Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν περάσει μια βόλτα από το ΟΑΚΑ, εκεί υπάρχει το περίπτερο μέ όλα τα κινητά που παράγει η Samsung, καινούργια μοντέλα, από άλλες αγορές καθώς και πρωτότυπα. Πιστεύω ότι θα άξιζε ένα αναλυτικό αρθράκι... ειδικά για συσκεύες που θά έρθουν σε ένα εξάμηνο ελλάδα ! ...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλύτερα σε ώρα Λονδίνου, εμένα με βολεύει...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Τις περισσότερες συσκευές της Samsung τις έχουμε ήδη δει είτε στη CeBIT, είτε σε μεταγενέστερα events πριν από μερικούς μήνες. Κάποιες από αυτές έχουν αναφερθεί ως είδηση στην πρώτη σελίδα, κάποιες έχουν γίνει preview (χωρίς φωτογραφίες όμως... τρεις λαλούν), ενώ αρκετές έχουν προστεθεί στην ενότητα http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/3051 myphone @ CeBIT 2004 στο My Gallery από τον Μάρτιο. Τουλάχιστον από όσο γνωρίζω δεν παρουσιάστηκε κάποια νέα συσκευή στο περίπτερο της Samsung στους Ο.Α...

Ωστόσο, αυτό δεν αποκλεί τη συγγραφή κάποιου άρθου, εφόσον φυσικά υπάρχει ειδησεογραφικό ενδιαφέρον. Αυτό όμως είναι δύσκολο να το κρίνω τουλάχιστον εγώ, αφού είμαι ~83 ναυτικά μίλια μακριά από την Αθήνα...

υ.γ. antοnis_wrx: τα μόνα off topic σχόλια είναι των papajohn και Veco, τα οποία και αφαιρέθηκαν αφού ταιριάζουν στους διαξιφισμούς και όχι εδώ. Θα παρακαλούσα τη συμπάθεια ή την αντιπάθειά σας για κάποια κινητά να την αφήνετε στους διαξιφισιμούς... Το post/thread του Peiramatozwo είναι απόλυτα σχετικό (περισσότερο από πολλά άλλα θα έλεγα) με αυτό το forum, αφού δεν ασχολείται με τα κινητά της Samsung, αλλά με την "ιδέα" της σύνταξης ενός άρθου για το περίπτερό της στους Ο.Α. της Αθήνας - Πρόκειται λοιπόν για πρόταση προς τους ιθύνοντες του forum και μάλιστα ιδιαίτερα πολύτιμη.

υ.γ.2. antonis_wrx: την υπογραφή και τα μάτια σου :) Χρειάζεται μια αισθητή μείωση.... μεγέθους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (23 Αύγ. 2004 , 12:35)

υ.γ.2. antonis_wrx: την υπογραφή και τα μάτια σου :) Χρειάζεται μια αισθητή μείωση.... μεγέθους.

το ξέρω όταν απόφασισει να δουλέψει το homepages.pathfinder.gr θα το φτιάξω... Προς το παρόν δεν μου ανοίγει...

edit: done :cool:

Hello :) Τώρα είδα το thread!

Λοιπόν, ναι, το είχαμε συζητήσει αυτό με το Μάνο. Εν τούτοις, είναι αρκετά δυσκολούτσικο στην υλοποίηση του - εγώ δυστυχώς δεν ξέρω καλά tcl για να κάνω την "σύνδεση" php-tcl...

Από την άλλη είναι και το θέμα του flood...Θα είναι πλέον ενοχλητικό για το κανάλι, το οποίο, από όσο ξέρω, δεν είναι και πολύ..ήσυχο :p

Όσο για την πρόταση του shodanjr_gr, αρκετά καλή, αλλά...ένα ερώτημα θα κάνω: Αξίζει τον κόπο ενώ με ένα refresh στο main, είδες όλα τα νέα posts;

Συγγνώμη, Μάνο, έχεις απόλυτο δίκαιο όσον αφορά την έλλειψη χρόνου :(:( Δυστυχώς, τρέχω και δεν φτάνω πανάθεμά με :( Πάντως αν επείγει, και θεωρείτε οτι πρέπει να γίνει άμεσα, να το βάλω σε άμεση προτεραιότητα!

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

τωρα τελευταια εχουν αυξηθει τα thread με τις καρτες γραφικων και τα σχετικα

μηπως να γινοταν ενα επισημασμενο για ολες τις σχετικες πληροφοριες και ερωτησεις (καρτες, πληροφοριες, 3ντι-graphics,benchmarks κτλ) ?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

re paidia hmoun melos sto unwired kai bainw meta apo 6 mines kai vlepw to unwired nekro kai olo to staff toy kai ta meli toy sto neo my phone.gr .Mporei na mou eksigisei kaneis ti egine

thanks....

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Eστειλα ποστ στον webmaster αλλά παρόλες τις 24ώρες που αναφέρετε στο πλαίσιο απάντηση δεν πήρα παρότι πέρασαν 224..! :mad:

Λοιπόν χρησιμοποιώ τον Μοzilla 1.7.2 ολοκληρωμένο πακέτο, όχι μόνο τον Firefox.

Tα πλαίσια στα οποία απντώ είναι στενά.Είχαν διαμαρτυρηθεί κ τα παιδιά στο Firefox topic και ο Msk το είχε διορθώσει!

Μπορεί να γίνει κάτι..?

Είστε το μοναδικό φόρουμ στο οποίο γίνετε αυτό..!

Γράφω σε 5 φόρουμ αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν έχω στα άλλα...

Αny help..? :o

Ι need a six month vacation, twice a year.

elteo o webmaster είναι σε διακοπές όπως γράφει και στο avatar του. O κόσμος γενικά αυτό τον καιρό είναι σε διακοπές. Μπορείς να είσαι πιο ευγενικός και να δώσεις λίγες μέρες ξεκούρασης στον υπεύθυνο του forum, ειδικά απο τη στιγμή που χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν. ;)

Θα σου απαντήσει σύντομα...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αν και αυτή η ερώτηση μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να γίνει με pm σε κάποιον moderator του computing (3 είμαστε), θα σου απαντήσω εδώ.

Όντως έχουν αυξηθεί τα topics για τις κάρτες γραφικών, όμως δε νομίζω ότι χρειάζεται επισημασμένο. Αυτό για δύο λόγους:

1. Το φαινόμενο είναι παροδικό, απλά υπάρχει μια έξαρση τώρα τελευταία. Κάποια στιγμή υπήρχε παρόμοια κατάσταση με τα παιχνίδια για παράδειγμα αλλά και αυτό ήταν παροδικό.

2. Οι περισσότερες απορίες των μελών που ανοίγουν νέα topics, θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν σε 2-3 (το πολύ) βασικά topics. Όμως, απέφυγα τη λογική του κλειδώματος και παραπομπής σε άλλα topics.

Γεια,

Είμαι ο webmaster. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές σε αντίθεση με την εποχή που έλυνα τα προβλήματα του Firefox και βρισκόμουν στην Αθήνα. Για να διορθώσω το πρόβλημα θα πρέπει να κατεβάσω το Mozilla και να κάνω κάποια πειράματα (όπως συνέβη τότε και με το Firefox). Επειδή όμως αυτό είναι αδύνατον πριν επιστρέψω στην Αθήνα, αφού από εδώ στη Μήλο μόνο για να δημοσιεύω κάποιο άρθρο εισβάλω στον κόσμο του Διαδικτόυ και μάλιστα με σύνδεση GPRS, θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον άλλες 224 ώρες. Λυπάμαι πολύ γι αυτήν την εξέλιξη.

Φιλικά,

ο webmaster

υ.γ. δηλ. αν σου απαντούσα στο email και σου έλεγα βάλε IE μέχρι να το διορθώσω θα ήταν καλύτερα ? :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (25 Αύγ. 2004 , 12:58)

Γεια,

Είμαι ο webmaster. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές σε αντίθεση με την εποχή που έλυνα τα προβλήματα του Firefox και βρισκόμουν στην Αθήνα. Για να διορθώσω το πρόβλημα θα πρέπει να κατεβάσω το Mozilla και να κάνω κάποια πειράματα (όπως συνέβη τότε και με το Firefox). Επειδή όμως αυτό είναι αδύνατον πριν επιστρέψω στην Αθήνα, αφού από εδώ στη Μήλο μόνο για να δημοσιεύω κάποιο άρθρο εισβάλω στον κόσμο του Διαδικτόυ και μάλιστα με σύνδεση GPRS, θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον άλλες 224 ώρες. Λυπάμαι πολύ γι αυτήν την εξέλιξη.

Φιλικά,

ο webmaster

υ.γ. δηλ. αν σου απαντούσα στο email και σου έλεγα βάλε IE μέχρι να το διορθώσω θα ήταν καλύτερα ? :)

Δεν είδα ότι είσαι διακοπές Μano...sorry!

O κόσμος γενικά αυτό τον καιρό είναι σε διακοπές.

Μην είσαι κ πολύ σίγουρος για αυτό..?

Μπορείς να είσαι πιο ευγενικός

Είπα ότι δεν μου απάντησε...τώρα τα περί ευγένειας δεν τα πολυ καταλαβαίνω διότι δεν ήμουν αγενής!Ανέφερα ένα γεγονός...:wacko:

ειδικά απο τη στιγμή που χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν.

Ατυχέστατη φράση... :blink: :( ...συγνώμη που σας χρησιμοποιώ δωρεάν με Mozilla... :confused:

elteo τα smilies που χρησιμοποίησες, ο τρόπος που εκφράστηκες και το ύφος σου δεν συμβαδίζει με τη νοοτροπία του Myphone. Όταν λέω δωρεάν εννοώ οτι πρακτικά κανένας απο εμάς δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, να σε βοηθήσει ή να λύσει τα προβλήματά σου. Δεν πληρώνεις για να μπεις στο site, μπαίνεις απο καλή θέληση και χιλιάδες ώρες δουλειάς των μελών του.

Σου απαντάμε, σου λύνουμε τα προβλήματα και σε βοηθάμε εσένα και εκατοντάδες χρήστες, απλά και μόνο επειδή το θέλουμε, το γουστάρουμε και εκτιμούμε την παρουσία χιλιάδων ατόμων. Αυτό δεν πάει να πει οτι έχεις 24/24 παροχή υπηρεσιών, και έναν webmaster που τον πληρώνεις για να σου λύνει ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ τα προβλήματα. Πόσταρες το πρόβλημά σου, ενημέρωσες αυτόν που έπρεπε, γιατί το αναφέρεις ΠΑΛΙ στο Σχολιασμό με τέτοια νευριασμένα smilies, και τέτοιο ύφος; Οφείλεις να είσαι πιο ευγενικός σε άτομα που ΔΕΝ έχουν υποχρέωση να κάνουν κάτι, και να παρουσιάζονται όταν τους ζητάς 24/7. Αυτό εννοώ και δεν λες να καταλάβεις. ;)

Ο Admin όπως είδες σου απάντησε και πιστέυω πως σύντομα ΟΤΑΝ γυρίσει απο τις διακοπες του, κάποια στιγμή θα λύσει το πρόβλημα. Μέχρι τότε, ή δεν μπαίνεις στο Myphone, ή αλλάζεις Browser, ή δε δίνεις σημασία στο πρόβλημά σου με τον Mozilla... ;)

Όσο για τις διακοπές... αρκετοί είναι σε διακοπές, κανένας δεν τους υποχρεώνει να είναι εδώ με το έτσι θέλω. Αυτά. Φιλικά πάντα.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Εγώ αν μη τι άλλο έχω βάλει 3 χαμογελαστά smilies στα δύο posts μου! Εσύ κανένα. :( Σου φαίνομαι απότομος παρόλα αυτά; Ηρεμότατος είμαι βρε :) :)

Μας αρέσει και ο ίδιος Dj απο οτι βλέπω κιόλας... :up:

Α! Και εμένα μου αρέσει ο Tiesto ! :p

Βέβαια δεν έχω καμία σχέση με Alfa Romeo, οπότε εδώ τα χαλάμε!

υ.γ. θα περιμένετε μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου για να λυθεί το πρόβλημα. i am sorry!

[sIGPIC][/sIGPIC]

E να φτιάξουμε φαν κλαμπ με τον "μέγιστο"...

Μάνο ευχαριστώ.Ούτως ή άλλως κάνω τόσο καιρό υπομονή!

Κόλλησα με τον Μοzilla και δεν ξαναγυρίζω στο πακέτο της συμφοράς (ΙΕ & Οutlook) :lol:

Παιδιά, έχω παρατηρήσει ένα προβληματάκι.Πρόσφατα ήθελα να δημιουργήσω έναν διαξιφισμό για υπολογιστές παλάμης και ήθελα να βάλω μέσα και palm και ppc.Δεν είχα που να το βάλω.Φαντάζομαι οτι ο αρχικός χώρος Hanheld PCs and PDAs θα ήταν ιδανικός.Αλλά πήγα εκεί και δεν υπήρχε πουθενα επιλογή για νέο θέμα.Ξέρω οτι το forum ασχολείται κυρίως με κινητά αλλά αφού έχουμε ήδη υποκατηγορία, γιατί να μή τη βελτιώσουμε; :)

Why men wear clothes:

http://img78.photobucket.com/albums/v296/_osse_/16a.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Earendil (26 Αύγ. 2004 , 19:38)

Παιδιά, έχω παρατηρήσει ένα προβληματάκι.Πρόσφατα ήθελα να δημιουργήσω έναν διαξιφισμό για υπολογιστές παλάμης και ήθελα να βάλω μέσα και palm και ppc.Δεν είχα που να το βάλω.Φαντάζομαι οτι ο αρχικός χώρος Hanheld PCs and PDAs θα ήταν ιδανικός.Αλλά πήγα εκεί και δεν υπήρχε πουθενα επιλογή για νέο θέμα.Ξέρω οτι το forum ασχολείται κυρίως με κινητά αλλά αφού έχουμε ήδη υποκατηγορία, γιατί να μή τη βελτιώσουμε; :)

Ταπεινή μου άποψη είναι να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο θέμα στους Διαξιφισμούς - και δεν νομίζω να διαφωνίσει ο αρμόδιος moderator σε αυτό. Το Handheld PCs & PDAs δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μετατραπεί σε αρένα...

Καλύτερα να μην φιλοξενεί μηνύματα και να παραπέμπει απευθείας στις υποκατηγορίες του... παρά να μετατραπεί σε σφαγείο :happy: ... Αλλωστε τι άλλο μπορεί να φιλοξενήσει ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν επιτραπούν αυτά τα συγκριτικά στους διαξιφισμούς, τότε δεν θα πρέπει να επιτραπούν και τα συγκριτικά μεταξύ ipaq; (για παράδειγμα...)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned