rebel21 Δημοσιεύτηκε June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2004 Θα φανώ γκρινιάρης αλλά είναι καλοπροαίρετη η γκρίνια μου! Η Forthnet ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άλλαξε το site της! Βέβαια όχι μόνο το άλλαξε αλλά το έκανε και portal. Το βρίσκω πολύ ώραιο, ευχρηστο και (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) γρήγορο! Μπράβο στη FORTHnet! Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foukou Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ MSN. δεν ειναι ξουκουραστο και αν θελαμε portal πηγαιναμε στο in.gr, e-go.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Predator Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Καλό είναι ! :up: Το παλιό ήταν χάλια. Παράθεση http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Επιτέλους! Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ήμουν ο μόνος που θεωρούσα επιεικώς απαράδεκτο το παλιό της site! Το καινούριο είναι πολύ καλύτερο (αν και πιστεύω πως μια εταιρία σαν την Forthnet μπορούσε να το κάνει ακόμα πιο καλό). Έχει και webmail επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (10 Ιούν. 2004 , 23:55) Επιτέλους! Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ήμουν ο μόνος που θεωρούσα επιεικώς απαράδεκτο το παλιό της site! Το καινούριο είναι πολύ καλύτερο (αν και πιστεύω πως μια εταιρία σαν την Forthnet μπορούσε να το κάνει ακόμα πιο καλό). Έχει και webmail επιτέλους! webmail είχε από καιρό (εγώ το χρησιμοποιώ κάτι μήνες) απλά δεν υπήρχε πουθενά Link στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Ιούν. 2004 , 01:16) webmail είχε από καιρό (εγώ το χρησιμοποιώ κάτι μήνες) απλά δεν υπήρχε πουθενά Link στο site τους. Α χίλια συγνώμη έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου να τα βρω! Και μια και είπες ότι το χρησιμοποιείς μήνες, γιατί δεν πόσταρες το link να το χρησιμοποιήσουμε και οι υπόλοιποι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (11 Ιούν. 2004 , 01:22) Α χίλια συγνώμη έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου να τα βρω! Και μια και είπες ότι το χρησιμοποιείς μήνες, γιατί δεν πόσταρες το link να το χρησιμοποιήσουμε και οι υπόλοιποι; Ε καλά, άμα το χρειαζόσουν πραγματικά τι θα πρωτοδοκίμαζες στον explorer; Εγώ δοκίμασα http://webmail.forthnet.gr και voila. Όλα τέτοιες διευθύνσεις έχουν (webmail.otenet.gr, webmail.auth.gr)... Δεν ειδα να το ζητάει κανείς. Νομίζω ήταν προφανές.. Το http://dialup.forthnet.gr με οδηγίες για να σετάρεις απο πστν μέχρι αdsl (jetspeed σε όλα τα λειτουργικά) το ξέρες; Δεν υπήρχε πουθενά link και όμως υπήρχε και δουλευε καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (11 Ιούν. 2004 , 01:22) Α χίλια συγνώμη έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου να τα βρω! Και μια και είπες ότι το χρησιμοποιείς μήνες, γιατί δεν πόσταρες το link να το χρησιμοποιήσουμε και οι υπόλοιποι; Καλά, γιατί είσαι τόσο ερειστικός; Δεν χάθηκε ο κόσμος... Πολλοί χρήστες της Forthnet γνωρίζανε εδώ και μήνες την ύπαρξη του webmail.forthnet.gr και το χρησιμοποιούσαν κανονικά αν και η εταιρεία δεν το είχε ανακοινώσει επίσημα. Είχε αναφερθεί μάλιστα και σε φόρουμ που ασχολούνται ειδικά με το διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι ο φίλος μας (ή εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος γνώριζε την ύπαρξη του webmail) δεν σκέφτηκε να το ποστάρει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κατηγορούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Καλά δεν τον έφαγα κιόλας, απλά το έψαχνα στο ηλίθιο site τους αρκετό καιρό και έλεγα μα καλά δεν μπορεί να μην έχει, και τώρα μου λένε ότι υπήρχε τόσο καιρό κάτω από τη μύτη μου γκρρρρ. Καλά κι αυτοί γιατί δε βάλανε link; http://users.chan.sch.gr/aikoukou/emoticons/confused.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. June 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foukou (10 Ιούν. 2004 , 16:41) ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ MSN. δεν ειναι ξουκουραστο και αν θελαμε portal πηγαιναμε στο in.gr, e-go.gr. Σωστά! Ας τους ζητήσουμε επομένως να ανεβάσουν μια σελίδα που να έχει μόνο ήχους από θάλασσα και άνεμο για να χαλαρώνουμε! Καλά πλάκα μας κάνεις. Εδώ λέγαμε πότε επιτέλους θα αναβαθμήσουν τα site τους οι Ελληνικές Εταιρείες Τηλ/ων που ανα εξαιρέσεις την ΟΤΕnet όλες οι υπόλοιπες έχουν στάσιμα site που απλά αναφέρουν τα προϊόντα τους. Νομίζω ότι η μετάβαση σε portal ήταν η καλύτερη κίνηση της FORTHnet μια και οι βασικοί ανταγωνιστές της στο Internet έχουν κατασκευάσει αντιστοιχες σελίδες. Σεβάστη η άποψη σου φίλε foukou αλλά κατα την ταπεινή μου άποψη άστοχη. Ο κόσμος πλέον δε πολυενδιαφέρεται για flash oriented sites, όχι ότι δεν είναι καλά, αλλά αν χρειάζεσαι πληροφορίες τις θέλεις άμεσα. Από την άλλη η Forthnet είχε θεωρώ 2 επιλογές ή να κάνει μια απλή και...χαλαρωτική αναβάθμηση που θα χρησίμευε μόνο για να μπεις 1-2 φορές και να μάθεις κάποια πράγματα για τις υπηρεσίες της (σε στυλ Tellas, Telepassport, HOL, κτλ) ή να μπεί στη λογική του portal (οπως otenet) και να δημιουργήσει ένα site υψηλής επισκεψιμότητας και με δυνατότητα να πουλάει και χώρο για online διαφήμιση. Νομίζω ότι τόσο εμπορικά όσο και εικαστικά έκαναν καλή δουλειά. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (11 Ιούν. 2004 , 01:22) Α χίλια συγνώμη έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου να τα βρω! Ακριβώς αυτό έκανα εγώ. ΜΥΡΙΣΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ. Σοβαρολογώ. Και μια και είπες ότι το χρησιμοποιείς μήνες, γιατί δεν πόσταρες το link να το χρησιμοποιήσουμε και οι υπόλοιποι; Ξεκίνησα εγώ ένα thread... γύρω στον Φεβρουάριο, για το θέμα του webmail. Το ανέφερα λεπτομερώς το περιστατικό. Πως δηλαδή υπέπεσε στην αντίληψη μου. Ίσως να μην το πρόσεξες. :) Οι μετά Χριστό προφήτες....... βλέπω σκάσανε μύτη ε? :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Ουτε η κοπελιτσες στην "τεχνικη υποστηριξη" δεν ειχαν ιδεα οτι ειχε webmail η Φορθ... LOL Ωραιο το νεο σαιτ (σε συγκριση με το παλιο) αλλα απο εκει που ηταν παρα πολυ απλοικο (οχι απλο) το εκαναν πολυπλοκο και μπερδεμα.. Δεν εχουν χωρισει σε τομεις την αρχικη σελιδα (αριστερα οι υπηρεσιες, δεξια τα τεχνικα τμηματα ας πουμε κλπ κλπ) αλλα εχουν πεταξει τα παντα σε ενα μιξερ και μετα στην αρχικη σελιδα... Επισης γιατι το κυριως site δεν ειναι στον αρχικο καταλογο αρχειων (http://www.forthnet.gr/) αλλα σε υποκαταλογο (http://www.forthnet.gr/templates)? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (11 Ιούν. 2004 , 13:42) Ξεκίνησα εγώ ένα thread... γύρω στον Φεβρουάριο, για το θέμα του webmail. Το ανέφερα λεπτομερώς το περιστατικό. Πως δηλαδή υπέπεσε στην αντίληψη μου. Ίσως να μην το πρόσεξες. :) Για την ακρίβεια δεν άνοιξες νέο θέμα αλλά έκανες post στο ADSL της Forthnet στα ευρυζωνικά δίκτυα, πώς θα μπορούσε να το δει κάποιος; Και επειδή και το παρόν θέμα ήταν σε λάθος ενότητα πριν, μεταφέρθηκε στο αρμόδιο forum, δηλαδή το Computing :) Thanks Wappy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 epitelous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. June 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (11 Ιούν. 2004 , 16:22) epitelous Αν και άσχετο με το θέμα! Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω και να ελπίζω σε αντίστοιχη συνέχεια! Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 (13 Ιούν. 2004 , 17:17) Αν και άσχετο με το θέμα! Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω και να ελπίζω σε αντίστοιχη συνέχεια! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :rotfl: Δεν πόσταρε αυτό που κατάλαβες!!! Η φωτογραφία είναι η υπογραφή του. Το "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" κόλλαγε στο νέο site της Forthnet όχι στην Εθνική Ελλάδος :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (11 Ιούν. 2004 , 13:42) Οι μετά Χριστό προφήτες....... βλέπω σκάσανε μύτη ε? :whistle: Tα σέβη μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (14 Ιούν. 2004 , 01:17) Tα σέβη μου! :) http://www.computerpannen.com/cwm/games/ff/ffIX/zidane9.gif Eίσαι ευχαριστημένος από το webmail? Εγώ, 2-3 συγκεκριμένα features να είχε και θα το χαρακτήριζα τέλειο. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. June 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (13 Ιούν. 2004 , 17:28) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :rotfl: Δεν πόσταρε αυτό που κατάλαβες!!! Η φωτογραφία είναι η υπογραφή του. Το "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" κόλλαγε στο νέο site της Forthnet όχι στην Εθνική Ελλάδος :D :p Χμ! Μάλλον έχεις δίκιο!!!! Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (14 Ιούν. 2004 , 09:58) http://www.computerpannen.com/cwm/games/ff/ffIX/zidane9.gif Eίσαι ευχαριστημένος από το webmail? Εγώ, 2-3 συγκεκριμένα features να είχε και θα το χαρακτήριζα τέλειο. 6-7 φορές το έχω χρησιμοποιήσει όταν ήθελα να κοιτάξω τα mails από κοινόχρηστο υπολογιστή.. Κανονικά το έχω περάσει στο Outlook :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (14 Ιούν. 2004 , 17:00) 6-7 φορές το έχω χρησιμοποιήσει όταν ήθελα να κοιτάξω τα mails από κοινόχρηστο υπολογιστή.. Κανονικά το έχω περάσει στο Outlook :) Kαι γω στο Outlook. Αλλά από το πρωί ως το μεσημέρι... είναι ανοικτό το webmail, στο γραφείο. Εδώ και 4 μήνες, από τότε δηλαδή που ακόμα κάναν τα tests... και μπορώ να πω ότι ήταν & είναι σταθερότατο. Και σύντομα με το Spam Guard software που θα εγκαταστήσουν, πιστεύω πως θα είναι άπεκτο! :up: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Κάτι που έμαθα μόλις τώρα. :D Το webmail έχει χωρητικότητα 50ΜΒ :up: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoska Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Στο site της FORTHnet βρηκα οδηγιες ρυθμισης για αρκετα ADSL Modem!!! Ρε που παμεεε;;; www.forthnet.gr > Εργαλεία > Τεχνική Υποστήριξη > ADSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts