre ligo to site..oloi monoi mas ta ma8ame...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

apo to kinito vlepeis to forum?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BAHAMUTZ ( 8 Νοέ. 2004 , 22:04)

sorry που το λέω αλλά ούτε στο my gallery ξέρω να μπαίνω,και ας πούμε τώρα που κοίταξα το προφίλ σου έγραφε στο τέλος το καταραμένο (img),πως βλέπω την εικόνα σου;

Μπαίνεις από i-mode και προφανώς βλέπεις μια πετσοκομμένη έκδοση του forum (από αυτήν που εμφανίζεται στην οθόνη ενός υπολογιστή). Τα img που βλέπεις υποδηλώνουν ότι υπάρχει μια εικόνα, ενώ τα links ότι υπάρχει ένας σύνδεσμος προς άλλο site.

Swstos :) afto katalava kiegw ;)
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Ρε παιδια, δεν θα ταιριαζε πιο πολυ αυτο το θρεντ στο φόρουμ του σχολιασμου?

Eνώ το έχω ενεργοποιημένο να το κάνει.

Τι συμβαίνει...?

Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ μου ζητάει να κάνω log in.Στις ρυθμίσεις του προφίλ μου έχω ενεργοποίημενα τα cookies και την αυτόματη είσοδο.

Εκανα τόσο καιρό υπομονή αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Any help :geek:

* Χρησιμοποιώ Μοzilla Suite 1.7.2 (ελληνική)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εγω με οποιον browser και εαν μπω, παντα μου ζηταει κωδικο και ονομα χρηστη!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Στα άλλα φόρα δεν μου ζητάει...(4troxoi, insomnia, dpgr κτλ)

Μια φορά τα έβαλα και αυτό ήταν, δεν ξανα-χρειάστηκε!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Κανένα πρόβλημα με IE 6.0.2900.* και Firefox 1.0 - που δοκίμασα στο test machina μου πριν λίγο. Προτείνω έξοδο από τον browser, διαγραφή των cookies και επαναπροσπάθεια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερω οτι το Tea Timer Addon στο Spybot Search & Destroy ΔΕΝ αφηνει κανενα cookie να μπει στο συστημα, ισως να φταει αυτο ( εαν βεβαια το εχεις το προγραμμα )
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Ρυθμίστε και το ρολόι του υπολογιστή σας να έχει σωστή ώρα και ημερομηνία. Παίζει ρόλο στα μπισκοτάκια ;)

Έχω τεράστιο πρόβλημα με το inbox.

Έχω αναγκαστεί να σβήνω pms που θέλω να κρατήσω επειδή δε χωράνε.

Μήπως μπορεί να γίνει κάτι (πχ, άυξηση του χώρου για τα μέλη ανάλογα με το πόσο ενεργά είναι);

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε γίνεται αυτό... Και επίσης αν σου στέλνουν σημαντικά πράγματα που θες να κρατήσεις καλό θα είναι να χρησιμοποιείς τη δυνατότητα αποστολής email που σου παρέχει το forum (επίσης θα ήταν χρήσιμο να προστεθεί το κουμπάκι στο post του κάθε χρήστη, Μάνο; )

Ερμ... εδώ και 1 1/2 χρόνο περίπου το κουμπάκι ... e-mail δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Όσο για τα PMs είναι κάτι που με προβληματίζει. Σύμφωνα με τα stats υπάρχουν 67.000 περίπου προσωπικά μηνύματα - δυσανάλογα μεγάλος αριθμός θα έλεγα. Lewton, κάτι θα μπορέσει να γίνει όχι όμως άμεσα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Νοέ. 2004 , 13:27)

Στα news μάλλον. ;)

προσπαθούσα να δημοσιεύσω θέμα στην ΤΙΜ και δεν το έπερνε. τελικά όλα οκ!!

yakinthi :wink:

Θα ηθελα να κανω μια προταση.Επειδη πηρα το GX30i κι επειδη υπαρχουν αρκετοι με GX30-GX20-GX25 προτεινω λοιπον τη δημιουργια ενος "θεματος" στο MyGallery και συγκεκριμενα στο MyLogos οπου να μπορουμε να ανεβαζουμε Wallpapers για τα Sharp.Τι λετε?Επιπροσθετως στην κατηγορια MyPhones παλι στο MyGallery θα προτεινα την δημιουργια θεματος οπου θα μπορουν οι χρηστες των Sharp να ανεβαζουν τις φωτογραφιες που εχουν τραβηξει,Megapixel ή οχι.

Ευχαριστω

:)

Εγώ το θεωρώ αναγκαίο τουλάχιστον να κάνετε και μια κατηγορία στο MyGallery για το GX30.

Έχει την καλύτερη σχετικά κάμερα και δεν έχει κατηγορία στο MyGallery ?

http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ]

Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται να "ανεβάσει" φωτογραφία για το Sharp GX30; Αν ναι, εδώ είμαστε ... Aπλά απαντήστε σε αυτό το θέμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned