pantkon Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Κατ αρχας ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα κατεβασα το προγραμματακι , που κανει ομως αναβαθμιση του λογισμικου. Ελα ομως που εχω την τελευταια αναβαθμιση και ετσι δεν κανει τιποτα. το κινητο ανοιγει μονο για κληση εκτακτης αναγκης. Καμμια αλλη λειτουργεια. Ειναι κλειδωμενο το κινητο με το μοτιβο οθονης. Δεν ανοιγει με τιποτα. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 κατέβασε και φλάσαρε τη ρομ με το flashtool. εννοείται θα χάσεις ότι έχεις μέσα και σε αυτή την περίπτωση. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantkon Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ευχαριστω και παλι αλλα Επειδη δεν γνωριζω πολλα. Ουτε τι ειναι αυτο ουτε απο που θα το βρω, μηπως ειναι δυνατον να εχω καποιες οδηγιες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ευχαριστω και παλι αλλα Επειδη δεν γνωριζω πολλα. Ουτε τι ειναι αυτο ουτε απο που θα το βρω, μηπως ειναι δυνατον να εχω καποιες οδηγιες??? Ορίστε λοιπόν. Ξεκίνα με διάβασμα και ότι δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeQ Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει με στοιχεία λογαριασμού android; :p Αφού δίνεται ως επιλογή, όπως και η ερώτηση ασφαλείας που έχεις βάλει όταν έκανες το μοτίβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μηπως ειναι ...hot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπέρα,σε Xperia J φίλης,ανάβει το led της μπροστινής κάμερας.είτε είναι απενεργοποιημένη η οθόνη είτε όχι,είναι φυσιολογικό;δεν θυμόμαστε να συνέβαινε παλαιότερα. τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μήπως έχει κάποιο μήνυμα που δεν διάβασε? Μήπως η μπαταρία πέφτει? Αν δε είναι αυτά κάνεις τα κλασσικά. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή Φλασάρεις ξανά την ρομ με το flashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Λογικά με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα στρώσει...κάτι εχει πειραχτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeQ Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ποια ROM μπορούμε να βάλουμε οι έχοντες 11.2.Α.0.31; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prog Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 καλημέρα παιδιά έχω το sony xperia j και θέλω να του περάσω άλλο λογισμικό μήπως και γίνει λίγο γρηγορότερο ξέρει κάνεις κάποιο αλλά έχω την εκδοσή 11.2.Α.0.31 μπορεί να γίνει rooted? και να ξεκλειδώσω το booltloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Επειδη δε το βρισκω, root πως κανουμε; Με αυτο; http://forum.xda-developers.com/xperia-j-e/general/guide-sony-xperia-j-t2120649 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Επειδη δε το βρισκω, root πως κανουμε; Με αυτο; http://forum.xda-developers.com/xperia-j-e/general/guide-sony-xperia-j-t2120649 Ψάξε στο google "kingo android root".Εγώ με αυτό τα κατάφερα. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Thanks :):) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christina_tpd Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 ΒΟΗΘΕΙΑ! Έχοντας κανει root εδώ και δύο μήνες, προσπάθησα να αλλάξω την γραμματοσειρά με το πρόγραμμα "font installer". Η γραμματοσειρά άλλαξε αλλά τις ελληνικές λέξεις δεν τις διαβάζει όλες. Δοκίμασα όλες τις γραμματοσειρές αλλά αντί γράμμα μου βγάζει ενα τετραγωνάκι στην θέση του. Έκανα hard reset αλλά δεν άλλαξε κάτι. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση??? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Αφού δεν έστρωσε ούτε με hard reset τότε μόνο επιδιόρθωση με το SEUS θα σε σώσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blasblas Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παιδια μηπως μπορειτε να βοηθησετε με hard reset?Τι παιζει και τα λοιπα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ακολουθείς το βήμα 1 ή το βήμα 2. http://xperiafirmware.com/8-firmware/25-sony-xperia-j-st26 Αλλιώς η πιο εύκολη λύση είναι το SEUS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarosi Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Για σας παιδιά, Η γυναικα μου έχει το συγκεκριμένο κινητό και μόλις προχθές ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να δεχτεί βίντεο κλήσεις. Γιατί? μπορώ να κάνω κάτι? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Για σας παιδιά, Η γυναικα μου έχει το συγκεκριμένο κινητό και μόλις προχθές ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να δεχτεί βίντεο κλήσεις. Γιατί? μπορώ να κάνω κάτι? ευχαριστώ Κλασική βιντεοκλήση μέσω 3G όπως π.χ. στα Nokia, δε γίνεται λόγω Android. Αυτού του είδους τη βιντεοκλήση μόνο με τα Samsung μπορείς να την κάνεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μέσω Skype. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δεν είναι μόνο η γυναίκα σου. Όλος ο κόσμος του Android είναι έτσι. Μόνο τα Samsung μπορούν κι αυτά επειδή έχει κάτσει η Samsung και έχει ασχοληθεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarosi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 χμμμ, τότε τι έχουμε τη μπροστινή κάμερα? με custom rom λογικά γίνετε, έτσι δεν είναι? εγώ πήρα πρόσφατα ένα lenovo και δουλεύει κανονικά το 3G video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 χμμμ, τότε τι έχουμε τη μπροστινή κάμερα? με custom rom λογικά γίνετε, έτσι δεν είναι? εγώ πήρα πρόσφατα ένα lenovo και δουλεύει κανονικά το 3G video Κι εφόσον δε δουλεύει σε όλους, πώς ακριβώς θα το κάνεις να λειτουργήσει; Ακόμα κι αν βάλεις custom ROM που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο (το οποίο δεν ξέρω καν αν γίνεται), ο άλλος που θα του κάνεις βιντεοκλήση θα πρέπει να έχει κάνει το ίδιο (ή να έχει Samsung), αλλιώς δε θα δεχτεί τη βιντεοκλήση το κινητό του. Προσωπικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει κανονική βιντεοκλήση και να υποστηρίζεται εγγενώς από το Android. Ακόμα και τότε όμως, δε θα μπορούσες να κάνεις βιντεοκλήση σε κάποιον με iPhone, γιατί ούτε εκεί υποστηρίζει. Επομένως μπάχαλο. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarosi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 ούτε το iphone το υποστηρίζει!??! καλά πολύ κουλό αυτό! Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με custom rom απλά και μονο για 3g video. απλά επειδή σε μένα δουλεύει θα είχε πλακα να δουλεύει και σε κάποιον άλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 ούτε το iphone το υποστηρίζει!??! καλά πολύ κουλό αυτό! Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με custom rom απλά και μονο για 3g video. απλά επειδή σε μένα δουλεύει θα είχε πλακα να δουλεύει και σε κάποιον άλλο :) Τουλάχιστον έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με Skype, αρκεί να έχει εγκατεστημένη κι ο άλλος την εφαρμογή στη συσκευή του. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts