Jump to content

Earendil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    143
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Earendil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αμάν πιά μ'αυτούς τους Αθηναίους!Εγώ μιά ζωή ξέρω οτι εδώ στην Ξάνθη μου στο χωριό μου το φούλ καραβλάχικο καλαμάκι εστί αυτό το μακρύ που ρουφάμε (με την καλή εννοια) .Αντιθέτως, η έννοια σουβλάκι περιγράφει πλήρως και αφαιρετικότατα το κομματιασμένο κρέας το οποίο από τις δύο πλευρές διαπερνιέται από ένα ξύλινο, συνήθως, βεργίδιο ,μυτερό στην άκρη ,που επιτρέπει την σταδιακή αφαίρεσή τους και την αποθήκευσή τους στην περιοχή του στόμαχού μας.Αυτές τις Αθηναικές βλακείες να τις ξεχάσετε!Και τυρί δεν είναι μόνο η φέτα!Αααααμάν πιά!Νυσάφι!
  2. Earendil

    Yugi-oh

    Εγώ παίζω στον υπολογιστή το Yu-gi-oh Kaiba the revenge.Όποιος το παίζει προτείνω να ανταλλάξουμε μερικές καρτούλες.Έχω "ξεκλειδώσει" περίπου 190/300 κάρτες.
  3. Παίδες λέει να το πάρω τώρα για γιορτές;Εφαρμογές και τα σχετικά πού βρίσκετε;
  4. From Frakfurt to Frisco we destroy every disco!ΟΛΕ!έχω ένα cd τους το "disco destroyer".Οι τύποι είναι τέλειοι.Κάναν και μιά συναυλία στην Αλεξανδρούπολη τελευταία. :)
  5. Πάντως το my immortal όσο ωραίο και να ακούγεται ωραίο στις γκόμενες είναι σκατοτράγουδο.Ένα σταθερό μοτιβο έχει κάτι strings(για αυτό τρελαίνονται τα κοριτσάκια).Σα κομμάτι δεν έχει την παραμικρή αξία.Και σάν μπάντα μέχρι στιγμής δεν έχουν αφήσει τίποτα στη μουσική εκτός από $ και €
  6. Καλά είστε σοβαροί!Τι συγκρίνετε, P900 με 1100!Σαφέστατα nightwish.Αν και αυτοί ειναι τυποποιημενοι αλλά σε σχέση με τους Evan!Ασε που η Tarja είναι και πιό ωραία.Αν στη σύγκρισή υπήρχαν και οι lacuna coil τότε θα ψήφιζα αυτούς! :)
  7. εμένα ο σκύλος μου: who let the dogs out(όταν θέλει βόλτα το βάζει διαπασόν) και το απόλυτο σκυλοάσμα "ο σκύλος μου είναι γκαίη(sic)" :lol: :lol: :lol:
  8. ρε παίδες!Αύριο πάω για κιθάρα(ηλ.) και ενυσχιτή.Τιμή θέλω να είναι γύρω στα 350 €.ΤΙ να πάρω λέτε?
  9. Εγώ νομίζω όμως οτι να φωνάζουν τους παπάδες είναι ελαφρώς άχρηστο.κατ'αρχας μας κάνουν λούτσα!ένα παιδί εκεί που καθόταν ωραία και καλά,τρώει το μισό κύπελο αγιασμό στο κεφάλι!επρεπε να δείτε την έκφρασή του!Μετά έβγαλε ο παπάς νερομπάλονα με αγιασμό και τα πετούσε στην αυλή!Γιατί δεν περνάνε κάθε χρόνο με πυροσβεστικά ελικόπτερα γεμάτα με αγιασμό,να μας αγιάσουν μιά και καλή!16 χρόνια έχω βαρεθεί να με αγιάζουν! :lol:
  10. Νομίζω και εγώ πρέπει να έχω ακούσει τους anorexia nervosa!Ο τύπος είναι όλα τα €!
  11. xlexles καλωςήρθες στην κοινώτητα του myphone,και ξεκίνα να εξερευνάς τα forum!Τώρα θα σου πώ κάτι για το vodafone-live.Είναι κατα τη γνώμη μου ένας "ιός" που πέφτει πάνω στα κινητά και καταστρέφει τις ικανότητές τους, κλειδώνει τους τρόπους επικοινωνίας και αλλοιώνει τα μενου.Μή πάρεις κινητό με vodafone live! γιατί θα πετάξεις τα λεφτά σου.τώρα το Ε310 δεν έχει τίποτα κακό.Αν θές τη γνώμη μου,ψάξε λίγο στο site,δες τις απόψεις των άλλων και σκέψου τις ανάγκες σου.Μπορεί να θελήσεις ένα smartphone και το samsung να μή σε καλύπτει.Με λίγα λόγια ψάξε,ψάξε,ψάξε!Μπορεί τελικά να βρείς αυτό που πραγματικά σου αρέσει.Και ελπίζω να είναι κάτι ανώτερο από αυτό που τώρα θέλεις!Φιλικά,earendil! :)
  12. Earendil

    Nirvana

    οι νιρβάνα είναι τέλειοι.Τράγουδια όπως το smells like teen spirit,rape me,heart-shaped box και πολλά άλλα θα μου μείνουν αξέχαστα.Αλήθεια έχω ακούσει διάφορα οτι η love τον δολοφόνησε...
  13. Και εμένα μου τι δίνουν άλλα πράγματα.
  14. Εντάξει με συγχωρήτε.Αν θέλετε πάντως τη γνώμη μου,καμία από τα είδη των μουσικών που αναφέρατε δεν πλησιάζει το μέταλ όσο το hard rock.Σαφέστατα υπήρξαν επιρροές αλλες μεγαλύτερες και άλλες μικρότερες.Και πάλι καλησπέρα σας...
×
×
  • Create New...