Megalos Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 φιλοι μου θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις βαλει η βρει θηκη μεταφορας ! Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπέρα, Θήκη δεν έχω πάρει, χρησιμοποιώ μια παλιά τύπου folder και τώρα πλέον με πληκτρολόγιο το μεταφέρω μέσα σε τσαντάκι για laptop. Επίσης δεν κατάλαβα αν μιλάς για θήκη μόνο για το tablet ή κάποια που να μπορείς να το χρησιμοποιείς και με το πληκτρολόγιο ενώ το tablet είναι μέσα στην θήκη. Επίσης σήμερα πήρα πίσω το δικό μου από το service. Για να λέμε και τα καλά, η Alman ήταν υποδειγματική σαν service. Δευτέρα παρέλαβαν, Παρασκευή το είχα πίσω επισκευασμένο. Άλλαξαν λέει δύο ανταλλακτικά. Από όσο καταλαβαίνω άλλαξαν το windows key στο tablet και πρέπει να έκανα και κάτι στο πληκτρολόγιο γιατί κουμπώνει πιο σταθερά. Το έχω δουλέψει μόνο 5 ώρες αλλά ως τώρα είναι υποδειγματικό, ούτε αποσυνδέσεις και λειτουργεί και κανονικά το windows key. Θα επανέλθω με νεώτερα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 μπραβο φιλε ..ευχαριστο αυτο που στο εφτιαξαν και γρηγορα και σωστα ..χαιρομαι θηκη εννοουσα κυριως μονον για το tablet χωρις το πληκτρολογιο. τετοια που να προστατευει την οθονη και να γινεται σταντ για να στηνεται το tablet :O Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ξανακαλορίζικο Γιάννη:D ευτυχώς όλα καλά και γρήγορα, τουλάχιστον έχουμε ένα καλό service να στείλουμε το τάμπλετ σε περίπτωση βλάβης Την τελευταία βδομάδα που έχω δουλέψει το πληκτρολόγιο δεν είδα αποσυνδέσεις εκτός από την πρώτη μέρα, μάλλον έπρεπε να περάσει η πρώτη να γνωριστούν τάμπλετ και πληκτρολόγιο, στην πορεία θα δούμε, κρατάω μικρό καλάθι. Κατά τ΄άλλα παρατήρησα ότι σε λειτουργία desktop με πληκτρολόγιο και ποντίκι ο chrome λειτουργεί απροβλημάτιστα, σε touch περιβάλλον χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Ξέρω υπάρχουν και άλλοι browser αλλά bugs έχουν όλοι ακόμα και ο φορεμένος για τα οχτάρια explorer. Megalos, δεν έχω βάλει θήκη και ούτε πρόκειται, μια τσάντα μικρή λάπτοπ του πήρα και το αποθηκεύω εκεί. Πάντως ο atom με εκπλήσσει ευχάριστα, στα προγράμματα που του τρέχω μια χαρά ανταποκρίνεται (corel, photoshop κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Μια χαρα τοτε οπως διαβαζω απο το πληκτρολογιο και τα τελος καλα ολα καλα Ειχε καταντησει Τολμη και Γοητεια με σασπενς,ιντριγκες κλπ:D Εχει βγει και σε λευκο το Ativ απο Σαμμυ οπως ειδα στο αμαζον!! http://www.amazon.de/Samsung-500T1C-H01-Notebook-Intel-SGX545/dp/B00B4U9YN4/ref=sr_1_35?ie=UTF8&qid=1362158387&sr=8-35 Δεν μπορω να μην ομολογησω οτι ειναι κουκλι:p http://img841.imageshack.us/img841/6632/81uawmywodlaa1500.jpg Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Πανέμορφο το λευκο. Παιδιά για το πληκτρολόγιο δώστε του λίγο χρόνο και θα δείτε ότι σχεδόν θα εκλείψουν οι αποσυνδέσεις. Εγώ αυτό είδα με το ativ pro μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Βγηκε μια καινουργια εφαρμογη για εικονικο πληκτρολογιο στα tablet για 8ρια με περισσοτερες δυνατοτητες,απο το ενσωματωμενο της MS. ''TouchPal keyboard brings gesture-based typing to Windows 8'' http://liliputing.com/2013/03/touchpal-keyboard-brings-gesture-based-typing-to-windows-8.html Δοκιμαστε το αν ειναι και πειτε εντυπωσεις:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 δεν δουλευει alex, ουτε καν ανοιγει. παντως ενα swype στα win8 μου λειπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα, Χαίρομαι που είμαστε όλοι καλύτερα με τα πληκτρολόγια μας αλλά εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι κάτι άλλαξαν από το δικό μου. Ο μηχανισμός πλέον είναι στην εφαρμογή υποδειγματικός! Ούτε τζόγος, ούτε σκληρός ήχος όταν κουμπώνουν τα γαντζάκια στο tablet, τίποτα... μπαίνει σαν γάντι. Λέτε να διαπίστωσαν το πρόβλήμα και να άλλαξαν κάτι σε επόμενες παρτίδες και όσοι πήραμε παλιές ΑΝ παραπονεθούμε να μας τα αλλάζουν. Φιλοσοφική βέβαια κουβέντα αλλά ήθελα να το αναφέρω. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλημέρα και από μένα στην παρέα. Από εχτές κάτοχος αυτού του πανέμορφου και πολύ βολικού εργαλείου. Λοιπόν Για το πληκτρολόγιο έφαγα κάτι φρήκες τις πρώτες ώρες με αποσυνδέσεις μέσρι που έκανα το update στης samy για το keyboardmouse και όλα πάνε ρολόϊ από τότε. Καταπληκτικό μηχανάκι. Έχω περάσει απο android tablet και ipad (μεχρι εχτες) και θα τολμήσω να πω ότι εαν στην Microsoft και στην samy το χειριστούν σωστά θα πάνε πολύ καλά τα windows tablet. Έχω τα λογιστικά μου προγράμματα και όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ στο γραφείο μαζί μου και κάνω τρελό παιχνίδι. Μαζί με το SG NOTE 2 είμαι παραγωγικός όπου και να βρίσκομαι. Θα ξεκινήσω τώρα να το πειράζω λίγο για να κερδίσουμε σε ταχύτητα και θα επανέλθω. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 καλορίζικο φίλε Νίκο, με το καλό να το ευχαριστηθείς. είναι όντως υπεροχο εργαλείο και παραγωγικό. τώρα που το λες μου εμφανισε και μενα ενα update για το πληκτρολογιο τις πρώτες ώρες που το σύνδεσα και έκτοτε δεν παρουσιασε ξανα αποσύνδεση, άρα κάτι καλό έκανε γι αυτό η σαμσουνγκ. Κατα τ άλλα ολα βαίνουν καλώς και φυσιολογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλοριζικο Νίκο. Αλήθεια ποια προγράμματα λογιστικά δοκιμασες ? Μήπως και το soft1 ? Παίδες εμένα όμως ξεκουμπωνει εύκολα το πληκτρολόγιο ! Ειδικά σε μη Σκληρή επιφάνεια. Φταίει αυτο η θέλει σέρβις ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλοριζικο Νίκο. Αλήθεια ποια προγράμματα λογιστικά δοκιμασες ? Μήπως και το soft1 ? Παίδες εμένα όμως ξεκουμπωνει εύκολα το πληκτρολόγιο ! Ειδικά σε μη Σκληρή επιφάνεια. Φταίει αυτο η θέλει σέρβις ? καλημέρα. Εγω δουλευω προγράμματα της epsilonnet και της Redgrey. Μια χαρα πηγαίνουν. όσο για το πληκτρολόγιο, εχω και εγω ένα μικρό θεματάκι αλλά νομίζω ότι φταιω εγω που δεν το κουμπώνω δυνατα. Όσες φορές το κούμπωσα δυνατά δεν είχα κανένα θέμα. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Άντε να αυξάνουμε! Με γειά παιδία και καλοδούλευτα! Εγώ να πω την αλήθεια μετά το ταξιδάκι στο service έχει βελτιωθεί σημαντικά το κούμπωμα του tablet στο πληκτρολόγιο... Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 αληθεια Γιαννη εστειλες μονον το πληκτρολογιο η και το ταμπλετ ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 αληθεια Γιαννη εστειλες μονον το πληκτρολογιο η και το ταμπλετ ? Έστειλα και το tablet για δύο λόγους. Αφενός για να βεβαιωθώ ότι θα τα ελέγξουν και τα δύο για το που είναι το πρόβλημα και αφετέρου γιατί δεν δούλευε καλά το κουμπάκι των windows στην πρόσοψη του tablet. Τελικά μου έφτιαξαν και τα δύο προβλήματα και το έκαναν και γρήγορα. Όσο τσατίστικα με την ασχετοσύνη του call center της Samsung άλλο τόσο ευχαριστημένος έμεινα με το service της Alman. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Το call center ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ο,τι χειροτερο εχω συναντησει ολα αυτα τα χρονια που αγοραζω gadgets. Οσο τυπικοι ειναι στην απαντηση των κλησεων, αλλα τοσο σε γραφουν εκει που δεν βλεπει ο ηλιος. 3 κλησεις μου και σε καμια απο αυτες δε με καλεσαν για να διαχειριστουν το προβλημα μου (καθως κατα πως φαινεται ειναι level 1 και απλα καταγραφουν τα προβληματα στο τηλεφωνικο κεντρο). Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ. :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 καλησπέρα και πάλι στην παρέα. Να κάνω μια ερωτηση. Έχει κανένας καταφέρει να συγχρονίσει to snote με το SG NOTE 2. Ρωτάω γιατί θέλω να γράφω σημειώσεις στο κινητό μου και να μπορώ να συνεχίζω στο tablet. Εαν έχετε Καμία ιδέα; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλημερα θηκη που μετατρεπεται σε stand εχετε βρει για το tablet? Κατι ποιοτικο,ντινεζατο και ελαφρυ. Σε στυλ Smart Case της Apple για το ipad. Επισης το All Share dlna app το εχετε δοκιμασει, δουλευει κανονικα με tv(Samsung εχω 2012 μοντελο) Εχετε δοκιμασει stream καμια ταινια και να την παιζει απροβληματιστα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλημερα θηκη που μετατρεπεται σε stand εχετε βρει για το tablet? Κατι ποιοτικο,ντινεζατο και ελαφρυ. Σε στυλ Smart Case της Apple για το ipad. Επισης το All Share dlna app το εχετε δοκιμασει, δουλευει κανονικα με tv(Samsung εχω 2012 μοντελο) Εχετε δοκιμασει stream καμια ταινια και να την παιζει απροβληματιστα. καλησπέρα. Θήκη απο το γνωστό μαγαζάκι του εξωτερικού θα βρούμε (εχω βρει αρκετες) και μάλιστα έχει βγάλει και η ΣΑΜΥ μια ωραία αλλά ακριβή (75 €). Stream ταινια 710p με την τηλεοραση μου (LG) έκανα και ήταν υπέροχο αλλά στο ίδιο δωμάτιο έχω 300mbps access point. Γενικά πρέπει να έχεις πάρα πολύ καλό ασύρματο για να είναι το streaming απροβληματιστο. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλημερα θηκη που μετατρεπεται σε stand εχετε βρει για το tablet? Κατι ποιοτικο,ντινεζατο και ελαφρυ. Σε στυλ Smart Case της Apple για το ipad. Επισης το All Share dlna app το εχετε δοκιμασει, δουλευει κανονικα με tv(Samsung εχω 2012 μοντελο) Εχετε δοκιμασει stream καμια ταινια και να την παιζει απροβληματιστα. Alex θα έρθεις στο club των σαμσουνγκακηδων? Είναι απόλαυση τα μηχανάκια αυτά πάντως. Δηλώνω απόλυτα ευχαριστημενος από το ativ pro μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Κοίτα Βαγγέλη επί 6μηνο και παραπάνω ήθελα να πάρω μία συσκευή να παίζει 2 ρόλους. Τα ξέρεις εσύ βρήκα το Book που ήταν τρελη καψούρα-η Asus μας έγραψε κανονικά - Πήρα τώρα ένα 13αρι ultrabook απο Sammy και ειμαι ευχαριστημένος για αυτό και σκέφτηκα το Ativ μπας και του κάνει παρέα,αλλά πάλι απο την άλλη σκέφτομαι τους Haswell και Bay Trail οι διαδοχοι των σημερινών Clovair Trail απο Intel που έρχονται απο φθινόπωρο στην αγορά και διστάζω. Ήθελα μια λύση για 2 ανάγκες και αν εξαιρέσουμε το Helix που είναι πανάκριβο τα υπόλοιπα δεν μου τράβηξαν την προσοχή ιδιαίτερα. Παίζει να μην πάρω και τίποτα σκέφτηκα και το iPad αλλά με το που διάβασα ότι σε κάνα τρίμηνο έρχεται διάδοχος,ακυρο και αυτο. Άστο ξενέρωσα με όλα αυτά με την Asus και πλέον κανένα δεν μου κάνει εντύπωση να το πάρω με κλειστά μάτια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Κοίτα Βαγγέλη επί 6μηνο και παραπάνω ήθελα να πάρω μία συσκευή να παίζει 2 ρόλους. Τα ξέρεις εσύ βρήκα το Book που ήταν τρελη καψούρα-η Asus μας έγραψε κανονικά - Πήρα τώρα ένα 13αρι ultrabook απο Sammy και ειμαι ευχαριστημένος για αυτό και σκέφτηκα το Ativ μπας και του κάνει παρέα,αλλά πάλι απο την άλλη σκέφτομαι τους Haswell και Bay Trail οι διαδοχοι των σημερινών Clovair Trail απο Intel που έρχονται απο φθινόπωρο στην αγορά και διστάζω. Ήθελα μια λύση για 2 ανάγκες και αν εξαιρέσουμε το Helix που είναι πανάκριβο τα υπόλοιπα δεν μου τράβηξαν την προσοχή ιδιαίτερα. Παίζει να μην πάρω και τίποτα σκέφτηκα και το iPad αλλά με το που διάβασα ότι σε κάνα τρίμηνο έρχεται διάδοχος,ακυρο και αυτο. Άστο ξενέρωσα με όλα αυτά με την Asus και πλέον κανένα δεν μου κάνει εντύπωση να το πάρω με κλειστά μάτια. Βρε Αλεξ ετσι δεν παιρνεις τιποτα ομως. Παντα κατι θα ερχεται. Οι Haswell, Bay Trail ειναι μακρια ακομα. Ξεφορτωσου το ultrabook (ok, αστειευομαι), ξεχνα ipad κλπ παιχνιδακια και παρε ενα δυνατο εργαλειο. Παιζει και surface pro Ελλαδα (αν θες πμ) - παντως ακομα κι αυτη η πρωτη γενια μηχανηματων ειναι πολυ καλη και εγω το εχω σαν βασικο και αποκλειστικο μηχανημα για την καθημερινοτητα μου. Δεν ξερεις ποσο με εχει βολεψει που εχω μια συσκευη να εχω παντου και παντα μαζι μου για δουλεια, διασκεδαση κλπ κλπ, με ολες τις σοβαρες εφαρμογες που χρειαζομαι και δεν παιζω με απλες εφαρμογουλες και να αναβαθμιζω διαφορετικες συσκευες, οπως μεχρι προτινος (android smartphone, ios tablet, win ultrabook)... Edited March 22, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas180 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 S.o.s παιδες.... Το s-pen σταματησε να λειτουργει.η οθονη δουλευει καλα με την αφη.το πληκτρολογιο αψογα αλλα το πενακι δεν κανει τιποτα ουτε βεβαια κ το κουμπακι για το δεξι κλικ. Λιγη αναζητηση στο xda μιλαει για απομαγνητισμο αλλα τιποτα το συγκεκριμενο.απο οτι καταλαβα δεν χρησιμοποιει μπαταρια και δουλευει με ηλεκτρομαγνητισμο.δοκιμασα και καινουρια μυτη αλλα τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα hardware η software.δοκιμασα και ρεσετ αλλα τιποτα. Καμια ιδεα κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 S.o.s παιδες.... Το s-pen σταματησε να λειτουργει.η οθονη δουλευει καλα με την αφη.το πληκτρολογιο αψογα αλλα το πενακι δεν κανει τιποτα ουτε βεβαια κ το κουμπακι για το δεξι κλικ. Λιγη αναζητηση στο xda μιλαει για απομαγνητισμο αλλα τιποτα το συγκεκριμενο.απο οτι καταλαβα δεν χρησιμοποιει μπαταρια και δουλευει με ηλεκτρομαγνητισμο.δοκιμασα και καινουρια μυτη αλλα τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα hardware η software.δοκιμασα και ρεσετ αλλα τιποτα. Καμια ιδεα κανεις?? καλημέρα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά εαν θέλεις έιμαι στο Αιγάλεω. έλα να δοκιμάσουμε το δικο μου πενακι στο δικό δου ταμπλετακι και το αναποδο για να δουμε τι φταει. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts