panathare Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 δεν θα δεις καμμια διαφορα Οντως δεν είδα απλα τώρα δεν γίνονται γρατσουνιες στην οθόνη. Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος έχει το Xperia T και εδώ και κάποιες μέρες, ξαφνικά, όταν τον καλούν και χτυπάει το κινητό ακούγεται πολύ χαμηλά ο ήχος κλήσης, παρόλο που η ένταση είναι στο τέρμα. Αντίθετα όταν ακούει μουσική απ το ηχείο ακούγεται κανονικά. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τίποτα παρόμοιο; Και εγω το εχω παρατηρήσει. Πολλές φορές οταν το εχω στην τσέπη και χτυπάει δεν το ακούω. Στην αρχή πίστευα πως απλα λόγω φασαριας δεν το ακούω. Το δοκίμασα όμως σε απόλυτη ησυχία και είδα οτι ο ήχος ηταν όντως πολυ χαμηλός και θέλει επανεκκινηση για να συνέλθει. Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichaelDim96 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Μόλις πήρα και το δικό μου κινητό. Εξαιρετικό κινητό! Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή(δεν λέω εξαιρετική). Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Wi-fi. το κινητό πάει σφαίρα. Δεν φαίνεται να είναι καθόλου βαρύ(όπως ανέφεραν κάποια ξένα σαιτ). Η κάμερα του είναι σχετικά καλή προς μέτρια, περίμενα κάπως καλύτερα αποτελέσματα. Γενικά το κινητό άξιζε τα χρήματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Μπαίνω στο clean master και βλέπω ότι έχω περίπου τη μισή ram κατειλημενη. Είναι από το λειτουργικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 δεν θα δεις καμμια διαφορα το εβγαλα εγω πριν τρεις μηνες, και ολα ειναι καλυτερα δεν φαινονται γραμμες ουτε θαμπαδες ουτε τοσο πολυ δακτυλιες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasman Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλησπερα προσφατα αγορασα τ xperia T και το προβλημα μου ειναι οτι το xperia T δε μπορει να βρει το rouyter μου,Τι πρεπει να κανω?H συνδεση μου ειναι conn-x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παίδες με το root τι κάνουμε? Αυτό τι λεει? http://waledacdroid.blogspot.gr/2013/07/how-to-root-sony-xperia-sp-c5302-c5303.html?showComment=1374930337735&m=1#c717457640825%208495992 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Εσείς που το έχετε τώρα λίγο καιρό, το αλουμίνιο γύρω γύρω είναι οκ ? Αυτοί που το έχουν σε λευκό είχατε καμιά γραντζουνιά ? πώς φαίνεται πάνω στο αλουμίνιο ? Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ξεφυλίζει. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Και ο πρώτος γκαντέμης της παρέας είμαι εγώ! Παρέλαβα την Πέμπτη το κινητό μου και μες στην καλή χαρά άρχισα να το στήνω, όταν η οθόνη άρχισε να εμφανίζει λευκές γραμμές και στίγματα που αναβόσβηναν. Όπως όταν δεν πιάνει καλά η τηλεόραση και κάνει σαν χιονακι. Το κάνει παροδικά και όχι μόνιμα, την Παρασκευή και το Σάββατο ήταν ΟΚ, την Κυριακή το πρωί το ξανάκανε, οπότε το γύρισα στην Birdphone για τις διαδικασίες DOA. Το μόνο μου άγχος είναι μήπως δεν το τεστάρουν σωστά, γιατί το πρόβλημα δεν είναι διαρκές, αλλά εμφανίζεται παροδικά. Περιμένω νέα τωρα από το service της ARVATO για το αν διαπιστωθεί το πρόβλημα και θα γίνει αντικατάσταση. Κρίμα... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Εσείς που το έχετε τώρα λίγο καιρό, το αλουμίνιο γύρω γύρω είναι οκ ? Αυτοί που το έχουν σε λευκό είχατε καμιά γραντζουνιά ? πώς φαίνεται πάνω στο αλουμίνιο ? Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ξεφυλίζει. Το πήρα για την γυναίκα μου το λευκό και την πρώτη μέρα μου έπεσε. Σημάδι δεν έκανε αλλά έφυγε σε δύο σημεία το ασημί χρώμα και φαίνεται μαύρο από κάτω. Γρατζουνιά άλλη δεν έκανε αλλά το έχει σε θήκη πουγγί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Χαίρεται παιδιά.λέω να πάρω το Τ για την γυναίκα μου γιατί είναι λίγο κολλημένη με τα Sony αλλά και γιατί είναι τρελό vfm αυτήν τη στιγμή.Από skroutz ποιο μαγαζί προτείνεται?Μη πάρω κανένα μη Ευρωπαϊκό και τραβιεμαι τζάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Χαίρεται παιδιά.λέω να πάρω το Τ για την γυναίκα μου γιατί είναι λίγο κολλημένη με τα Sony αλλά και γιατί είναι τρελό vfm αυτήν τη στιγμή.Από skroutz ποιο μαγαζί προτείνεται?Μη πάρω κανένα μη Ευρωπαϊκό και τραβιεμαι τζάμπα. Εγώ απο το kinitomania το πήρα, γερμανικό ειναι και κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Χαίρεται παιδιά.λέω να πάρω το Τ για την γυναίκα μου γιατί είναι λίγο κολλημένη με τα Sony αλλά και γιατί είναι τρελό vfm αυτήν τη στιγμή.Από skroutz ποιο μαγαζί προτείνεται?Μη πάρω κανένα μη Ευρωπαϊκό και τραβιεμαι τζάμπα. εγω απο το birdphone εχω παει πανω απο 4-5 και ειμαι ευχαριστημενος. απο εκει και περα, ο,τι σε βολευει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Nαι αλλά, ο άνθρωπος δε ρωτάει από που το πήρατε στο παρελθόν...ρωτάει από που να το πάρει τώρα! δεν καταλαβαινω προς τι τα νευρα! εγω προτεινα ενα μαγαζι που σιγουρα το φερνει απλα ξεμενει γιατι εχει κινηση, και εχει και καλυτερες τιμες αποτι βλεπω..και επισης δεν το βλεπω το Τ να υπαρχει Edited August 5, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Παίδες με το root τι κάνουμε? Αυτό τι λεει? http://waledacdroid.blogspot.gr/2013/07/how-to-root-sony-xperia-sp-c5302-c5303.html?showComment=1374930337735&m=1#c717457640825%208495992 Κανείς δε έχει κάνει root ακόμη? Να μην επιχειρήσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Προχωρά άφοβα και κανε το από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335992 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπερα προσφατα αγορασα τ xperia T και το προβλημα μου ειναι οτι το xperia T δε μπορει να βρει το rouyter μου,Τι πρεπει να κανω?H συνδεση μου ειναι conn-x Άλλαξε κανάλι στο router Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Βασικά κάνε μια επανεκκίνηση αν δεν ξέρεις να αλλάζεις.. Εγώ είχα ένα Siemens router και το πάθαινε συνέχεια, Και έβαλα της wind το ZTE και παίζει άριστα.. Δεν το κάνει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Χαίρεται παιδιά.λέω να πάρω το Τ για την γυναίκα μου γιατί είναι λίγο κολλημένη με τα Sony αλλά και γιατί είναι τρελό vfm αυτήν τη στιγμή.Από skroutz ποιο μαγαζί προτείνεται?Μη πάρω κανένα μη Ευρωπαϊκό και τραβιεμαι τζάμπα. Εγώ το πήρα από kinitomania. Το κινητό είναι άψογο. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με τον φορτιστή ο οποίος από την πρώτη φόρτιση και μετά δεν δουλεύει. Βγάζει κάποιο σφάλμα λες κάτι κάτι δεν κάνει καλή επαφή. Δεν το έψαξα πολύ γιατί έχω φορτιστή από το προηγούμενο κινητό μου και φορτίζει κανονικά. Κατά τα άλλα το μαγαζί είναι πολύ καλό. Έχω πάρει άλλα 2 κινητά από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichaelDim96 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπέρα. Εμένα ευτυχώς δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Όσο για το αλουμίνιο εμένα δεν χει πάθει τίποτα. Αν και μοιάζει καλής ποιότητος αλουμίνιο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η έλλειψη ολεοφοβικης επίστρωσης και η οθόνη λερωνεται εξαιρετικά εύκολα! Ήδη παρήγγειλα ζελατινες οθόνης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπέρα. Εμένα ευτυχώς δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Όσο για το αλουμίνιο εμένα δεν χει πάθει τίποτα. Αν και μοιάζει καλής ποιότητος αλουμίνιο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η έλλειψη ολεοφοβικης επίστρωσης και η οθόνη λερωνεται εξαιρετικά εύκολα! Ήδη παρήγγειλα ζελατινες οθόνης!! Στα περισσότερα smartphones της Sony νομίζω παρατηρείται το πρόβλημα με την οθόνη. Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichaelDim96 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Και στο x8 που είχα παρατηρούσα το ίδιο πρόβλημα. Στο κινητό έχω παρατηρήσει ότι πέφτει εύκολη η πατάρια. Δηλαδή σε ένα βράδυ με κλειστά τα πάντα ακόμα και το δίκτυο χάνω περίπου στο 15%!! Μήπως έχει θέμα το κινητό; Στην διαχείριση ενέργειας λέει σύστημα Android χρήση 40%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Γνωρίζει κανείς έχει ρυθμίσει η κάμερα του ώστε να μπορώ να τραβήξω πολλές συνεχόμενες λήψεις μαζί;; Ή έστω καμία εφαρμογή που το κάνει αυτό;; Fast burst camera.να τικαρεις υψηλες αναλυσεις για καλυτερη ποιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Θα το ποσταρω και εκει να δω τι γινεται.Επισης χθες περασα και .145 στοκ αλλα παλι το ιδιο θεμα.Αλλα επειδη μου φαινοταν οτι ρουφαγε λιγο πιο γρηγορα την μπαταρια γυρισα σε .142, εκανα ροοτ και μετα περασα τον κερνελ της .145(ειναι 2 μηνες νεοτερος) και η αυτονομια επανηλθε. καλημερα μια ερώτηση εχω μια μερα το Τ και εχει 141 πάνω αλλά με την μπαταρια εχω ενα θέμα βέβαια πρώτη φόρτιση θα στρώση λιγο αλλα αν εβαζα την 142 ειναι καλύτερη σε θέμα μπαταρίας?και αυτο με την αλλαγή του ποσοστού μπαταρίας στα καλα καθούμενα??>κατα τα αλλα το Τ ειναι εξαιρετικό με ωραια οθονη και καλη διαχείριση μνήμης..να πω οτι το s4 που ειχα ποτε δεν δουλεύει με 400 ελευθερα ραμ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παρατήρησε κάποιος φίλος, κανενός είδους lag, κατά την εναλλαγή οθονών στο desktop? Είναι λογικό να σκαλώνει, ένα κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά? Μήπως το UI της Sony είναι λιγάκι βαρύ? Γενικά δεν θέλω να καρναβαλίσω το κινητό, με τους launchers της κακιάς ώρας που κυκλοφορούν στο Play. Μήπως όμως είναι πιο ελαφριοί? Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts