Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol: Τελικά η Οθόνη του είναι ξεθωριασμένη/ πλυμένη ή όχι;

Η δικη μου αποψη ειναι οτι δεν ειναι αυτο το εντυπωσιακο που περιμενεις απο μια οθονη hd 720 με 319ppi... εχει καλη φωτεινοτητα !!!:O

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευτυχώς που έχω σκοπό να το χτυπήσω κατά Χριστούγεννα μεριά..Πιστεύω να έχω βγάλει σαφή κ ασφαλή συμπεράσματα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Η δικη μου αποψη ειναι οτι δεν ειναι αυτο το εντυπωσιακο που περιμενεις απο μια οθονη hd 720 με 319ppi... εχει καλη φωτεινοτητα !!!:O

Δεν εχω προλαβει να το δω απο κοντα (βλεπε προετοιμασια για πανελληνιες):X. Δεν θελω να ειναι ξεπλυμενη. Φυσικα χρωματα να εχει. Αν και οι γνωμες ειναι πολλες. Αλλοι αναφερουν πως ειναι μια ομορφη οθονη, αλλοι κανουν λογο για μια ξεπλυμενη οθονη. Ο μονος τροπος ειναι να το δω απο κοντα!

Παιδιά έχω δύο προβλήματα με τις επαφές.

α) Πάει και μου συγχρονίζει από όλους τους λογαριασμούς μου (Facebook, Gmail, κλπ.) και κάποιες φορές σβήνω παλιά τηλέφωνα τα οποία όμως είτε μου τα ξαναβάζει αυτόματα μετά από κάποιον συγχρονισμό, ή βλέπω τηλέφωνα τα οποία μπαίνω στην επεξεργασία της επαφής και δεν φαίνονται πουθενά για να τα σβήσω.

β) βάζω κάποιο από τα τηλέφωνα μίας επαφής ως προεπιλεγμένο αλλά όταν παίρνω τηλέφωνο την συγκεκριμένη επαφή, δεν μου δείχνει πιο είναι το προεπιλεγμένο για να πατήσω αυτό το νούμερο στην κλήση, ούτε μου το βάζει ως πρώτο στην λίστα με τα τηλέφωνα, αλλά ούτε το διαφοροποιεί στην λίστα ώστε να βλέπω πιο είναι το προεπιλεγμένο νούμερο, όπως κάνει η Nokia για παράδειγμα που υπογραμμίζει το νούμερο που έχεις επιλέξει ως προεπιλογή.

Κάποια βοήθεια pls. :confused:

Για το πρώτο πρόβλημα θα πας στις ρυθμίσεις του κινητου κ λίγο πιο κάτω θα δεις τις εφαρμογές που κάνουν συγχρονισμό( facebook, gmail κ.α.). Εκεί μπορείς να επεξεργαστεις αυτές τις εφαρμογές κ να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό. Το δεύτερο πρόβλημα δεν το κατάλαβα!

Βεβαια, εφοσον η αποψη για την οθονη είναι υποκειμενικη. Κατι ασχετο. Το SP δεχεται καρτα Micro-SIM ή οπως αυτες που εχουμε στα παλαιοτερα κινητα;

Βεβαια, εφοσον η αποψη για την οθονη είναι υποκειμενικη. Κατι ασχετο. Το SP δεχεται καρτα Micro-SIM ή οπως αυτες που εχουμε στα παλαιοτερα κινητα;

φιλε μου micro-sim δεχεται και καλο θα ηταν να παρεις καινουρια και οχι να την κοψεις...ενας λογος το 4g..;)

Για το πρώτο πρόβλημα θα πας στις ρυθμίσεις του κινητου κ λίγο πιο κάτω θα δεις τις εφαρμογές που κάνουν συγχρονισμό( facebook, gmail κ.α.). Εκεί μπορείς να επεξεργαστεις αυτές τις εφαρμογές κ να απενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό. Το δεύτερο πρόβλημα δεν το κατάλαβα!

Στις επαφές έχω φίλους που έχουν δύο και τρία κινητά για να ξεχωρίζω πιο είναι το κανονικό τους και όχι το εργασίας βάζω από το μενού των επαφών ένα νούμερο ως προεπιλογή.

Πως μπορώ να δω πιο νούμερο είναι ως προεπιλεγμένο, στα Nokia για παράδειγμα το νούμερο που έβαζα ως προεπιλογή γινότανε υπογραμμισμένο, στα Sony δεν βλέπω να ξεχωρίζει με κάποιο τρόπο, είτε να το βάζει πρώτο είτε να το μαρκάρει κάπως.

φιλε μου micro-sim δεχεται και καλο θα ηταν να παρεις καινουρια και οχι να την κοψεις...ενας λογος το 4g..;)

Ε περα απο αυτο μην κανω και καμια πατατα και μετα κλαιω την χαμενη μου σιμ! Ετσι και αλλιως 4g στην σαλαμυκονο δεν πιανει. Εδω δεν πιανουμε ουτε 3g!!

Κατι αλλο. Σε γνωστο γκρουτζομαγαζο αναφερει πως ειναι το κινητο ελληνικο. (Ενδειξη GR). Αυτο τωρα ειναι καλο ή οχι;

Ε περα απο αυτο μην κανω και καμια πατατα και μετα κλαιω την χαμενη μου σιμ! Ετσι και αλλιως 4g στην σαλαμυκονο δεν πιανει. Εδω δεν πιανουμε ουτε 3g!!

Κατι αλλο. Σε γνωστο γκρουτζομαγαζο αναφερει πως ειναι το κινητο ελληνικο. (Ενδειξη GR). Αυτο τωρα ειναι καλο ή οχι;

κάποιοι το εχουν για καλο και κάποιοι οχι...ειναι καθαρα θεμα αναβαθμισεων και ποτε θα τις παιρνει...συνηθως τα ελληνικα καθυστερουν λιγο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο καθως αν εισαι απλος χρηστης δεν θα σε απασχολησει ενω αν εισαι πιο προχωρημενος η διαδικασια φλασαρισματος πλεον ειναι πολυ ευκολη και "κουμπωνεις" οτι θελεις!!! το δικο μου(s3 γερμανιας) σε σχεση με ενος φιλου ελληνικο εχει 2 αναβαθμισεις παραπανω...αυτο μονο:cool:

Στις επαφές έχω φίλους που έχουν δύο και τρία κινητά για να ξεχωρίζω πιο είναι το κανονικό τους και όχι το εργασίας βάζω από το μενού των επαφών ένα νούμερο ως προεπιλογή.

Πως μπορώ να δω πιο νούμερο είναι ως προεπιλεγμένο, στα Nokia για παράδειγμα το νούμερο που έβαζα ως προεπιλογή γινότανε υπογραμμισμένο, στα Sony δεν βλέπω να ξεχωρίζει με κάποιο τρόπο, είτε να το βάζει πρώτο είτε να το μαρκάρει κάπως.

Κατάλαβα. Βασικά δεν Μου έχει τύχει ποτέ να το κάνω αυτο. Αλλά τώρα λίγο που δοκίμασα έτσι κ αλλιώς όποιον αριθμο Κ να έβαζα προεπιλογή όταν πατούσα στην επαφή πάντα με βάζει να διαλέξω αριθμο Πρώτα..

Βαλε exdialer να τελειωνεις...

Μάριος...

Αποχαιρετώ την παρέα σας επειδή την Κυριακή που είχα πάει για hiking άφησα το Xperia T μέσα στο τελεφερίκ. :)

Αντίο T.

Δύσκολα θα ξαναπάρω Sony, εκτός αν πετύχω πάλι κανένα σε τρελή τιμή (όπως το Τ που μου κόστισε συνολικά κάτω από 150€ το Δεκέμβρη).

Δεν συμπάθησα καθόλου το software της και τα bug του.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κάποιοι το εχουν για καλο και κάποιοι οχι...ειναι καθαρα θεμα αναβαθμισεων και ποτε θα τις παιρνει...συνηθως τα ελληνικα καθυστερουν λιγο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο καθως αν εισαι απλος χρηστης δεν θα σε απασχολησει ενω αν εισαι πιο προχωρημενος η διαδικασια φλασαρισματος πλεον ειναι πολυ ευκολη και "κουμπωνεις" οτι θελεις!!! το δικο μου(s3 γερμανιας) σε σχεση με ενος φιλου ελληνικο εχει 2 αναβαθμισεις παραπανω...αυτο μονο:cool:

Απλός Χρήστης όχι ακριβώς, γενικά πειραματίζομαι με τα κινητά! Άρα δεν θα πρέπει να με απασχολεί εάν είναι Ελληνικό ή όχι! Ευχαριστώ πολύ για την λύση των αποριών μου.

Αποχαιρετώ την παρέα σας επειδή την Κυριακή που είχα πάει για hiking άφησα το Xperia T μέσα στο τελεφερίκ. :)

Αντίο T.

Δύσκολα θα ξαναπάρω Sony, εκτός αν πετύχω πάλι κανένα σε τρελή τιμή (όπως το Τ που μου κόστισε συνολικά κάτω από 150€ το Δεκέμβρη).

Sorry to hear that...

Η αληθεια ειναι οτι το software της πασχει λιγο. Για καποιον που δεν ξερει πολλα απο κινητα ομως ειναι επαρκες αν αναλογιστει κανεις και την τιμη του...

Θα παρεις κατι αλλο τωρα η εχεις ηδη?

Edited by icy20
Μάριος...

Αντίο T.

χωρις να εχω ιδιαιτερη σχεση με τα samsung δεν ειδα να τα πηγαινουν καλυτερα τα s3 πχ που ειχαν 2 φιλοι..

γενικα πιστευω οτι το ανδροιδ ακομα ειναι πολυ ασταθες και δε νομιζω οτι ειναι θεμα σονυ τα οποια προβληματα!

απειρα προβληματα εχουν τις ριζες τους εκει ή στις ιδιες τις εφαρμογες..οποτε δε νομιζω οτι θα κερδισεις και πολλα αλλου!

Εγω, οσο τα σονυ θα τα βρισκω τοσο πιο φθηνα απο αλλες μαρκες και οσο θα κανει ωραια σχεδια θα τα προτιμω παντως..και ειδικα το Τ ηταν ενα ωραιο σχεδιο οταν βγηκε, οπως και το Ζ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Για τις αναβαθμίσεις που λες ξέρω ότι καθυστερούν αν το κινητό είναι branded, δηλαδή αν π.χ. έχει προεγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές cosmote, vodafone... Είσαι σίγουρος ότι ισχύει η καθυστέρηση αν το κινητό είναι από Ελλάδα αλλά unbranded? Μήπως το S3 του φίλου σου είναι branded?

Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί εγώ έχω το Live with Walkman ελληνικό unbranded, και παίρνω όλες τις αναβαθμίσεις στην ώρα τους. Ένας φίλος μου όμως που έχει το Xperia mini, branded cosmote, ακόμα δεν έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση από τέλη Αυγούστου του '12 που έγινε παγκόσμια διαθέσιμη.

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Το πήρα σήμερα σε λευκό από Κωτσόβολο. Αύριο θα πάρω & τη microSIM.

Είναι αρκετά πάνω από όσα δίνω συνήθως για κινητό. Ελπιζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών.

Παρήγγειλα & αυτή τη θήκη με screen protector.

Είχα της ίδιας εταιρίας & στο Acqua :sick: & ήταν ομολογουμένως πολύ καλύτερη από το κινητό.

Edited by paschos76
Redmi Note 8T

Το πήρα σήμερα σε λευκό από Κωτσόβολο. Αύριο θα πάρω & τη microSIM. Είναι αρκετά πάνω από όσα δίνω συνήθως για κινητό. Ελπιζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών.

Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου γενικα για το κινητο και την λειτουργια του!!!

Για τις αναβαθμίσεις που λες ξέρω ότι καθυστερούν αν το κινητό είναι branded, δηλαδή αν π.χ. έχει προεγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές cosmote, vodafone... Είσαι σίγουρος ότι ισχύει η καθυστέρηση αν το κινητό είναι από Ελλάδα αλλά unbranded? Μήπως το S3 του φίλου σου είναι branded?

Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί εγώ έχω το Live with Walkman ελληνικό unbranded, και παίρνω όλες τις αναβαθμίσεις στην ώρα τους. Ένας φίλος μου όμως που έχει το Xperia mini, branded cosmote, ακόμα δεν έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση από τέλη Αυγούστου του '12 που έγινε παγκόσμια διαθέσιμη.

και οταν ειναι branded το κινητο εκτος απο της εφαρμογες οπως πολυ σωστα λες (σαν διαφορετικο) ειναι και οι ενημερωσεις... σκεψου οτι οι ελληνικες εταιριες περιμενουν την ελληνικη ενημερωση ωστε να "πειραξουν"(τις εφαρμογες τουν να ενσωματώσουν και το λογοτυπο τους) οποτε ξαθυστερουν ακομα περισσοτερο...για να καταλαβεις η τελευταια ελληνικη unbranded ενημερωση στο s3 ειναι το firmware του μαρτιου και δοθηκε πριν 1 βδομαδα ενω το δικο μου εχει του απριλιου απο τον απριλη...η νεοτερη ειναι της πολωνιας...πιστευω βοηθησα καπως!!!:O

και οταν ειναι branded το κινητο εκτος απο της εφαρμογες οπως πολυ σωστα λες (σαν διαφορετικο) ειναι και οι ενημερωσεις... σκεψου οτι οι ελληνικες εταιριες περιμενουν την ελληνικη ενημερωση ωστε να "πειραξουν"(τις εφαρμογες τουν να ενσωματώσουν και το λογοτυπο τους) οποτε ξαθυστερουν ακομα περισσοτερο...για να καταλαβεις η τελευταια ελληνικη unbranded ενημερωση στο s3 ειναι το firmware του μαρτιου και δοθηκε πριν 1 βδομαδα ενω το δικο μου εχει του απριλιου απο τον απριλη...η νεοτερη ειναι της πολωνιας...πιστευω βοηθησα καπως!!!:O

Μάλιστα, νομίζω κατάλαβα κάπως καλύτερα τώρα τι παίζει με τις ενημερώσεις! Ευχαριστώ!!

Άντε να δούμε τώρα και πότε θα μας έρθει και η 4.3! Πολύ πιθανό να μην πάρει το SP την 4.2 και να πάει κατ' ευθείαν στην 4.3, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της Sony.

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Από την επόμενη εβδομάδα θα είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού αυτού, ελπίζω μόνο να μην με "χαλάσουν" τα χρώματα της οθόνης, προερχόμενος από την AMOLED του Lumia 800...

Διαβάζω τα ανάμικτα σχόλια, αλλά είναι το δεύτερο κινητό της Sony που μου αρέσει τόσο πολύ εμφανισιακά (ειδικά το Led, που είναι κάτι που μου έχει λειψει τρομερά στα Lumia, από το ένα άκρο στο άλλο πάω!).

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Καλησπερα!Σημερα περασα στην official .142 που βρηκα απο xda.Ειναι πολυ smooth και σταθερη και μπορω να πω εχει πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας αν και πρωτη μερα χρησης ομως εχω ενα θεμα.Στην καρτα ΣΙΜ αποθηκευονται καποιες πληροφοριες σχετικα με την προωθηση κλησεων και οταν παω Ρυθμισεις Κλησεων->Εκτροπη για να διαβασει τα δεδομενα ωστε να ενεργοποιησω την προωθηση τοτε λεει Σφαλμα δικτυου ή καρτας ΣΙΜ με αποτελεσμα να μην εχω προωθηση κλησεων αλλα ουτε και αναμονη.Υπαρχει καποιος τροπος που μπορω να κανω κατι?Παιζει τπτ με το customization της ROM?ειναι η Generic.

Ευχαριστω!

• The title was changed to Sony Xperia T